Dodaj do ulubionych

sprawdzona wróżka z Gdyni

IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.07, 11:25
Czy ktoś mógłby mi polecić jakąś sprawdzona wróżkę z Gdyni?
Obserwuj wątek
    • malgorzata.os1 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 09.04.07, 21:09
      miroslawa michniewicz z oksywia,tarot i karty ogolne+wahadelko,mozesz przyniesc
      zdjecia.sprawdza sie choc z opoznieniem,,,babka symatyczna..na poziomie,z
      klasa.polecam.nr tel znajdziesz w postach o niej na tym forum ..ja postaram sie
      przslac ci go na maila pod koniec tyg.koszt wizyty 70 zl..warto.
      • Gość: mila Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.07, 09:34
        Bardzo dziękuję za pomoc i informacje.
      • malgorzata.os1 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 14.04.07, 12:48
        Milo!podaj prosze swoj adres mailowy bym mogla przeslac Ci namiary na
        Mirke.mozesz skontaktowac sie ze mna prze maila.pozdrawiam malgorzata
        • Gość: mila Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.adsl.inetia.pl 22.04.07, 19:38
          mila21@interia.pl
        • Gość: Marzenka Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.chello.pl 09.10.07, 19:11
          Witam mógłabym prosić numer do wróżki z Pustek Cisowskich mój adres
          myszka-79@tlen.pl
          Z góry Serdecznie Dziekuje
        • Gość: ANIA Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.08, 08:19
          HEJ!!!MOGE PROSIC O DOKLADNY ADRES NA MIRKE UL JAKA?
          DZIEKI!!!WIELKIE!!!
        • Gość: fela Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 16:47
          Ja tez bede chciala skorzystac.
      • Gość: asik Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 14.05.08, 13:22
        witam gdzie moge znaleść tel do wrózki na oksywie?
      • Gość: Salamandra Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.mt.gov.pl 05.06.08, 17:15
        Prosze mogłabys przesłac mi namiar na ta wróżke
        pozdr
        P.
        salamandra21@o2.pl
      • Gość: Kajkosz Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.eimg.pl 17.06.08, 11:22
        Hey moglabys jej dane przeslac mi na maila tj. nr tel. adres dokaldny. Bylabym
        wdzieczna z gory!
        • Gość: MIMI Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 13:00
          • Gość: MIMI Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 13:01
            Prosze o namiary na Pustki do wrozki.mimi187@interia.eu
          • Gość: Gwiazda Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.85-237-171.tkchopin.pl 24.09.08, 22:13
            jak mam być szcera to nie radze iść do tej wró.żki z pustek cisowskich... smama
            skorzytalam... totalna kicha
            • Gość: joannag81 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.crowley.pl 25.09.08, 09:24
              Gwiazdo, czy mozesz cos wiecej napisac , dlaczego wg. Ciebie wrozby
              u Pani Kasi to "kicha"??
              • Gość: Joszka Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.pi.net.pl 04.05.09, 12:34
                dołączam sie do złej opinii o Kasi z Pustek. Kobieta conajmniej dziwna - i to
                nie ze względu na "dar". Nawija bez sensu, leci jakby ją ktoś gonił, nie chce
                powtarzać, bo już nie pamięta co mówiła... Ogólnie kity mi nawciskała jakbym
                była małą przygłupia dziewczynką. Prawie nic sie nie zgadzało z przeszłości- o
                przyszłości nie wspomnę. Strata pieniędzy i czasu.
      • okolano Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 25.06.08, 12:53
        Witaj Małgosiu !! Czy mogłabym prosić namiar do wróżki Pani Mirosława
        Michniewicz w Gdyni Oksywie? O to mój e-mal okolano@gazeta.pl Serdecznie
        pozdrawiam Okolano
      • Gość: ewa Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.tvoksywie.com.pl 24.09.08, 11:10
        Witam jak można się z Panią zkąntaktować moja poczta to . mamuskastrzela@wp.pl
      • Gość: domi Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.09, 17:26
        tak mogę polecic na przełomie 5 lat wszystko mi sie sprawdziło i
        dzisiaj znowu byłam :) polecam
        • Gość: KINIA Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: 81.190.125.* 26.07.09, 18:10
          BARDZO PROSZE O NR.DO WROZKI KAROLINY I DO TEJ Z OKSYWIA MOJE GG :7206843
          • Gość: Gasolina Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.40.161.79.sub.mbb.three.co.uk 09.09.09, 22:29
            Hej. Jaką wróżkę polecacie? natkakar@wp.pl
        • Gość: lonia Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.dynamic.chello.pl 21.05.11, 20:33
          Witam, poproszę o telefon do wróżki z Oksywia mój adres:dajas@poczta.onet.pl
          pozdrawiam i dzięki
      • Gość: grażyna Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.limes.com.pl 11.09.09, 09:50
        Witam - bardzo proszę o kontakt do wróżki z oksywia - to dla mnie
        ważna sprawa. gramat@interia.pl
      • Gość: malgorzata.os1 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 21.04.10, 20:05
        mozna numer telefonu do wrozki dostac lub adres? moj mail tanti3@wp.pl
      • Gość: asia Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 19:35
        Proszę podajcie nr tel do tej wróżki z Pustek dzięki. Pozdrawiam
    • malgorzata.os1 Do Mily 22.04.07, 22:24
      • malgorzata.os1 Re: Do Mily 22.04.07, 22:24
        wyslalam CI tel na maila
        • Gość: Marzenka Re: Do Mily IP: *.chello.pl 09.10.07, 19:12

Witam mógłabym prosić numer do wróżki z Pustek Cisowskich mój adres
          myszka-79@tlen.pl
          Z góry Serdecznie Dziekuje
          • Gość: iwona Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: 212.76.37.* 21.10.07, 15:56
            pytałam siostry, jej koleżanka chodzi do tej wróżki
            www.wrozkakarolina.com/ w jej ocenie, to bardzo dobra wróżka.
            • gustaw36 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 22.10.07, 20:53
              a ile bierze ta wrozka i jak wyglada seans?
              • Gość: agul Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 16:57
                Bardzo ładnie proszę o namiary do wróżki Mirki.
                Mój mail tygrysella@wp.pl
                Dziękuje!
            • Gość: bety Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.centertel.pl 07.01.10, 18:04
              Oroszę bzdur nie opowiadać o wróżce z Pustek Cisowskich.Ja chodzę do
              niej 20 lat i miałam przez te wszystkie lata przyjrzeć sie temu co
              ona mówi i co dzieje sie w moim życiu.I wiem że ta kobieta napewno
              wie co mówi.A inne wróżki typu panixxx wymieniana tutaj powinna być
              dawno za kratkami.Już od roku powinnam być super bogatą mężatką nie
              mówiąc o tym ze jestem młodsza od mojego brata,który według moich
              danych jest dużo młodszy odemnie.Proszę policzyć 20 lat raz na rok
              to trochę zaobserwować można .Może ktoś nie rozumie co ona mówi?
          • Gość: Kaasia Numer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 20:06
            Prosze o numer do wróżki z oksywia nr gg 13230304
    • marta_42 wróżka z Pustek Cisowskich 22.04.08, 09:15
      Poszukuję numer telefonu do wróżki z Pustek Cisowkich. Numer proszę
      przysyłać na m.prena@vp.pl
      Z góry dziekuję
      • evavip Re: wróżka z Pustek Cisowskich 22.04.08, 14:19
        witam jeśli ktoś ma numer do wróżki z Pustek Cisowskich to proszę
        przesłać mi go na meila evavip@poczta.fm. Dziękuję
        • Gość: monika Re: wróżka z Pustek Cisowskich IP: *.gdynia.mm.pl 22.05.08, 16:38
          mam tel. do Pani Kasi , zainteresowanych proszę o maila na
          monika_milu@wp.pl
          • Gość: Salamandra Re: wróżka z Pustek Cisowskich IP: 193.23.63.* 05.06.08, 17:09
            KOchani potrzebuję namiar na wróżkę któa przyjedzie do domu - chodzi o wieczór
            panieński - dobrzez zeby miała charakteryzaję ale nie koniecznie Proszę dajcie
            namiar na kogoś, może tą Panią z Pustek Cisowskich albo pania Kasię
            salamandra21@o2.pl
            • Gość: monika Re: wróżka z Pustek Cisowskich IP: *.85-237-168.tkchopin.pl 30.06.08, 14:16
              mi też mógłby ktoś przesłać adres do wróżki z Pustek Cisowskich? Dziękuję.
              mój e-mail: rybkamonika@wp.pl
            • Gość: an Re: wróżka z Pustek Cisowskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 22:59
              witam!
              Czy udało Ci się znaleźć wróżkę???
              Jak wypadł wieczór???
              Proszę o odpowiedź, bo sama poszukuję wróżki na wieczór panieński
              • Gość: Wiola Re: wróżka z Pustek Cisowskich IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.08, 20:46
                Jesli mozecie to podajcie nr telefonu do tej wrozki,z gory dziekuje :)
                klanga@interia.pl
      • Gość: anka Re: wróżka z Pustek Cisowskich IP: *.chello.pl 17.08.08, 12:49
        bardzo prosze o przesłnie namiarow tel na wrozke z pustek cisowskich
        na maila: ankaan@autograf.pl , z góry wielkie dzieki
    • makrobiotyczka Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 08.09.08, 08:57
      Poprosze numer do Pani Mirki, pozdrawiam
      • Gość: Róża Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.centertel.pl 08.09.08, 21:39
        Byłam u pani Mirki jakieś 2lata temu jest miła ciekawie opowiada ale
        mało konkretów wszystko było powiedziane w sposób ogólnikowy i mało
        precyzyjny.Sprawdził się mój wyjazd i jeszcze coś więcej nic. Może
        coś zmieniłam w swoim życiu i stąd takie odczucie. Moja znajoma była
        na kartach u jakiegoś wróżbity w Gdyni ponoć jest niesamowity więcej
        nie chciała powiedzieć bo może się nie sprawdzić.
        • Gość: joannag81 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.crowley.pl 09.09.08, 08:38
          Rozo, sprobuj wydostac namiary na wrozbite z Gdyni od znajomej-
          takich talentow nie mozna zachowywac tylko dla siebie!!!
          Sprobuj i podaj prosze namiary na Niego. Dzieki!!!
          • inglot2 Re: wróżka Mirosława z Gdyni 29.09.08, 15:53
            Bardzo prosiłabym o jakikolwiek (najlepiej mailowy) kontakt do
            wróżki Mirosławy. Z góry dziękuję.
            • inglot2 Re: wróżka Mirosława z Gdyni 29.09.08, 15:56
              Bardzo prosiłabym o jakikolwiek (najlepiej mailowy) kontakt do
              wróżki Mirosławy. mój mail: czekolada150@wp.pl Z góry dziękuję.
              • Gość: iw Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.tbcn.telia.com 08.10.08, 22:34
                ja tez poprosze o namiary tej Pani moj mail honda24@onet.eu
                dzieki
                • Gość: alicja Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.dew.pl 14.10.08, 13:57
                  ja również proszę o kontakt do Pani mirosławy z gdyni. moj e mail to
                  alka_t@o2.pl z góry dziękuje
                  • Gość: iwa Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.tbcn.telia.com 20.11.08, 10:24
                    prosze o namiary na ta paniaHonda24@onet.eu,dzieki
                    • Gość: alex Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 22:18
                      czy ktoś był u paniMirosława Michniewicz? co sądzicie oniej?
                      • Gość: Bunia Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.plastcom.pl 03.08.13, 23:09
                        Ja byłam bardzo dawno jeszcze przed 2008 rokiem, bardzo zachwalana przez koleżankę, niestety u mnie nic się nie sprawdziło, nawet taki konkret jak dziecko, które miało być sporą dziewczynką, a było drobnym chlopcem..
              • Gość: Dagmara78 Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.cust-83.exponential-e.net 16.12.08, 11:08
                Bardzo prosiłabym o jakikolwiek kontakt do
                wróżki Mirosławy. mój mail: dagmara@emailaccount.com Z góry dziękuję.
                • Gość: Mea Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.09, 23:21
                  Czy mogę poprosić o namiary na wróżkę Mirosławę? jeśli macie namiary na wróżkę
                  Kasię z Pustek to też była bym wdzięczna za telefon, mój mail: flipp@wp.pl
                  • Gość: KAROLA Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 09:27
                    polecam bo byłam miesiąc temu Panią Kingę, przyjmuje w Gdyni niesamowicie
                    skromna , na wizyty nie czeka sie długo nie masz poczucia ze jesteś kolejnym
                    petentem , podkreśla ze przyjmuje góra dwie osoby dziennie, jet niesamowita,
                    po prostu i sprawdziło mi sie już parę rzeczy, jestem pod dużym wrażeniem
                    rztelności i chęci pomocy tej pani . polecam:)
                    • Gość: joannag81 Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 20.01.09, 10:15
                      Podaj prosze namiary na Pania Kinge (na forum lub na moj mail
                      gazetowy).Dzieki!!!
                      • Gość: KAROLA Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:14
                        691406 645 naprawdę jeśli isc to tylko tam
                        • Gość: Olek Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 21.01.09, 21:10
                          A gdzie przyjmuje ta Pani Kinga z Gdyni?
                          • Gość: Kamila Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 23.01.09, 21:16
                            Ja od lat chodze do p. Kasi. Byłam na zakrecie życiowym i zaczęła mi
                            się wróżkomania, wszedzie szukałam pomocy, pocieszenia, że bedzie
                            dobrze i na allegro i ezotv i latałam po wróżkach w trójmiescie.
                            Tylko przepowiednia p.Kasi była prawdziwa - spełniła sie. Nie była
                            słodkocukerkowa, normalna, trudna, zwyczajna.. prawdziwa.
                            Teraz chodze tylko do niej, trudno na poczatku było mi zrozumieć jej
                            przekaz, uzywa bardzo specyficznego języka, ale ma niezwykły dar,
                            myslę że poza kartami cos jeszcze widzi. Nie bierze duzo, biorac pod
                            uwage ten ciężar, który jej zrzuca się to własciwie symboliczne
                            grosiki.
                            Podziwiam :)
                            • Gość: joannag81 Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: 81.219.82.* 25.01.09, 08:20
                              zgadzam sie z Kamila w srawie opinii nt. Pani Kasi..Dodam jeszcze,
                              ze wychodzac po wrozbie nie rozumialam wielu przekazow (specyficzny
                              jezyk, forma wrozby), ktore "odkrywalam" w miare jak sie toczylo
                              zycie.Ta babaka jest niesamowita i ma dar...
                            • Gość: wiki214 Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.limes.com.pl 02.02.09, 22:37
                              Bardzo prosze o namiar do Pani Kasi z Gdyni, moja mail to
                              wercikk214@wp.pl , z góry wielkie dzieki!
                              • Gość: Olek Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 10.02.09, 21:56
                                czy ktos moze napisac mi cos wiecej na temat P. Kingi z Gdyni? czy jej wrózby
                                sie sprawdzają, z czego wrózy itd. dzięki
                            • Gość: sylwia Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: 94.254.200.* 20.02.09, 15:50
                              Czy moge prosic o nr.telefonu do pani Kasi?Dziekuje.
                    • Gość: wiki214 Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.limes.com.pl 02.02.09, 22:34
                      Bardzo prosze o namiary do wróżki Kingi z Gdyni. Jeśli mozesz napisz
                      z czego wróży i jaki jest koszt wizyty. pozdrawiam serdecznie
                      • Gość: majka Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 19:43
                        moje drogie dziewczyny szkoda chyba waszego czasu i
                        pieniędzy .Zwiedziłam już większość trójmiejskich przereklamowanych
                        wróżek i jako że mam już troszeczkę wiosenek na karku to z upływu
                        czasu mogę stwierdzić z całym przekonaniem że to wielka pomyłka co
                        do przepowiedni tych pań.Oczywiście każdy ma swoje zdanie ale jedno
                        co spełniło mi się ze wszystkich przepowiedni to to że będę się
                        starzeć i to prawda o której nawet 7-letnie dziecko wie .Z całym
                        przekonaniem mogę zasugerować wizyte u wrożbity w Gdyni którego
                        zaangażowanie mogę ocenić jako mistrzowskie a mowę płynącą z
                        najczystszego zródła dobrej wiary . Poszłam zawiedziona a wyszłam
                        tak naładowana pozytywem że aż do tej pory znajomi mówią mi że
                        zmieniłam się o 360 stopni na lepsze.Jeśli faktycznie już musicie
                        iść to zapiszcie się do pana Jarka ze starowiejskiej.
                        • Gość: ala Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: 80.48.34.* 12.02.09, 12:11
                          360 stoni to raczej jestes w tym samym miejscu co przed wrozba......
                          • Gość: madzia pan jarek IP: *.chello.pl 12.02.09, 18:12
                            podejrzany jest ten pan jarek i pani jakas tam

wszedzie pieją z zachwytu, zadna wrozka nie jest tak dokładnie
                            nazywana, operuje sie dzielnicami , opisami a tu dokladnie adresy,
                            imiona itp, na wszelakich portalach i ich stronach i wszystko
                            dziwnie jednakowo podobne :-) wyglada na to ze deliwent jak idzie na
                            wrozbe to od razu pan jarek i ta pani skacza wkolo niego...
                            heheheheheh
                            • Gość: ala do madzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:22
                              tak,tak,tak oj droga Madziu podawane są nawet adresy stron
                              wróżek,ich numery telefonów,dokładne adresy i.t.d. widać że wpadłaś
                              tu na małe podrywanie komuś autorytetu sama udaj się do tego pana
                              to może rozwiejesz swoje podejrzenia.
                            • Gość: gdynianka Re: pan Jarek IP: *.radio.gdansk.pl 06.04.09, 12:19
                              Dlaczego życzliwość, kompetencja i sprawdzalność tych osób sa dla
                              ciebie podejrzane? Czy dlatego, ze na razie nikt ich tu nie opluł?
                              Mogę polecić tę parę z pełna odpowiedzialnością. Byłam miło
                              zaskoczona poziomem obsługi i trafnością prognozy. I cena też
                              przystępna.
                              • Gość: joszka Re: pan Jarek IP: *.pi.net.pl 04.05.09, 12:41
                                Ja też nie polecam. Pic na wodę, fotomontaż. Facet czaruje jak może ale krętacz
                                z niego niesamowity. I jeszcze płaci się jak za zboże. Ogólnie proponuję
                                podarować sobie kogoś kto musi siebie reklamować. jak wiecie dobra wrózka
                                "reklamuje się" przez zadowolone Klientki- poczta pantoflowa to jedyna dobra
                                forma promocji samego siebie a nie zamieszczanie ogłoszeń gdzie się da.
                                • Gość: technofanka Re: pan Jarek IP: 213.76.140.* 11.05.09, 21:24
                                  ja trafiłam do pana Jarka właśnie z poczty pantoflowej i moje zdanie
                                  co do zdolności wróżbiarskich oraz życzliwości tego pana jest bardzo
                                  dobre byłam już dwa razy i kwota 100 złotych jest w gdyni niską
                                  kwotą za taką wróżbę......polecam
                                  • Gość: hej Re: pan Jarek IP: *.85-237-170.tkchopin.pl 12.05.09, 11:50
                                    sowa moja droga to sporo kasy nawet w gdyni
                                    • Gość: technomanka Re: pan Jarek IP: 213.76.140.* 12.05.09, 15:33
                                      jeśli znasz inne dobre wróżki które biorą taniej to podziel z nami
                                      takimi informacjami bo ja wybrałam tego pana ze starowiejskiej za
                                      100złotych za prawie dwie godziny poświęconego czasu ale zawsze
                                      można udać się do Amali za dwie-stówki na 45minutek
                        • merlinka99 Re: wróż Jarek z Gdyni 23.02.09, 16:14
                          Czy możesz podac jakies namiary na tego Jarka? Najlepiej na e-mail
                          gazetowy.
                          • Gość: ala Re: wróż Jarek z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.09, 20:25
                            wpisz sobie w google centrum wróżb Gdynia albo Trójmiasto powinien
                            wyskoczyć adres .Pozdrawiam
                            • merlinka99 Re: wróż Jarek z Gdyni 02.04.09, 13:00
                              DZIĘKI !!! Już tam byłam i mogę polecić pana Jarka, który ma bardzo
                              dobrą intuicję i podejście do klienta. Co do sprawdzalności jego
                              wróżby musze jeszcze troche poczekać... Ale wyglądała wiarygodnie.
                              • Gość: _madzia Re: wróż Jarek z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 08.04.09, 22:51
                                mogłabym prosić o numer kontaktowy do pana jarka?
                                • merlinka99 Re: wróż Jarek z Gdyni 17.04.09, 15:57
                                  Pójdź na halę targową w Gdyni. Tam na parterze jest widoczny box z
                                  napisem CENTRUM EZOTERYCZNE (chyba nr 33), i podane są numery
                                  telefonów.
                                  • Gość: gość Re: wróż Jarek z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.09, 12:28
                                    Możesz mi powiedzieć jakie odniosłaś wrazenie po wizycie u wróza
                                    Jarka i ile taka wizyta kosztuje. Pozdrawiam
                                • merlinka99 Re: wróż Jarek z Gdyni 20.04.09, 16:20
                                  Znalazłam: 0607-048-897, 0518-636-166.
                                  • Gość: oktawia Re: wróż Jarek z Gdyni IP: 91.194.84.* 24.04.09, 15:49
                                    Jesli chodzi o intuicję Pana Jarka - rewelacja!
                                    Co do wróżby - czas pokaże, ale licze ze się spełni.
                                    Szczerze Polecam!
                        • Gość: Aga Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 12.06.09, 10:05
                          chcialabym prosic numer tel do Jarka ze starowiejskiej
                          • merlinka99 Re: Jarek z Gdyni 29.10.09, 10:40
                            Czy juz zauwazyłas, ze wszystkie namiary i opinie sa podane w
                            poprzednich postach? Czytaj uwazniej... A dodatkowe pytania kieruj
                            na e-mail gazetowy.
                        • Gość: ktoś Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 24.05.11, 17:15
                          Jeśli zmieniła się Pani o 360 stopni,to wróciła Pani na to samo miejsce-chyba dobrze rozumiem.Pozdrawiam!
                        • Gość: Anika Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 21:12
                          Witam,
                          Czy mogłabym poprosić namiar do Pana Jarka ze Starowiejskie w Gdyni?
                      • Gość: Roman Re: wróżka Gdyni IP: *.bethere.co.uk 14.02.09, 10:31
                        Bardzo prosze o namiary do wróżki Gdynia Wzgórze Św. Maksymiliana
                      • Gość: baska Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 22:23
                        czy ktos morze mi napisać wiencej na temat pani Mirosława
                        Michniewicz gdyni,
                    • Gość: madi989 Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 08.04.09, 23:02
                      mogłabym prisc o namiary do tej wrózki?
                    • Gość: renata Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.146.142.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 20:25
                      czesc Karolino pogaj mi nr.tej wrozki Kingi na moje gg 3275589 z
                      gory dziekuje Renata
                    • Gość: kamila Re: wróżka Mirosława z Gdyni IP: *.zone13.bethere.co.uk 12.08.10, 01:28
                      Witam
                      bardzo zależy mi na kontakcie z wróżką ale chodzi mi o przeszły czas o pewne
                      zdarzenie w którym nie uczestniczyłam ale bardzo bym chciała wiedzieć co się
                      wydarzyło. czy wróżka mi pomorze rozwiązać zagadkę jak będę mieć zdjęcie i coś
                      osobistego danej osoby która juz nie żyje?
    • Gość: danuta Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.09.09, 11:50
      Musze sie do niej wybrac.
      • Gość: lucyk Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: 66.230.230.* 30.10.09, 12:35
        Bylam i jestem zadowolona
    • Gość: marta Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.09, 10:28
      Super wróżka , rewelacyjna co najważniejsze to się sprawdza i do tego
      symbolicznie bierze. meil tarot88888@wp.pl . Polecam
      • Gość: kasia Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.piotrkow.pilicka.pl 25.11.09, 18:05
        ale co polecasz? wróżbe internetową? może wyjazd do Warszawy. Pisz
        dokładniej Marto- jaka cena wróżby?
      • Gość: joannag81 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.91.25.242.static.crowley.pl 02.12.09, 15:59
        Potwierdzam słowa marty: symboliczna opłata, terazniejszosc trafnie
        oceniona, a przyszłosc...czas pokaze (tylko dlatego ze dopiero dzis
        otrzymałam wrozbe). Polecam!!!!
    • Gość: Kasia Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.chello.pl 03.01.10, 15:29
      Polecam Anne z Gdyni
      ulica Dantyszka
      nr. tel. 696800430

Pierwszy raz skorzystalam z wrozby jakies 12 lat temu, od tamtej
      pory odwiedzam gdy potrzebuje dowiedziec sie wiecej czegos o
      przyszlosci.
      Miła atmosfera, potrafi doradzić.
      Około godzinny seans kosztuje 65 zł.

Gorąco polecam
      • Gość: Mi Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.chello.pl 03.01.10, 19:45
        Mogłabyś coś więcej o niej napisać? W jaki sposób wróży (tarot,karty
        klasyczne itp). Ile trwa seans? Jaka jest sprawdzalność?

Pozdrawiam
      • Gość: mariola Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.lan.net.pl 08.01.10, 22:14
        Ja też polecam wróżkę Anię z gdyni ul.dantyszka! U mnie się sprawdziło!
        Bardzo fajna kobietka i czuje się super atmosferę!
        Jedyna wróżka co mi się posprawdzało!
        • Gość: Maggie Re: Wrozka Anna IP: *.gdynia.mm.pl 18.02.10, 22:52
          Tak, Anna z ul>Dantyszka jest naprawde godna polecenia! Cena za seans to 65zl,
          trzeba miec odliczone i koncowka koniecznie monety!!! zeby zadzwieczaly na
          szczescie :O))) a tego kazdy potrzebuje :)

Wrozy z kart tradycyjnych, za pierwszym razem z reki jeszcze. Pierwszy raz bylam
          u niej jakies 3 lata temu - bylam pod ogromnym wrazeniem trafnosci opisu mojej
          owczesnej sytuacji rodzinnej i finansowej, i okreslenia tego, co tak naprawde
          mnie nurtowalo.....a nie chcialam o tym mowic :))) sama mi to opisala.
          Przyszlosc? Coz, pomogla mi podjac pare decyzji, z ktorych jestem baaaaaaaardzo
          zadowolona, zyciowych decyzji! Wazne,ze nie zostawia nikogo (wiem, bo kolezanki
          tez korzystaly z jej uslug) z problemem, podpowiada drogi rozwiazania, zadaje
          trudne pytania, rozmawia o problemie i stara sie, bysmy zobaczyli sprawy takimi
          jakimi sa, a nie jakimi chcielibysmy by byly..... to jest bardzo cenne!!
          Taktowna, bardzo sympatyczna,zyciowa dziewczyna. Szczera i otwarta.
          SPRAWDZALNOSC PRZEPOWIEDNI NAPRAWDE BARDZO DUZA!!!!!
          Koniecznie trzeba zapisywac, zaczeka, powtorzy :))) ale nie wolno nagrywac!!!!!!!!
          Polecam!! :)))
          tel. 696800430
          • delilah1 Re: Wrozka Anna 21.02.10, 08:03
            A ja polecam spectaculara z Oksywia. Od kilku lat korzystam z wróżek i dopiero
            teraz mam osobę do której na stałe będę chodziła. Byłam też u Pana Jarka, ale
            mogę tylko powiedzieć że to dobry człowiek i nic więcej. Dobry psycholog, ale
            karty kompletnie jemu nie wychodzą. a spectacular, 100 zł i mówi o przeszłości i
            przyszłości tak dobrze, że w 90% się sprawdziło u mnie a to już bardzo dużo.
            Szczerze polecam.
            • Gość: mm Re: Wrozka Anna IP: *.gdynia.mm.pl 24.02.10, 16:54
              poproszę o podanie nr telefonu do "spectaculara z Oksywia" wrzucam w google i nic, z góry dziękuję
            • Gość: asiunia1371 Re: Wrozka Anna IP: 81.190.103.* 02.03.10, 18:50
              proszę prześlij mi adres tego wróża
              • Gość: sylwia Re: Wrozka Anna IP: *.lan.net.pl 02.03.10, 22:48
                dam linka do strony wrozki u ktorej bylam i wszystkim polecam
                sprawdza sie, super atmosfera!!!!!
                www.wrozkagdynia.info/
                • Gość: facet wrózka kolo tesco (pustki?) IP: *.3-2.cable.virginmedia.com 20.02.11, 06:32
                  bylem u tej wrozki jakies 7lat temu raczej rozrywkowo mowila o roznych rzeczach miedzy innymi o chorobie mojej corki która zdiagnozowano po 5 latach i dokladnie opisala objawy..
                  szczeka mi opodla bo sie sprawdza coraz wiecej
                  • Gość: Tomek Re: wrózka kolo tesco (pustki?) IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.03.11, 11:24
                    Poproszę o telefon do tej pani
                    mail: top70@tlen.pl
                  • Gość: młoda Re: wrózka kolo tesco (pustki?) IP: *.play-internet.pl 21.03.11, 21:33
                    witam, bardzo proszę o namary do tej pani oraz ile bierze za taką wizytę i mniej więcej opis jak to wygląda. będę bardzo wdzięczna. pozdrawiam alinka1991@interia.pl
            • Gość: Tamara Re: Wróż Pan Jarek z Gdyni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.10, 19:21
              Pan Jarek to faktycznie dobry Czlowiek, i bardzo dobry wróż ktory idealnie
              okresla z jakim przychodzisz problemem.Jest pewna roznica pomiedzy psychologiem
              a Panem Jarkiem<<<<<
              1. Do psychologa przychodzimy i mowimy o sobie.
              2.Psycholog zadaje pytania.
              Pan Jarek nie pyta,to on mowi ,i to calkiem zrozumiałe bo za taka usluge pobiera
              gaże.Perfekcyjnie powiedzial o mojej przeszlosci i chorobie z jaka sie wzmagam.
              • Gość: renata Re: Wróż Pan Jarek z Gdyni IP: *.146.142.251.nat.umts.dynamic.eranet.pl 23.07.10, 20:32
                czesc Tamaro przslij mi prosze nr.Pana Jarka na moje gg.3275589
            • ramonees Zapytanie o wrozke Stefanie i wrozke Kasie z Pust 08.06.10, 19:38
              Poprosze o nr tel do Kasi z Pustek i do Stefani, która stawia tarota, ale nie
              mam pojęcia czy jeszcze to robi i gdzie. Kiedyś stawiała w Sopocie Kamiennym
              Potoku, potem w Gdyni i wydawała jakąś gazetę. Czy wiecie coś o niej. Poproszę o
              info na gg 544864. A kim jest spectacular?
              • Gość: Ula Re:odp. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.06.10, 09:18
                A kim jest spectacular? to wytwór wyobrazni pewnej chorej kobiety.
              • Gość: Ewa Re: Zapytanie o wrozke Stefanie i wrozke Kasie z IP: *.unitymediagroup.de 16.01.12, 21:54
                Bardzo prosze o numer telefonu do Stefani.
            • Gość: gość Re: Wrozka Anna IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.12, 14:56
              poproszę o nr do spectaculara
          • greenlubczyk Re: Wrozka Anna 24.06.10, 17:33
            No niestety ,byłam u Anny z Dantyszka i byłam u Mirosławy Michniewicz. Jeśli
            mam być szczera to wielkie rozczarowanie, czyli 0 sprawdzalności.Ta pierwsza
            chyba raczej udaje że czyta z ręki,a ta druga bredziła coś pod koniec wróżby o
            braku przepływu energii.Powiem więcej, dałam się zrobić w balona jak dziecko,
            ale tak to już jest kiedy człowiek szuka rozpaczliwie pomocy.Dzwoniłam do p.
            Mirki i usłyszałam że w tym miesiącu brak wolnych terminów,ale pod koniec
            rozmowy,powiedziano mi że za trzy dni mogę zostać przyjęta w jakimś centrum
            saritika,tylko muszę zapłacić więcej. Tak wygląda uczciwość wróżek.
            • Gość: fiacik Do greenlubczyk IP: 109.243.230.* 24.06.10, 19:07
              Jeśli nadal poszukujesz pomocy to proponuję udać się do P.Magdy z Płyty
              Redłowskiej. Byłam u niej w kwietniu i mogę naprawdę szczerze polecić! Jest
              dobra w tym co robi :)
              Kontakt znajdziesz na www.trojmiasto.pl
              Pozdrawiam
              I życzę powodzenia :)
              • Gość: gość tania wrozka IP: *.85-237-188.tkchopin.pl 30.07.10, 10:32
                a ja sprawdzilam tą i jak narazie sie sprawdza, do tego jest uczciwa,
                mowi co widzi i tania, bo jak mi napisala ze wrozbe trzeba zplacic,ale
                nie przeplacać. Polecam. ogloszenia.trojmiasto.pl/uslugi-
                inne/wrozka-gdynia-ogl2860284.html
                • Gość: edi Re: wróżka koralina Gdynia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.10, 21:47
                  czy komuś się sprawdzają jej wróżby?
    • beti.64 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 24.02.11, 16:45
      www.issana.zafriko.pl jest sprawdzona i niedroga
    • passionplace1 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 21.05.11, 21:08
      Wszystkie te wróżki oszukują. Oglądałem rozmowy w toku i tam wszystko wyjaśnili. Wróżki uczą się odczytywać po naszym zachowaniu nasze emocje i to co nas dręczy... a my uwierzymy we wszystko co powiedzą...

---
      pogotowie komputerowe Łódź rozwój osobisty szkolenia | wyposażenie łazienek | projekty domów | działki mazury | radzymin nieruchomości | działki radzymin
      • Gość: Wróżka Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: 87.204.172.* 05.11.11, 20:29
        Z tym się nie zgadzam, nikt mnie nie uczył patrzeć na człowieka i oceniać po zachowaniu, tylko czytać z kart.
        Ale oczywiście każdy może mieć swoje zdanie :)
        Pozdrawiam
        Anna
        • annaa100 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 07.12.12, 16:59
          polecam pania vitalisske z torunia, ale mozna nawet telefon sie umowic 725210621.
    • passionplace1 Re: Wróż Pan Jarek z Gdyni 21.05.11, 21:09
      Oszustka!!! Nie polecam tej pani.

Oszukała moją ciotkę na ponad 260 zł!!

---
      pogotowie komputerowe Łódź rozwój osobisty szkolenia | wyposażenie łazienek | projekty domów | działki mazury | radzymin nieruchomości | radzymin | domy łódź | doniczki | działki radzymin
    • Gość: Ja Re: sprawdzona wróżka z Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.12, 15:56
      Ja też polecam Tenet, dopiero po przyjściu do niej, moje problemy jakoś się rozwiązały. NIe obiecywała cudów, ale znaczną poprawę sytuacji, po stosowaniu się do pewnych codziennych "rytuałów". Wróciła moja chęć życia:) Polecam bardzo! Poza tym, cały czas mogę być z nią w kontakcie mailowym, nie naciąga, nie nagina rzeczywistości.
    • kaskaderka25 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 16.08.17, 19:28
      Ja polecam wróżkę Joannę z Rumi .
      Wróży z kart klasycznych z trzech talii . Jestem bardzo zadowolona . Powiedziała mi bardzo dużo również o mojej przeszłości . Idealnie opisywała moją obecną sytuację . Bardzo dużo się sprawdziło . I kolejny plus , nie jest droga . Odniosłam wrażenie że to jedna z nielicznych osób które czytają karty z pasją .
      • tytularnabarbara Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 26.09.17, 23:49
        Owszem jest miła, ale to za mało, bo mojej siostrzenicy sprawdziło się chyba około połowy, a to dużo nie jest. Dlatego ja do pani Asi się nie wybrałam i nie wybiorę. Cena ceną, ale mogę zapłacić sumę, jeśli wróżba będzie sprawdzalna.
        • 25asia3 Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 06.10.17, 22:40
          Ja jestem bardzo zadowolona ponieważ to pierwsza wróżka która precyzyjnie powiedziała o mojej przeszłości a to już ogromna sztuka.
          A może na drugą połowę trzeba poczekać?
          Bo u mnie wiele wydarzeń faktycznie przepowiedziala idealnie .
      • ewelina.wruck Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 19.03.21, 12:15
        Czy to była starsza osoba ? Mogę jakieś namiary ?
    • miszkaprawy Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 25.11.17, 16:18
      A ja myślę że jak poszłaś na wróżenie z takim nastawieniem jak piszesz komentarze , to się wcale nie dziwię że nic się nie sprawdziło . Przecież Ty wiesz wszystko naj…
      Już nie wspomnę o szacunku , którego nie ma w tych wszystkich zdaniach …
      Raczej mi tu pachnie konkurencją droga Pani. !!!

Reasumując - byłem i jestem zadowolony . Dzięki tej Pani nie jestem bankrutem . Podjąłem dobrą decyzję . I auto mi się popsuło zgodnie z wróżbą .
      I oficjalnie z tego miejsca muszę tej wróżce podziękować za to że pomogła mi podjąć słuszne decyzje .
    • sarinkas Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 10.04.21, 13:48
      Mam świetną wróżkę ale z Gdańska.
    • protazyser Re: sprawdzona wróżka z Gdyni 30.04.21, 00:02
      Amala nie jest z Gdańska?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka