Dodaj do ulubionych

Wrozbyonline-Wrozka Lillith

IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 14:00
Korzystał ktoś z Was ?
Obserwuj wątek
    • aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 15.10.08, 14:06
      ja korzystałam. jestem zadowolona.
      • Gość: trytt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 18:18
        A moze napisac cos wiecej ? Jestes zadowolona bo mowila, pocieszala
        Cie i nakreslila wizje jaka chcialas uslyszec, czy byla szczera i
        przekazywala nawet te niefajne informacje ? A moze jestes zadowolona
        bo sympatycznie sie rozmawialo/pisalo ;) ? Prosze o szczegoly :)
        • aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 22.10.08, 21:35
          nie było to lanie wody.długa obszerna odpowiedź. realnie podchodzi do sprawy
          • aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 22.10.08, 21:36
            Ocena sytuacji obecnej i
            przeszłości w 100% trafna, co do przyszłości to oczywiscie okaże
            się...Poza tym miła i ciepła osoba
            • Gość: Kaska do aniołka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 09:49
              Lubisz tzw"lanie wody".
              • aniolek1011 Re: do aniołka 23.10.08, 11:51
                własnei nie lubię lania wody. dlatego napisałam że "nie było lania
                wody" :)
                • Gość: Kaska Re: do aniołka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 12:04
                  Z tego co widze Lilith ma wiekszosc komentarzy od jednej osoby,wiec albo jestes
                  samą Lilith albo jej chorą fanką ktora robi reklame na forumowym bagnie
                  • aniolek1011 Re: do aniołka 23.10.08, 14:07
                    hahahahah:D no na pewno:D wszystkie wróżki siedzą na tym forum:d
                    hahahhahah dobre!
                  • aniolek1011 Re: do aniołka 23.10.08, 14:09
                    nie. nie jestem ani chorą fanką ani samą wróżką xD
                  • dominika_wr Re: do aniołka i Kaśki 26.10.08, 17:31
                    Jestem Dominika z wróżby online. Ponieważ zostałam wywołana do tzw.
                    tablicy przez Kaśkę, udzielam odpowiedzi. Byłam osobą potrzebującą
                    pomocy i ją uzyskałam. A czy jestem chora, czy może "chore" są
                    osoby wypisujące tutaj na tym forum nie mnie oceniać, nie jestem
                    ani psychiatrą, ani ciekawa ani zależy mi na takiej opinii. Tym
                    ciekawskim proponuje udac sie do psychiatry i potem gdy juz
                    będziecie mieli pewność swego zdrowia psychicznego, zapraszam do
                    rzeczowej dyskusji.Niech inni wtedy ocenią. Nie jestem ani Lillith
                    ani fanką ani konkurencją ani wróżką, tych "ani" mogłoby być
                    wiecej. Zresztą jakby ktoś z Was naprawdę szukał porady, a nnie
                    tylko okazji do tego aby komuś dokopać, zauważyłby, że moje
                    komentarze są nie tylko u Lillith. Każda zdrowo myśląca osoba wie,
                    że gdybym była Lillith, nie reklamowałabym konkurencji. A poza tym
                    portal wróżby online kłuje rzeczywiście w oczy konkurencji. Wśród
                    doradców jest wiele uczciwych, rzetelnych, pracowitych osób,ze
                    światłym umysłem, posiadających rozległą wiedzę, z którymi można
                    prowadzić rzeczową dyskusję na wiele tematów.Ja takich dyskusji
                    potrzebowałam i tu je znalazłam. Moje pytania były bardzo obszerne,
                    a odpowiedzi które otrzymałam, często jeszcze obszerniejsze.Są tu
                    osoby, które nie uciekają ani od trudnych tematów, ani od trudnych
                    odpowiedzi, podejmują wyzwania, i skutecznie je wykonują. Tu w tym
                    miejscu im wszystkim po raz kolejny dziękuję. A Lillith była
                    pierwszą osobą, która dostrzegła, czego tak naprawdę szukam. I
                    dlatego nazwałam ją moim Numerem Jeden.LILLITH, ZA DOBRA JESTEŚ,
                    BYŚ PRZEJMOWAŁA SIĘ TYMI BZDETAMI, RÓB SWOJE MÓJ NUMERZE JEDEN. A
                    wszystkich ciekawskich zapraszam do korzystania z porad doradców na
                    wróżbach, a gdy ukażą się tam Wasze komentarze, z tymi osobami
                    chętnie podyskutuję. Zresztą ceny tu są rzeczywiście przystepne,
                    Lillith akurat podaje je wszystkie, z maksymalną ceną maila
                    włącznie. Ile doradca ma z porady? Prosze zajrzeć do FAQ na
                    wróżbach, uwzględnić jeszcze co najmniej podatek do zapłacenia i
                    będziecie mieli wielkość majątku, jaki robią tam doradcy. Każdy
                    może naprawdę otrzymać tu rzeczową odpowiedź, ale warunek jest
                    jeden: rzeczowe pytanie. Pozdrawiam srdecznie doradców z wróżb oraz
                    cały zespół obsługujący portal, a osobom z konkurencji doradców z
                    wróżb i ich asystentom "produkującym się" tu na forum serdecznie
                    współczuję, że nie stać Was na więcej.No i jeszcze jedno. Na
                    wróżbach klient jest anonimowy, nie musi podawać przy rejestracji
                    nawet prawdziwego imienia, nie mówiąc o innych danych, a zapewniam,
                    że poradę, jeśli ktoś chce, można równiez otrzymać bez żadnych
                    danych osobowych. A konto klienta można zasilić nawet z abonamentu
                    telefonicznego. To też się czasami opłaca, pod warunkiem, ze ktoś
                    ma mądrze zawartą umowę z operatorem.A Kaśce i aniołkowi dziękuję
                    za to wywołanie mnie i umożliwienie mi reklamy portalu przyjaznego
                    dla klienta i doradców, dla których ważny jest Człowiek.I jeszcze
                    jedno. Warto pamietać, że zło wyrządzone innym, choćby tylko
                    słowne, wraca ze zdwojoną siłą, gdyż kto pod kim dołki kopie,ten
                    sam w nie wpada.Niejedna osoba juz się o tym przekonała.Dominika,
                    klientka z "wróżb".
                    • magusal do dominika_wr 26.10.08, 19:51
                      Dominiko Twoja wypowiedź tutaj, to perełka wśrod wielu nic nie
                      wartych kamieni :))) Dziękuję, bo czasami naprawdę aż ręce opadają,
                      gdy czytam przepełnione żolcia komentarze. Jestem podobnie jak Ty
                      klientką wróżbyonline i znalazłam tam doradcę, który mi bardzo
                      pomógł w moim życiwym dramacie, ale zdaje sobie sprawe, że dzieląc
                      sie ta informacja na forum moglabym tej wróżce tlko zaszkodzić.
                      Pozdrawiam Cię barzo serdecznie!
                      • dominika_wr Re: do dominika_wr 26.10.08, 21:27
                        Witam Cię serdecznie. Ostatnio w rozmowie na wrózbach z jednym z
                        doradców zeszliśmy na temat kamieni(ale na tym forum to często
                        występują głazy) i ich oddziaływania, a ja niezbyt chętnie podjęłam
                        temat i usłyszałam, co jest, o wszystkim mozna z tobą rozmawiać a o
                        kamieniach cisza? Też sie zastanowiłam przez chwile, ale już wiem,
                        kamienie są zimne, dla mnie promieniują zimną energią, powodują u
                        mnie wstrząs termiczny.Nie obawiaj się, dobrym nie zaszkodzimy,
                        dobro obroni się samo, a zło... dobrem pokonamy :)Perełka dla
                        klientów na niwie ezoteryki to portal wrózbyonline.A jeśli trafi
                        się tam jakiś głaz to i tak sam się wykruszy. :))). Jeszcze raz
                        pozdrawiam wszystkich "za" a nawet tych "przeciw". Im tez coś się
                        bależy.Dominika, klientka z wróżb.
      • Gość: gosc Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 06.11.08, 23:29
        ja tez mowi i pisze sensownie wiele rzeczy pokrywa sie z prawda
    • Gość: trytt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 17.10.08, 21:38
      Moze ktos korzystal ?
    • Gość: tryt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 16:07
      Tego wlasnie nie lubie na tym forum, bo jesli zapyta sie o wrozke i
      opinie na jej temat to pozytywny glos jest brany za reklame samej
      wrozki, a negatywny ze to na pewno pisze konkurecja. W konsekwencji
      osoba pytajaca ma wode zamiast mozgu bo juz sama glupieje kto jest
      kto ://
      • aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 23.10.08, 17:10
        no dokładnie! też tego nie lubię:/
        • shaz-za Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 07:36
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86710410
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86359408
          profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=401681675
          macie jeszcze cos do powiedzenia o lili bo to wyzej mowi samo za siebie
          • Gość: tryt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 07.11.08, 09:41
            Shaz-za ale to chyba nie ta sama osoba... ?!
            • shaz-za Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 10:23
              to sie jej zapytaj ??? tak trudno???
              • dominika_wr Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 10:50
                shaz-za napisał:

> to sie jej zapytaj ??? tak trudno???

Zapytałam : ) Dla mnie nie trudno : ) Nie, to nie Lillith z wrózby
                online : ) Nie bedę sie powtarzać.
                Shaz-za, nie jeden koń nazywał sie Łysek, ale jeden był "Łysek z
                pokladu Idy" :)

I w rewanżu:Shaz-za, czy to Ty?
                zamcbor.wordpress.com/2008/01/16/nasza-klasa/

Chcesz więcej linków mniej "smacznych"? Poszukj, na pewno
                znajdziesz.:)

• Gość: tryt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 07.11.08, 10:29
      W jej profilu na wrozbach nie ma nic o czarnej magii, czarowaniu i
      innych takich, nick jak nick kazdy sobie moze nadac jaki chce.
      Ja juz skorzystalam z porady u Lillith i nie wierze ze ta kobieta
      para sie czarna magia.
      • aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 20:06
        ...bo to jeden pies ma na imię burek?
        • dominika_wr Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 22:01
          no widzisz Aniołku 1011, ale zawsze... :) jak byłam małym dzieckiem
          też nie mogłam pojąć, że jak to samo nazwisko, to niekoniecznie
          rodzina...:)
    • agrentowy4321 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 05.03.23, 20:54
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 26.04.23, 08:35
      Jestem wstrząśnięta