Gość: Magda Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.w90-13.abo.wanadoo.fr 15.06.09, 14:56 Czy ktos zna wrozke Sonie z Anina ? (alias Ula Czapska), prosze o ades i telefon na nika68@orange.fr pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozaika Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: 94.254.197.* 12.11.09, 20:05 A ja osobiscie uwazam ze ten Pan Krzysztof Sierzega to Porazka! Gada glupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manis Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: 94.254.197.* 12.11.09, 20:12 Straszne glupoty!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumba-zara Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 11:00 Witam też mam potrzebę w zabawę we wróżbiarstwo znalazłam wiarygodną a do tego miłą i bezpieczną.Sprawdza się!znajdziesz ją na żoliborzu pytaj we fryzjeni żoliborskiejma na imię Lucyna.tylko,że trzeba poczekać ok2dni .Byłam w pażdzierniku2009 i się sprawdza .Pzd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Agnieszka z Piaseczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.10, 00:05 Gość portalu: hannajolanta napisał(a): > Pani Agnieszka wizjonerka z Piaseczna. Nie waham się napisać, > że to był syf totalny. 100% naciągaczki, miałam wrażenie, że to ja mogę jej > powróżyć a nie ona mi. to była tragiczna pomyłka. Nic a nic. Po prostu zrobiła > sobie naciagaczka reklamę na gronie i zarobiła kupę kasy. Gdzie teraz Agnieszka z Piaseczna przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Agnieszka z Piaseczna IP: *.chello.pl 25.07.10, 20:59 Szukaj wrózki w Konstancinie Jeziorna. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: do hannajolanta i wszystkich IP: 85.222.27.* 12.06.10, 21:19 Czy mogłabym prosić o kontakt do Pani Marii Bigoszewskiej. Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: do hannajolanta i wszystkich IP: 85.222.27.* 12.06.10, 21:22 Czy mogę prosić o kontakt do Pani Marii Bigoszewskiej, mój e-mail: westyna_ch@o2.pl, z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.10, 21:41 tez bylam u Zawadzkiego seans w 2005r, mial trwać 1 - 1,5 godziny i kosztować 80 zl, wróżbita wróżył przez piec minut gdyz powiedział ze mam prawo do3 pytan, a gdy zapytalam o rozklad krzyza celtyckiego to powiedział ze nie rozlozy, Byłam w takim szoku ze zaplacilam te 80 zl - oczywiscie nic sie nie sprawdzilo.To samo bylo u Danuty i Rodina z programu ezoterycznego. Szkoda kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:53 W Warszawie nie ma dobrych wróżek ,te co są to jadą na wylansowaniu, co do cen to z kosmosu ,jeszcze się dobrze nie siądzie a już trzeba płacić ,ze sprawdzalnością też różnie,bardziej na nie niż tak,Ja przeniosłam się do Częstochowy i nie żałuję tego, wróżka normalna rzeczowa a i stawka niewygórowana,korzystam od 2 lat i się jak do tej pory wszystko sprawdza.Lepiej poszukać dalej i natrafić na tą swoją . Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 31.08.10, 14:38 hmm... ja nie mam jakiś strasznie wielkich doświadczeń z wróżbitami ale te które mam to oczywiście wam opiszę.. pierwszy raz byłam u wróżki gdy skończyłam 18 lat.. w zasadzie zabrała mnie tam mama żeby mnie pani podtrzymała na duchu przed maturą itd... za wizytę płaciłam jakieś marne grosze koło 30-40 zł i jak patrzę na to z perspektywy czasu to wróżba była bardzo trafna (przynajmniej to co z niej zapamiętałam). ta wróżka przyjmowała na tarchominie ale nie wiem na ile była to przyjacielska przysługa dla znajomych a na ile zajomowała się tym zawodowo póżniej juz jako studentka wybrałam się do wróżki na saską kepę, nazywała się chyba Ala ale pewna nie jestem... byłam wtedy strasznei zakochana i poszła tam w zasadzie o konkretną informację, ale niestety pani powiedziała że w pół roku zakocham się tak że zapomne o tym chłopaku na zawsze... nie zapomniałam , jesteśmy dobrymi znajomymi ale zakochałam się na śmierć i życie i rzeczywiście nikomu innemu nie udało sie zdobyć już póżniej mojego serca (mojego lubego opisała z najdrobniejszymi szczegółami co do pochedzenia i w ogóle). ale ponieważ nie ukladało nam si najlepiej do pani Ali poszła moja mama z naszym zdjęciem i w ogóle i ku zdumieniu dalej się upierała że zakochani jesteśmy w sobie po uszy ale się rozstaniemy a ja poznam kogoś innego... i tak się też stało. już nie będę wposminać o tym że pani rzuca imionami i w ogółe o moim bracie w zasadzie powiedziała również dużo. jedyne póki co co mi się nie sprawdziło to to że miałam zostać mężatką nim skończę się uczyć... chyba muszę więc szybko na jakieś studia podyplomowe się wybrać bo póki co meża dalej nie mam w między czasie byłam jeszcze u jednego wróżbity - astrologa jasnowidza pan nazywa się Sanżerewski nie moge powiedzieć że wróżba mi się nie sprawdziła bo jedyne co mi powiedział to że moj luby jest we mnie zakochany ale niezdecydowany na małżeństwo i że w ciągu roku a na tyle wróżył nic specjalnego się w moim życiu nei wydarzy... 100 zł 10 min rozmowy.. ale koleżanki które do niego chodza są zachwycone... mnie jedyne co zraziło to jak mówił o okolicznościach smierci ojca gdzie nie sprawdziło się nic... obecnie planuję wrócić do swojej pani Ali jeśli trzeci raz uda jej się postawić dobra wróżbę to uznam że jest geniuszem :) wiem natomiast jedno... wróżby nigdy nie są zbyt szegółowe czasem trzeba je troszke ponaciągać itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verso Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.ip.netia.com.pl 13.10.10, 13:09 Czy ktoś zna wróżkę: Matylda Jońska, gdzieś na Ursynowie? Odpowiedz Link Zgłoś
op1608 Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 02.12.10, 14:56 dzień dobry, Piszę reportaż o osobach chodzących do wróżek - takich, które przynajmniej 2-3 razy u wróżki były. Jeśli ktoś chciałby się ze mną podzielić swoją historią to będę wdzięczna za kontakt: op1608@gazeta.pl Zapewniam anonimowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wywróżona Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.222.245.185.spray.net.pl 14.01.11, 20:48 czy możesz podać jakiś namiar do wróżki Ali? bardzo proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.11, 10:42 witaj podaj mi namiary na dobra wrozke nelmos1wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lea Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.warszawa.vectranet.pl 25.02.11, 22:12 A co powiecie o wróżce Renacie Szkodzińskiej? Byłam u niej ostatnio i bardzo trafnie opisała ona moje otoczeni, osoby mi bliskie oraz to co się zdarzy w najbliższej przyszłości, głównie pod kątem finansowym jak i zawodowym. Macie jakieś doświadczenia z nią związane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Do HannyJolanty jeszcze raz IP: *.escom.net.pl 11.04.11, 15:37 Minęły dwa lata (i kawałek), czy wydarzenia zapisane w gwiazdach i odczytane przez p. Anię H. miały miejsce? Czy przewidziała je na prawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
feminite Re: Do HannyJolanty jeszcze raz 12.05.11, 00:48 Byłam niedawno u Pana Sierżęgi zachęcona tym wątkiem. Wrażenia: dużo ogólników, mało konkretów, czyli żadnych "zwortów akcji" w życiu. Wróży tylko pół roku na przód. Generalnie wróżba bezpieczna dla niego, a ja się nie dowiedziałam się niczego. Zniechęcił mnie do nowych biznesów, wchodzenia w związki, przestrzegł przed złymi ludźmi i takie tam. Czuję się zdołowana i pytam siebie: "po co Ci to było kobieto?" 170zł można wydać znacznie przyjemniej :( Acha, powiedział, że cieszy się jeśli jego wróżby się ne sprawdzają, nawet te dobre (chic!), bo wtedy wie że przeznaczenie można zmienić. Generalnie mętlik w głowie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 15:22 Witaj, jak oceniasz z perspektywy czasu wizyte u Pani Renaty? Czy moze ktos jeszcze u niej byl? Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_etno Liczę na Was Dziewczyny :) 12.05.11, 13:03 Witajcie Dziewczyny! Jestem tu świeżakiem, wcześniej nie udzielałam się na gazetowych forach, ale z zainteresowaniem czytałam Wasze historie. Zamieszczę ten post w kilku wątkach, bo zależy mi na dotarciu do jak największej liczby osób. Nazywam się Gabrysia i od dwóch lat studiuję Antropologię Kulturową na Uniwersytecie Warszawskim. W tym roku przygotowuję się do napisania pracy licencjackiej na temat współczesnego rynku wróżb w ramach zajęć z etnografii rynku. Z tym że wróżby pojmuję bardzo szeroko- od astrologii, numerologii, przez jasnowidzenie, tarota, hipnozę, wahadełka itd. Do mojej pracy bardzo potrzebne mi są rozmowy z osobami interesującymi się wróżbami; ludźmi zajmującymi się wróżbiarstwem zawodowo jak i z osobami szukającymi pomocy ze strony wróżek/ wróżów. Od roku prowadzę takie rozmowy i poznałam już dość dobrze punkt widzenia "wróżek", ale brakuje mi osób, które mogłyby mi przedstawić jak to wygląda z drugiej strony. Nie chciałabym generalizować mojej pracy na podstawie kilku wypowiedzi, a chyba każda z Was odczuwa, że wciąż dość negatywnie postrzega się osoby korzystające z takiej pomocy. Zresztą każdy odmienny punkt widzenia zdecydowanie wzbogaca mój szkic. Dlatego też szukam osób, które mi pomogą i porozmawiają ze mną. Opowiedzą o swoich doświadczeniach, przygodach i stosunku do całej tej strefy. Taka rozmowa potrwałaby około godziny, byłaby anonimowa i mam nadzieję, ze przyjemna :) Rozmowa nie ma na celu oceniać społeczności wróżbiarskiej czy ludzi, którzy korzystają z takich usług, tylko poznać tą dziedzinę naszego życia. Bardzo chętnie porozmawiałabym np. z hannajolanta, joan122, seniorka1, margrabianka, anusia374-the-best , szara myszka, marika, Ilona, alszach, ewcik03, viki- macie niezwykłe doświadczenia oraz z każdą osobą, która ma na ten temat coś do powiedzenia a jest np. anonimowa. Mam nadzieję, że dzięki mojej pracy zmienię przynajmniej częściowo krytyczne postrzeganie przez społeczeństwo tej niezwykle ciekawej dziedziny. Bardzo proszę Was o pomoc i o kontakt: gabrysia_etno@gazeta.pl Pozdrawiam Gabrysia Odpowiedz Link Zgłoś
iwona_berny Poszukuję osób do reportażu 13.05.11, 11:04 Witajcie! Poszukuję osób uzależnionych od wróżek lub bardzo często korzystających z ich usług do reportażu. Rozmowa niezobowiązująca, zapewniona anonimowość. Proszę o kontakt - 1878943. Pozdrawiam, Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystyna wróżka IP: *.centertel.pl 12.09.11, 10:30 a ja znam wrózke która nawet nie pytała mnie o nic.duzo mi powiedziała co mnie zaskoczylo.znow sie do niej wybieram:) ale rzeczywiscie niewiele jest profesionalnych wrózek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: honka Re: wróżka IP: *.play-internet.pl 15.04.12, 17:40 Wlasnie niewiele profesjonalnych.I ostatnio przekonalam sie o nastepnej nieprofesjonalnej.To wrozka Zara,ktora jest na wrozbachonline,parasferze, itp portalach. Pisala,ze odcial sie definitywnie z Jolka a wczoraj byl razem z nia na zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka ZARA Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.12, 16:40 dzisiaj mnie Pani jednak przeprosiła Pani Honorato ze faktycznie z nią sie rozstał ,mam nadzieje ze jest Pani honorowa i sprostuje mój nieprofesjonalizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.pl 07.12.11, 17:53 Ja też mam nałóg chodzenia do wróżek. Mieszkam w Mediolanie więc specjalnie czasem przylatuję na seanse. Byłam u wielu ale od dwóch lat przylatuję do wróżki Izy. Wróżka Iza ma w sobie taki fajny spokój i działa jak bandaż na ranę. Sprawdzalność sto procent, choć nie raz po jej wizycie brałam się za głowę i mówiłam ale pierdoły. Po czasie te pierdoły się sprawdzały jak na przykład nieplanowane dziecko z kolegą ledwie poznanym :) Dostać się do niej jest trudno, ale warto. Poza tym,że jest jasnowidzem zna się na numerologii astrologii itd. Nie wiem czy mogę podawać tu jej numer telefonu więc podam tylko jej maila: i.wrozka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
the29oxygen Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 10.08.12, 15:52 Dzien dobry! Czy masz moze kontakt i adres do wrozki Bereniki? bardzo bylabym wdzieczna za te informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adm Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich IP: *.dynamic.chello.pl 16.08.12, 01:27 Ktos pytal o Renate Sz. Stawiala mi karty kilka razy. informacje bardzo szczegolowe, jakby czytala z karty mojego zycia-serio. glowne motywy w zasadzie caly czas sie pokrywaja- wpadlam nawet kiedys na pomysl, ze moze spisuje to, co mowi ;p za kazdym razem dochodza jakies nowe informacje wynikajace z nowej sytuacji-wiadomo. są duze przesuniecia w czasie-np. do tej pory nie spotkalam tej mojej upragnionej drugiej polowki, ale nie poddaje sie. ;) oczywiscie nie wszystko sie sprawdza, ale, na boga, tarot to nie matma. ogolnie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
3sandra Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 04.01.13, 23:04 i to mi sie najbardziej podoba;P tarot to nie matma;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa a wie ktoś co się stało z Panią Marleną? IP: *.ghnet.pl 21.03.13, 14:01 robiła horoskopy m.in. dla GW, przyjmowała dość niedaleko od Dw. W-wa zach (nie jestem z Wawy) miała stronę marlena.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: a wie ktoś co się stało z Panią Marleną? IP: *.pl 21.03.13, 17:20 Pewnie ma się dobrze. Zapytaj u źródła. Adres strony inny niż przed laty, ale wróżka nadal ta sama. wrozkamarlena.pl Podany jest numer komórki, można zadzwonić i się przekonać. Nie dziwię się, że trzyma dystans. To, jak net odmóżdżył światek wróżbiarski woła o pomstę do nieba. O tych najlepszych wróżkach jest w sieci cicho, albo mówi się szeptem (jak ja teraz). Nie kupczą sobą w tv ani na każdym możliwym portalu. Wróżki z klasą, mają klientów z klasą (nie mylić z naszą-klasą). ;) dyskretnych, mądrych, szanujących swoich doradców. Stronę internetową warto mieć, dlatego większość wróżek posiada, ale wróżki z klasą (i darem) funkcjonują bez tej całej internetowej śmieciowej otoczki. Ot, taki paradoks, który trudno pojąć wielu większym i mniejszym dzieciom (wróżkom także) ery Internetu. Nie to żebym do kogoś konkretnego piła (z pewnością nie do Ciebie), po prostu stwierdzam fakt. Gość portalu: aaa napisał(a): > robiła horoskopy m.in. dla GW, przyjmowała dość niedaleko od Dw. W-wa zach (nie > jestem z Wawy) miała stronę marlena.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościnnie Re: a wie ktoś co się stało z Panią Marleną? IP: *.pl 21.03.13, 18:02 Mała poprawka. Dawny adres strony brzmiał: marlena.org.PL Pamiętam, że strona miała cudny klimat. Grafika wrozkamarlena.pl średnio mi się podoba. Może zmieniła adres www, bo ktoś przechwycił poprzedni. Czytałam o takim mechanizmie. Gdy spóźnić się z przedłużeniem abonamentu choćby o kilka sekund domenę (czyli adres) może przechwycić ktoś inny. Funkcjonuje to na zasadzie snajper.net Mając profesjonalne www, płatności lepiej pilnować jak oka w głowie. O hasłach nie wspomnę. Gość portalu: aaa napisał(a): > robiła horoskopy m.in. dla GW, przyjmowała dość niedaleko od Dw. W-wa zach (nie > jestem z Wawy) miała stronę marlena.org Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaka wróżka z Warszawy? IP: *.torun.mm.pl 04.04.13, 09:45 ja mieszkam w toruniu i zawsze wydawalo mi sie ze w warszawie to sa najlepsze wrozki, mialam kontakt z kilkoma a wczoraj bylam u vitalissy ktora nie jest z warszawy a mieszka najblizej mnie i przyznam ze wydala mi sie najbardziej wiarygodna. Odpowiedz Link Zgłoś
jolnitka Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 10.11.21, 15:21 Ile kosztuje godzina? Odpowiedz Link Zgłoś
sarawieras Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 08.12.21, 19:11 140 zł na Braci Załuskich płaciłam u Daga Kira Odpowiedz Link Zgłoś
dorotab90 Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 20.11.21, 19:02 Kochani, jeśli szukacie sprawdzone wróżki w Warszawie, to tylko Anna Świerczewska. Przyjmuje na Marszałkowskiej, ludzie przyjeżdżają do niej nawet z różnych stron Polski. Też korzystam z porad Pani Anny co jakiś czas, więc piszę z własnego doświadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
00elena00 Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 31.03.22, 23:15 I ja byłam u pani Anny Świerczewskiej, rzeczywiście taka wizyta dużo daje. Uczciwa osoba, która poświęci ci na pewno wystarczającą ilość czasu. Jeśli potrzebujesz usłyszeć szczerą prawdę to z pewnością ją usłyszysz. Polecam wizytę w Warszawie w gabinecie osobiście jak i rozmowę przez telefon :) Odpowiedz Link Zgłoś
wawewa98 Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 17.04.22, 17:36 Mogę śmiało polecić Panią Marię Bigoszewską. Nie wiem czy jeszcze przyjmuje, ale z piętnaście lat temu byłam u niej z mamą. Głównie mama sobie wróżyła, ja zapytałam tylko przy okazji. Wszystko się sprawdziło. Wszystko, mnie i mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
dj.ska Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 18.05.22, 09:32 Kilkanaście lat temu byłam u Pani Joanny Stawińskiej. Nie była to jeszcze epoka FB, nawet youtube dopiero raczkował. We wróżkach był wybór, dość licznie się ogłaszały w gazetach i internecie, ale te " lepsze i wiarygodniejsze" były w tv. Nota bane, czas zweryfikował, że to nieprawda. Jak się teraz nad tym zastanawiam dlaczego ją wybrałam, to nie wiem. Pamiętam, na tamtą chwilę pomyślałam, że ma klasę no i wróży w tv. Właściwie nie wiem co miałam na myśli z tą klasą, chyba to że miała lepszy strój, ładniej się wypowiadała. W kontakcie bezpośrednim bardzo straciła w moich oczach. Była wyniosła, wręcz arogancka. Czułam jakbym jej przeszkadzała. Przerażająca była ilość pewników, stwierdzeń, że tak było, tak jest... Nie, tak nie było, ani przed, ani w danym momencie. Przez grzeczność nie zaprzeczałam. Odetchnęłam gdy wizyta się skończyła. Nie komentuję kwestii kosztu, bo za pracę jak to za pracę, wynagrodzenie się należy. Z perspektywy czasu oceniając wizyta, ta wróżba, nie wniosła kompletnie nic w moje życie. Niczego nie wyjaśniła. Problemy rozwiązałam sama, to oczywiste, że musiałam sama je rozwiązać. Rozwiązałam je dlatego bo musiałam, ale także dlatego, że odrzuciłam komunały głoszone z taką pewnością. Dodam jeszcze jedno. Moja siostrzenica (obecnie 23 lata) mimo, że z tzw. dobrego domu, kilka lat temu wpadła w złe towarzystwo. Nie jest to typowy margines społeczny, ale blisko. Przecież nikt nie chciałby żeby własne dziecko imprezowało od wtorku do niedzieli, szlajając się od klubu i narażając się na prymitywizm i niebezpieczeństwa wszystkiego co niechciane... Czy ktoś z Was kojarzy program "rozrywkowy" Ekipa z Warszawy. Mniej więcej o taki styl życia chodzi, alkohol, seks, wulgaryzmy, margines. Dlaczego wspominam o Ekipie z Warszawy? Otóż Pani Stawińska, tej Ekipie wróżyła, gościła ich u siebie i wróżyła. Pozostaje mi mieć nadzieję, że ta kobieta z klasą i najlepsza tarocistka w Polsce nie miała wiedzy kogo u siebie gości. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 06.03.23, 10:20 Bardzo trudny temat Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: wróżki w Warszawie - odwiedziłam ich 26.04.23, 23:32 Bardzo to dziwne Odpowiedz Link Zgłoś