izapi 05.04.05, 11:28 Odebrałam wyniki-nie jestem w ciąży!Tak mi źle...a @ dalej nie mam,bardzo boli mnie lewy jajnik,może to oznaka jakiejś choroby?Ps.mowiłam,że nie czyuję,że jestem w ciązy!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolaasia Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 11:57 jaki masz wynik bety?? ile się spóźnia wredota ??? Odpowiedz Link
izapi Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 12:27 Wynik <1,0. A @ wredota spoznia się 5 dni dopiero...(teraz wydaje mi sie "dopiero",ale wczesniej myślałam,że to "aż" 5 dni)Buuu..... Odpowiedz Link
hania72 Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 12:25 Jestem w ogromnej niepewnosci ... Wczoraj robila HCG. Dzisiaj po pracy ide po wynik. Jestem cala w nerwach... Na okres czekam az od 2 tygodni. Jednak dopiero wczoraj odwazylam sie isc do przychodni i zrobic test. Bardzo sie denerwuje, a przeciez staram sie o drugie dziecko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
izapi Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 12:30 Co to może być?!(brak @) Odpowiedz Link
fiamma75 Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 12:49 Zazwyczaj to przetrwałe ciałko żółte. Nic poważnego, moze sporadycznie się zdarzyć. Gdby się zdarzało często, to wtedy trzeba się niepokoić. Musisz iść do gina po coś na wywołanie. Odpowiedz Link
izapi Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 13:23 W czasie kiedy powinnam dostać @ miałam taki śluz przezroczysty(jakby płodny).A co z tym ciałkiem żółtym?Pierwszy raz tak mam.I do tego ten jajnik mnie boli. Odpowiedz Link
fiamma75 Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 13:33 A to pewnie wszystko w porządku, tylko Ci się owu przesunęła i @ dostaniesz ok. 14 dni po śluzie płodnym Nie pisałaś jak temp.? Ona by pokazała co się tak naprawdę dzieje - czy to przetrwałe ciałko żółte czy też owu była później. Odpowiedz Link
izapi Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 13:38 Czyli co??Jakby przytulanko było(a było) w czasie kiedy sluz byl to można zajść w ciąże??Cykl może tak długo trwac?? Odpowiedz Link
fiamma75 Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 13:44 Jak jest śluz płodny przed owulacją, to można zajść w ciążę, ale jeśli nie mierzysz temp. albo nie masz monitoringu (100% dowód to zajście w ciążę ), to nie masz pewności, że owu była. Cykl może się przedłużyć z czasem błahego powodu np. stres, z powodu choroby (nawet przeziębienia). zdarza się to bardzo często. Mi samej sporadycznie zdarzył się kiedyś cykl 54 dni (z powodu zmian klimatu) czy 39 dni (silny stres), mimo że normalnie mam dość regularne cykle. Czy zaszłaś w ciążę, tego nie wiem Odpowiedz Link
izapi Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 13:49 Tak czy siak dzięki za informacjePs.nie miałam stresu zadnego,nie bylam przeziebiona,nie zmieniłam klimatu...wszystko było ok.A mimo to wredna @ nie przyszła i tylko mi nadzieji narobiła!!!Ależ ona wredna!!) Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 14:18 tak jej niestety rola... bezczelnota jedna, ale jak rozumiem nie wszystko stracone))) czymam pięści!! Odpowiedz Link
izapi Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 14:33 Pszczolaasia!Już się "nie łudzę".Idę dziś do gina. Zobaczę co powie.Pozdrawiam.Dziewczyny!Podtrzymujcie mnie nadal na duchu Odpowiedz Link
ata76 Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 14:43 Izapi głowa do góry!!!!! będzie dobrze, bo w końcu musi się udać, jak nie teraz to następnym razem !!! U mnie dziś @ przyszła, więc te słowa kieruję nie tylko do Ciebie, ale i do siebie Odpowiedz Link
izapi Re: To ja izapi-odebrałam wyniki beta..:-( 05.04.05, 14:45 BiednaA do mnie własnie @ nie przyszła(a w ciąży nie jestem)wiec teraz jeszcze martwie sie co jest,ze @ nie ma! Odpowiedz Link
kawka74 Jesteśmy w identycznej sytuacji 05.04.05, 18:17 @ spóźnia się piąty dzień, beta zerowa, brzuch pobolewa, a gin ma wolny termin dopiero na początek maja.... echchch... BTW też nie czułam "bycia w ciąży". Odpowiedz Link
hania72 Re: Jesteśmy w identycznej sytuacji 06.04.05, 16:46 Mam podobna sytuacje. Okres spozniony juz 3 tydzien. Brzuch boli i jest wiekszy niz zazwyczaj (zatrzymala mi sie woda). Tarczyca mnie dusi, ale to chyba z nerwow. Beta nie ciazowa. Lekarka wyjechala na urlop na 3 tygodnie. To innego lekarza nie chce isc, bo nie mam zaufania. To juz drugi cykl taki pokrecony. Poprzedni mialam przedluzony o 10 dni. Jak tu zajsc w ciaze przy takich problemach... A takie mialam plany o drugim dziecku ... Pozdrawiam Chetnie bym zrobila jakies badania, ale nawet nie wiem co ... Odpowiedz Link
izapi Re: Jesteśmy w identycznej sytuacji 07.04.05, 07:38 Idż koniecznie do lekarza!Może też masz torbiela i powinnaś coś wziąć na wywołanie @!Nie ma na co czekać.Dajznać jak wrócisz od lekarzaPozdrawiam Odpowiedz Link