Gość: gisc111 Re: Ranking wróżek Warszawa IP: 83.238.100.* 07.09.06, 13:20 i jak seans?? co wrózka powiedziala?dobra jest ta p. Agnieszka z Piaseczna?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lila Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.funk.pl 11.09.06, 17:33 słuchajcie, czy to prawda że Pani Agnieszka "widzi" tylko zdarzenia do 1 roku? czy ktoś dostał wróżbę na dłuższy czas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelina Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.mofnet.gov.pl 12.09.06, 10:18 Bardzo bym prosiła o podanie numerów tel. do Pani Herman i Pani Jadwigi. Dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Pan z Sadyby IP: *.elpos.net 18.09.06, 16:34 A co ze starszym Panem z Sadyby, był tam ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alinka Re: Pan z Sadyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 22:47 p.Maria Piasecka - miła i b.profesjonalna, 120 zł seans godzinny, przyjmuje w Deesis w Warszawie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mk1975 Re: Ranking wróżek Warszawa 21.09.06, 08:06 też byłam u P.Agnieszki, powoli wiekszość się sprawdza, mówiła o dobrych i złych rzeczach (tak jak prosiłam,)ale jak dla mnie jest droga, jeśli możesz to podaj mi na priva numer do wróżki koło Arkadii. Baardzo mi zalęży, bo muszę podjąc b.trudną i kosztowną dla mnie decyzję, dziękuję mk1975@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Pan z Sadyby IP: *.elpos.net 25.09.06, 09:50 Pytam o starszego Pana z sadyby , ul sewastopolska. Nazywa sie Galas czy jakos tak. Ktoś był u niego? Odpowiedz Link Zgłoś
ania0208 Re: Ranking wróżek Warszawa 28.09.06, 12:41 Witam, czy możesz podać namiary na Panie które polecasz. ania0208@NOSPAM.gazeta.pl Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia bylam u pani Jadwigi IP: *.elartnet.pl 03.10.06, 08:32 Bardzo mila Pani. Wrozy - 4 rozkladami kart. Sprawdzilo sie kilkia wrozb dotyczacych terazniejszosci. O przeszlosci zbyt wiele nie bylo. Mi chodzilo glownie o to by sprawdzic czy moj mezczyzna jest mi wierny :). Jest. I jestem jedyna kobieta w jego zyciu :). Niektore jej wypowiedzi trzeba interpretowac na wlasny sposob. Np. powiedziala ze po 2 egaminach nastapi spelnienie. Ja wiem ze to nie beda dwa egazminy ale 2 semestry. Nie wierzylam tez mojemy chlopakowi ze pomysli o slubie ale najpierw chce sie dorobic. P. Jadwiga powiedziala to samo ! nie wiedzac nic o nim... Wywrozyla tez bliski slub siostry (jednak nie mojej ale chlopaka - kuzynki). Mloda blondynka wyjdzie za szatyna i bedzie to bogaty slub. Hehe 18 pazdziernika zeni sie bogaty ojciec mojego chlopaka z mloda blondynka (jego dalsza kuzynka). W najblizszym czasie ide zweryfikowac wrozby do p. Herman Polecam, Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.06, 14:54 CZy ty przypadkiem nie jesteś tą słynna AGNIESZKĄ z Piaseczna, za duzo sie nad tym rozwodzisz, za dużo chwalisz.......hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e_quazi Re: Ranking wróżek Warszawa IP: 193.201.167.* 06.10.06, 16:19 Najlepsza jest jasnowidz numerolog z Warszawy, przyjmowala kiedys na Siennej, teraz w okolicach Powisla. Przez 1,5 godziny gada patrzac sie ponad Ciebie. Mnie zabilo jak powiedziala mi gdzie mam duzy pieprzyk na brzuchu i ze mam szrame tez na brzuchu i dokladnie okreslila miejsce. To bylo z 5 lat temu. Wszystko sie sprawdza. Jest niesamowita. Teraz z tego co wiem to bierze 180 zlotych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgo Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.06, 17:15 witam, oczywiscie nie jestem pewna czy chodzi o ta sama osobe, ale, bylam u pani mieszkajacej na powislu, polecila mi ja kolezanka, jakies 2 lata temu, zaplacilam wtedy cos ok. 150,- nic sie nie sprawdzilo, a przynajmniej nie pamietam o niczym co by sie spelnilo, ta pani czyta z tzw. aury, kolezance, ktora u niej byla, tez nie bardzo sie sprawdzilo, ale podobno ta pani jest bardzo znana i wiele osob do niej chodzi, wiec moze tylko cos w moim przypadku bylo nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.aster.pl 06.10.06, 21:18 A co myslicie o wrozce Oktawii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.eranet.pl 11.10.06, 18:24 Ja też byłam u Jadwigi z Dantego, ale nie dowiedziałam się praktycznie niczego. A słyszałam bardzo pozytywne opinie. Bierze 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
cygareta1 Re: Ranking wróżek Warszawa 23.10.06, 11:59 A czy ktoś słyszał o wróżce Ninie jest chyba Ukrainką, nie mieszka w Wawszawie, ale czasami przyjeżdża tu wróżyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasioczek Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.chello.pl 23.10.06, 13:59 Witam, nie polecam tej Niny, z tego co wiem, to zajmuje się czarną magią. Wiem to od znajomej, która współpracowała z taką gazetą - Feniks. Próbowała im coś zrobić, aby gazeta się sprzedawała, ale niestety nic z tego nie wyszło. Z tego co wiem, to Feniks już się nie ukazuje Zresztą przestrzegam wszystkich przed ukraińcami, białorusinami itd. Oni często korzystają z dawnych magicznych rytuałów z tego terenu. Ta magia jest bardzo silna. Przywiązują ludzi itd. potem dzieje się ludziom źle, bo np. nie przyszli do wróża, czy maga na kolejną wizytę. Kasioczek M. Odpowiedz Link Zgłoś
rines Re: Ranking wróżek Warszawa 14.10.06, 12:30 witam mozesz podac mi namiar do tej wrozki mieszkam w piasecznie i chcialabym sie do niej wybrac prosze o maila dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.aster.pl 03.12.06, 10:55 Ja byłam u Fatimy w październiku.Do tej pory sprawdziły mi się dwie rzeczy z tego co mi powiedziała.Trzecia właściwie też bardzo prawdopodobna.Uważam,że jest ok.Ciepła i przyjazna.Niestety nie mam namiarów bo to było na Targach Medycyny Naturalnej.Nie wiem jak będzie z resztą przepowiedni.Chciałąbym żeby się sprawdziło bo było to pozytywne,ale zobaczyła też coś w kartach czego mi nie wyjaśniła,dotyczyło mojej siostry. Odpowiedz Link Zgłoś
kk25 Re: Ranking wróżek Warszawa 03.12.06, 21:34 A czy może zna ktoś p.Marię z Hożej? Byłam raz i chciałam wybrać się ponownie ale zapodziałam gdzieś nr telefonu... Prosze również o podanie, chętnie na maila tel. do wróżki Herman z okolic Arkadii bo na forum jednak nikt tel. nie podał a przeczytałam wszystkie wypowiedzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozby Re: Ranking wróżek Warszawa 16.12.06, 23:49 Ranking polskich wróżbitów www.groszek.najlepsze.net pozdrowionka, Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patrycja Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 11:45 Witam, Czy pani Agnieszka z Piaseczna jeszcze wróży? A jesli tak czy ktoś mogłby podać na nią namiary? Bo ten telefon, który był podany wyżej nie odpowiada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna_78 Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.centertel.pl 05.03.14, 11:47 Czesto chodze po wrozkach , ostatnio natrafilam na namiary Tomasza Weinerta i poszlam do niego na wrozby , jestem bardzo pozytywnie zaskoczona , facet ma ogromna wiedze , sam mi powiedzial z czym do niego przyszlam ,ale sie zdziwilam , zawsze to wrozki mi sie pytaly , z czym ma pani problem ? A tu takie zaskoczenie , przytoczyl kilka wydarzen z mojego zycia i tu tez zdziwienie , skad on to wie ? ! Poruszyl wiele spraw waznych dla mnie ,bardzo trafnie mi poradzil w jednej kwestii , jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam :-) A siedzialam u niego ... chyba z 3 godziny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Ranking wróżek Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.14, 18:07 Joanna, podaj mi proszę na priv namiary na tego Pana W. i ile bierze za wizytę Odpowiedz Link Zgłoś