Gość: oko .. IP: *.ramtel.pl 30.08.07, 20:09 Hej czy wie ktos z was cos o takim amulcie?? CZy mozna go dostac tylko w turcji? CZy aby działał musi byc podarowany? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewagorak Re: oko proroka 30.08.07, 22:47 Ten wisior dostępny jest w ezoterycznych sklepach, wystarczy poszukać w google :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggie Re: oko proroka IP: 80.50.69.* 31.08.07, 09:19 Byłam teraz na wakacjach w Turcji i przywiozłam mnóstwo tych "oczek" przyjaciółkom na szczęscie, Turcja ocieka nimi , jest ich tyciące na kazdym bazarku, w każdym sklepiku, sama tez dostałam bo to prawda ze trzeba dostać by działał :-) Jeśli uwierzysz to zadziala , ja wierze :-) ps. tak naprawde to Turcy chronili się przed najazdem niebieskookich czyli Jan III Sobieski się kłania ...;-)i wszędzie niebieskie oczy rozwieszali a teraz my jeździmy i przywozimy tzw. "oko proroka" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oko .. Re: oko proroka IP: *.ramtel.pl 31.08.07, 17:16 A jesli nie ma mi kto go podarowac, to jesli kupie sobie sama to nie bedzie działac? Odpowiedz Link Zgłoś