Dodaj do ulubionych

jasnowidz AMALA

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.07, 19:00
czy ktos korzystal?? zastanawiam sie czy pojsc do niej...ale najpierw
chcialabym sie dowiedziec czegos na jej temat...
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: jasnowidz AMALA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.07, 20:18
      jesli moge to chcialabym sie spytac czy nalezy cos ze soba zabrac-tzn. jakies
      osobiste rzeczy...zdjecia itp. ?? slyszalam ze ta Pani czasem nie mowi
      wszystkiego..a ja w sumie chce pojsc w jednej konkretnej spr. i chcialabym
      uslyszec wszystko co ta Pani zobaczy...nawet zle rzeczy.
      pozdrawiam
    • zabianna Re: jasnowidz AMALA 12.03.07, 12:23
      Pani Amala przyjmuje w Gdansku. Po namiary prosze sie zglosic na priva.
      Pozdrawiam:)
    • witamonia89 Re: jasnowidz AMALA 29.10.23, 23:53
      Mam pytanie. Czy Amala ze strony jasnowidzamala.pl to ta sama Amala co na stronie jasnowidz-amala.pl Według mnie nie, ale co wy na to? Zamierzam skorzystać z usług tej Pani ze strony jasnowidzamala.pl czyli tej Pani co wróżyła w telewizji na ezotv. Natomiast nie wiem co jest grane, że dwie wróżki (jasnowidz czy jak zwał tak zwał) mają te same imiona i prawie taki sam adres www.

Mam jeszcze takie pytanie. O której Amali jest ten temat? o tej z ezotv, czy tej jakieś co sobie wzięła to samo imię jak ta z ezotv?
      • astupasa Re: jasnowidz AMALA 16.01.24, 12:58
        Dla mnie jasne jest, że "osoba" ze strony jasnowidz-amala.pl to oszustwo i nie ma nic wspólnego z jasnowidz Amalą która wróżyła w ezo.
        Pewnie jakaś firma bazując, że na rynku jest wróżka o tym imieniu Amala, stworzyła sobie możliwość zarobku na takim imieniu. Uważam, że jasnowidz Amala ta prawdziwa ze strony jasnowidzamala.pl powinna oddać sprawę do sądu.Powinna też napisać na swojej stronie przestrzegając przed pomyłkami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka