Dodaj do ulubionych

Leszek Weres

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 13:02
Czy był ktoś u tego pana.Jest on astrologiem.Jakie wrażenia
pozostawia wizyta u niego?
Obserwuj wątek
    • Gość: cyprianka Re: Leszek Weres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 08:12
      Też jestem ciekawa, bo jego książki są świetne.
      • wildcat_x1 Re: Leszek Weres 05.09.07, 13:08
        Ma też swoją stronę internetową.Z tego co czytałam wizyta trwa
        kilka godzin i jest nagrywana.
        • beanr Re: Leszek Weres 05.09.07, 15:17
          I kosztuje kilkaset złotych ... Wiem, bo nawet dzwoniłam, ale nic poza tym.
          • Gość: alchemik Re: Leszek Weres IP: 213.230.130.* 16.09.07, 22:07
            Pan Weres to czołówka polskiej astrologii. Chyba dla wiekszosci z
            branzy nr 1, dla innych nr 2 :) Tworca wlasnej "szkoly" astrologii.
            Autor najwazniejszych polskich podrecznikow dla astrologow. Obecnie
            glownie wykladowca, autor, mentor. Slyszalem jedynie, ze ciezko
            nadazyc za jego tokiem rozumowania (stypendysta uczelni
            amerykanskich).
            Na temat osobistego doradztwa nie moge niestety nic powiedziec... Na
            pewno warto sprobowac :)
            • Gość: Misia Re: Leszek Weres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 21:47
              Połowa klinetów po interpretacji u niego bardzo chwali, druga połowa narzeka że
              to były stracone pieniądze.
              • Gość: iwona Re: Leszek Weres IP: 212.76.37.* 06.10.07, 16:00
                Gość portalu: Misia napisał(a):

> Połowa klinetów po interpretacji u niego bardzo chwali, druga
                połowa narzeka że
                > to były stracone pieniądze.

czyli tak jak wszędzie, tak jak zawsze, przecież nie istnieje wróżka
                lub astrolog- zresztą chyba tak jak każda inna profesja, gdzie 100%
                klintów bedzie zadowolonych. Jest to zrozumiałe i nie ma co się ani
                dziwić.

Ja u astrolożki byłam ponad 25 lat temu, wiele mi się z jej prognoz
                przez lata sprawdziło. A przecież były to czasy, gdy astrologowie
                nie mieli pod ręką komputera i z nigo danych i wyliczeń. Pamiętam,
                że tamta astrolożka wszystko oblicząła z książek i sama mi to
                wyrysowała. To było tyle lat temu, ależ czas leci. Zdaje się, że
                wybiore się do pana Leszka.

moze komuś się przyda, to strona tego astrologa:
                weres.home.pl/
              • Gość: 57 jagoda Re: Leszek Weres IP: 217.153.221.* 06.10.07, 23:43
                leszek Weres warto iść do niego ale trzeba znać dokładną godzinę
                urodzin bo inaczej nikogo nie przyjmuje wszystko jest nagrane
                przeszłość i przyszłość facet niesamowity
                • anahella Re: Leszek Weres 07.10.07, 22:17
                  Gość portalu: 57 jagoda napisał(a):

> leszek Weres warto iść do niego ale trzeba znać dokładną godzinę
                  > urodzin

Wizyta u kazdego astrologa powinna byc poprzedzona znalezieniem dokladnej
                  godziny urodzin.
                  • Gość: iwona Re: Leszek Weres IP: 212.76.37.* 08.10.07, 15:25
                    Anahello, a czy jest jakaś płynna granica + - na dokładną godzinę
                    urodzenia? np jeśli znam ją, ale nie jestem dokładnie pewna minuty
                    np. (rano) 8:32 lub 8:35 lub 8:37 właśnie mam taką sytuację z
                    dzieckiem, nie jestem pewna tych 5 minut, oficjalnie jest 8:32 ale
                    wydaje mi się, że to była jednak 8:36 może 38
                    jaką godzinę podawać w takim przypadku?
                    • Gość: ZAWIEDZIONA Re: Leszek Weres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 12:25
                      Moi drodzy, Ci wszyscy, którzy myślicie o spotkaniu z Panem Profesorem, zdecydowanie odradzam. Wizyta kosztuje 1300 zł.to po pierwsze a po drugie kolaborat mogłabym opisać z wizyty, ponieważ tak właściwie nic kompletnie się nie dowiedziałam- nic, trochę poopowiadał mi Pan bajek, trochę mitologii, nieco przeczytał ze swojej książki o znakach i planetach, po czym jak powiedziałam,że minęło 5 godz. i niestety muszę wyjść na pociąg to stwierdził,że będę musiała raz jeszcze przyjechać:( o sobie niestety nic kompletnie się nie dowiedziałam ) zrobiłam ogromny błąd bo od razu zapłaciłam honorarium- tak jakby temat został wyczerpany. Nie dość ,że okrutnie( delikatnie powiedziawszy) byłam zniesmaczoną spotkaniem to i potem biłam się w pierś,że jestem tak naiwna dając całą gażę za coś czego nie otrzymałam. Pan Profesor nie miał skruchy żeby nie przyjąć całości wynagrodzenia- ja w ferworze dałam wszystko, ale gdzie zatem profesjonalizm tak " znanej osoby" , kto przyjmuje wszystko od razu, bez komentarza- cóż mój błąd. Chciałam sobie polepszyć, ale stałam się biedniejsza i pozostawiona w jeszcze gorszym stanie niż przez spotkaniem. Kiepskie rzemiosło:( tani rzemieślnik". Pewnie czasy świetności minęły- bywa.ODRADZAM!!!!!
                      • salamandra.69 Odp zawiedziona 02.11.13, 14:08
                        Do ZAWIEDZIONA
                        Pani Zawiedziona! Strasznie przykro, że aż tak duże pieniążki jednorazowo pani "utopiła", ale o tych czasach świetności, ja osobiście mam inne zdanie: dawniej Pan Weres wszedzie był promowany, ponieważ nie istniała konkurencja w kraju! Żadna. Od lat (wielu) czytam jego prace i o nim, i zawsze oczy przecieram ze zdumienia, jak wielu zwolenników posiada.... Współczuję, że i Pani dała się nabrac na ten "autorytet" w dziedzinie astrologii . A czy w końcu otrzymała Pani swoje wykresy? Czy tylko zapłaciła Pani za wysłuchanie bajek?
                        • Gość: ZAWIEDZIONA Re: Odp zawiedziona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 14:52
                          Nie mam tych wykresów, ponieważ ich nie wzięłam:( - kolejny mój błąd. Miały zostać wykorzystane na następnym spotkaniu, które się nie odbyło, ponieważ Pan Profesor o nim zwyczajnie zapomniał- to tak w telegraficznym skrócie. Musiałam zapłacić za bilet w jedną i drugą stronę i kolejna stówa poszła:(- przeżyłam jakiś dramat. Nie wiem co mam więcej powiedzieć- jestem tak strasznie rozczarowana,że musiałam to napisać na forum. Z takiej formy do tej pory nie korzystałam, ale może ktoś zachłyśnięty opoweściami o Panie Profesorze, po przeczytaniu tego co ja przeżyłam, po prostu sobie odpuści. Nie dajcie się skłonić na wizytę. NAPRAWDĘ NIE WARTO!!!!
                          • Gość: alinka Re: Odp zawiedziona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.13, 16:43
                            dlaczego my kobiety wstydzimy się, kiedy ktoś nas oszukuje???? czujemy się winne? dlaczego to nie oszust się wstydzi, tylko my??? To ten "profesor" powinien się wstydzić!
                            A nie, to my się zawsze czujemy winne, że dałysmy sie komuś wrobić! Bardzo dobrze, Zawiedziona że piszesz o tym na forum!!! Jak najwięcej osób powinno się dowiedzieć, jak to wygląda w rzeczywistości.
                            • Gość: gość Re: Odp zawiedziona IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.13, 16:51
                              Słusznie ktoś tu napisał, że Leszek Weres bardzo się zmienił... Kiedyś prowadził wykłady na wysokim poziomie a za porady zawsze sobie słono liczył (i nagrywał na to co mówił), ale były chociaż wartościowe.
                              Mam dla niego wiele szacunku, bo wraz z innymi przetarł szlaki w polskiej astrologii, napisał bardzo ciekawe książki, ale teraz... Przykre.
                  • wiara-i-przeznaczenie Re: Leszek Weres 02.11.13, 12:34
                    Akademicka astrologia, do tego poparta niesamowitą wiedzą. Tutaj zostajemy niestety. Wiele lat temu uczestniczyło się w jego wykładach, było fantastycznie jednak dzisiaj to już inny człowiek

anahella napisała:

> Gość portalu: 57 jagoda napisał(a):
                    >
                    > > leszek Weres warto iść do niego ale trzeba znać dokładną godzinę
                    > > urodzin
                    >
                    > Wizyta u kazdego astrologa powinna byc poprzedzona znalezieniem dokladnej
                    > godziny urodzin.
                    >
                    >
                    • salamandra.69 Re: Leszek Weres 02.11.13, 14:01
                      wiara-i-przeznaczenie napisał:

> Akademicka astrologia, do tego poparta niesamowitą wiedzą. Tutaj zostajemy nies
                      > tety. Wiele lat temu uczestniczyło się w jego wykładach, było fantastycznie je
                      > dnak dzisiaj to już inny człowiek
                      >

głęboka myśl.....
                      > > Wizyta u kazdego astrologa powinna byc poprzedzona znalezieniem dokladnej
                      > > godziny urodzin.
                      > >
                      > >
    • agrentowy4321 Re: Leszek Weres 06.03.23, 07:19
      Bardzo ambitne zagadnienie
    • irona.sonata Re: Leszek Weres 26.04.23, 19:35
      Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka