Gość: bea IP: *.telpol.net.pl 11.07.07, 21:13 czy ktos był?? jakie wrażenia. poza tym, ze drogo:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czekolada_66 Re: RODIN 12.07.07, 11:40 przyjmuje osobiscie za bagatela 300 za godzine:) Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_inka1 Re: RODIN 14.07.07, 12:46 Czasem włączam EZO TV i w piątki trafiam na niego. Wg jest bardzo niesympatyczny. Wręcz czasem niegrzeczny wobec dzwoniących. Mam wrażenie że pieniądze za to tak - ale naigrywanie sie z ludzi szukających odpowiedzi jeszcze bardziej tak. Nie korzystałam z jego usług i nie miałam z nim kontaktu więc mówie o swoich odczuciach z oglądania TV. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: RODIN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 13:07 Bliska mi osoba wróżyła sobie u niego telefonicznie w tej samej sprawie, za każdym razem odpowiedź była pozytywna tzn. uda się i podany czas, że nastąpi to teraz. Ostatecznie sprawa rozstrzygnęła się zupełnie inaczej i w innych okolicznościach niż przewidział to rodin. Efekt wróżenia, bardzo duży rachunek telefoniczny i wprowadzenie w błąd klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys Re: RODIN IP: 78.133.144.* 21.07.07, 17:02 Dla mnie ten człowiek jest nie wiem..płytki conajmniej. Już gdzieś na forum pisałem jak się zbulwersowałem jak go zobaczyłem w EZO.TV. Zadzwoniła kobieta, pytała o męża. Rodin, wiele się nie zastanawiając stwierdził, ze jej mąż umrze, później zamienił te słowa na "otrze się o śmierć". Kobieta zapytała czy on czy ktoś z jego rodziny: on na to , że raczej nikt z jego rodziny więc raczej..tu głupi uśmiech pod nosem, tak jakby się z tego cieszył...on. Normalnie od razu przełączyłem, tak mi nerwy podziałały. Jak on mógł to powiedzieć. Nawet jeśli cudem widział czyjąś śmierć to nie powinien tego mówić. Tym bardziej na wizji. Mógł powiedzieć, że mąż tej kobiety musi na siebie uważać, nie wiem coś w tym stylu. A on beznamiętnie stwierdził, ze umrze. Wymiękam... Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: RODIN 22.07.07, 01:21 Witam, w stacjach "typu ITV" nie liczy się żadna "sprawdzalność" ale ilość sms, jakie wyślecie. Dla nie nadal jest to fenomen ezoterycznego naciągu, skoro w to ktokolwiek wierzy... Mii Odpowiedz Link Zgłoś
k1234561 Re: RODIN 24.07.07, 12:32 Ja też często ogladam EZOTV,ale niestety mam odruch wymiotny na tego faceta.Jest niemiły,niesympatyczny,nie ma w nim żadnego ciepła,czegos co by przyciągało ludzi do niego.Moim zdaniem jest strasznie zarozumiały i zadufany w sobie.Nie przemawia do mnie.Wolę zdecydowanie panią Agnieszkę Wdowczyk i Edytę Ostrowską.Choc ta ostania denerwuje mnie tym że przez większość część programu odpowida na smsy i telefony niz kontynuje rozważania na jakiś temat.A mnie te tematy akurat bardzo interesują.Pani Wdowczyk jakoś lepiej umie to rozdzielić. Pozdrawiam Anika Odpowiedz Link Zgłoś
zoselin Re: RODIN 26.07.07, 22:59 I ja się wypowiem ;) Parę razy trafiłam na Rodina. Okroponość! Jedyne co mi przychodzi do głowy to GBUR. Zgadzam się, że jest zadufany w sobie i że nie wzbudza żadnych pozytywnych emocji. Uważa się za niewiadomo kogo, a nawet zdarzają mu się błędy językowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sliwa przeciez on ma jakis problem IP: *.subscribers.sferia.net 29.07.07, 11:32 widzialam go w Ezo i jesli ktos uwaza, ze jest madry, to ;-) zadnych konkretow, spojnych zdan, ewidentnie facet ma jakis problem, nigdy nie odwazylabym mu sie zaufac, w zadnej jego wypowiedzi nie odnalazlam niczego spojnego, albo naciagacz, albo ofiara systemu tv, marionetka, zreszta ogladalam go tez raz z przyjaciolmi, ktorzy zajmuja sie stawianiem kart, to tylko glosno wybuchneli smiechem przy jego interpretacjach, czyli jest cos na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bona Re: RODIN IP: *.toya.net.pl 29.07.07, 19:37 Od czasu do czasu oglądam Ezo i niekiedy Rodina ,ale bylam oburzona ,jak dzwoniącej kobiecie pytającej o swoje układy z pewnym znajomym odpowiedział ; że nie powinna sobie głowy mężczyznami zawracać bo w niedługim czasie czekają ją poważne choroby i pobyty w szpitalu i niewiadomo jak to się skonczy. Na pytanie kobiety ile jej zostało odpowiedzial ze około roku. Zawsze wydawało mnie się ,że nigdy wróżbita nie mówi takich rzeczy,ale jego ton i ten usmieszek przy tej wypowiedzi brak jakichkolwiek skrupułów pozostawiło we mnie duży niesmak. Poza tym zauważyłam ,ze wiele razy krąży koło pytania nie odpowiadając wprost i tak zakręci ,że nie wiadomo o co mu właciwie chodzi. NIe przypadł mi go gustu i raczej nie korzystałabym z jego usług.Robi wrazenie niekorzystne, ale jest to moje subiektywne odczucie. Odpowiedz Link Zgłoś