maja572 19.03.08, 12:00 bardzo proszę o namiar na panią Marię z placu Legionów i ewentualny komentarz czy warto i ile kosztuje, ja chodziłam do Krystyny koło Powstańców Śląskich i raz byłam u Wojtka - kolejarza, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andz-ia2 Re: wróżka we Wrocławiu 19.03.08, 13:22 Jakie masz wrażenia po wizycie u Krystyny. Sprawdziło ci się coś. Ja korzystałam raz z jej usług 3 miesiące temu i powiem,że właściwie to nic się nie potwierdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: wróżka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.08, 04:20 Byłam kilka razy u Krystyny.pierwszy raz prawie dwa lata temu. Wszystkie kluczowe przepowiednie sprawdziły sie i dalej jej przepowiednia sie realizuje mimo, że minęło tylw czasu.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remi Re: wróżka we Wrocławiu IP: *.as.kn.pl 19.03.08, 20:21 Podaj meila to wyślę telefon do Marii z ul.Lelewela ( koło pl.Legionów,bo chyba o niej mowa ). Maria teraz bierze 100 zł.Ja do niej lubię chodzić,bo dużo rzeczy mówi. Chodzę do wielu wróżek ,oczywiście w różnym czasie i tak naprawdę to mówią to samo.Ponieważ sprawa,która mnie interesowała ma dopiero nastąpić to jeszcze nie mogę powiedzieć,że się sprawdziło.Chyba jednak coś w tym jest skoro wszyscy ( Basia,Maria,Emil i Krystyna ) mówią mniej więcej to samo. Z moich doświadczeń wynika,że u wróżek większość faktów się sprawdza,natomiast określenie czasu spełnienia wróżby nie. Zainteresował mnie ten Wojtek - kolejarz,bo o nim nie słyszałam.Może coś bliżej i jakieś namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: wróżka we Wrocławiu IP: *.eranet.pl 20.03.08, 12:34 Tak, potwierdzam p. Maria jest niesamowita, mowi bardzo duzo , nie zachowuje sia jak panie, do ktorych zdarzylo mi sie wczesniej chodzic.. czyli pol godziny gapi sie w karty cedzi dwa zdania na krzyz, hasla, ktore mozesz zinterpretowac na 5 sposobow...i licznik bije, czas minal...koniec Pani Maria jest niezwykle konktetna i rzeczowa. polecam ! Odpowiedz Link Zgłoś
andz-ia2 Re: wróżka we Wrocławiu 20.03.08, 12:42 Pytanie do remi Czy byłaś u p.Basi z Hallera? powiem, że po każdej wizycie u niej ( 3 razy )byłam pod dużym wrażeniem. Z niecierpliwością czekam na sprawdzenie się wróżby.Jeśli ty też byłaś u niej to proszę napisz o swoich odczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: wróżka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.08, 15:35 Do Remi! Widzę, że świetnie orientujesz się we Wrocławskich Wróżkach, dlatego mam do Ciebie pytanie i zarazem prośbę. Byłabym bardzo wdzięczna za jakieś rekomendacje i namiary na najlepszych, według Ciebie, wróżbitów. Będę na prawdę bardzo wdzięczna, oto mój e-mail : muscari.tzn.szafirek@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja572 Re: wróżka we Wrocławiu 20.03.08, 19:37 do remi - proszę wyślij namiar na panią Marię z placu Legionów na basik817@wp.pl, jeśli chodzi o Krystynę - to bardzo mi pomogła - przede wszystkim potrafiła poradzic sobie ze mna gdy byłam w totalnym dołku, dzięki niej wziełam sie w garść, w zasadzie to sprawdziło się wszystko, ale ciekawa jestem pani Marii, Wojtek- kolejorz mieszka na Spółdzielczej, jest trochę dziwny, namiarów juz nie mam, ale on często udziela się na wrocławskich forach GW , taki ma właśnie nick - Wojtek kolejorz, stawia tarota i pisze horoskopy Odpowiedz Link Zgłoś
79mirka Re: wróżka we Wrocławiu 27.03.08, 21:22 Ja tez bardzo poprosze o namiar na pani Marie! Moje gg to 10033965. Z gory serdecznie dziekuje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcia99999 Re: wróżka we Wrocławiu 28.03.08, 13:47 czy moge prosic o jakis kontakt do pana Emila? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcia Re: wróżka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 11:33 Czy moze ktos podac e-mail do Pana Emila,słyszałam ,ze jest naprawde dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
maryna_1 Re: wróżka we Wrocławiu 24.05.08, 11:50 Tutaj masz przeklejone co napisali o tej wróżce na tym forum Re: wróżka Maria, Pl. Legionów, Wrocław paragwaj3 20.05.08, 11:53 Odpowiedz Nie polecam tej wróżki. Przepowiedziała mojemu znajomemu że zginie mu żona. Określiła też kiedy to nastąpi. Na szczęście termin minął i żona żyje dalej ale co facet przeżył to jego. Jeśli chcecie być ngatywnie zaprogramowania to ta wróżka na pewno się o to postara. I Szkoda pieniędzy nie dość że cholernie drogo to jeszcze się nie sprawdza. W pewnych przypadkach na całe szczęście. Re: wróżka Maria, Pl. Legionów, Wrocław 2kiki 20.05.08, 16:04 Odpowiedz Czy ta wróżka o której tu piszecie Maria z PL.Legionów, to ta sama osoba co Maria z Lelewela, cz to dwie różne wróżki?. Re: wróżka Maria, Pl. Legionów, WrocławIP: *.acn.waw.pl Gość: gosc 20.05.08, 22:01 Odpowiedz Jeśli to ta sama wróżka Maria, co z Lelewela, też nie POLECAM. Jakiś czas temu była na allegro i zakupując wróżbę, dostałam 2 zdania. Po reklamacji, uzyskałam odpowiedź, że jednak mi nie powróży powtórnie, bo i tak ma więcej pieniędzy z osobistych wizyt i rezygnuje z allegro :/... TAKŻE MAŁO POWAŻNA OSOBA, RACZEJ NIE NASTAWIONA DOBRZE do swoich klientów. Nie polecam !!! Ja osobiście nie bylam bo już na jedej cudownej wróżce tu reklamowanej Katarzynie ze Sztabowej się przejechałam. Coś mi tu autoreklamą zalatuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: wróżka we Wrocławiu 18.07.08, 09:08 Zaraz, ale czy chodzi o Marie z Lelewela ze jest cholernie droga,czy o inna Marie z Legionow? Bo Maria z Lelewela nie jest Cholernie droga. Odpowiedz Link Zgłoś
gradiela Re: wróżka we Wrocławiu 24.05.08, 11:57 Maryna dokładnie tak jak piszesz wróżka Maria co chwilę pyta o namiary na samą siebie potem zachwala samą siebie a naiwni to łykają. Powtórzyła to na tym forum już kilka razy. Można odnieść wrazenie ze jest popularniejsza od Stawińskiej:)Szkoda czasu na takie wrózki ludzie nie dajcie sie nabierać. Odpowiedz Link Zgłoś
2kiki Re: wróżka we Wrocławiu 24.05.08, 14:49 Pytam jeszcze raz Czy Maria z Lelewela i Maria z Pl.Legionów to ta sama osoba? Odpowiedz Link Zgłoś
youli Re: wróżka we Wrocławiu 25.05.08, 23:59 Byłam u tej Pani rok temu i powiem wam ze nic a nic sie nie sprawdziło. Ani jedno slowo, jezeli juz cos sie sprawdziło to to co mowiła o innych osobach ale to ja sama moglam przewidziec. Uwierzylam tej Pani bo jakze by inaczej ajk o mojej rzeczywistosci mowiła tak jakbym ja samam o nie mowiła. Nawineła mi niezly makaron na uczy Odpowiedz Link Zgłoś