Gość: Marta IP: *.chello.pl 10.02.07, 23:46 Czy ktos korzystal z usług Sylwii Kuryłek,uzdrowicielki ? Warto,czy jest skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka z Wawy Re: Sylwia Kuryłek IP: *.centertel.pl 14.03.07, 12:42 Oj polecam serdecznie, znana pod pseudo Emeya Angelisme. Korzystam od dwóch lat z Jej usług i myślę że długo będe. Polecałam swoim znajomym i póki co każdy zadowolony. Poza tym ma coś tak niesamowitego w sobie i tyle ciepła. Zwykła konsultacją bez paczki husteczek się nie obejdzie, bo człowiek sie czyści od samego przebywania z nią. No nic polecam baaardzo Aga Odpowiedz Link Zgłoś
angelisme Re: Sylwia Kuryłek 15.03.07, 21:37 ha nawet coś o sobie tu znalazłam;):):) Pozdrawiam zarówno Marte jak i p.Agnieszkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy Re: Sylwia Kuryłek IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.14, 14:57 wyciągnie od Ciebie kasę i wydyma Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Sylwia Kuryłek 27.04.23, 02:45 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś