Dodaj do ulubionych

jasnowidz amina

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 12:39
witam byl ktos i z jakim rezultatem?
Obserwuj wątek
    • jolantamaj Re: wedle mnie najlepsza wróżka 18.06.07, 13:17
      ja byłam na wróżbie. Jasnowidz Amina jest bardzo konkretna szczera i nie owija
      w bawełne i nie sadzi się na gwiazde jak coponiktóre ktore nie mają
      predyspozycji do wróżenia, tylko mydla oczy bo pokazuja w reklamach twarz na
      lewo i prawo.
      U jasnowidz Aminy wszystko mi się potwierdziło do obecnego zycia na teraz a z
      przyszłościowych czterech przepowiedni sprawdziły mi sie w 100 % już 3
      odpowiedz bardzo konkretne i trafne na 3 pytania. Wedle mnie jest to najlepsza
      wróżka u jakiej byłam. 200 złoty bardzo wartościowo wydane. Jeśli będę miała
      potrzebe pójśc jeszcze napewno pójdę tylko do jasnowidz Aminy.

Uprzedzam że nie przekazuje kontaktów bo jasnowdz Amina nie upoważniła mnie i
      nie życzy sobie reklamy na forach by podawać namiary. Jesli ewentualnie ci
      zalezy na spotkaniu i namiarach to poszukaj sobie w gazetach albo w internecie.
    • mikalo5 Re: jasnowidz amina 19.06.07, 14:47
      A jak ona wróży w domu, z tarota, numerologii, czy wykorzystuje jasnowidztwo?
      • jolantamaj Re: jasnowidz amina 19.06.07, 15:06
        Jasnowidz Amina wróży z wszystkiego tego co wymieniłeś mikalo5
        Na sampoczątek prosi o datę urodzenia i opisuje wiele, potem jasnowidztwo a i
        Kart Tarota też używa. Nie znam się na Kartach Tarota bo wiem i czytałam że
        tych talji to jest tematycznych wiele- setki. Ale jasnowidz Amina ma piękne,
        kolorowe te karty, takie ładne soczyste kolory mają bardzo wielkie ciepło z
        nich bije.
        Jasnowidz Amina nie mieszka na stałe w Warszawie, na stałem mieszka w innym
        mieście ale praktycznie więcej w tygodni bywa w Warszawie. Przyjmuje w małym
        mieszkanku w Centrum Warszawy, koszt wizyty to 200 złoty.

Uprzedzam że nie podaje kontaktów, jak komuś zalezy to powinien się TROCHĘ
        wysilić i poszukać w internecie czy gazecie numeru do niej na komórkę albo
        osobistego numeru 0- 700 takiego co odbiera osobiscie u siebie w domku. (smsy i
        numery 0- 700 z itefału nie odbiera ona tylko rozne inne osoby co są tam
        zatrudnione) jak ktoś chce się skontaktować telefonicznie przez 0 - 700 lub sms
        z jasnowidz Aminą niech jak chce dzwoni na jej osobisty numer 0- 700 gdzie
        tylko ona jest.
    • Gość: pola Re: jasnowidz amina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:12
      Mnie niestety nie sprawdziło się to co Amina mi powiedziała:(
      Ale uwielbiam oglądać jej programy w ezotv , jest w nich tyle mądrości
      życiowych . Bardzo mądra wrózka :)))
      • pocotak Re: jasnowidz amina 19.06.07, 15:41
        Dokładnie mam to samo doświadczenie, uwielbiam jej programy, jej mądrość, ale
        jeśli chodzi o sprawdzalność wróżb, to przykro mi , ale zerowa:(((, a szkoda
        • jolantamaj Re: jasnowidz amina 19.06.07, 15:47
          a ja skolei nie oglądam jej w itefale bo mi szkoda czasu wolę obiejrzeć jakiś
          film czy z córką porozmawiać- nie oglądam a wszystko w 100 % mi się sprawdza.
          Zreszta na dłuższą mete takie oglądanie co tydzien co jasnowidz Amina mówi może
          było by w miarę ciekawe ale co za dużo to niezdrowo. A już nie zdzierżyłabym
          oglądac jasnowidz Aminy i słuchć tych czasem głupawych teleofnów co ma w
          trakcie programu. Dlatego nie ogądam, ale wróżby mi się sprawdzają wszystkie.
          Wedle mnie to najlepsza wróżka w Warszawie.
          • Gość: MAX Re: jasnowidz amina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:17
            "głupawych telefonów"??? Może dla innych Twoje problemy są głupawe....Każdy ma
            swoje problemy.......
            • jolantamaj Re: jasnowidz amina 19.06.07, 16:58
              Pisałam według własnego zdania i odbioru- zyjemy w państwie demokratycznym i
              każdy może mieć swoje zdanie i je opisać.
              Wedle mnie słuchanie czyiś pytań a często są to pytania śmieszne naiwne że nie
              trzeba być wróżką aby znać odpowiedz- mnie to poprstu nie interesuje i dlatego
              nie oglądam. Wedle mnie nie jest mądre słuchac zwypiekami na twarzy jak ktoś
              opowiada o swoich pytaniach i dylematach, dlatego nie oglądam tych programów.

Zresztą ja gdybym miała zadać pytanie (nie ważne głupie czy nie czy ważne czy
              nie ważne) to nie dzadzwoniła bym na wizje i na forum świata nie poruszłabym
              swoich dylematów. Szukałabym za to kontaktu osobistego z jasnowidz Aminą. I
              jeszcze jedno WEDLE MOJE ZDANIA tutej na forum pełno ludzi pyta o kontakty,
              numery, adresy i tym podobne. Jakby komuś zależało to powinien się troszkie
              wysilić i poszukać w internecie w książce telefonicznej czy przeptarczec sobie
              gazety gdzie czasem wróżki się reklamują ze swoimi rewklamami i prywatnymi
              namiarami.
              Przez tych wszystkich co tu plotkują na forum i wymieniają sie numerami
              niektóre wróżki odmawiają spotkania potem, bo z forum nie przyjmują.
              • laura9911 Re: jasnowidz amina 22.06.07, 18:31
                Czy mogłabyś podać nr.relefonu do Aminy na 0700
                • Gość: rty Re: jasnowidz amina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 12:53
                  wpisz sobiew wyszukiwarke haslo jasnowidz amina:)powodzenia
    • laura9911 Re: jasnowidz amina 23.06.07, 18:12
      Już szukałam w wyszukiwarce,ale pod tymi numerami które mam nie ma Aminy.
      • Gość: gosc Re: jasnowidz amina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 11:22
        zobacz prosze na jej prywatna stronke www.amina.pl
        • jolantamaj Re: laura9911 i inne takie osby 25.06.07, 11:59
          Gdybyś faktycznie szukała w wyszukiwarkach, to z wyszukiwarki byś trafiła na
          stronę Jasnowidz Aminy. Strona Jej osobista wyświetla się jako pierwszy wynik
          wyszukiwania w goglach, jak wpiszesz w wyszukiwarce: amina, Amina, jasnowidz
          amina, Jasnowidz Amina to sie zawsze pokazuje jako pierwsza strona. Także
          bzdurą jest że szukałaś bo jest strona i są numery prywatne 0- 700 albo komórka
          i jest pod jednymi i drugimi wiadomo na 100% że jest pod komórką na orange
          nawet jeśli nieodbierze 0- 700.
          Niewiadomo czego szukasz jak tego nie chciałao ci się znaleś w 30 sekund.
          Wiesz co wstyd poprostu żeby sobie nie wyszukać tylko po najmniejszej lini
          oporu żeby inni podali. Wedle mnie wstyd mi za ciebie, bo pewnie jesteś młodą
          osobą, tym bardziej możesz posługiwac się internetem. Ja mam 50 lat i
          niezabardzo jestem oblatana w internecie ale jak szukałam aby pójś do jasnowidz
          Aminy to poszukałam naprzód w goglach. A drugi sposób to pójście do saloniku
          prasowego i przeglądnięcie jak niechcesz kupowac dowolnej gazety z programem
          telewizyjnym i tam masz reklamy co jasnowidz Amina odbiera osobiście te numery
          swoje 0- 700
          Niestety takie osoby co tak szukają kontaktu z wróżką aby ktoś im przekazał i
          napisał a same się nie wysilają traktują to jako łatwo przyszło łatwo poszło.
          Tymbardziej że wysilać się wielce czasami nie trzeba ale wedle mnie jak komuś
          naprawde zalezy i to szanuje to bedzie sam szukał. Nic dziwnego że potem wróżki
          nie chca przyjmować jak sie tak traktuje znalezienie do nich drogi.
          Wstyd mi za ciebie.

• Gość: gosc1 Re: laura9911 i inne takie osby IP: *.dip.t-dialin.net 25.06.07, 15:35
            Poznalem Amine osobiscie,wspaniala osoba.
            Wrozba jeszcze sie nie sprawdzila,bo za malo czasu uplynelo.
            Polecam!
      • franulka5 Re: jasnowidz amina 13.08.07, 09:51
        Jest najlepsza.Polecam, choć droga
        • Gość: iwona Re: jasnowidz amina IP: 212.76.37.* 13.08.07, 14:33
          nie taka droga, gdy wezmie sie pod uwage, że są osoby, które
          przyjmują i za 300 zł i za 500 zł, także 200 zł to nie jest aż tak
          drogo. tylko trzeba odróżnić tych, którzy dla zamaskowania braku
          zawodowstwa biorą 300 zł i więcej, od tych, którzy są warci 300/500
          zł wg mnie jasnowidz Amina jest warta.

Ja jestem zdania, że trzeba szanować pracę wróżki. Ja chodzę do
          wróżki w Żyrardowie, "moja" wróżka choć nie bywa w tv (bo nie chce),
          bierze sporo- od stałych klientów 120 zł za 45 minut, a 150 zł od
          nowych klientów też za 45 minut. Jestem bardzo zadowolona i zawsze
          mi się sprawdza.
    • franulka5 Re: jasnowidz amina 13.08.07, 14:38
      Czy ktoś wie, ile się czeka?
      • Gość: iwona Re: jasnowidz amina IP: 212.76.37.* 13.08.07, 19:45
        siostra koleżanki powiedziała mi, że różnie bywa.
        ona czekała tydzień, więc chyba nie ma żadnej sztywnej zasady, widać
        tylko jak czas pozwoli, to przyjmuje osoby.
    • cygareta1 Re: do Iwony 14.08.07, 08:49
      A jak ze sprawdzalnością?
      • Gość: iwona Re: do Iwony IP: 212.76.37.* 14.08.07, 10:42
        nie ciskała gromów, była zadowolona i mówiła z uśmiechem. Wiec widać
        sprawdzlność jest standardowa, nigdy nie będzie 100% ale większość
        się sprawdza, przynajmniej w jej przypadku z jej opowieści to wynika.
        • Gość: trinni Re: do Iwony IP: *.waw.pl 23.08.07, 16:31
          U jasnowidz Aminy byłam dwa razy - i też jestem zadowolona. Teraz
          koszt wizyty wynosi 300 zl- ale naprawde warto. Po pierwszej wizycie
          wszystko mi się spełniło. Bardzo, bardzo polecam.
          • franulka5 Re: do Iwony 23.08.07, 16:43
            a jak Ci się udało dostać?Czy wróży z kart, czy bardziej z
            jasnowidzeni?
            • Gość: iwona Re: Re: jasnowidz amina IP: 212.76.37.* 29.08.07, 12:29
              nie wiedziałam, że 300 zł kosztuje teraz spotkanie, jak była moja
              koleżanka kosztowało 200 zł coprawda to było już jakiś czas temu, to
              nic dzwonego może być i 300 zł.
              ja nie byłam to nie wiem, ale z tego, co koleżanka opowiadała to
              była zachwycona i samym spotkaniem i tym co potem się sprawdziło.
              Zyskują moje zaufanie osoby z takim 10, 20 letnim doświadczeniem
              innym, nieznanym nieufam. Z pewnością telent Pani Aminy warta jest
              uwagi i tej ceny. Niestety jest jedną z nielicznych, taka jest moja
              opinia.
              Widać warto jest wydać 200 zł czy nawet 300 zł jak mówi stare
              powiedzenie chytry traci dwa razy.
              • Gość: trinni Re: Re: jasnowidz amina IP: *.waw.pl 29.08.07, 17:15
                Osobiście ufam tylko Aminie. Jest to kobieta, która nie naciąga. Jak
                dzwoniłam do niej po raz pierwszy, to wprost mi powiedziała, że nie
                widzi najmniejszego powodu dla którego miałybyśmy sie spotkać.
                Otwarcie przyznała, że wizyty są dosyć drogie. Na spotkaniu
                osobistym najpierw prosi o datę urodzenia, później stawia tarota.
                • franulka5 Re: Re: jasnowidz amina 30.08.07, 08:32
                  A jak udało Ci się do niej dodzwonić?Ona nie odbiera telefonów....
                  • Gość: Trinni Re: Re: jasnowidz amina IP: *.acn.waw.pl 04.09.07, 14:16
                    Też nie mogłam sie do niej dodzwonić. No ale w końcu udało mi
                    się..:):):) Poprostu trzeba trochę poczekać. Na numery 0 700...i
                    *7... radzę dzwonić po uprzednim umówieniiu się z jasnowidz Aminą.
                    Jak każdy człowiek - oprócz pracy ma też swoje życie rodzinne i
                    napewno nie siedzi przy nich 24h na dobę.
    • agrentowy4321 Re: jasnowidz amina 06.03.23, 09:37
      Ile czasu trzeba?
    • irona.sonata Re: jasnowidz amina 26.04.23, 22:34
      Bardzo to dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka