elenuke 08.08.03, 12:19 Moze juz byl taki watek (nie znalazlam), jestem ciekawe czy ktos ma doswiadczenia z takiego zwiazku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stefwal Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 10.08.03, 20:40 Hej ! Jestem Bykiem i mam przyjemność zadawać się z Panią Wagą :)). Co Cię czeka od Byka - na pewno dostaniesz mnóstwo czułości, delikatności i poczucia bycia najważniejszą dla Niego. Jeśli Cię wybierze będzie dbał o Ciebie na każdym kroku. To Cię powinno cudownie "nakręcić". Co go będzie drażnić - ewentualne Twoje niezdecydowanie, gadulstwo bez umiaru, roztrzepanie, rozrzutność na tzw. "duperele" (no tak przynajmniej jest z "moją" Wagą). Co możesz dać - cały romantyzm na jaki Cię stać, kolacje przy świecach, niespodziewane i szalone (heheheh czasem "wariackie") spotkania. Jeśli chcesz mieć Byka - mów mu otwarcie co czujesz do niego - nie każ mu się domyślać bo się zrazi do Ciebie. I jeszcze jedno generalnie nie poleca się układu Byk - Waga na stałe, ale jako pewien etap poznawania świata na pewno jest "zajebiście". Koniecznie spróbuj i nie wierz we wszystko co mówią gwiazdy. ;)))))))) Powodzonka Odpowiedz Link Zgłoś
elenuke Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 10.08.03, 22:39 Co do roztrzepania i rozrzutnosci to fakt, juz go(Byka) draznie:) Chce z Bykiem byc "dlugo i poki smierc na nie rozlaczy", wiec mam nadzieje, ze jakos sie dopasujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
rumcajsowa Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 27.08.03, 11:21 Tez jestem (ja - Waga) w parze z Bykiem. Zgadzam sie z tym, co napisal stefwal - poza tym, ze to nie zwiazek na stale... Moze to tylko moje pobozne zyczenie, ale, tak jak eleuke, chce z nim byc juz zawsze. Nie wiem, na ile cechy mojego milego maja zwiazek z jego znakiem zodiaku - jakos to, co do tej pory czytalam, nie bardzo do niego pasuje. Dopiero stefwal trafil w dziesiatke - tak wlasnie jest. Moj Byk jest opiekunczy, czuly i zajmuje sie mna bardzo dobrze :) Na razie cierpliwie znosi moje liczne przywary (to tez sie zgadza z Twoim opisem, stefwal... czy my sie przypadkiem nie znamy? ;))) Ale ja mam gleboka nadzieje, ze ten zwiazek bedzie trwaly. Juz wyroslam z laczenia sie z kims na "pewien etap". To nie autostop, to zycie. Odpowiedz Link Zgłoś
stefwal Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 27.08.03, 16:19 > Na razie cierpliwie znosi moje liczne przywary (to tez sie zgadza z Twoim opisem, > stefwal... czy my sie przypadkiem nie znamy? ;))) Ale ja mam gleboka nadzieje, > ze ten zwiazek bedzie trwaly. Juz wyroslam z laczenia sie z kims na "pewien > etap". To nie autostop, to zycie. Hej Rumcajsowa. Co do trwalosci zwiazku to tak tylko niektórzy astrologowie twierdzą że Waga i Byk nie pasują. Mam nadzieje ze to będzie dla Ciebie związek na całe życie. Ja z Moją Wagą też bym chciał na całe życie :)) Nie wiem rumcajsowa czy sie znamy ;). Pokombinuj wsrod znanych Ci panów Byków :). Może, ale nie obiecuje niczego (to był by SZOK gdyby jednak). Nie znam zbyt wielu pań Wag :). Jesli ciekawość cię będzie cisnęła w temacie Waga- Byk i czy się znamy napisz na prv (mail łatwo ustalisz :))) Pozdrawiam stefwal Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 11.08.03, 07:10 Byk - Wenus (19.IV - 19.V) Jest 20 IV. Z nieba uśmiecha się Wenus, Słońce wchodzi w znak Byka. Wydawać by się mogło, że jest to pora miłości i piękna. Otóż jest odwrotnie. Dużo logiczniejsza dla tego znaku wydaj e się nazwa KROWA, bowiem ludzie z tego znaku są ciężcy, nieelastyczni, pozbawieni wdzięku i fantazji. Dziecko tak urodzone jest rozwydrzonym lizusem, gadającym bez przerwy i gromadzącym potworne ilości śmieci i zabawek. Wszystko im się przyda. Ulubioną rozrywką jest strojenie się bez względu na płeć w stroje matki i mizdrzenie się przed lustrem. Marzeniem, bez względu na płeć, jest być Marylin Monroe. PAN KROWA W dzieciństwie, będąc małą, wdzięczną dziewczynką ubraną w suknie matki, z wiekiem staje się coraz bardziej pozbawionym fantazji tumanem i tyranem. Natura niemiecka. Boi się tylko silniejszych i odgrywa się na słabszych. Ciężko i schematycznie myślący, działający powolnie, marzy o byciu "kierownikiem wycieczki", choćby składającej się z półgłówków. Kupuje książki, których nie jest w stanie czytać, gadżety, których nie rozpakowuje, dżemy, które napoczyna i gubi. Wierny zamawiacz domów wysyłkowych. Swoich poglądów Bogu dzięki nie ma. Jest kameleonem, który zlewa się z otoczeniem, o ile jest silniejsze. Jego stosunek do pieniędzy jest niezwykle skomplikowany. Nie lubi wydawać, a lubi kupować. Jak święta krowa snuje się po sklepach, skąd przynosi potworne ilości niepotrzebnych rzeczy. Potem płacze nad pustym portfelem. Obżera się bez litości, a resztki pakuje w słoiki, którymi zastawia lodówkę. Zostają tam na zawsze, bo nic nie wyrzuca. Zakochuje się dość łatwo, ale jest ostrożny i wygodny. Szans na łatwe złowienie KROWY ma tylko osoba silniejsza, która go zgniecie bez litości. Wtedy chętnie staje się niewolnikiem zasypującym ją niepotrzebnymi prezentami i wiernopoddańczym uwielbieniem oraz konfiturami własnego wyrobu. W małżeństwie staje się zaradną panią domu człapiącą w nie wyrzuconych starych kapciach. Jest wsteczny, superkonserwatywny i bez polotu. To mniej wiecej moze cie czekac z tym panem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stefwal Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 11.08.03, 08:00 Hej Moniorku, bez przesady, nie jest tak żle z Bykami. Może Tobie trafił się jakiś nieudacznik i Cię za bardzo ubódł :)))))))) Trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 11.08.03, 08:26 Ale ja tego nie wymyslilam :) Przytoczylam tylko horoskop negatywny. Odpowiedz Link Zgłoś
stefwal Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 11.08.03, 08:42 Wiem, zauważyłem potem w Twoich innych postach :)) Tak czy siak trzymaj się :)) i hehehehe może jakiegoś Byka przetestuj jak jest naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
elenuke Re: WAGA (ona)+ BYK (on) 24.08.03, 12:21 Prawie zadnych z tych cech nie ma w moim Byczku Mam nadzieje, ze sie nie pojawia :) Odpowiedz Link Zgłoś