aniolek1011 10.09.08, 09:49 czy ktoś korzystał z pomocy tego Pana? i w ogóle z jakich kolwiek uroków miłości? działa??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: urok miłośc/ Adammus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 09:52 Lepiej daj bezdomnemu te pieniądze,to nic nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: urok miłośc/ Adammus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 15:38 a masz jakis konkterty powód zeby w to nie wierzyc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: urok miłośc/ Adammus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 16:09 wywoływania demona w nocy w lesie to ma byc bezpieczne i działać ?! strach mnie obleciał jak to w ogole przeczytałam a co dopiero zrobić cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: urok miłośc/ Adammus 10.09.08, 20:42 Gość portalu: kara napisał(a): > wywoływania demona w nocy w lesie to ma byc bezpieczne i działać ?! > strach mnie obleciał jak to w ogole przeczytałam a co dopiero zrobić > cos takiego a czy ja powiedziałam ze chcę wywoływać demona?- nie. nie dopuściłabym siebie do takich czynów. ale dlaczego ktoś niemógłby zrobić tego za mnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: urok miłośc/ Adammus 10.09.08, 20:42 jeśli są jakieś możliwości osiągnięcia sukcesu to trzeba wykorzystywać każdą możliwość....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara Re: urok miłośc/ Adammus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 16:10 to juz nie jest biala magia, jak ktos nie kocha to nie pokocha, trzeba uszanowac czyjas wolna wole, po to ja mamy Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: urok miłośc/ Adammus 05.03.23, 22:20 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś