Dodaj do ulubionych

AIDA - do tych co byli u niej

17.08.06, 10:34
mam pytanie jak wygląda wizyta u tej pani, ile z tego co mówi się sprawdziło
tym którzy byli u niej i czy warto się wybrac tak z perspektywy czasu pytanie
kieruje do osob które juz mają jakiś okres czasu za soba od wizyty
Obserwuj wątek
    • Gość: Wczesnym- rankiem Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.crowley.pl 17.08.06, 13:37
      bardzo proszę o namiary na AIDE na mailla gazetowgo
      z góry dziękuję
      • Gość: monika9030@gazeta. Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.nsm.pl 21.08.06, 22:40
        poprosze o namiary, z góry dziekuje
        • Gość: iza Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:24
          mam do niej telefon ale jeszzce nie odwazyłam się zadzwonic(podobno zreszta
          bardzo trudno sie dodzwonić), ale moze Tobie się uda? Nie wiem tez ile taka
          wizyta kosztuje i czy byłoby mnie na to stać? Licze że opiszesz swoje wrazenia
          z wizyty u Aidy? (22)8267143 to jej telefon. Pozdrawiam
          • ayamei Re: AIDA - do tych co byli u niej 25.08.06, 17:41
            w zeszłym roku wizyta kosztowała 300 zł i trwała 45 minut. Aida przyjmuje na
            Marszałkowskiej w Warszawie
            • Gość: Kojak Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 09:35
              Wizyta u Aidy kosztowała 300 zł ??? Ludzie wam sie chyba na mózg coś rzuciło
              aby chodzic do kogoś na tak drogie wróżby i jeszcze nie byc pewnym jej
              spełnienia. Nikt wam nie da gwarancji że taka wróżba się wam spełni. A co
              zrobicie jak się wam nie spełni ? Będziecie zawiedzione i znowu wypisywać n
              acały internet że taka i taka to zła wróżka bo mi się nic nie spełniło. A nie
              lepiej iść do kogoś u kogo kosztuje wróżba 50 zł albo 70 zł. Nie ważne czy to
              jest aida czy wróżka XXXX ale to samo zobaczy w kartach za te czy mniejsze
              pieniądze. Nikt z was nie ma pewności czy droga wróżba się spełni i czy tania
              się spełni. W przypadku drogiej więcej tracicie na takiej wróżbie pieniędzy i
              jesteście zawiedzeni a w przypadku taniej też może coś tracicie ale ile mniej
              pieniędzy. Jesteście jak głodne duchy które, błąkacie się od forum do forum i
              od wróżki do wróżki w nadzieji że wasz los się odmieni. Jeżeli faktycznie
              wróżka potrafi przewidzieć waszą czy nawet swoją to wielu rzeczy by unikneła.
              Była by bogata, miała wszytsko co dusza zapragnie. Tymczasem nic z tego nie
              jest. Wróżka się majątku nie dorobiła, jeździ zdezelowanym autem, brakuje jej
              szczęścia w miłości itd. Tak wygląda rzeczywistość. Moim zdaniem 300 zł to już
              przesada. Pozdro
              • Gość: ayamei Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 12:39
                Aida nie wróży z kart, fusów, nie czyta też z ręki. Patrzy Tobie w oczy i na
                dzień dobry mówi o Tobie parę rzeczy, z których możesz się zorientować czy są
                prawdziwe czy nie. Mówi też o przeszłości więc na bieżąco możesz oceniać
                prawdziwość Jej słów.
                Pozdrawiam
                • Gość: Kojak Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 09:49
                  Nie ważne z czego wróży bo mi nie o to chodzi ale 300 zł ?? za senas 45 minut
                  czy 30 minut to lekka przesada.
                  • Gość: Złotko Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.mofnet.gov.pl 04.09.06, 16:44
                    Chciałam Wam powiedzieć (a to jest subiektywne odczucie), ze nie warto do niej
                    iść.Byłam parę lat temu...myliła fakty, nic się nie zgadzało, no i oczywiście
                    nic się nie sprawdziło....wybór należy do Was. Pozdrawiam
    • Gość: ..... Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: 217.116.110.* 05.09.06, 09:46
      jak to fajnie pluc na kogoś wyjątkowego.........
      • Gość: plusaktiv1 Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.autocom.pl 05.09.06, 11:42
        Wszystkie wróżki na tym forum są równocześnie wychwalane i krytykowane.
    • zabianna Re: AIDA - do tych co byli u niej 05.09.06, 13:52
      Ja bylam u aidy kilka razy i jestem bardzo zadowolona.
      Z perspektywy czasu moge powiedziec, ze wiekszosc rzeczy sie sprawdzilo
      (ostatnia wizyta byla rok temu).
      Bardzo trafnie odpowiedziala na pytania odnosnie mojej osoby i moich bliskich.
      Jest jedna z niewielu osob, ktore moge polecic.
      Niestety nie jestem z warszawy i moje mozliwosci spotkan z aida sa dosyc
      ograniczone.
      pozdrawiam:)
      • Gość: Zosia Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 17:38
        Ja słyszałam,również że Aida jest b.droga,ale też b.dobra.Koleżanka moja była u
        niej kiedyś i wszystko jej się sprawdziło.Nie można krytykować kogoś tylko
        dlatego,że jest drogi.Prawdą jest też,że jest dużo naciągaczy obecnie w
        kraju.Tak naprawdę mało jest osób,które potrafią trafnie przepowiedzieć przyszłość.
        • Gość: norma Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.aster.pl 02.11.06, 22:48
          Żaden to szok co do ceny, bo w Warszawie nie jest tanio, szanujące się osoby
          biorą od ponad 250/300 zł za 60 minut do 650 zł za 60 minut albo 80 minut. To
          jest Warszawa i jak ktos sie liczy w tym środowisku nie jest tani. aida obecnie
          bierze 600 zł
          • Gość: krysia Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 08:07
            No to ja już nie pójdę.300zł to było dużo,600 zł nie wydam na 45 min seansu
            wróżki.Dziewczyny uwierzcie,że są wróżki znacznie tańsze i równie dobrze
            mówiące.J a w swoim życiu byłam u 5,6 różnych wróżek i najgorsze bzdury gadały
            te które były najdroższe.Raz kiedyś 8 lat temu byłam u faceta Piekarza,który był
            b.sławny,w gazetach o nim pisali,opowiadał klientowi całe życie w pigułce.Czytał
            z ręki i z kart klasycznych,które tylko raz rozkładał.Brał jedynie 5 zł za
            wróżbę i był rewelacyjny.Różni ludzie do niego chodzili i wszystkim się
            posprawdzało.Mi też do tej pory się wszystko sprawdziło.Teraz byłam u jakiejś
            wróżki w W-wie chyba na Dikensa,gadała takie bzdury,że po 10 min jej
            podziękowałam i wyszłam,nic nie płacąc,a bierze 100.Ja wierzę,że Aida jest
            dobra,ale bez przesady.
            • Gość: Konwalia Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.3.pl 03.11.06, 09:18
              Moi drodzy forumowicze, widzę, że konkurencja nie śpi. Aida na pewno jest
              super, na pewno trafnie przepowiada przyszłość itd, ale nie dajmy się zwariować
              600 zł to lekka przesada. Pozdrawiam
              • Gość: norma Re: AIDA - 600 zł IP: *.aster.pl 03.11.06, 10:49
                Z jednej strony macie racje ale ja i tak jej nie potępiam bo przecież to
                Warszawa i taki jest cennik jak na stolice i kogos z marką przystało. Aida nie
                jest dla wszystkich i nie wszyscy moga sie do niej dostac i bardzo dobrze.
                Jakby była za 200 zł to by miała kolejki a tak jest droga to ktoś się zastanowi
                setki razy zanim pójdzie, a nie od tak dla jaj. Ja nie potępiam!
                • Gość: krysia Re: AIDA - 600 zł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.06, 14:20
                  Ja nie mówię,że potępiam Aidę.Wierzę,że jest dobra.Wiem,że to Warszawa,dlatego
                  taka cena.I stać mnie na 600 zł na Aidę,ale zdrowy rozsądek mówi mi,że głupotą
                  jest tyle kasy płacić za wróżbe i czekać pół roku.Tym bardziej,że są dobre
                  wróżki w W-wie,które biorą 4o zł za wróżbę.
                  • Gość: norma Re: AIDA - 600 zł IP: *.aster.pl 03.11.06, 14:42
                    zgadzam się z Tobą Krysiu tylko, że ja jestem zdania iż lepiej pójść dwa razy w
                    roku do kogoś sprawdzonego co bierze tyle, niż chodzić co miesiac do różnych
                    różnistych (a cenowo wyjdzie pewnie więcej niż dwa razy w roku u osób z marką)
                    i w końcu po roku człowiek ma mętlik i wydaje dwa razy więcej. ja osobiście
                    chodze do dwóch osób do Aidy i Igora
    • koala_jazz Re: AIDA - 600 zł 05.11.06, 00:07
      No wlasnie, przywloklo sie "to" z Rosji, bidy zaznalo, to jak sie rzucilo na
      kase w Polsce to az gwizdze! Bylam u Aidy, powiem szczerze, ze cos wie, ale
      wiele sie tez nie sprawdzilo - o to akurat pretensji nie mam - nawet Aida nie
      jest Bogiem. Bardzo mnie jednak smiesza osoby typu Aidy wlasnie, ktore pod
      plaszczykiem duchowosci wyciagaja od ludzi TAKA KASE!!! Dla mnie to zdzierstwo
      okrutne! Malo tego - absolutny brak szacunku do czlowieka - nie mowie zeby nie
      brac nic, bo to tez przesada, ale na Boga - 600 zl za 40 minut? Powariowalo
      towarzystwo. Mam wrazenie ze Aida to zwykla karierowiczka, wtyka sie na salony
      gdzie moze - Minge nie Minge, w kazdej kolorowej gazecie gdzie sie smietanka
      towarzyska W-wy zbiera widac Aide - no na takie rozrywki trzeba zarobic, czyz
      nie?! Wzielaby sie do prawdziwej roboty i zobaczyla ile sie trzeba natyrac zeby
      te 600 zl zarobic - przyjechala z ruskiej wiochy zabitej dechami gdzie nedza az
      trzeszczy i teraz sobie odbija - zapomnial wol jak cieleciem byl - i to ma byc
      ta duchowosc? Beznadzieja. I nie piszcie ze kto dobry to sie ceni, bo to akurat
      guzik prawda! Ludzie ktorzy sa wybitni w tych dzieidzinach a maja w sobie
      naturalna skromnosc nigdy takich cenowych cyrkow nie odstawiaja. Od momentu
      spotkania Aidy, wlasnie ze wzgledu na cene seansu - unikam osob jej podobnych.
      • Gość: Ewa Re: AIDA - 600 zł IP: *.3.pl 06.11.06, 10:40
        Ułaaa ale zazdrość. Kobieto sama weź się do roboty, ile jadu ile
        złości......booony. Nikt nikogo nie zmusza, żeby do niej chodzić.
      • moni7073 ale głupoty piszecie o tej stawce 600!! 06.11.06, 22:40
        a może 1000??ludzie zastanówcie się zanim obrzucicie kogoś błotem, stado hien
        jestem pewna w 100procentach ,że ktoś walnął cenę nie wiadomo dlaczego...Aida
        teraz na pewno nie wróży, niedługo urodzi dziecko, ja byłam 1 września i brała
        300 złotych, rok temu też tyle samo, więc jakie stąd wyciągniecie wnioski ???
    • Gość: magda Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.chello.pl 06.11.06, 00:03
      Nie wiem skąd się wzięła informacja o stawce 600 zł. Byłam we wrześniu, wizyta kosztowała 300 zł. Chyba nie podrożała o 100 % przez dwa miesiące.
      Poziom wypowiedzi koala_jazz - poniżej krytyki.
      • Gość: norma Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.aster.pl 06.11.06, 23:54
        ogólnie jest wieksza stawka no i to tez zalezy od klienta pewnie. wiadomo ze
        sławne osoby moga pozwolic sobie na więcej niz matka trojga dzieci na zasiłku.
        masz racje ta wypowiedz straszna
        • a.r.c.h.i.t.e.c.t Re: AIDA - do tych co byli u niej 07.11.06, 08:48
          ja jestem architektem..

i moja stawka to okolo 30zl/godzine

ludzie, wam sie przewrocilo w glowie..
          jak mozna takim nieukom tyle placic..!!!
          • Gość: Lillia Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.3.pl 07.11.06, 09:44
            Panie architekcie to bierz się Pan do roboty, a może kiedys bedziesz tyle
            zarabiał, zazdrość, zawiść itd. itp. no cóż my Polacy taką mamy własnie
            mentalność. Smutek i żal
            • koala_jazz Re: AIDA - do tych co byli u niej 07.11.06, 12:58
              Glupiec, ktorych jest wiekszosc niestety, zawsze bedzie sie podpieral
              wyswiechtanym slowem "zazdrosc, "zawisc" jak na konkretne arguemnty nie
              znajdzie zadnych sensownych kontrargumentow.
              • Gość: Ewa Re: AIDA - do tych co byli u niej IP: *.3.pl 08.11.06, 09:38
                Po co tyle jadu, zawiści, zazdrośći. Nie stać mnie na buty za 500 zł, kupuję za
                200. Jakie to proste. A P. koala niech głęboko oddycha :))AIDA jesteś WIELKA
                pozdrawiam wszystkich forumowiczów :))
                • wrozby naiwne pytania o kontakt/namiary 17.02.07, 16:36

Nie piszcie cudzego numeru telefonu; niektóre osoby moga sobie tego nie życzyć.
                  Zresztą forma przekazywania kontaktów osób trzecich poprzez fora internetowe
                  zakrawa na łamanie ustawy o ochronie danych osobowych.

Jeśli ktoś chce uzyskać informacje o kontakcie/namiarze niech na Bóga skorzysta
                  z wyszukiwarki i znajdzie sobie stronę injternetową danej osoby a nie
                  przekazuje bez zgody i wiedzy numery telefonu, adresy, nazwiska- tak nie wolno
                  (a jak Ty czuła/ł byś się gdyby ktoś przekazywał Twoje prywatne namiary, dane?).

Trochę rozumu i wysiłku- dla tych którzy nie wiedzą jak się korzysta z
                  wyszukiwarki podpowiem- wpisujesz w wyszukiwarce słowo np. Aida lub frazę Aida
                  kontakt

Oto strona internetowa Aidy www.aida.one.pl/main.html
                  (w dziele kontakt -CO LOGICZNE- jest numer telefonu)

---
                  pozdrowionka,
                  Jaga
    • agrentowy4321 Re: AIDA - do tych co byli u niej 06.03.23, 18:54
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: AIDA - do tych co byli u niej 27.04.23, 09:22
      Bardzo bardzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka