martina8 28.04.03, 22:19 Dzien dobry! Jestem zodiakalna Panna, urodzilam sie 28.08.1980 o 12.10 w Szczecinie. Jestem bardzo ciekawa jaki jest moj ascendent i jaki ma on wplyw na moja osobowosc... pozdr. Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: 28.08.1980 29.04.03, 00:34 Witam serdecznie, ascendent Pani horoskopu znajduje się w znaku Skorpiona. Oznacza to, że w Pani charakterze silne będą cechy tego znaku zodiaku. Może też Pani spotykac na swojej drodze życiowej wiele osób urodzonych pod tym znakiem zodiaku. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
martina8 Re: 28.08.1980 29.04.03, 10:12 Bardzo dziekuje za odpowiedz!! W ten sposob wyjasniloby sie pare spraw ... Niby jestem Panna, ale charakterek mam zdecydowanie bardzo ciezki:) Na pewno nie taki jak na Panne przystalo, aczkolwiek i te cechy nie sa mi obce. Umilowanie do porzadku, ale nie tyle porzadku w domu, ale w zyciu osobistym, zawodowym. Bez konkretnego planu nie potrafie zyc;). Moja siostra jest spod znaku Skorpiona i bardzo czesto sa miedzy nami sprzeczki i nieporozumienia. Kazda z nas jest swiadoma sily swojego charakteru i dlatego czesto dochodzi do spiec. Staramy sie jednak kontrolowac i nie wybuchac, ale nie zawsze to wychodzi. Poza tym wszyscy w domu mamy ciezkie charakterki wiec moze to rodzinne. (Mama - Rak, Tata - Skorpion). Ciekawa jestem jaki ascendent ma moja siostra: 15.11.1973 godzina 13.20 (Szczecin). Moge liczyc na poprawienie stosunkow miedzy nami? Kiedys rozumialysmy sie bardzo dobrze, jednak wtedy bylam o wiele mlodsza i nie mialam jeszcze swojego zdania. Teraz nagle sie to zmienilo i czuje, ze zdecydowanie cos nam utrudnia kontakt. Z gory dziekuje za odpowiedz. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
martina8 Re: 28.08.1980 29.04.03, 11:24 Cos mi sie pomylilo: U mnie w rodzince Mama to Rak, Tata to Strzelec. :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś