natalie.portman 19.09.03, 16:40 Może znacie jakieś sposoby na zawładnięcie serduszkiem Raczka ? Chciałabym wiedzieć też jacy są mężczyźni spod tego znaku :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atlantis75 Re: Sposób na Raka 22.09.03, 11:15 natalie.portman napisała: > Może znacie jakieś sposoby na zawładnięcie serduszkiem Raczka ? Chciałabym > wiedzieć też jacy są mężczyźni spod tego znaku :) Natalie, od sierpnia mam męża spod tego znaku :))) Bardzo lubię Raki. Odpowiada mi ich widzenie świata, wyznawane wartości, szybko się z nimi dogaduję, emocjonalnie postrzegamy świat (jestem Skorpionem). Wiadomo, że znak zodiaku całkowicie nie determinuje naszej osobowości i ludzie nawet spod tego samego znaku różnią się. Dlatego moją odpowiedź potraktuj na luzie, jako subiektywny punkt widzenia. Może znajdziesz w tym jakieś wskazówki :) RAKI to ludzie bardzo wrażliwi. Na pierwszy plan wysuwa się ich uczuciowość, chociaż potrafią zasklepić się w swojej skorupce. Są sympatyczni, ciepli, lubią domowe pielesze. Co nie znaczy, że nigdzie nie wychodzą. Są towarzyscy, ale nigdy się nie narzucają. Potrafią w porę wycofać się z niewygodnego układu i zawsze robią to z klasą. RAKI są ufne, ale nie naiwne. Oznacza to, że lubią ludzi i są do nich pozytywnie nastawieni. Rzadko kiedy bywają podejrzliwi. To ludzie, którzy oceniają innych dopiero, gdy ich dobrze poznają. Sposób na mężczyznę RAKA? Hmm... :) Uważam, że mężczyźni spod tego znaku lubią kobiety z temperamentem. Nie krzykliwe, ale zdecydowane i odważne. Może troszkę takie, co lubią rządzić się w związku ;) Oczywiście, mam na myśli rządy inteligentne, a nie nachalne i tyranizujące. Zdobyć serce mężczyzny spod znaku Raka nie jest łatwo, ale gdy to już się stanie, to... możesz być pewna jego wielkich uczuć i wierności! Zawsze lojalni, wspierający i gotowi zrobić bardzo dużo dla swojej połówki :) Najważniejsze w zdobyciu Raka jest... bycie sobą. Są bardzo wyczuleni na fałsz i kłamstwo. Lubią komplementy. Tak wrażliwej osóbce trzeba często powtarzać: "wierzę w ciebie". To dla nich ogromny pozytywny "kop". Często nieśmiali. Kobieta powinna działać taktownie, ale zdecydowanie. Bardzo pracowici, ale trzeba ich często zapewniać, że wszystko im się uda. Gdy mają wsparcie w bliskiej osobie - potrafią przenosić góry :) Uczuciowi, lubią rozmawiać o uczuciach. Prawdziwe pieszczoszki. W sytuacjach intymnych lubią inicjatywę kobiet, ale bez przesady! Jak wszyscy mężczyźni chcą mieć zawsze ostatnie zdanie. Nawet, gdy nie potrafisz gotwować, przygotuj dla niego jakąś potrawę. Może zaproś na obiad lub kolację? Będzie zachwycony, bo lubi dobrze zjeść :) To takie moje subiektywne spostrzeżenia. Życzę powodzenia! Raki to wspaniali mężczyźni! Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
paulisi Re: Sposób na Raka 23.09.03, 17:39 atlantis75 napisała: ZGADZAM SIE MÓJ NARZECZONY RACZEK-KAROLEK TEZ JEST TAKI. JAKBYS O NIM PISALA.!! > natalie.portman napisała: > > > Może znacie jakieś sposoby na zawładnięcie serduszkiem Raczka ? Chciałabym > > > wiedzieć też jacy są mężczyźni spod tego znaku :) > > > Natalie, od sierpnia mam męża spod tego znaku :))) > Bardzo lubię Raki. Odpowiada mi ich widzenie świata, wyznawane wartości, szybko > > się z nimi dogaduję, emocjonalnie postrzegamy świat (jestem Skorpionem). > Wiadomo, że znak zodiaku całkowicie nie determinuje naszej osobowości i ludzie > nawet spod tego samego znaku różnią się. Dlatego moją odpowiedź potraktuj na > luzie, jako subiektywny punkt widzenia. Może znajdziesz w tym jakieś wskazówki > :) > RAKI to ludzie bardzo wrażliwi. Na pierwszy plan wysuwa się ich uczuciowość, > chociaż potrafią zasklepić się w swojej skorupce. Są sympatyczni, ciepli, lubią > > domowe pielesze. Co nie znaczy, że nigdzie nie wychodzą. Są towarzyscy, ale nig > dy > się nie narzucają. Potrafią w porę wycofać się z niewygodnego układu i zawsze > robią to z klasą. RAKI są ufne, ale nie naiwne. Oznacza to, że lubią ludzi i są > > do nich pozytywnie nastawieni. Rzadko kiedy bywają podejrzliwi. To ludzie, któr > zy > oceniają innych dopiero, gdy ich dobrze poznają. > Sposób na mężczyznę RAKA? > Hmm... :) Uważam, że mężczyźni spod tego znaku lubią kobiety z temperamentem. N > ie > krzykliwe, ale zdecydowane i odważne. Może troszkę takie, co lubią rządzić się > w > związku ;) Oczywiście, mam na myśli rządy inteligentne, a nie nachalne i > tyranizujące. Zdobyć serce mężczyzny spod znaku Raka nie jest łatwo, ale gdy to > > już się stanie, to... możesz być pewna jego wielkich uczuć i wierności! Zawsze > lojalni, wspierający i gotowi zrobić bardzo dużo dla swojej połówki :) > Najważniejsze w zdobyciu Raka jest... bycie sobą. Są bardzo wyczuleni na fałsz > i > kłamstwo. Lubią komplementy. Tak wrażliwej osóbce trzeba często powtarzać: > "wierzę w ciebie". To dla nich ogromny pozytywny "kop". Często nieśmiali. Kobie > ta > powinna działać taktownie, ale zdecydowanie. Bardzo pracowici, ale trzeba ich > często zapewniać, że wszystko im się uda. Gdy mają wsparcie w bliskiej osobie - > > potrafią przenosić góry :) Uczuciowi, lubią rozmawiać o uczuciach. Prawdziwe > pieszczoszki. W sytuacjach intymnych lubią inicjatywę kobiet, ale bez przesady! > > Jak wszyscy mężczyźni chcą mieć zawsze ostatnie zdanie. > Nawet, gdy nie potrafisz gotwować, przygotuj dla niego jakąś potrawę. Może zapr > oś > na obiad lub kolację? Będzie zachwycony, bo lubi dobrze zjeść :) > To takie moje subiektywne spostrzeżenia. > Życzę powodzenia! Raki to wspaniali mężczyźni! > Atlantis Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Sposób na Raka 23.09.03, 23:01 Ha, a mnie sie trafil Rak idealny, tzn. taki, ktorego matka prawie nie gotuje! i nie mam konkurencji dla moich miernych talentow kulinarnych! :))) bo z Rakami faktycznie przez zoladek... Odpowiedz Link Zgłoś