Dodaj do ulubionych

Ranking wróżek Warszawa

• Gość: gisc111 Re: Ranking wróżek Warszawa IP: 83.238.100.* 07.09.06, 13:20
      i jak seans?? co wrózka powiedziala?dobra jest ta p. Agnieszka z Piaseczna??
    • Gość: Lila Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.funk.pl 11.09.06, 17:33
      słuchajcie,
      czy to prawda że Pani Agnieszka "widzi" tylko zdarzenia do 1 roku?
      czy ktoś dostał wróżbę na dłuższy czas?
    • Gość: Ewelina Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.06, 10:18
      Bardzo bym prosiła o podanie numerów tel. do Pani Herman i Pani Jadwigi.

Dziękuje
    • Gość: Maniek Pan z Sadyby IP: *.elpos.net 18.09.06, 16:34
      A co ze starszym Panem z Sadyby, był tam ktoś?
      • Gość: alinka Re: Pan z Sadyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:47
        p.Maria Piasecka - miła i b.profesjonalna, 120 zł seans godzinny, przyjmuje w
        Deesis w Warszawie. Polecam.
    • mk1975 Re: Ranking wróżek Warszawa 21.09.06, 08:06
      też byłam u P.Agnieszki, powoli wiekszość się sprawdza, mówiła o dobrych i
      złych rzeczach (tak jak prosiłam,)ale jak dla mnie jest droga, jeśli możesz to
      podaj mi na priva numer do wróżki koło Arkadii. Baardzo mi zalęży, bo muszę
      podjąc b.trudną i kosztowną dla mnie decyzję, dziękuję
      mk1975@gazeta.pl
    • Gość: Maniek Pan z Sadyby IP: *.elpos.net 25.09.06, 09:50
      Pytam o starszego Pana z sadyby , ul sewastopolska. Nazywa sie Galas czy jakos
      tak. Ktoś był u niego?
    • ania0208 Re: Ranking wróżek Warszawa 28.09.06, 12:41
      Witam, czy możesz podać namiary na Panie które polecasz.
      ania0208@NOSPAM.gazeta.pl

Pozdrawiam
      Ania
    • Gość: asia bylam u pani Jadwigi IP: *.elartnet.pl 03.10.06, 08:32
      Bardzo mila Pani. Wrozy - 4 rozkladami kart.
      Sprawdzilo sie kilkia wrozb dotyczacych terazniejszosci. O przeszlosci zbyt
      wiele nie bylo. Mi chodzilo glownie o to by sprawdzic czy moj mezczyzna jest mi
      wierny :). Jest. I jestem jedyna kobieta w jego zyciu :).
      Niektore jej wypowiedzi trzeba interpretowac na wlasny sposob. Np. powiedziala
      ze po 2 egaminach nastapi spelnienie. Ja wiem ze to nie beda dwa egazminy ale 2
      semestry. Nie wierzylam tez mojemy chlopakowi ze pomysli o slubie ale najpierw
      chce sie dorobic. P. Jadwiga powiedziala to samo ! nie wiedzac nic o nim...
      Wywrozyla tez bliski slub siostry (jednak nie mojej ale chlopaka - kuzynki).
      Mloda blondynka wyjdzie za szatyna i bedzie to bogaty slub. Hehe 18
      pazdziernika zeni sie bogaty ojciec mojego chlopaka z mloda blondynka (jego
      dalsza kuzynka).
      W najblizszym czasie ide zweryfikowac wrozby do p. Herman
      Polecam, Pozdrawiam :)
    • Gość: joanna Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:54
      CZy ty przypadkiem nie jesteś tą słynna AGNIESZKĄ z Piaseczna, za duzo sie nad
      tym rozwodzisz, za dużo chwalisz.......hm
    • Gość: e_quazi Re: Ranking wróżek Warszawa IP: 193.201.167.* 06.10.06, 16:19
      Najlepsza jest jasnowidz numerolog z Warszawy, przyjmowala kiedys na Siennej,
      teraz w okolicach Powisla. Przez 1,5 godziny gada patrzac sie ponad Ciebie.
      Mnie zabilo jak powiedziala mi gdzie mam duzy pieprzyk na brzuchu i ze mam
      szrame tez na brzuchu i dokladnie okreslila miejsce.
      To bylo z 5 lat temu. Wszystko sie sprawdza. Jest niesamowita. Teraz z tego co
      wiem to bierze 180 zlotych.
    • Gość: malgo Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:15
      witam, oczywiscie nie jestem pewna czy chodzi o ta sama osobe, ale, bylam u
      pani mieszkajacej na powislu, polecila mi ja kolezanka, jakies 2 lata temu,
      zaplacilam wtedy cos ok. 150,- nic sie nie sprawdzilo, a przynajmniej nie
      pamietam o niczym co by sie spelnilo, ta pani czyta z tzw. aury, kolezance,
      ktora u niej byla, tez nie bardzo sie sprawdzilo, ale podobno ta pani jest
      bardzo znana i wiele osob do niej chodzi, wiec moze tylko cos w moim przypadku
      bylo nie tak.
    • Gość: madzia Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.aster.pl 06.10.06, 21:18
      A co myslicie o wrozce Oktawii?
      • Gość: Baśka Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.eranet.pl 11.10.06, 18:24
        Ja też byłam u Jadwigi z Dantego, ale nie dowiedziałam się praktycznie niczego.
        A słyszałam bardzo pozytywne opinie. Bierze 100 zł.
      • cygareta1 Re: Ranking wróżek Warszawa 23.10.06, 11:59
        A czy ktoś słyszał o wróżce Ninie jest chyba Ukrainką, nie mieszka w Wawszawie,
        ale czasami przyjeżdża tu wróżyć
        • Gość: Kasioczek Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.chello.pl 23.10.06, 13:59
          Witam,
          nie polecam tej Niny, z tego co wiem, to zajmuje się czarną magią. Wiem to od
          znajomej, która współpracowała z taką gazetą - Feniks. Próbowała im coś zrobić,
          aby gazeta się sprzedawała, ale niestety nic z tego nie wyszło. Z tego co wiem,
          to Feniks już się nie ukazuje
          Zresztą przestrzegam wszystkich przed ukraińcami, białorusinami itd. Oni często
          korzystają z dawnych magicznych rytuałów z tego terenu. Ta magia jest bardzo
          silna. Przywiązują ludzi itd. potem dzieje się ludziom źle, bo np. nie przyszli
          do wróża, czy maga na kolejną wizytę.
          Kasioczek M.
    • rines Re: Ranking wróżek Warszawa 14.10.06, 12:30
      witam mozesz podac mi namiar do tej wrozki mieszkam w piasecznie i chcialabym
      sie do niej wybrac prosze o maila dzieki
    • Gość: ania Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.aster.pl 03.12.06, 10:55
      Ja byłam u Fatimy w październiku.Do tej pory sprawdziły mi się dwie rzeczy z
      tego co mi powiedziała.Trzecia właściwie też bardzo prawdopodobna.Uważam,że
      jest ok.Ciepła i przyjazna.Niestety nie mam namiarów bo to było na Targach
      Medycyny Naturalnej.Nie wiem jak będzie z resztą przepowiedni.Chciałąbym żeby
      się sprawdziło bo było to pozytywne,ale zobaczyła też coś w kartach czego mi
      nie wyjaśniła,dotyczyło mojej siostry.
      • kk25 Re: Ranking wróżek Warszawa 03.12.06, 21:34
        A czy może zna ktoś p.Marię z Hożej? Byłam raz i chciałam wybrać się ponownie
        ale zapodziałam gdzieś nr telefonu... Prosze również o podanie, chętnie na
        maila tel. do wróżki Herman z okolic Arkadii bo na forum jednak nikt tel. nie
        podał a przeczytałam wszystkie wypowiedzi. Pozdrawiam.
        • wrozby Re: Ranking wróżek Warszawa 16.12.06, 23:49
          Ranking polskich wróżbitów www.groszek.najlepsze.net

pozdrowionka,
          Jaga
    • Gość: Patrycja Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 11:45
      Witam, Czy pani Agnieszka z Piaseczna jeszcze wróży?
      A jesli tak czy ktoś mogłby podać na nią namiary? Bo ten telefon, który był podany wyżej nie odpowiada...
    • Gość: joanna_78 Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.centertel.pl 05.03.14, 11:47
      Czesto chodze po wrozkach , ostatnio natrafilam na namiary Tomasza Weinerta i poszlam do niego na wrozby , jestem bardzo pozytywnie zaskoczona , facet ma ogromna wiedze , sam mi powiedzial z czym do niego przyszlam ,ale sie zdziwilam , zawsze to wrozki mi sie pytaly , z czym ma pani problem ? A tu takie zaskoczenie , przytoczyl kilka wydarzen z mojego zycia i tu tez zdziwienie , skad on to wie ? ! Poruszyl wiele spraw waznych dla mnie ,bardzo trafnie mi poradzil w jednej kwestii , jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam :-) A siedzialam u niego ... chyba z 3 godziny :-)
      • Gość: gostek Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 18:07
        Joanna, podaj mi proszę na priv namiary na tego Pana W. i ile bierze za wizytę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka