Gość: witek IP: *.wroclaw.mm.pl 03.08.07, 21:18 Czy ktoś korzystał z porad wróżki Wiktorii z Wrocławia ? Po wizycie u niej mam mieszane uczucia.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewagorak Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 07.08.07, 11:23 Czy chodzi o p.Monikę Demkow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ate Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.07, 13:56 Czy ktoś może powiedzieć o tej Wróżce coś więcej? Jak wrażenia? Czy wróżba się sprawdza? Odpowiedz Link Zgłoś
gradiela Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 11.08.07, 21:13 Niestety nie sprawdzają się ja byłam bardzo zawiedziona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.19-1.cable.virginm.net 12.01.14, 23:27 Naciagaczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.07, 15:00 Witam.Poszukuje pilnie wróżki Wiktorii z Wrocławia,przyjmuje na ulicy Biskupiej.Czy ktoś wie o niej coś więcej?Napiszcie.Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
tan_tan Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 20.09.07, 20:42 Hej, bywałam u Pani Wiktorii parę razy - to było dobre 10 lat temu,a może i więcej, wtedy przyjmowała jeszcze na Nowym Dworze, ale i na Biskupiej też zawitałam. Moje zdanie (podkreślam - MOJE, więc nieobiektywne) , osoba z dużym potencjałem, który zaprzepaszcza w pogoni za kasą (podobnie jak Pani Maria Wolniewicz (u której też gościłam ze 2 razy). Potencjał duży, ale rozmieniony "na drobne". Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 bywalam 20.09.07, 23:07 zgadzam sie z przedmowczynia, ze Pani Wiktoria z Biskupiej ma ogromny potencjal. Jest tez baaardzo droga. Wiele rzeczy ktore powiedzia mojej kolezance sie sprawdzilo, lacznie z datami kiedy mialo sie spelniac (miesiace). Bylam u niej w czerwcu, bo w tym roku mialo sie wiele rzeczy spelniac wg jej wczesniejszych zapowiedzi. Powiedziala znowu kilka szczegolow. Jednej porady nie bylam w stanie posluchac - nie dostalam urlopu - nie pojechalam na wakacje. Mialam dostac nowa prace w ciagu 3-4 miesiecy - niestety nie widze perspektyw, choc nie moge powiedziec ze nic nie robie., dziennie wysylam okolo 10 CVek. Coz.... nie wiem, czy Pani stracila moc?? Agniecha Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: bywalam 21.09.07, 10:01 Ja bylam 2 razy i wrazenia okropne. Pierwszy raz- 2 lata temu na Biskupiej- z tego co mowila zupelnie nic sie nie sprawdzilo, opowiadal bzdury i jeszcze kazala odprawiac jakis rytual, dodatkowo zapisujac mnie za jakies 3 miesiace na kolejny termin, aby sprawdzic czy cos sie poprawilo. Po tych 3 miesiacach poszlam mimo wszystko, nie pamietala mnie, ja jej nie przypominalam, opowiadala zupelnie inne rzeczy, ktore rowniez zupelnie nie mialy miejsca i podobnie nic sie nie sprawdzilo. Znowu mowila o tym rytuale. I znowu zapisala mnie nie pytajac na nastepny termin. Ja jestem malo asertywna,nie prostestowalalam. Ale jakis czas przed wizyta odwolalam sms -em spotkanie. To byl wyjatkowo stracony czas i pieniadze. Dodam ze nie mozna sie do niej dodzwonic, albo trzeba miec wyjatkowe szczescie, wielokrotnie nagrywalam sie na sekretarke i nic, dopiero na pierwsza wiyte umowila mnie znajoma. Wyjatkowo jej nie polecam. A jesli chodzi o Marie Wolniewicz, bylam niedawno-wrazenia tez z wizyty niefajne, choc o sprawdzalnosci trudno cos jeszcze powiedziec. A Wy dziewczyny co konkretnie mozecie powiedziec o Marii Wolniewicz, co Wam sie sprawdzilo itp Odpowiedz Link Zgłoś
tan_tan Re: bywalam 21.09.07, 11:50 P. Wolniewicz - moje wrażenia - byłam z 6 lat temu, kasę jak na tamte czasy brała sporą (150 zł - Wiktoria porównywalnie droga), z paroma rzeczami trafiła, ale to nie były strzały powalające. Owszem, miła, ciepła, ale chyba za takie wrażenia nie trzeba jeszcze mimo zwariowanych czasów płacić i lepiej się umówic z życzliwą osobą na kawę i "babskie" pogaduchy. Natomiast wkurzyło mnie to, że chciała na siłę zrobić marketin swojej córce (z tego co pamiętam Kasi)i mimo tego, że byłam umówiona do Niej chciała mnie na siłę jej "przerzucić". Wiktoria - (mój odbiór), zimna, bezceremonialnie poinformowała mnie o śmierci bliskiej mi osoby (3 lata miałam przerąbane - na szczęście minął ten termin, a nawet parę lat od niego upłynęło i czarna wróżba się nie sprawdziła. Teraz sobie przypomniałam (czytając post poprzedniczki), że również i mnie zaproponowała seansik oczyszczający z rzekomej klątwy za jedyne 1200 zł (6 lat temu)... Predyspozycje mają obie, ale wybrały kasę i to się mści. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 moja kumpela wziela te seansiki ... 21.09.07, 14:33 oczyszczajace z klatwy. to byly 3 seanse, kazdy w dniu pelni ksiezyca... zaplacila 1500 zl (2 lata temu). Oprocz seansow miala do zrobienia mnostwo dodatkowych rzeczy, np specjalne kolczyki (to juz nie u niej). Niemniej jednak kostowalao ja to kolejne jakies 500 zl. Nie wiem, czy znaczaco wplynelo to na jej zycie. Co do smierci... mi tez powiedziala ze o zagrozeniu zycia dla mojego taty. Z data okreslajaca kiedy. Kazalam zrobic mu wszystkie badania. bylo OK. Wtedy kiedy ona powiedziala zmarl tato mojej przyjaciolki (rak wiec mogla go widziec w kartach). Na szczescie to nie moj tato, ale przezylam te smierc ogromnie. My sie znamy od przedszkola, ona jest dla mnie jak siostra. Ja wyzej - potencjal jest ogromnosc, ale rozmieniony na drobne. Chciwosc ja niszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia ta wróżka niszczy moją rodzinę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.07, 15:21 Ta wróżka niszczy moją rodzinę.Mojej ciotce tak zamotała w głowie,że chodzi do niej ,co tydzień i placi jej 170zł,a ona wymyśla na temat mojej rodziny coraz to nowsze historie.Nie mówiąc o tym,że każe mojej ciotce odprawiać magie i zbierać jakieś dziwne rzeczy.Moja ciotka zwarjowala przez tę kobiete.Jeśli wiecie coś wiecej na temat tej wróżki to piszczie,bo jest mi to potrzebne,a raczej mojej rodzinie,żeby uwolnic moją ciotkę z wpływu tej wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 a teraz jestem zawiedziona ... 21.09.07, 14:35 ... bo tej pracy nie dostalam. A tak sie staralam i tak na to liczylam. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: a teraz jestem zawiedziona ... 21.09.07, 15:00 A zauwazcie, ze ona chyba u wszystkich widzi klatwy, zagrozenia itp... i kazdy powinien zostac oczszczony... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 nie, u mnie nie bylo zadnej klatwy 22.09.07, 00:04 .. jak dotad. Wiesz, moze i cos jest z tymi klatwami, ona je widzi. Ta moja kumpela faktycznie tak miala. Podobno jej matke, jak byla z nia w ciazy (z jej ojcem) potracil motocyklem jej byly, z ktorym zerwala, a juz byli po zareczynach. To byly informacje od matki. Ale takie wyciaganie strasznych pieniedzy ... to przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
gradiela Re: nie, u mnie nie bylo zadnej klatwy 25.09.07, 16:37 Wiktoria mojej kolezance za jedyne 1500 zlotych odpedzala jakiegos opetujacego ja "demona" oczywiscie byl to stek bzdur dziewczyna cierpiala na nerwice. Zapisuje tez na nastepne wizyty czy chcesz czy nie. Wrozka Maria jest moze i mila ale nic kompletnie sie nie sprawdza a naprawde bierze sporo kasy, generalnie do obu nie warto isc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja9 Re: a teraz jestem zawiedziona ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.07, 16:43 Ona chyba sama potrzebuje oczyszczania !!!! zamiast pomagać to szkodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 nie pojde !!! 29.09.07, 13:05 mam umowione spotkanie za pare dni. Ale poniewaz nie sprawdzilo mi sie to co mi ostatnio powiedziala (PRACA!!!!) nawet w ciagu 4 miesiecy, nie tylko 3 jak zapowiedziala.. nie ide. Nie zaplace kolejnych 170 zl za zludzenia. Naprawde wierzylam w te wrozbe, robilam co moglam, zeby prace zmienic. Nie zmienilam! G... nie ide. Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @la odp. dla jiulii i innych... IP: 212.127.94.* 15.12.07, 15:30 Witam, ja jestem ta ciotka co niby niszczy rodzine i co chwila biega do Viktorii, otoz moi mili kobieta Ta uratowala moge smialo twierdzic mi zycie, lekarze nie umieli mi pomoc a jej zolnosci wizjonerskie zdiagnozowaly chorobe.Faszerowano mnie hormonami ktore nie dawaly oczekiwanego efektu. Pragne tutaj na forum wspomniec o wielu osobach ktore korzystaly z jej uslug i jakos nikt nie narzeka wprost przeciwnie wychodzili z bardzo groznych zyciowych zakretow.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-0406 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 13.01.08, 20:18 Powiedzcie mi jak można znależć namiary na nią,skąd macie adres? gdzieś się ogłasza czy z polecenia? Ja byłam u niej jakieś 10 lat temu,jak przyjmowała na Rogowskiej 2 i pamiętam,że sporo mi się sprawdziło z jej wróżby.Oczywiście też zaleciła mi skorzystanie z seansu oczyszczającego bo podobno miałam na sobie jakiś zły urok i w sumie po jednym takim seansie zrezygnowałam.Nie wiem czy faktycznie to była prawda czy zwykłe naciąganie...tego już się nie dowiem.Zastanawiam się poważnie czy nie pójść do niej ponownie choć przyznam szczerze,że mam pewne obawy.Bywałam już u wielu wróżek ale ta jest specyficzna,sprawia wrażenie takiej chłodnej,spokojnej kobiety ale budzi niepokój...pamiętam,że przed wróżeniem odmawia jakąś modlitwę z czym nie spotkałam się u innych wróżek.Poza tym moje obawy wynikają z powodu sytuacji,która miała miejsce wiele lat temu.To długa historia i teraz już słabiej pamiętam tamte fakty ale postaram się w skrócie opisać o co chodziło. Namiary na jej gabinet dostałam od chłopaka,z którym wówczas byłam,to on chodził do niej regularnie.Poszłam na umówioną wizytę i skrupulatnie zapisałam wszystko co mówiła,potem byłam jeszcze kilka razy i jak poprzednio zanotowałam wszystkie istotne szczegóły.Z tej ostatniej wizyty najbardziej zapamiętałam fakt,że nie będę w przyszłości z obecnym chłopakiem,nie zostanie moim mężem...nie chciałam w to uwierzyć bo nie wyobrażałam sobie,żeby było inaczej.Przestałam chodzić na spotkania do niej ale mój chłopak nie,wbrew moim namowom nie zrezygnował.Po jakimś czasie poznałam chłopaka,nie uwierzycie ale wybuchło gorące uczucie między nami mimo,iż silnie broniłam się przed nim.nie potrafiłam zrezygnować jednak z tego pierwszego.gdy ten dowiedział się,że spotykam się z kimś nowym pobiegł na ratunek do Wiktorii,ta namawiała go na jakieś czary,sztuczki które mają nas rozdzielić...mój pierwszy chłopak sypał temu drugiemu na wycieraczkę sól,rozsypywał piasek wokół jego samochodu...dziwnie to brzmi ale tak było,dała mu też jakąś książkę o wiedzy tajemnej i tam były różne zaklęcia jak zniszczyć drugą osobę,jak sprawić,żeby ktoś cię pokochał,jak rzucić urok...nawet teraz jak o tym wspomnę mam mieszane uczucia...ale do rzeczy...ten mój pierwszy chłopak spotykał się z nią coraz częściej i częściej,nie wiem do dziś co między nimi było ale jestem przekonana,że coś ich łączyło...ona przyjeżdzała do niego do pracy,spotykali się prywatnie i nie uwierzę,że tak traktuje wszystkich swoich klientów,do tego nie brała już od niego pieniędzy za usługi.Jej wróżba spelniła się...zostałam z drugim chłopakiem,a z tym pierwszym,z którym byłam 5 lat(planowaliśmy ślub),całkowicie zerwałam kontakt.Po dwóch latach związku nagle coś się tak między nami popsuło,że nie mogliśmy ze sobą wytrzymać i rozstaliśmy się.Wróciłam do tego pierwszego ale zabroniłam mu kontaktów z Wiktorią.Żyliśmy spokojnie,wzięliśmy ślub i jak się potem okazało Wiktoria mu powiedziała ,że my i tak nigdy nie będziemy razem i tak się stało!!!Nie uwierzycie ale po przypadkowym jego spotkaniu na mieście z nią wstąpił w niego diabeł...zmienił się nie do poznania.W efekcie tych zdarzeń wniosłam pozew do sądu i rozwiedliśmy się bo nie widziałam możliwośći tkwienia w chorym związku w którym wszystko opierało się na tym co wywróży Wiktoria.Facet zupełnie stracił rozum,zaczał okłamywać wszystkich dookoła, ,przetracił swój cały majątek nie wiadomo gdzie i kiedy,naciągał ludzi i wyłudzał od nich pieniądze.Ułożyłam sobie życie na nowo i dziś jestem szczęśliwa.Mam sporadyczny kontakt z byłym mężem i właśnie on powiedział mi kilka dni temu,że znowu spotkał Wiktorię i był u niej.Opowiedzaiła mu 10 ostatnich lat z najmniejszymi szczegółami,tak jakby miała w tym swój udział i widzę,że na nowo ich zażyłość się odrodziła.Zaproponował mi,żebym poszła bo ona na pewno mnie nie pamięta ale wiecie co mam obawy,coś wewnętrznie mówi mi nie rób tego,boję się,że rzuci na mnie jakiś urok albo sama już nie wiem co i moje życie stanie się pasmem nieszczęść.Ta historia którą opisałam w skrócie może wyda się niektórym mało dramatyczna ale uwierzcie,że naprawdę wesołego życia nie miałam a trudno mi tu opisać w kilku słowach zdarzenia z przestrzeni 10 lat,na pewno też wiele ważnych rzeczy pominęłam ale o wiele łatwiej o tym opowiadać niż pisać. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Powiem krotko: wróżka Wiktoria z Wrocławia... 14.01.08, 04:35 ...jest zwykla oszustka. Zwykla naciagaczka wyludzajaca pieniadze od zagubionych w zyciu ludzi. To to juz jest sprawa kryminalna. Tylko dlaczego ludzie (zwlaszcza kobiety) sa tacy naiwni i szukaja u tego typu oszustow pomocy? Nie lepiej bedzie jak sie szczerze pomodlimy do Boga Zywego (nie koniecznie musi to byc w kosciele) i bedziemy Go usilnie prosic o rade. Jeszcze taki sie czlowiek nie urodzil, ktory kiedy proszac SZCZERZE i WYTRWALE nie otrzymal od Niego pomocy. On NIGDY NIKOMOMU nie odmowi. On to przyrzekl ludziom bardzo dawno temu i ZAWSZE dotrzymuje danego slowa. Poczujecie w waszym zyciu, ze pomaga rozwiazywac najtrudniejsze, nawet te beznadziejnie skomplikowane problemy... Sprobojcie. Naprawde warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 14.01.08, 20:30 Nie idź !! Ta kobieta wiele krzywdy wyrządziła. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-0406 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 14.01.08, 23:20 Piszcie o swoich doświadczeniach z Wiktorią i innymi wróżkami,być może komuś pomogą Wasze sugestie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia-0406 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 14.01.08, 23:23 kosma9 napisała: > Nie idź !! Ta kobieta wiele krzywdy wyrządziła. A możesz rozwinąć tą myśl?jestem bardzo ciekawa czy Ciebie również spotkała z Jej strony jakaś przykrość? Piszcie wszyscy,i dobre i złe opinie,na pewno komuś pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazka Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.08, 14:58 macie racje,ja przez nią straciłam firmę, wiec jak najdalej od niej Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 16.02.08, 01:01 Oj Sylwia, i Ty jeszcze pytasz, czy do niej iść? OCZYWIŚCIE, że NIE!!! Ja spylałabym od takich osób: byłego męża - który woli żyć życiem stworzonym i kierowanym przez wróżkę, niż własnym oraz przede wszystkim od takiej "wróżki" - przez ileś tam lat "knuli" z Twoim ex za Twoimi plecami, a Ty teraz masz iść do niej po poradę? No śmiechu warte.:) Ludzie to czasem są tacy łatwowierni... Sylwia, najlepiej odciąć się całkowicie od złej przeszłości, a Ty "próbujesz wchodzić drugi raz do tej samej rzeki". Po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: 193.120.116.* 11.02.08, 17:31 Wiktoria to typowa pijawka energetyczna. Jest swietna w odczytywaniu energii i emocji.Ma dar,ale sprzedala sie mamonie i na pewno nie jest juz biala wrozka.Gdybym jej sluchala dawno rozwiodlabym sie z mezem,czekala na kochanka a corke porzucila, bo jest opetana przez diabla.Typowy czarnowidz,ktory nie dodaje sil,ale je zabiera.Mysle, ze to ona powinna miec odprawione egzorcyzmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia0406 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.eranet.pl 16.02.08, 21:36 Widze,że coraz więcej osób rozczarowanych Wiktorią...ja już sobie dałam spokój i nie mam zamiaru więcej korzystać z Jej usług. Dzisiaj byłam na targach niezwykłości w Hali Ludowej i znalazłam naprawdę świetną wróżkę(Ilona z Łodzi),bardzo ciepła i sympatyczna a przy tym kompetentna.Trafiłam do niej z polecenia i to był strzał w dziesiątkę.Wróży z run i kart cygańskich,Jej forma przekazu jest bardzo zrozumiała i prosta,inaczej mówiąc życiowa. Korzystałam z usług wielu wróżek ale nie spotkałam takiej jak ta.Szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.08, 20:16 Bardzo proszę o jakieś namiary na Ilonę z Łodzi. Jestem z Wrocławia nigdy nie byłam u wróżki, ale tak mi się życie pogmatwało, że nie wiem co robić. Pomóżcie jakoś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia0406 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.eranet.pl 01.03.08, 18:19 Jeśli nadal szukasz kontaktu z wróżką Iloną to podaję namiary: Łódz,ul.Andrzeja Struga 5 tel.693 260 726 Z czystym sumieniem mogę polecić Ci spotkanie z nią,byłam już chyba u wszystkich wróżek we Wrocławiu i u kilku z Polski podczas Targów Niezwykłości w ubiegłych latach ale nie zrobiły na mnie wrażenia,więcej zgadywały...a spotkałam się też z taką co najpierw chciała wyciągnąć odemnie pewne fakty a potem "ubrała" te fakty w ładne słowa i próbowała wcisnąć jako wróżbę-żenada!!! Jeśli chodzi o Ilonę to jest to dobra wróżka,w dwojakim znaczeniu tego słowa,po pierwsze zna się na rzeczy a po drugie jest ciepła i miła i bardzo optymistyczna...choć mnie skarciła(delikatnie) za moje postępowanie(miała rację),to mi się w niej bardzo podoba.Nie jest droga i naprawde dużo mówi,a wróżba Jej jest zrozumiała dla odbiorcy. Dodała mi otuchy i nastawiła pozytywnie na przyszłość:) Mój chłopak jest sceptycznie nastawiony do magii,nigdy nie był u wróżki i nie wierzy w takie rzeczy-a dał się namówić(ojjj trudno było,walczyłam ładne pare godzin żeby go namówić,bo w niedzielę kończyły się targi i Ilona również wyjeżdzała),skorzystał z Jej usług i był bardzo zaskoczony tym co usłyszał,oczywiście pozytywnie. opisała mu dokładnie sytuację w naszym związku,obecną sytuację życiową i najważniejsze fakty z przeszłości-uwierzył,że jednak jest dobra w tym co robi bo pewnych rzeczy po prostu nie da się zgadnąć.Na pewno skorzysta z jej rad ale jak zapytałam czy pójdzie jeszcze kiedykolwiek do wróżki odpowiedział,że raczej już nie.Woli nie wiedzieć co go czeka.Ja jestem zupełnie inna,od czasu do czasu mam potrzebę skorzystania z tego typu usług i dlatego cieszę się,że znalazłam kogoś takiego jak Ilona. Pozdrawiam wszystkich!! P.S.Odezwij się po spotkaniu z Iloną i podziel się wrażeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
muriel.2 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 01.03.08, 17:26 przestrzegam przed wizytą u tej wróżki. Kiedys potrzebowałam bardzo pomocy i ktoś zyczliwy mnie do niej skierował. Plecie stek bzdur, podaje nieprawdziwe fakty z przeszłości i bardzo słono sobie liczyła. Zdaje mi się,że reklamując się jako jako Ukrainka-jasnowidz zrobiła niezłą kasę. Wymyślała jakieś rytuały - oczywiści osobno płatne. Odradzam stanowczo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.chello.pl 30.08.08, 23:29 byłam u tej pani odradzam. ksiazka ktora napisała tez nie jest nic warta opisy kart tarota sa błedne.mnie tez powiedziala o klatwie i o tym ze maz mnie zdradza własnie, bo jej powiedzialam ze jest w portugali, tylko ze moj maz w tym czasie przechodzil kolejna chemie od 5 lat walczy z nowotworem.chciala za oczyszczenie 2600zl. to zla osoba,czulam od niej alkochol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia0406 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: 213.158.196.* 06.09.08, 21:46 wniosek taki że wszystkim swoim klientom wciska bajkę na temat opętania i naciąga na owe oczyszczanie,niezłą kasę na tym robi...to żałosne że tak oszukuje ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosiek Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.180.225.155.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.01.14, 23:14 Sylwia piszesz ze bylas u wszystkich wrozek we wroclawiu moze trafilas do wrozki chyba byla blugarka,kolo 32-35 lat niestety nie pamietam imienia przyjmowala we wroclawiu przy ul łódzkiej brama w podworku Odpowiedz Link Zgłoś
wroclawtartot Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 04.12.17, 19:00 Kobieta wiele krzywd mi wyrządził... Nie potrafiła odczytać mojego zawodu i wielce się zdziwiła jak jej powiedziałem że perfidnie widać mój zawód w kartach. Po czym zaczęła mnie wyzywać od szatanów że przeze mnie przemawia sam diabeł i moje ego. Mam wszystko nagrane i udokumentowane. A z chęcią przeczytałbym jej książkę można poznać tytuł ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ina Re: Wróżka Wiktoria Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.08, 08:58 Znam "Wróżkę Wiktorię" osobiście, unikajcie jej proszę i nie dajcie się nabierać. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_zgredka Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 26.08.15, 11:49 Witam Was serdecznie! Bardzo proszę o pomoc. Sytuacja jest dość zawiła, nie chcę się rozpisywać. Jesteście w stanie potwierdzić, czy pani blondyna z reportażu to wróżka, o której mowa na tym forum? wiadomosci.wp.pl/kat,139758,title,Zarzuty-dla-dyrektorki-szkoly-w-Kuropatniku-To-jest-chore-to-szkola-horror,wid,17795914,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżka Wiktoria Wrocław 06.03.23, 08:15 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś