Dodaj do ulubionych

Do osób zajmujących się wróżbiarstwem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 22:26
Ktoś kiedyś powiedział mi że tarot daje nam jedynie wskazówki które możemy
wykorzstac lub nie, że każda nasza decyzja zmienia układ kart. Czy tak jest?
I jesli każda nasza decyzja dotycząca problemu może całkowicie zmienić układ
kart to jakim cudem wróżka może powiedzieć mi co mnie czeka za 10 lat,
przecież w ciągu tych 10 lat dużo może się zmienić. Proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirabela27 Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:18
      Różnie bywa. ja osobiście uważam, że poprzez swoje postępowanie na bieżąco
      zmieniamy bieg wydarzeń. Dlatego, jeśli Tarot daje nam wskazówkę, co robić, by
      osiągnąć jakiś cel, to postępując w odpowiedni sposób możemy ten cel osiągnąć,
      a działając na naszą niekorzyść powodujemy, ze będzie inaczej. Trochę to
      zaplątałam, ale mam nadzieję, że wiesz, o co mi chodzi.
      • Gość: martka Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:51
        Polemizuje, wiele razy usłysząłam coś (od wrózbitów )co chciałam zmienić,
        przeskoczyć, zmienić bieg itp, i nie udało się, wróżby realizowały się w
        momentach najmniej prawdopodobnych.

Jednak usłuszałam też wrózby które były wskazówkami i nimi faktycznie mogłam
        manipulować.

A nie raz wróżby były zupelnie niezgodne z prawdą i nie sprawdziły się, dodam
        że nie mają szansy sie sprawdzić bo odnosiły sie do pewnych wydarzen które już
        były.........

Nie ma jednej cudownej reguły.......

• zdiwonsaj Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 22.06.07, 18:17
      specjalista moze tylko odpowiedziec tak - im dalej od momentu teraz w przyszlosc
      tym wrozba bedzie coraz bardziej ogolna, szeroka, dotyczaca rodzajow dzialan a
      nie jakichs konkretow. Im dalej w przyszlosc tym bardziej rozszerza sie pole
      manewru danej osoby i nie nalezy mylic wrozb indywidualnych z pzrepowiedzniami
      narodow czy swiata, to zupelnie rozne sprawy! Chociaz istnieje tzw pzreznaczenie
      i zadaniem dobrego wroza jest odkrycie wlasnie tego przeznaczenia danego
      czlowieka, a wiec kanalu, po ktorym bedzie poruszal sie osobnik i nie bedzie
      mogl z niego wyjsc (karma do przepracowania).Istnieje "wolna wola" napisalem w
      nawiasie bo czyny czlowieka determinuja skutki jakie na niego spadna, wciaz
      mozna wybierac albo negatyw albo pozytyw!
    • wrozby.milosne Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 23.06.07, 12:47
      Tak, Tarot daje nam tylko wskazówki. Im dalsza wróżba, tym mniejsza możliwość
      jej sprawdzenia, tym większa możliwość poprowadzenia życia inaczej.

Poza tym pamietaj: za rok, dwa możesz zmienić sposób myślenia i patrzenia na
      świat. To co dziś jest cudowne, za rok może być koszmarem i vice versa.
      • Gość: Nora Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 15:11
        Rozumiem ale patrzac na to od strony zwiazku to czy karty mowia cos o tym
        jednym jedynym przeznaczonym mi mezczyznie czy takie cos nie istnieje. Czy
        kazdy ma jakas "przeznaczona" mu droge czy nie?
        • anahella Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 23.06.07, 15:24
          ja mam watpliwosci na ten temat. Mysle ze kazda osoba, ktora spotykamy na drodze
          jest nam do czegos przeznaczona. Rodzice, rodzenstwo, pierwsza, druga i trzecia
          milosc, sasiedzi itp. kazdy jest po to aby sie od nich czegos uczyc, zeby sie na
          nich czegos uczyc.

Przeczytalam ten watek i mysle tak: jesli Ci wrozka wywrozyla tego jednego,
          jedynego za np. 10 lat i Ty sie zastanawiasz czy czekac na niego biernie, to nie
          czekaj!

Zyj swoim zyciem, korzystaj z niego, bo moze Ty tego czlowieka juz znasz, ale
          jeszcze oboje sobie nie uswiadamiacie, ze jestescie dla siebie?

Najgorzej klient wychodzi na wrozbie, gdy po niej czeka na to co wrozka
          obiecala. Nic bardziej blednego.
          • Gość: martka Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 19:49
            anahella pytam Ciebie bo wydaje mi się że twoje wypowiedzi są sensowne, a też
            dość często tu bywasz.
            Jesli tarot, i ogólnie wrózby daja mozliwosc wyboru, manipulowania, to jak
            nazwać wrózbę która niekoniecznie pochodzi z kart tarota. Jednak jest w niej
            zawarte konkretne zdarzenie, chodzi mi o małe zdarzenie, zupelnie nie mające
            wplywu na całe nasze zycie, na jego pózniejszy całokształt itp. Dla przykładu
            wróżka mówi że podczas podrózy spotkamy kogoś z okresu szkolnego, lub podczas
            podróży zostaniemy pobiciu.......czy jest to jasnowidzenie? To zdarzenie
            oczywiscie się sprawdza.........
            • anahella Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 24.06.07, 02:53
              Skoro to sie wydarzylo, to trudno z tym faktem dyskutowac. Po prostu zdrzaja sie
              takie rzeczy i juz. Sa znaki na ziemii i niebie... - jak pisal poeta.
              • Gość: martka Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 09:19
                Dzieki za odpowiedz, bo mam taką wróżkę która własnie wiele takich wydarzen mi
                przepowiedziała, większosc pozytywnych, natomiast kilka z nich juz się
                sprawdziło. I mam wrazenie że ona poprostu wie, a karty to jedynie mały
                pomocnik.......

Pozdrawiam
                • anahella Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 24.06.07, 15:12
                  Poprostu trafilas na dobra wrozke.
          • Gość: Nora Re: Do Anahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 22:43
            To oznacza ze karty moga okreslic czy dany mezczyzna jest mi przeznaczony czy
            tez nie? Tak?
            Pozdrawiam
            • anahella Re: Do Anahelli 24.06.07, 02:56
              Gość portalu: Nora napisał(a):

> To oznacza ze karty moga okreslic czy dany mezczyzna jest mi przeznaczony czy
              > tez nie? Tak?

A co to znaczy, ze jest ci przeznaczony? I do czego?
              Ja nie lubie pojecia "przeznaczony" bo nie lubie gdy ktos uwaza ze jego zywot
              jest zdeterminowany przez cos lub kogos. Wierze, ze sami sobie wybieramy, wiec
              my decydujemy czy chcemy byc z tym panem czy z kims innym.
              • Gość: Nora Re: Do Anahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 09:42
                Dziekuje bardzo za odpowiedzi
            • Gość: martka Re: Do Anahelli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 10:26
              Wydaje mi się że karty moga określić w jakim stopniu ta osoba bedzie brała
              udział w Twoim zyciu, jak bardzo może na nie wpłynac i z jakimi skutkami.

• beanr Re: Martki ... 24.06.07, 10:53
                Martka, odezwiesz się do mnie na maila gazetowego? Dzięki.
                • jolantamaj Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 28.06.07, 15:03
                  Powiedzcie mi jak to jest że można wrożyć naprzykład z kart na odległoś? Bo
                  jest pełno stron gdzie wróżki reklamują wróżby przez mail albo oczyszczanie
                  energetyczne albo chiromancje to jest wróżenie z ręki.
                  Czy to się naprawde sprawdza? czy to wogóle działa? Jak to jest możliwe?
                  Przecież powróżyć z reki nie można przez mail no mo jak wóżka widzi co jest na
                  tej ręnce.
                  Jeszcze zrozumiałabym wróżby z kart na odległoś naprzykład przez telewizje no
                  bo sie słyszy głos i widzi wróżke.
                  Prosze odpowiedzcie mi na pytanie.
                  • Gość: martka Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:42
                    Na odległośc mozna z daty urodzenia, poprzez wysłanie zdjęcia, czy skserowanie
                    dłoni i wysłanie jej takiego "zdjęcia".
                    To raczej wróżka ma widziec Ciebie, znać Twoja datę, czy linie papilarne. To że
                    Ty ją widzisz czy słyszysz w tv, raczej nie ma znaczenia...........

Sama wolę osobiste seanse niż takie na odległosć.
                  • anahella Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 28.06.07, 20:51
                    Mozna na odleglosc zinterpretowac horoskop: podajesz astrologowi dane i on nad
                    nimi siedzi, odpisuje mailem. Tak samo z portretem numerologicznym. Chiromancie
                    moze wystarczyc ksero dloni wyslane poczta tradycyjna lub elektroniczna. Wiem,
                    ze sa tarocisci wrozacy przez telefon lub e-mail.

Ja osobiscie nie lubie tej formy - brakuje mi przy kartach zywego czlowieka -
                    ale widzialam kilka bardzo trafnych wrozb przez internet.
    • agrentowy4321 Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 06.03.23, 09:33
      Obłędne
    • irona.sonata Re: Do osób zajmujących się wróżbiarstwem 26.04.23, 22:27
      To dziwne
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka