IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.07, 18:13
jak myślicie czy to jest dobry dzień aby brać ślub?
Obserwuj wątek
    • zdiwonsaj Re: 07/07/07 07.01.07, 19:06
      wymagac bedzie od obojga malzonkow szalonej pracy nad takim zwiazkiem bowiem to
      potrojna jakość, a jakośc sama nie opzrychodzi, a jeżeli ebdziecie sie lenić to
      szybko zamieni się w tandete - w pzreciwienstwo jakosci! Zastaniow się czy nie
      kieruje Toba chęć zaszpanowania datą pzred znnjomymi i w przyszlosci dziećmi
      jaką to mama czy tata mieli date ślubu, jeżeli tak to lepiej wsztrelić sie w
      datę taką jaką daje nam los już on wie co dla nas dobre i optymalne!
      nie polecam nic na siłę, a to chyba sami wiecie.
      Po co twotrzyć sobie sztuczne dat ślubów bo to tak ładnie wygląda, nic
      bardzxioej falszywego i pułapka!
      Zdajcie się na życie ono podpowie jaką wybrać datę ślubu dla Was!
      Najlepsze jest zawsze to co naturalne.
      • arianka64 Re: 07/07/07 17.01.07, 13:07
        absolutnie nie.To nie jest data dobra na slub...to data pulapka.Wybierz inna a
        jak chcesz byc bardziej orginalna to moze cos fajego wymysl np ze
        strojem.pozdrawiam i zycze szczecia.
    • aforek Re: 07/07/07 19.01.07, 23:09
      Gość portalu: gosia napisał(a):

> jak myślicie czy to jest dobry dzień aby brać ślub?

To nie jest żadna data. prawdziwa to 07.07.2007
      7+7=14 2+7=9 14+9=23
      a 23 jest bardzo pechowo,moze gdzies trafisz ile nieszczęść jest związanych z
      tą liczbą. No chyba,ze sprowadzisz ja do piątki,to juz lepiej

potrawy.blox.pl
      • jolantamaj Re: 07/07/07 20.06.07, 14:27
        Ja nie znam się na wróżbach i numerologi ale czytając co tu piszą osoby znające
        się na numerologi to nie jest trafna data.
        Chciała bym jednak napisac o czymś innym, na co chyba niewiele osób
        zainteresowanych tym tematem zwraca uwagę.

Mnie się wydaje że taki szum i bum na tą date jest spowodowany przez biznes na
        tym. Naprzykład w mojej miejscowości trąbią dwie restauracje od stycznia że
        wesela zamówione na 7 lipca 2007 i 8 sierpnia 2008 obsługa będzie tańsza o
        połowe i takie tam. To samo u krawcowej w naszej miejścowości. Bratowa mi
        mówiła że u nich w gminie jest podobnie. Wedle mnie to takie robienie ludziom
        wody z mózgu.
        Niestyty wiele młodych się na to łapie i biorą ślub w takiej dacie pod publikę
        nie zastanawiając się nad tym czego oni tak naprawde chcą. Myślą bardziej o tym
        aby zaszpanowac przed innymi. Ciekawam ile z tych par co biora slub w tej dacie
        7. 07. 2007 roku będzie szcześliwych, a ile będzie się piekliło przz lata w
        czterech ścianach, bo zabraknie uczucia będzie tylko granie pod rodzinę i
        konwenanse.
    • anahella Re: 07/07/07 23.06.07, 13:41
      Astrologicznie ten dzien jest taki sobie. Najbardziej smutna jest tu koniunkcja
      Wenus/Saturn w opozycji do Neptuna. Bardzo zle, jesli ktos bierze slub bez
      przemyslenia, tylko dlatego ze juz czas. Jesli ktos nie wie ze malzenstwo to
      takze obowiazki, to tranzyty pokaza bardzo szybko jak z trudem sie zdobywa
      zludzenia, a jak latwo zycie z nich odziera.

Dobry horoskop dla par, ktore zyja ze soba wiele lat, i wychodza z zalozenia ze
      tak dobrze sie poznaly, ze juz zadne zludzenie nie ruszy podwalin ich zwiazku.
    • agrentowy4321 Re: 07/07/07 06.03.23, 14:00
      Sporo czytałam na ten temat
    • irona.sonata Re: 07/07/07 27.04.23, 04:25
      Ile dołożysz tyle wynik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka