Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.08, 20:32 Proszę o opinie na temat tej Pani. Pozdrawiam wszystkich ,A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bea Re: Pani Lena Tall IP: *.e-wro.net.pl 23.04.08, 22:40 To bardzo dobra wróżka. Polecam wszystkim. Miała już na tym forum pozytywne opinie.Ma stronę internetową www.tall.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: Pani Lena Tall 24.04.08, 10:18 To dobra, jak sama siebie nazywa- tarocistka. Jedna z najlepszych tarocistów w Polsce. Opinie na forum nic nie znaczą, całe szczęście rozsądne osoby o tym wiedzą, że forum nie jest opiniotwórcze. To jedna z tych wróżbitów, o których nie ma dziesiątek i setek opinii, a najwyżej trzy, cztery komentarze. Może raz na rok pojawi się temat o niej, ale wtedy nikt tematu nie podbija, jest zawsze znikoma ilość zachowawczo napisanych postów. Generalnie widać, że ma takich klientów, którzy nie chodzą po forach. To świadczy o klasie i poziomie. Nie wszystko się u niej sprawdza, ale wiadomo, że nie istnieje wróżka, u której sprawdza się wszystko w 100 procentach. Nie wszystkich przyjmuje. Ponadto zanim się pójdzie, to warto się zastanowić po co się idzie. 200 zł to odpowiednia cena, żeby człowiek zastanowił się, czy w ogóle potrzebuje wizyty, oraz cena godna zawodowca. Jak ktoś się jej sposodoba z zachowania, bierze mniej za wizyte, chyba też jest mniej dla stałych klientów. Ma dwie strony internetowe: www.tall.of.pl www.letall.of.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korzystająca Re: Pani Lena Tall IP: 176.102.85.* 02.06.13, 07:19 Czytałam też opinie o jej niesympatycznosci. Myślałam, że to nieprawda do momentu aż się poznałyśmy. Wróżka dobra, ale często uprzedzona, niesprawiedliwa, traci dystans, jak się jej podpadnie w czymś. Jest potwornie fałszywa i gadatliwa. Ostrzegała mnie jej koleżanka z branży. Jest dobra, ale jak ją wkurzysz, nawet byle czym, to bywa złośliwa i potwornie nieobiektywna. Efekt? Nietrafna wróżba, człowiek zniechęcony. Też ją lubiłam, ale do momentu, jak wszystko z nią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Pani Lena Tall IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.13, 16:41 I to mają być strony ?Jedna zablokowana a 2 tylko tel i cytat Pana Suligi xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laska Re: Pani Lena Tall IP: *.iq.pl 02.06.13, 19:54 „tylko cytat z Suligi i numer” Oj! Nie błysnęłaś inteligencją! Linki do podstron umieszczono niezbyt trafnie z lewej, są zakryte reklamą. Klikając w krzyżyk zamkniesz reklamę. Zobaczysz menu. Strona, jak strona. Brzydsze widziałam. Teraz wygląda archaicznie, ale 5-10 lat temu większość www była w takim stylu. Sądząc po numerze komórki zaczynającym się od 0- pewnie nie była zmieniana od ładnych paru lat. Mnie ta pani nie przekonuje. Felietony! To! Tamto! Nie umiem policzyć na ilu portalach tą panią widziałam, bo we wróżeniu w tv, to chyba we wszystkich mignęła. Być wszędzie, to być nigdzie! O tym całym ezo portalowym biznesie napisano tyle, że ja dziękuje! Będąc wróżką nie chciałabym dorabiać korporacji i być twarzą tego biznesu. Gość portalu: gosc napisał(a): > I to mają być strony ?Jedna zablokowana a 2 tylko tel i cytat Pana Suligi xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do korzystająca IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.13, 17:35 ja nie korzystałam z usług tej pani choć byłam bliska ale nie odebrała dwukrotnie jak była na astrostar ale dziwi mnie zawsze wypowiedz ''korzystałam wielokrotnie'' wieloletnią klientką byłam'' po jaką cholere się wraca do kogoś kto jest tak beznadziejny.J a dośc długo szukałam swojej wróżki jak mi jakaś lub jakiś w jednej rozmowie nie pasował/a to drugi raz nie dzwoniłam ani nie pisałam może że chyba ze mną jest coś nie tak pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do korzystająca IP: *.toya.net.pl 04.06.13, 19:58 Kobieto, skorzystaj z rady psychologa a nie wróżki. Pani Lena Tall jest doskonałą wróżką ale dla inteligentnych...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olinka Re: do korzystająca IP: *.wroclaw.vectranet.pl 04.06.13, 23:45 do korzystającej: nie wierzę ci! zero konkretów! tylko jakieś piąte przez dziesiąte, motasz się w tym co piszesz. Bzdura! bzdetem pogania. po czasie wyszło?! Niepotrzebna czasu, żeby poczuć na kilometr smród konkurencji, i to baaardzo niskich lotów. Pewnie jesteś jedną z tych młódek, która 10 lat temu miały zero pojęcia o wróżeniu a teraz dwoją się i troją żeby zaistnieć. Ezo portale, fb, blog, felietony, nauki i bóg wie co jeszcze troszkę piórek dostałaś i sadzisz się na Bóg wie kogo. mają takie się za uduchowione, mundre, a w rezultacie są niedouczone np. mówienia i pisania poprawną polszczyzną, kultury osobistej. Wara od Leny Tal! TO OSOBA KULTURALNA Z KLASĄ, która dużo i mądrze mówi, wszystko życzliwie i szczerze! Odpowiedz Link Zgłoś