Gość: gosia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:13 jak myślicie czy to jest dobry dzień aby brać ślub? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zdiwonsaj Re: 07/07/07 07.01.07, 19:06 wymagac bedzie od obojga malzonkow szalonej pracy nad takim zwiazkiem bowiem to potrojna jakość, a jakośc sama nie opzrychodzi, a jeżeli ebdziecie sie lenić to szybko zamieni się w tandete - w pzreciwienstwo jakosci! Zastaniow się czy nie kieruje Toba chęć zaszpanowania datą pzred znnjomymi i w przyszlosci dziećmi jaką to mama czy tata mieli date ślubu, jeżeli tak to lepiej wsztrelić sie w datę taką jaką daje nam los już on wie co dla nas dobre i optymalne! nie polecam nic na siłę, a to chyba sami wiecie. Po co twotrzyć sobie sztuczne dat ślubów bo to tak ładnie wygląda, nic bardzxioej falszywego i pułapka! Zdajcie się na życie ono podpowie jaką wybrać datę ślubu dla Was! Najlepsze jest zawsze to co naturalne. Odpowiedz Link Zgłoś
arianka64 Re: 07/07/07 17.01.07, 13:07 absolutnie nie.To nie jest data dobra na slub...to data pulapka.Wybierz inna a jak chcesz byc bardziej orginalna to moze cos fajego wymysl np ze strojem.pozdrawiam i zycze szczecia. Odpowiedz Link Zgłoś
aforek Re: 07/07/07 19.01.07, 23:09 Gość portalu: gosia napisał(a): > jak myślicie czy to jest dobry dzień aby brać ślub? To nie jest żadna data. prawdziwa to 07.07.2007 7+7=14 2+7=9 14+9=23 a 23 jest bardzo pechowo,moze gdzies trafisz ile nieszczęść jest związanych z tą liczbą. No chyba,ze sprowadzisz ja do piątki,to juz lepiej potrawy.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jolantamaj Re: 07/07/07 20.06.07, 14:27 Ja nie znam się na wróżbach i numerologi ale czytając co tu piszą osoby znające się na numerologi to nie jest trafna data. Chciała bym jednak napisac o czymś innym, na co chyba niewiele osób zainteresowanych tym tematem zwraca uwagę. Mnie się wydaje że taki szum i bum na tą date jest spowodowany przez biznes na tym. Naprzykład w mojej miejscowości trąbią dwie restauracje od stycznia że wesela zamówione na 7 lipca 2007 i 8 sierpnia 2008 obsługa będzie tańsza o połowe i takie tam. To samo u krawcowej w naszej miejścowości. Bratowa mi mówiła że u nich w gminie jest podobnie. Wedle mnie to takie robienie ludziom wody z mózgu. Niestyty wiele młodych się na to łapie i biorą ślub w takiej dacie pod publikę nie zastanawiając się nad tym czego oni tak naprawde chcą. Myślą bardziej o tym aby zaszpanowac przed innymi. Ciekawam ile z tych par co biora slub w tej dacie 7. 07. 2007 roku będzie szcześliwych, a ile będzie się piekliło przz lata w czterech ścianach, bo zabraknie uczucia będzie tylko granie pod rodzinę i konwenanse. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: 07/07/07 23.06.07, 13:41 Astrologicznie ten dzien jest taki sobie. Najbardziej smutna jest tu koniunkcja Wenus/Saturn w opozycji do Neptuna. Bardzo zle, jesli ktos bierze slub bez przemyslenia, tylko dlatego ze juz czas. Jesli ktos nie wie ze malzenstwo to takze obowiazki, to tranzyty pokaza bardzo szybko jak z trudem sie zdobywa zludzenia, a jak latwo zycie z nich odziera. Dobry horoskop dla par, ktore zyja ze soba wiele lat, i wychodza z zalozenia ze tak dobrze sie poznaly, ze juz zadne zludzenie nie ruszy podwalin ich zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś