Gość: Grzegorz Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.centertel.pl 13.06.13, 08:39 Witam! Proszę o podanie namiarów na opisane "szeptuchy" z Zaklasztornej i Bednara. Chciałbym się skontaktować z jedną z nich i udać do niej, a nigdzie nie potrafię znaleźć adresów. Z góry dziękuję. Pozdrawiam Grzegorz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.leon.com.pl 17.06.13, 10:30 Ja polecam szeptunki z tej miejscowości. Takich Osób niewiele się spotyka w dzisiejszych czasach. Bez szumu medialnego, bez tv a mają klientów o czymś to świadczy. Wiem, bo byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: szeptucha na Podlasiu 17.10.13, 12:05 No wiec właśnie! Bez żadnej reklamy, robią swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innoctem Re: szeptucha na Podlasiu IP: 5.172.252.* 17.10.13, 12:34 Reklama dźwignią handlu. Jednak ja zdecydowanie wolę reklamę przekazywaną z ust do ust niż piękne opakowanie co poniektórych wróżek w Internecie. Piękne strony www, piękne słowa. Cukierek zapakowany w doskonały, śliczny papierek nie zawsze jest smaczny.... Jak wrócę opiszę jak było. :) poza tym mam ponad 700 km do przebycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: summer24 Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.range86-178.btcentralplus.com 01.07.13, 13:54 Witam Serdecznie, Znalazlam Pani post o Szeptuchach z Podlasia i chcialabym sie dowiedziec czy wie Pani czy z Szeptucha mozna kontaktowac sie listownie? Rowniez czy ma Pani dokladny adres? Wiem ze moje pytanie moze jest troche dziwne ale nie mieszkam w Polsce a bardzo mi zalezy na jakims kontakcje. Bede bardzi wdzieczna za odpowiedz na maila jk5632@gmail.com Serdecznie Pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażyna Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.13, 10:59 Witam! 08.07.2013r.byłam u Pani Wiery zwanej babką(trzy lata temu też tylko z inną chorobą-pomogła mi).Jestem pełna szacunku i uznania dla tej Pani. negatywne opinie to hipokryzja. Dodam również, iż kto nie jest wierzący to niech nie jeździ, bo ta kobieta ma wyjątkowy dar.Moi dziadkowie pochodzą z kresów wschodnich (musieli je opuścić) i też pomagali potrzebującym. Dbajmy o naszą kulturę ludową. Babce z serca dziękuję za pomoc gdyż specjalnie tam pojechałam a to ponad 500 km i zostałam przyjęta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.centertel.pl 15.08.13, 07:51 Przeczytałem w tym wątku o pani która leczy a czasem wyjeżdża za granicę. Niestety nie posiadam żadnych więcej informacji o niej. Nie mogę zdobyć do niej kontaktu. Jeżeli ktoś potrafiłby mi pomóc byłbym niezmiernie wdzięczny. Pani Grażyno. Mam do pani jedno zapytanie, czy w pani miejscu zamieszkania i najbliższej okolicy znajdują się jakieś osoby leczące tradycyjnie jak nasze babcie. Byłbym wdzięczy za odpowiedź i ewentualne podanie namiarów na takie osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.13, 08:25 Witam Pani Grażyno, czy może Pani podać bliższe namiary na Panią Wiere. Miejscowość Orle ale coś dokładniej, koło jakiej miejscowości? Bardzo chce do niej pojechać. Z góry bardzo dziękuje za odpowiedź. Pozdrawiam Aleksandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagodaplus Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.adsl.inetia.pl 29.08.13, 19:48 Wiera Popławska miejscowość Orla 43 tel. 85 7392323 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia miłość IP: *.elartnet.pl 13.09.13, 22:03 baardzo proszę na namiar takiej szeptuchy ktora pomoże na miłość,bęę niezmiernie wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Orla IP: *.internetia.net.pl 14.09.13, 19:14 Proszę się nie dziwic Pani z Orli o tą złośc ,że krzyczy i wogóle zachowuje się dziwnie, takie są obrzędy pomagania ludziom. Na mnie nakrzyczała i wyobrazcie sobie same łzy leciały mi z oczu jak jej opowiadałam o moim problemie. To jest bardzo pomocna ludziom kobieta,byłam nie raz i polecam. Jedzie się do niej od wschodu słońca do zachodu słońca,w tych porach przyjmuje. są dni męskie i żeńskie w które się jezdzi. ale to nie robi wielkiej aż tak różnicy,liczy się modlitwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ela033 Re: Orla 14.09.13, 20:55 Chce pojechać z 2 dzieci..... czy mogę w sobote ? Odpowiedz Link Zgłoś
ela033 Re: Orla 14.09.13, 20:57 czy w sobote tez można ? mam 2 dzieci z trudnościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachorusia Re: Orla IP: *.customer.schedom-europe.net 20.09.13, 21:06 Na Lubelszczyznie jest taka szeptunka, przyjmuje od Poniedzialku do Piatku. Wystarczy wpisac w wyszukiwarce wosk-leczy, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: szeptucha na Podlasiu IP: 160.62.4.* 22.09.13, 13:27 powiedzcie mi proszę, czy jakaś szeptucha pomaga w sprawach uczuć? Odpowiedz Link Zgłoś
doora40i4 Organizuję autokar do Muzeum szeptuch 22.09.13, 22:09 Wkrótce organizuje wyjazd do Orlii, otwarto tam właśnie Muzeum Szeptuch Gość portalu: u napisał(a): > powiedzcie mi proszę, czy jakaś szeptucha pomaga w sprawach uczuć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znachorusia Re: szeptucha na Podlasiu IP: 83.101.48.* 23.09.13, 18:42 mozesz napisac mi na pryw najely.szeptunka (malpka) gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goscio Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.customer.schedom-europe.net 23.09.13, 18:52 wyleczyla moje dziecko, sprawdzcie w google albo na chomikuj Szeptunka z Podlasia lub Kossakowski Szosty Zmysl Szeptunka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kase69 Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.cust.vpntunnel.se 22.09.13, 17:48 nie ma czegoś takiego jak szeptuchty ODRADZAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Sprawy życiowe? IP: *.183.232.221.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.09.13, 18:46 a która szeptunka pomaga w sprawach sercowych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Sprawy życiowe? IP: *.183.232.221.dsl.dynamic.t-mobile.pl 27.09.13, 18:53 życiowych sorry:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manysia Re: Sprawy sercowe IP: *.customer.schedom-europe.net 29.09.13, 17:44 tp zalezy jesli masz prawdziwe problemy z sercem np na tle nerwowym mozemy pomoc, ale jesli chodzi o rozkochanie w sobie drugiej osoby to sie nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
ruudai Re: Sprawy życiowe? 29.09.13, 19:51 Szeptuchy pomagają w sprawach zdrowotnych! puknijcie się w te mózgi! Odpowiedz Link Zgłoś
ela033 Re: Sprawy życiowe? 29.09.13, 21:17 ruudai napisał(a): > Szeptuchy pomagają w sprawach zdrowotnych! puknijcie się w te mózgi! Proszę napisz do mnie na priv jeśli bylas w Orli....ela033@gazeta.pl . Musze pojechac do Orli z 2 dzieci....mam pytania. dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
innoctem Re: Sprawy życiowe? 04.10.13, 18:49 W ciągu najbliższych 2 tyg. wybieram się do Orli i Rutek. Jadę z dolnego śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scrooge Re: Sprawy życiowe? IP: *.swidnica.mm.pl 05.10.13, 09:47 Też jestem z Dolnego śląska. Nie wybieram się, ale czytam wpisy, to będzie z 700 km zależy jakimi drogami, przeciąć Wielkopolskę, Łodzkie, duże Mazowieckie i Białystok..... Jeżeli ktoś jedzie tyle km (chyba, że to przejazdem) to jednak coś w tym temacie musi być.... Bardzo mnie ciekawi jak Pan/Pani tam dotrze i z czym wróci, jeśli tutaj odpiszę..... Odpowiedz Link Zgłoś
innoctem Re: Sprawy życiowe? 05.10.13, 14:06 Wybieram się pociągiem, chyba że ktoś jedzie autem to dołożę się do paliwa :) w sumie moja siostra mieszka w Bielsku Podlaskim i ona zachwala panią z Orli, ale mam na uwadze odwiedzić również Rutki i Opoke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scrooge Re: Sprawy życiowe? IP: *.swidnica.mm.pl 05.10.13, 14:29 Dziękuje za odp. A czy ona (Pani z Orli) pomaga tylko w sprawach medycznych? śliska sprawa z tymi pociągami, są w tragicznym stanie, podróż też i droga, kiedyś korespondowałem z pewną dziewczyną z Hajnówki, niestety wyjechała do Warszawy, na tej ścianie wschodniej bezrobocie bardzo wysokie....daleko też i odemnie... No to powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
innoctem Re: Sprawy życiowe? 10.10.13, 22:49 Ostatnio słyszałam od siostry, że pani Ania bierze bardzo dużo pieniążków więc jeśli ktoś wie coś niech napisze? I słyszałam jeszcze, że pani Eugenia bierze coś za coś, że daje to co chcemy ale zabiera za to coś. Jak to z tym jest. Proszę o kontakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
innoctem Re: Sprawy życiowe? 12.10.13, 14:00 Jeśli ktoś był ostatnio u szeptuch niech da tutaj znać. Jadę z dolnego śląska i każda informacja mi się przyda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aranka84 Re: Sprawy życiowe? IP: *.182.202.119.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.10.13, 00:00 Paraskiewa Artemiuk od lipca nie żyje :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innoctem Re: Sprawy życiowe? IP: 46.77.124.* 26.10.13, 23:23 wizyta u pani Eugenii już za mna :) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Sprawy życiowe? 26.10.13, 23:29 jakie wrażenia? Chyba pozytywne raczej, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innoctem Re: Sprawy życiowe? IP: 46.77.124.* 27.10.13, 00:27 Wrażenia jak najbardziej pozytywne a poza tym dostałam parę rzeczy do zrobienia w domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Sprawy życiowe? 27.10.13, 07:18 Praca domowa:) MIło że dzielisz sie doświadczeniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innoctem Re: Sprawy życiowe? IP: 46.77.124.* 27.10.13, 07:37 Miałam napisać jak było więc pisze :) poza tym proponuje ludziom właśnie taki osobisty przyjazd. Koszty niewielkie a i atmosfera nieziemska. Odpowiedz Link Zgłoś
salamandra.69 Re: Sprawy życiowe? 27.10.13, 07:54 czy możesz polecic konkretną"szeptuchę"< jeżeli to nie tajemnica oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
maria7477 Re: Sprawy życiowe? 31.10.13, 18:34 podaje namiary na szeptuche MACIEJEWICZ EUGENIA WIEJ.OPOKA DUZA 4/16 17250 KLESZCZELE TEL.856850875 POZDRAWIAM ALICJA Odpowiedz Link Zgłoś
wiara-i-przeznaczenie Re: Sprawy życiowe? 31.10.13, 18:42 Wyjątkowo perfidna reklama. Te kobiety to nie Amber Gold! Polecam pojechać osobiście, ale ostrzegam by omijać te które reklamują się na internecie same. Czy kobitka co ma 80 lat, siedzi ciągle na kompie i szuka klientów? Obudźcie się. Kiedy ma robić rytuały w takim razie... maria7477 napisała: > podaje namiary na szeptuche > MACIEJEWICZ EUGENIA > WIEJ.OPOKA DUZA 4/16 > 17250 KLESZCZELE > TEL.856850875 > > POZDRAWIAM ALICJA Odpowiedz Link Zgłoś
maria7477 Re: Sprawy życiowe? 31.10.13, 19:49 byłam u niej...pomogła mi---wiec dlaczego nie mam podac kontaktu,jesli ktos potrzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś
casablanka11 Re: Sprawy życiowe? 31.10.13, 19:57 Polecam mocno i serdecznie Albina Buczyńska z Poznania. Fenomenalna kobieta: radość i przyjaciel życia. Gorąco i serdecznie mnie uratowała gdy miałam kłopoty ze zdrowiem. maria7477 napisała: > byłam u niej...pomogła mi---wiec dlaczego nie mam podac kontaktu,jesli ktos pot > rzebuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innoctem Re: Sprawy życiowe? IP: 5.172.252.* 01.11.13, 16:52 maria7477 można do Ciebie napisać na emaila? Mam taką delikatną sprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scrooge Re: Sprawy życiowe? IP: *.swidnica.mm.pl 02.11.13, 10:11 Daleko ta Opoka Duża czy Orla. Pan pojechał.... Nie wiem co o tym myśleć, czytam wszystkie posty, nigdy na tej ścianie nie byłem- czy to nie są tereny żywcem wyciągnięte ze " Znachora" Dołęgi-Mostowicza i ekranizowane przez Hoffmana Jerzego....700 km odemnie, czy warto? tyle samo na zachód i jestem jeszcze dalej niż Drezno, telefonicznie nic się nie da pogadać? z tymi paniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innoctem Re: Sprawy życiowe? IP: 5.172.252.* 02.11.13, 13:59 Zadzwonić. Scrooge zawsze możesz ale wszystko zależy też od sytuacji i problemu jaki masz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scrooge Re: Sprawy życiowe? IP: *.swidnica.mm.pl 03.11.13, 09:05 Sparafrazuje znowu "Znachora": Wasyl syn Prokopa pyta się Kosiby: "a ty Antoni cuda widział?" odpowiada Antoni: "a no żem nie widział, ale słyszał..." Czasami w życiu tak jest, że ma się lwią spółkę, spółka w której bierze się tylko straty: stąd zawiodło mi tutaj wszystko-Ludzie, nie pomogli, te momento gdzieś przepadło, nie da się powrócić do tych ód bo inne już nastały, widać tak być musiały bo te wrota na zawsze już zamknięte -Firma -Szkoła -Urząd, urzędnicy -Aktywizacja zawodowa -Politycy -Medycyna -Kościół -życie osobiste .............to oczywiście tylko tak ogólnie napisane..... Odpowiedz Link Zgłoś
maria7477 Re: Sprawy życiowe? 03.11.13, 14:51 napisz do mnie na maila...wytłumacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innoctem Re: Sprawy życiowe? IP: 5.172.252.* 04.11.13, 01:08 Napisałam na emaila :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Sprawy życiowe? IP: *.dynamic.chello.pl 11.11.13, 10:59 Witam jestem z Warszawy , wybieram się do Orli , jeśli ktoś jest chętny , to proszę o info ustalimy dogodny termin . mail na priv majka_m1975@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kozeszq Re: Sprawy życiowe? 02.09.14, 17:40 Gdy każdy tak pisze o tej Orli. To zupełnie jak takie zagłębie ezoteryczne. Tylko czy ilość to jakość? Odpowiedz Link Zgłoś
maria7477 Re: Sprawy życiowe? 03.11.13, 14:49 mozesz..nawet na tego..alagorska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARIUSZ Mały nie chce jesc IP: *.net.pbthawe.eu 12.11.13, 12:57 WITAM MAM PYTANIE CZY DOSTANE JAKĄŁS POMOC JEZELI MOJE DZIECKO 7 MIESIECZNE NIE CHCE JESC POTRAFII 2 BUTELKI KASZY TYLKO PRZEZ SEN ZJESC Odpowiedz Link Zgłoś
maria7477 Re: Mały nie chce jesc 13.11.13, 12:43 skontaktuj sie z szeptucha Eugenia--napewno pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mały nie chce jesc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.13, 12:59 A dlaczego nie karmisz piersią??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosze o pomoc Re: Mały nie chce jesc IP: 160.62.4.* 15.11.13, 10:43 Witam, czy szeptucha z Orli na pewno nie pomaga na miłość a tylko na zdrowie? To jest tak, że odmawia tej pomocy, nie chce pomóc w sprawach uczuciowych, czy po prostu nie ma efektów? Prosze o szczere odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
maria7477 Re: Mały nie chce jesc 15.11.13, 11:53 Ja nie wiem,czy ona pomaga...ale wiem ze w tych sprawach pomaga szeptucha EUGENIA Z OPOKI DUZEJ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prosze o pomoc Re: Mały nie chce jesc IP: 160.62.4.* 15.11.13, 12:04 maria, ale ja się pytam o konkretną z Orli, nie z Opaki...mi Eugenia nie pomogła i z tego co wiem większości nie pomaga...szkoda nadziei...ja jej nie ufam. Proszę o wypowiedzi w sprawie Pani Wiery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Mały nie chce jesc IP: *.devs.futuro.pl 16.11.13, 18:18 Nikt nie wie, czy Pani z Orli pomaga na milość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Mały nie chce jesc IP: *.devs.futuro.pl 17.11.13, 11:08 Błagam, czy nikt nie wie czy Pani z Orli pomaga na odzyskanie Partnera? Może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julita Re: Mały nie chce jesc IP: *.ure.gov.pl 26.11.13, 13:58 Czy krtoś wybiera się w najblizszym czasie do pani z Orli i mógłby mnie zabrać - oczywiscie dorzucam sie do paliwa. Jestem z Warszawy. Julita Odpowiedz Link Zgłoś
moalord Re: Mały nie chce jesc 10.11.14, 08:17 Ludzie spokojnie.. jestem z okolic i jedyną chyba uczciwą i pomocną osobą jest Waloczka z Orli. Nie jezdzcie do Gieni z Opaki Dużej - to naciągaczka i oszustka - w większości przypadkow (jest powiedzenie co laska) dają jej ludzie pieniądze (10-50zl) to ona dobiera jeszcze sobie po 100-200zl mowiac ze jak ci zależy to zaplac bo nie będzie dzialac - masakra - urząd skarbowy powinien się nią zająć !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko_pytam Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.14, 17:44 ludmiła IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl Przed chwilą wpisałaś się jako - gertrudka ? Zapomniałaś jak masz na imię? Sara, Anna, Małgosia? Zdecyduj się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daga Mi pomogła IP: *.231.10.193.koba.pl 11.01.14, 10:00 Mi w problemach miłosnych pomogła pewna kobieta to jej mail kirasalez@wp.pl wiem że nie każdemu pomaga ale warto napisać i opisać swoją sytuacje może akurat się zgodzi pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebana oszustka Re: Mi pomogła IP: *.wdm.pl 11.01.14, 12:18 www.facebook.com/kira.salez.3 zaczęłaś ją wychwalać 2stycznia około godz 14, akurat wtedy pojawiło się jej konto na fejsie, nie pogrązaj się w naciąganiu. Odpowiedz Link Zgłoś
marcinek77772 Re: szeptucha na Podlasiu 23.02.14, 19:20 Witam Czy mógł bym prosić w tej sprawie kontakt na mail ekotradex@gmail.com chodzi o Panią Tamarę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.231.14.67.koba.pl 30.03.14, 11:39 Hejcia ja ostatnio skorzystałam z pomocy babeczki z podlasia kirasalez@wp.pl dostałam na nią namiary od Karoliny kobieta jest chyba skuteczna bo mój mąż poprawił się o 100% tylko trzeba być dla niej miłym bo inaczej odmawia pomocy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdalena wnuczka szeptunki która również pomaga IP: *.231.11.45.koba.pl 13.04.14, 13:35 Witam ostatnio nawiązałam kontakt z kobietą która odziedziczyła po babci energię i dar pomaga ale nie każdemu warto spróbować kirasalez@wp.pl kobieta mieszka na podlasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumumia Re: wnuczka szeptunki która również pomaga IP: *.tbg.edge.wdm.pl 13.04.14, 14:58 Pierwsze ogłoszenia kiry i od razu konto w tych samych minutach na fejsie założyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mark968 Re: wnuczka szeptunki która również pomaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.14, 13:40 Kiedy chciałbyś jechać? Sama chciałabym do Niej pojechać ale dopiero w maju lub czerwcu? Masz już coś zorganizowane? Orientujesz się jeśli jadę w sprawie kogoś mi bliskiego i chodzi o zdrowie to czy muszę mieć zdjęcie tej osoby?? Znasz kogoś komu pomogła?? Odpowiedz Link Zgłoś
elena-elena-elena-elena Re: szeptucha na Podlasiu 26.04.14, 19:01 Witam, pomogę Państwu znaleźć miłość, odzyskać ukochaną osobę, poprawić sytuacje materialną, uzdrowić duchowo. Tylko poważne zapytania. Pozdrawiam;) Pewne;) Dziękuje tej wspaniałej Pani która odmieniła moje życie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefan Re: szeptucha na Podlasiu IP: *.timplus.net 27.04.14, 19:21 można namiar na tą Panią? Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: szeptucha na Podlasiu 02.11.14, 14:02 dołączam się :) moze byc na maila dontiwen.trajtufink@gmail.com swoja droga przeczytalam na pewnym forum, ze jednej z szeptuch mozna przeslac nasze zdjecia, wlosy i ona sama robi czary? slyszal ktos o czyms takim? Odpowiedz Link Zgłoś
moalord Re: szeptucha na Podlasiu 10.11.14, 08:17 Ludzie spokojnie.. jestem z okolic i jedyną chyba uczciwą i pomocną osobą jest Waloczka z Orli. Nie jezdzcie do Gieni z Opaki Dużej - to naciągaczka i oszustka - w większości przypadkow (jest powiedzenie co laska) dają jej ludzie pieniądze (10-50zl) to ona dobiera jeszcze sobie po 100-200zl mowiac ze jak ci zależy to zaplac bo nie będzie dzialac - masakra - urząd skarbowy powinien się nią zająć !! Odpowiedz Link Zgłoś
baziatko Re: szeptucha na Podlasiu 12.11.14, 12:57 a waloczka robi milosne uroki? Odpowiedz Link Zgłoś
georgia-asia Re: szeptucha na Podlasiu 11.12.14, 11:47 Waloczka bardziej znana jako Wiera/ Wala i jest o niej trochę w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
viesia67 Re: szeptucha na Podlasiu 16.09.15, 03:43 wybieram sie do szeptuchy w Orli po 20 Pazdziernika 2015. Czy ktos tam tez jdzie; moj mail : NADZIEJA2015@YAHOO.CA Odpowiedz Link Zgłoś
deylucha18 Re: szeptucha na Podlasiu 24.02.16, 21:59 Ludzie, powiedzcie prosze czy ta szeptucha jeszcze żyje, potrzebuje jej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
skfareek Re: szeptucha na Podlasiu 21.04.16, 08:54 Kilka szeptuch jeszcze żyje. Co do Pani Eugenii to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nathurion Re: szeptucha na Podlasiu 01.06.16, 22:07 Mam pytanie, czy te szeptuchy potrafią zaglądać w przyszłość? Odpowiedz Link Zgłoś
abbi12 Re: szeptucha na Podlasiu 12.08.16, 20:54 Witam . A ja mam pytanie Czy szeptuchy potrafią I czy mogą kogoś przeklnąć lub rzucić klątwę? Przez pewne osoby bardzo cierpię i szukam sprawiedliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
6jabadabadu1 Re: szeptucha na Podlasiu 13.08.16, 10:24 Oj głupie dziewki. Szeptuchy nie robią bzdur na uroki. Ten kto pisze te bzdury na necie sam sobie nakręca klientów. Poczytajcie o szeptuchach na poważnych portalach: pl.wikipedia.org/wiki/Szeptun www.newsweek.pl/polska/kim-sa-szeptuchy-newsweek-pl,artykuly,352707,1.html www.banita.travel.pl/wizyta-u-szeptuchy-podlasie/ www.wiadomosci24.pl/artykul/na_podlasiu_w_sprawach_beznadziejnych_pomoze_szeptucha_116680.html Odpowiedz Link Zgłoś
dubiczecerkiewne Re: szeptucha na Podlasiu 07.09.18, 09:14 Nawet nie wiecie jak niebezpieczne i tragiczne w skutkach może być chodzenie do szeptuch. One nie uzdrawiają modlitwą, ale mają kontakty z biesami. A diabeł nie pomaga za darmo. Tutejsi ludzie prawosławni wiedzą że nie można. Niestety niektórzy nie widzą gdzie się zwrócić. Podpowiem. W 2013 roku w Zaleszanach objawiła się cudotwórcza ikona. A ikony w cerkwi w Terespolu kilka lat temu zamirotoczyły Szukajcie pomocy w cerkwi, a nie u czarownic. Odpowiedz Link Zgłoś
piteer Re: szeptucha na Podlasiu 09.09.19, 22:47 Zapraszm do mnie na tej stronie. Najmocniejsze rytualy milosne. Komu wierzyc??. Ludzie otworzylem te forum dla was i dla siebie. Sam bardzo potrzebuje pomocy i chcialbym pomoc wam. Mozemy wymienic sie doświadczeniami. A co lepszeprawde postaram sie opublikowac no ale wiadomo jak to czary mary bywa z wpisami. Odpowiedz Link Zgłoś
olgalutsyksplawska Re: szeptucha na Podlasiu 04.02.21, 09:04 Witam .czy mogę prosić jakiś namiary (adres .telefon) Odpowiedz Link Zgłoś
cramar Re: szeptucha na Podlasiu 25.05.21, 08:24 Macie kontakt do jakieś dobrej szeptunki? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: szeptucha na Podlasiu 06.06.21, 18:07 Ja gdzieś widziałam szeptunke Waleria, ale nie wiem jakie są o niej opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka89 Re: szeptucha na Podlasiu 06.06.21, 22:31 Widzę katarzyna455, że napisałaś o pani Walerii (szeptucha@onet.pl), jest z Podlasia. Mnie tylko ona pomogła, 4 lata szukałam. Jest najlepsza na świecie. A przy tym jest bardzo dobrym człowiekiem. Zawsze porozmawia, doradzi. Jej jedyny minus to to, że jest bardzo droga. Ja zapłaciłam za rytuał 1500 zł, a wiem, że ceny jej rytuałów kończą się w okolicach 5000 zł, ale to już chyba musi być naprawdę wyjątkowa sytuacja. Ale ona tłumaczyła mi dlaczego tak jest. Z resztą po przeczytaniu wielu artykułów sama doszłam do wniosku, że jeśli ktoś proponuje rytuał za 300 zł to trzeba uciekać, bo to z magią nie będzie miało nic wspólnego. A ja tych 300 zł czy 500 zł wydałam tyle przez 4 lata, że gdybym wtedy trafiła na Walerię to bym zaoszczędziła jakieś 10 tysięcy zł. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: szeptucha na Podlasiu 06.06.21, 22:59 Kurcze, dużo faktycznie bierze za to wszystko. A jaką miałaś sytuację i jaki rytuał wykonywałas? Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka89 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 09:03 4 lata ze znikomym kontaktem z ex (teraz już znowu aktualnym :D ), on nie chciał słyszeć o powrocie, ale jakiś tam kontakt zawsze był, poza tym miałam problemy zdrowotne, które po rytuałach Walerii zaczynają znikać. Miałam złe wyniki badań, pod koniec zeszłego tygodnia zrobiłam badania tak jak kazała Waleria i poprawiły się niesamowicie. Naprawdę gdybym poszła do niej 4 lata temu to zaoszczędziłabym kupę kasy i nerwów. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 10:08 Miałaś jakieś rytuały też na uzdrowienie czy co? Po jakim czasie zaczęło się coś zmieniać od wykonania? Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka89 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 12:12 Waleria skończyła odprawiać rytuał dokładnie 2 miesiące temu, ale już w czasie rytuału mój partner zmienił do mnie nastawienie. Waleria mówi, że na pełne efekty można czekać do 6 miesięcy w zależności co robi i jak robi. Uzdrawiania jako takiego nie miałam, ale działania na poprawę zdrowia, bo mam duże problemy hormonalne. I wyniki badań niesamowicie się zmieniły na plus, po konsultacji z moim endokrynologiem był w szoku. Koleżanka teraz zaczęła u Walerii uzdrawianie, choruje na raka, także to większy kaliber. Ona przez 3 miesiące ma te rytuały odprawiać, zapłaciła jej 2000 zł, ale resztę, bo to w sumie ma kosztować 4000 zł, ma zapłacić jej dopiero jak pokaże jej wyniki badań, że sytuacja się poprawiła i rak się cofa. Ja naprawdę jej ufam, bo nie spotkałam się przez 4 lata z nikim kto tak życzliwie, tak wnikliwie podchodziłby do sytuacji. Ona z każdego etapu wysyła zdjęcia, pisze, informuje. U innych jak robiłam wpłatę to kontakt się utrudniał, musiałam prosić się o odpisywanie, a Waleria zawsze odpisuje i to nie dwa zdania, tylko tłumaczy wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 13:21 Muszę przemyśleć bo wydać liczmy 1500 naraz to dla mnie nie mało. Koszt mnie przeraża a też już trochę straciłam na to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 16:08 A długo czekałaś żeby pani Waleria zaczęła? Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka89 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 16:20 katarzyna455, jak napisałam do niej to zaczęła po dwóch czy trzech dniach jakoś rytuał. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 17:40 To szybko, a pani rozkłada na raty płatność? Mi by na tym zależało. Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka89 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 18:04 Z tego co wiem to Max na 2 raty. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna455 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 18:39 Ja to najlepiej jakbym mogła płacić tak po 400 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka89 Re: szeptucha na Podlasiu 07.06.21, 20:58 katarzyna455 najlepiej jak napiszesz do Walerii. Ona jest bardzo 'ludzka', więc myślę, że się dogadacie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pomponikpm Re: szeptucha na Podlasiu 13.06.21, 10:21 Bylas u niej osobiscie czy na maila zalatwialas? Odpowiedz Link Zgłoś
hankaskakanka89 Re: szeptucha na Podlasiu 14.06.21, 22:33 pomponikpm napisała: > Bylas u niej osobiscie czy na maila zalatwialas? Korzystałam online, przez maila :-) Koleżanka moja też online Odpowiedz Link Zgłoś
pomponikpm Re: szeptucha na Podlasiu 14.06.21, 22:48 Jestescie zadowolone? Moge prosic o wiecej informacji na pomponikpm@gazeta.pl? Chcialabym skorzystac z uslug Pani walerii Odpowiedz Link Zgłoś
malamint Re: szeptucha na Podlasiu 01.09.21, 19:24 Jakieś nowe opinie o Pani Walerii? Odpowiedz Link Zgłoś
upolkas Re: szeptucha na Podlasiu 24.09.21, 16:48 Prawdziwych Szeptuch to już nie ma niestety bądź bardzo ciężko trafić Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet.5766 Re: szeptucha na Podlasiu 05.03.23, 10:07 Witam czy ktoś z Małopolski wybiera sie do Pani Wiery z Orli. Zabiorę się z Państwem i dołożę sie do kosztow. Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet.5766 Re: szeptucha na Podlasiu 05.03.23, 10:11 Jezeli będzie ktoś chetny na moją ofertę proszę moj.email. hamlet.57@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
hamlet.5766 Re: szeptucha na Podlasiu 05.03.23, 10:17 Dolacze na wyjazd do Pani Wiery w Orli.Mieszkam w woj.malopolskim. Oczywiscie dolaze sie do kosztow podrozy.Prosze o wiadomosc ma emali. hamlet.57@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_8075 Re: szeptucha na Podlasiu 03.12.24, 10:50 Dzień Dobry , Czy udało się może Pani odwiedzić szeptuche ? Pytam się bo jestem zainteresowana Odpowiedz Link Zgłoś