Dodaj do ulubionych

Uwaga na internetową wróżke !!

IP: 82.160.209.* 19.09.06, 19:31
Od dłuższego czasu na róznych forach "grasuje" po necie pewna osoba,
naganiając ludzi do wróżenia. Najpierw opisuje swój problem, potem komentuje
na temat tej rzekomej wróżki do jakiej się udała (wychwalając ją) by zaraz
drugim nickiem wejść i pytać o namiary tej wróżki. A "tamta" oczywiście służy
pomocą i..chętnie podaje namiary. Ta osoba to dewidentna oszustka. Piszę o
tym, by ustrzec innych, gdyż sama padłam ofiarą, o kasie już nie wspomnę.
Moi drodzy! Zanim zdecydyjecie się na jakikolwiek kontakt z wróżką,
upewnijcię się prosze komu zaufacie.
Z poważaniem Krystyna
Obserwuj wątek
    • buena_xena Re: Uwaga na internetową wróżke !! 19.09.06, 19:50
      No prosze, a probowano mnie przekonac, ze idea watku, w ktorym mozna by ostrzec
      innych przed "pseudowrozkami" vel wyludzaczami jest bez sensu. Ale jasne,
      lepiej dbac o dobre imie wrozek, nawet tych zlych (dobre sie same obronia), bo
      po co mamy tu "na siebie naskakiwac i toczyc wojny" - pewnie i ty i ja jestesmy
      wrozkami szkalujacymi dobre imie wyludzaczek!

Dobrze ze w Polsce pomieszkuje tylko czasami, dopiero z perspektywy emigracji
      sie widzi, jak duzo ludzi w Polsce jest zacofanych, ktorzy nieetyczne rzeczy
      widza tam, gdzie ich nie ma. Ale coz sie dziwic, Polska to kraj skorumpowany
      gdzie norma to patologia, a patologia to norma - trudno sie wiec dziwic
      nienormalnym reakcjom na normalnie zadany temat.

Przepraszam Krysytno, to co napisalam, to raczej komentarz do wypowiedzi ludzi,
      ktorym sie nie podobalo to, ze zalozylam watek "czarna lista wrozek w Polsce" o
      wlasnie podobnych wrozkach i zachecalam, zeby dzielic sie doswiadczeniami, zeby
      inni unikneli podobnych przykrosci.
      • lolitka13 Re: do buena_xena i innych 19.09.06, 20:53
        Niestety, wypowiedź Krystyny potwierdza raczej to, że założenie Twojego wątku
        mija się z jego niewatpliwie interesującą ideą. Jak zajrzysz na inne fora np.
        onetu to zauwazysz, że to własnie owa "Krystyna" tam szaleje i wpisuje się pod
        róznymi wątkami ze swoimi rewelacjami i atakuje różne osoby. Stylistyka i
        powtarzające sie błędy ortograficzne wskazuja że już wcześniej wpisywała się
        jako "Sabina" , "Renata", "Uwaga" i inne i rozsyła maile z obelgami i
        wyzwiskami na różne wrózki, ja tez taki dostałam bo podałam na forum adres
        mailowy z prosba o namiar do pewnej wrozki, a dostałam maila podpisanego
        własnie "Krystyna" prawie takiej samej tresci jak ten post tutaj tylko z
        dodatkiem wyzwisk.
        • buena_xena Re: do buena_xena i innych 19.09.06, 21:26
          Nie mam ochoty sprawdzac kto ma racje czy ty, czy Krystyna, nie bawie sie w
          takie rzeczy, szkoda czasu - wiem jedno - Polska to chory kraj. Trafilam na
          zidiociale forum, zreszta niestety na prawie wszystkich forach polskich tocza
          sie tylko pyskowki, wyzwiska, wojenki - normalnie porozmawiac nie mozna -
          myslalam ze tu bedzie inaczej, pomylilam sie przyznaje.

Kocham kulture polska, jezyk i nigdy sie tego nie wyrzekne, ale mentalnie jako
          narod jestesmy naprawde 100 lat za murzynami. W Europie jestesmy
          geopolitycznie, ale mentalnie czesto nie roznimy sie od fanatycznie ziejacego
          nienawiscia sredniowiecznego Bliskiego Wschodu.

Mam tu jeszcze mala misje do spelnienia - wywiaze sie z malej obietnicy - po
          czym uciekam z tego dziwnego forum.
    • kostaryka22 Re: Uwaga na internetową wróżke !! 19.09.06, 21:03
      Ojej, a ja myslalam, ze to tylko ja dostałam takiego maila. Tez prosilam o
      jakis kontakt do wrozki a dostalam ochydnego maila co prawda podpisanego
      jako :D, ale takiej samej tresci i tez z okropnymi wyzwiskami pod adresem
      kazdej wrozki ktorej imie zostalo wymienione na forum, ta krystyna to chyba
      jakas wariatka !
      • matrix841 Re: Uwaga na internetową wróżke !! 03.10.06, 20:21
        a kto to
    • Gość: gosc Re: do buena_xena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 21:39
      Brawo. Ujelas to co bylo moim przeslaniem doslownie i dobitnie. Moje posty w
      tamtym watku nie mialy byc napascia na Ciebie tylko wyjasnieniem tego, ze
      wlasnie tak bedzie a nie inaczej. Dlatego moj komentarz co do uczciwosci ludzi.
      Uwazam, ze takie forum powinno pomagac ludziom w znalezieniu wrozki, czy
      pomocy, a nie reklamie wrozek i skakaniu sobie do gardel przez nie czy
      uzykownikow, to jednak chyba nie jest mozliwe. Ja nie pisze o tym czy to ten
      kraj i ci ludzie czy inny zeby nikogo nie obrazic ani nie sprawic przykrosci.
      Jak widac nie da sie uniknac wojenek i skakania sobie do gardel, a jak ktos
      chce znalezc jakies informacje na temat wrozki takiej czy innej to musi sie
      niezle nameczyc, a tu chodzi tylko o opinie ludzi. Niestety musze sie
      przylaczyc do tego co napisalas...
      • Gość: marika Re: do buena_xena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.06, 09:15
        Buena Xsena nie uciekaj - czy każdy z kim można podyskutować lub coś ciekawego
        dzięki niemu przeczytać musi wiać po kilku dniach?
    • agrentowy4321 Re: Uwaga na internetową wróżke !! 06.03.23, 17:24
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: Uwaga na internetową wróżke !! 27.04.23, 07:50
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka