mo.on Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! 13.06.10, 20:57 Witam I ja poprosze o telefon do Pani Marii Bigoszewskiej malickailona@poczta.onet.pl albo GG 5108299 Pozdrawiam mo.on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabela, muzyk Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: 109.243.114.* 15.06.10, 19:52 Hej ludziska! Zróbmy długi post i nie dawajmy żadnego szmalu wróżkom, jasnowidzom, i innym cwaniakom, zarabiającym na wszelkie sposoby na ludzkiej biedzie. Izabela, muzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc02 Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: *.vodafone-net.de 17.08.10, 21:31 Witam. Dopiero teraz trafiłam na to forum i czuję się w obowiązku wypowiedzieć. Ku przestrodze innym: ja też kiedyś - jak któraś moja przedmówczyni byłam fanką Pani Marii Bigoszewskiej i Gwiazdy Mówią kupowałam właściwie tylko ze względu na jej felietony. Kilka lat próbowałam się do niej dostać na wróżbę, bo miałam okropny zakręt w życiu i nie wiedziałam kompletnie co robić. W końcu udało mi się-po wielkich wysiłkach-umówić na wizytę i co? Kompletna klapa.. Totalnie potwierdzam zdanie moich poprzedników: ta Pani świetnie pisze felietony w gazetach-bo gdzieś potem usłyszałam, że to jest jej właściwy zawód. Natomiast z wróżeniem nie ma i nie powinna mieć nic wspólnego! Takie jest moje zdanie, ale widzę że nie jestem odosobniona.. Nie wspomnę już o cenie i o tym, że musiałam pół Polski do niej przejechać, żeby mi powróżyła. No cóż-gdyby jeszcze za tą cenę nie spoglądała nerwowo na zegarek i co chwila nie odbierała komórki, to może tyle jadu by tu ze mnie dziś nie wyciekło.. Suma sumarum-minęły już trzy lata od tej pożal się Panie Boże-wróżby i nic się kompletnie nie sprawdziło, no może jedna rzecz-ale to było już wtedy wiadome i bez żadnych wróżb-po prostu facet mnie zostawił i poszedł za kobitką dla kasy. Wiadomo było, że nie wróci.. To tyle co do profesjonalizmu tej Pani. Zdecydowanie nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrózka Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.10, 16:59 zazdroscicie osobom które maja dar czy s a kreatywne. Powinniescie lepiej napisac ze wy tez chcecie tyle zarabic ile wróżki. a tak na marginesie ja tez jestem wrózka i mój zarobek miesieczny to w granicach 1100-1600zł za 10 godzin dziennie pracy wiec nie piszcie głupot ze wrózki zarabija kokosy moze te w telewizji te komercyjne ale nie zwykłe wrozki ja stawiam karty w domu biore "co łaska" czasami mam dosyc czemu?? to ciezka praca w brew temu co sie nie ktorym wydaje kiedys poswieciłam pewnej kobiecie 2 godziny była bardzo zadowolona włascicielka 3 sklepów meblowych a zostawiła 5zł nie zebym miała pretensie ale to boli kiedy ktos traktuje wrózke w ten sposób czemu to robie? od dziecka widziłam karty moja bacia je stawiała tez za co łaska Ja tez miałam a raczej mam dar odczytywania mialam 35lat zostałam sama z 6dzieci bez srodków do zycia mąz zginoł podczas pracy parcowął na czarno groziła nam ulica wtedy siegnełam po karty dlatego co niektórzy ludzie niech sie lepiej zastanowia nim osiadzają mój los jest ciezki a osoby które mnie krytykuja powinny doswiadczyc chciaz połowy tego co ja to mzoe patrzyli by na to inaczej ja przeciez nie chce nic za darmo stawianie kart to moja praca ja robie to dla pieniedzy bo potrafie to robic wile osób jedzie do mnie z drugiego końc a polski dzis jestem juz starsza kobietą która utrzymuje jeszcze 2 uczacych się dzieci Jest mi ciezko doskiwiera mi ból po kazdej wrózbie kiedy ten ciezar z danej osoby przechodzi na mnie ale pracuje bo musze wiec niech sie ktos zastanowi nim oceni wrózkę bo wrózki maja specyficzna energie:) szczególnie te prawdziwe krytykujac je osiadzajac stwarzajac im problemy przyjdzie wam za to zapłacic nie pisze tego zlosliwie Ja to wiem' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tekla-0 do wrozka IP: *.abhsia.telus.net 20.08.10, 18:26 Smutne to co napisalas wrozko...ale prawde. Cala prawde.Tak jest. Jezeli chodzi o mnie ...nigdy nie korzystalam z darmowych wrozb za darmo zawsze cos od siebie dalam co moglam jezeli nie moglam nie wrozylam sobie. Mowie to tylko sama za siebie. I prosze to uszanowac. Bez zadnych zlosliwych uwag. Zycze szczescia Pani Odpowiedz Link Zgłoś
malgonia1985 Re: do wrozka 28.09.10, 21:42 0w 100% się zgadzam z Tobą wróżko choc nie sądze żeby rozgoryczenie ludzi dotyczyło wróżek które życzą sobie co łaska ale tych które jak czytałam potrafią zażyczyć sobie 800 zł to przykre że ktos kto nie umie sobie sam poradzić słyszy w telefonie taką kwotę i nie może jeszcze do tego wszystkiego pozwolić sobie na wróżbę... ja sama jestem wielką sceptyczką jeśli chodzi o wróżki i wróżby choć nie twierdze że z ich usług nie korzystam ale zawsze były to osoby polecane mi przez kogoś bliskiego... jeden z wróżbitów widziałam że miał bardzo dobra opinię a zapłaciłam za to że powiedział że w moim życiu przez rok będzie chaos... 100 zł za 5 minut wróżenia... czy Ty wróżko nie czułabyś rozgoryczenia??? póki co chodze do jednej starszej pani która nie bierze wielkich pieniędzy bo 70 zł za wizytę (tyle płaciłam rok temu) i na chwile obecną wszystko mi się sprawdza choć oczywiście nie podchodzę do wróżb jakoś strasznie dosłownie i nie wymagam od wróżki że mi poda imie nazwisko date i miejsce wszystkich i wszystkiego co mnie spotka a co do darmowych wróżby to wróżba musi kosztować inaczej to nieszczeście... tak zawsze mówiła mi koleżanka której babcia kiedyś wróżyła.. i ja tej wersji się trzymam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: wrozka IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 22:01 czytałam Pani wpis z 09,2010.r na temat wróżek. Sama korzystałam parę razy z takiej usługi i niewiele zyskałam. Obecnie moja sytuacja kieruje mnie znów w tym kierunku- stojąc na rozstaju dróg i nie wiem którą drogą iść, bo sama nie umiem znaleźć rozwiązania ,a najbliżsi - każdy co innego. Nie szukam ani taniej ani drogiej wróżki Tylko jak najbardziej wiarygodnej i sprawdzonej. Napisała Pani wówczas że korzysta i ma sprawdzoną taką osobę a właśnie na kimś takim mi zależy. Będę bardzo wdzięczna jeśli Pani łaskawie zechce mi podać kontakt do tej pani. Bardzo dziękuje. Pozdrawiam . Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobitka Re: wrozka IP: *.dynamic.mm.pl 29.07.11, 22:36 zgadzam sie z Panią powyzej,tez chciałabym kogoś wiarygodnego i sprawdzonego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babcia po 60 Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: *.dsl.bell.ca 19.11.11, 01:44 Szanowna Pani jesli Pani stawia karty,bardzo potrzebuje kogos kto do tego podchodzi powaznie i naprawde sie na tym zna. czy moglaby Pani postawic dla mnie? ja bede mogla dojechac dopiero po 3 grudnia, ale nie wiem gdzie i kiedy ma pani czas. jak daleko Pani mieszka i w ktorej czesci Polski . prosze niech Pani odpowie na mojego maila lub poprosze o nr tel to zadzwonie do Pani aby sie umowic . potrzebuje kogos kto podchodzi powaznie do Tarota i nie interesuja mnie zadne opinie pseudoznawcow. pilnie potrzebuje pomocy i waznych informacji ale nie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japineksaaaa Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.11, 01:58 nie lubie takich rakingów bo potem nawet jak pisze zadowolona osoba to zaraz ktos ze to sama wrózka to nie jest wiaryygodne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bylam Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.11, 08:11 ja byłam u pani Marii. Długo czekałam, bo ona rzeczywiście przeżyła stratę, w kiepskiej była formie. Trudno mi powiedzieć co do sprawdzalności, bo byłam kilka dni temu. Może gdybym przeczytała tyle wypowiedzi tu na forum wcześniej nie poszłabym, bo jednak jest dużo negatywnych, że się nie sprawdza. A kurczę, poszłam, bo byłam pewna, że to królowa wróżek niemal. Co do teraźniejszości- jedną ważną dla mnie rzecz określiła dokładnie jak jest, inną- pomyliła się absolutnie. Więc sami widzicie. Co do wizyty. Dla mnie była miła, aczkolwiek rzeczywiście strasznie lakoniczna, dość oschła, i raczej krótko niż długo. A widzicie, jak ktoś idzie do wróżki to jednak oczekuje czegoś więcej niż tak lub nie, szczególnie jak przekazuje jakieś złe, bolesne rzeczy. Po raz też pierwszy czułam się u wróżki dziwnie.... to może być i plus i minus. Ona nie jest miłą panią, która sobie pogada tylko taką osobą... tak jakby ona naprawdę rozmawiała z tym swoim tarotem, jest cisza, skupienie, mówi coś o poprzednim wcieleniu. Sama nie wiem, co mam myśleć. Skąd tu tyle negatywnych opinii, no cóż ja bym chciała, żeby większość tych rzeczy się nie sprawdziła jeśli mam być szczera;) Czas pokaże i na pewno dam Wam znać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość maria Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: *.designadv.eu 07.09.11, 21:15 Bardzo proszę o kontakt z Panią Marią (telefon, adres czy emeil). dlugoszmaria@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
75dario Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! 23.09.11, 20:41 Ja również bardzo proszę o kontakt z Panią Marią (telefon, adres czy emeil). 75dario@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagu Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: *.189.41.193.warsawhotelmetropol.com 16.11.11, 16:27 Cześć podaję Ci telefon do Pani Marii 0 22 841 38 43 ja mam ten telefon z redakcji jednej z gazet podobno Pani Maria sama oddzwania,ale do mnie nie zadzwoniła pomimo że nagrywałam się do nie na sekretarkę już w m-cu czerwcu ,może aż tak dużo ma zainteresowanych a może to zwykły zabieg marketingowy nie wiem. ale spróbuj może będziesz mieć więcej szczęścia.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gagu Re: Wróżka Maria Bigoszewska!!! IP: 88.220.44.* 10.11.11, 17:18 to powiedz która z wróżek ma rzeczywiście renomę i potrafi rzeczywiście przepowiedzieć przyszłość i wspomnieć o przeszłości. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś