gucio25-1 29.08.08, 21:16 mam naimie mambeata urodziłam sie 25 04 1982 wraz z moim partnerem planujemy dziecko ale nam nie wychodzi czy wogóle mozemy miec dzieci mój parter to marcin urodzony 11 11 1982 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agniecha rada IP: *.range86-153.btcentralplus.com 29.08.08, 23:15 Jak dlugo probujecie? 1. moze za bardzo chcecie... w sensie tak bardzo jestescie tym spieci ze chcecie, ze nie wychodzi. Wiecej luzu, radosci z seksu, spontany. Wyjdzie 2. moze ty jestes w stresie i masz podwyzszony poziom prolaktyny - dla twojego organizmu oznacza to stan wojny. zaden organizm nie doprowadzi do zaplodnienia gdy jest w stanie wojny (bo brak warunkow na rozwoj). Jesli na pierwszy rzut oka latwo sie denerwujesz, irytujesz, wpadasz w tzw szal, albo wszystko cie nenerrwuje - to jest to. Zbadaj, w razie czego idz do lekarz i obniz go sobie lekami. A potem jak nie skutkuja racjonalne sposoby pytaj wrozek... :), bo moze tez byc tak ze macie ten sam kierunek energetyczny (slyszalam kiedys na tem temat w audycji Grazyny Dobron, liderki ezoteryki, zdrowego zywenia itd na polskim rynku mediow),i jak tak jest to tez nie wychodzi (to jak baterie: plus z plusem i minus z minusem nie laczy). Ale to da sie zrobic. Dobry energetyk moze zmienic u ktoregos z was ten kierunek energetyczny. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blog.estee Re: wrózba 30.08.08, 00:56 gucio25-1 napisała: > czy wogóle mozemy miec dzieci I o coś tak WAŻNEGO pytasz na forum, na którym jest mnóstwo rozkładająych karty gimnazjalistów? Ręce opadają. IDŹ DO LEKARZA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
orsan-ka Re: wrózba 30.08.08, 02:57 Beato zbyt mocno myślisz o dziecku. Wyluzuj i sex traktuj jako przyjemość, a nie tylko jako moment zapłodnienia. Jeśli przeciaga się to mocno w czasie wizyta u lekarza jak najbardziej wskazana. Życzę powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: wrózba 30.08.08, 15:44 takie pytanie zadane w takim miejscu przez osobę w wieku 26 lat. nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać. IDŹCIE DO LEKARZA! Odpowiedz Link Zgłoś