marchewka139 12.05.08, 00:18 Witam Czy ktoś z was korzystał z usług www.Emeya.pl ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paplaninka Re: Emeya 12.05.08, 16:08 ja ale może nie bezpośrednio, tzn, się poprosiłam o pomoc bezpłatnie a byłam w dość trudnej sytuacji i ją otrzymałam , jestem bardzo zadowolona i nie spodziewałam się aż tak wielu informacji od niej, bardzo mi pomogła::))) przesłała mi takie informacje jakby mnie znała od dawna i materiały do pracy nad sobą , a i nie jest to żadna reklama naprawdę bardzo w porządku osoba i mało takich obecnie Odpowiedz Link Zgłoś
marchewka139 Re: Emeya 12.05.08, 17:01 A co uważacie na temat cennika np: Egzorcyzm: uwolnienie osoby od świadomego nałożenia obcego pola energoinformacyjnego (czyli od tzw. wszelkich oddziaływań magicznych z dowolnej szkoły magicznej: klątw na śmierć, zdrowie, dobrobyt, pech, miłość itp., klątw rodowych, uroków, zniewoleń miłosnych itp. Od 200 zł dziennie w zależności od sytuacji. 30 dni-od 6000 ??? Odpowiedz Link Zgłoś
paplaninka Re: Emeya 12.05.08, 21:27 o tu mnie zszokowałaś marcheweczko :::))), ja co prawda w innej sprawie się do niej zwróciłam na pewno nie żadne klątwy , uroki itd. ,ale zrobiła coś dla mnie bezpłatnie i bardzo szybko otrzymałam informacje,ale tak między nami to te ceny, które podałaś są zdecydowanie wygórowane, dlatego się też dziwię jak ktoś co robi dla innych wiele bezinteresownie może brać aż taką kasę ,także może mówimy o róznych osobach ,a propo wchodząc na stronę cennik jest nie dostępny więc skąd masz takie informacje ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marchewka139 Re: Emeya 12.05.08, 22:06 Zarejestruj się. Ale ostrzegam można dostać zawału w młodym wieku:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maggi Re: Emeya IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 14:45 Co wy ceny są spoko-o ile ktoś zarabia nie mniej np. po 10.000 zł PLN na miesiąc.Wniosek taki, że suługi te nie są dla szarych zwykłych ludzi.Tylko dla tych z wyższej półki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Emeya 13.05.08, 17:51 Są, Emeya, i tu dużo zależy od Klienta. Fizyczny bodyguard, dobry, też kosztuje. A taki nadzór energetyczny za grosze być nie może. Tu wiele zależy od tego, ile razy dziennie Klient potrzebuje wsparcia, że tak to ujmę. I uwierz mi, są osoby które po kilka - nie przesadzam - kilka godzin dziennie potrafią zajmować twoja uwagę telefonami i mailami, bo wsparcia potrzebują non-stop. Odpowiedz Link Zgłoś