Gość: trytt IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 14:00 Korzystał ktoś z Was ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 15.10.08, 14:06 ja korzystałam. jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trytt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 18:18 A moze napisac cos wiecej ? Jestes zadowolona bo mowila, pocieszala Cie i nakreslila wizje jaka chcialas uslyszec, czy byla szczera i przekazywala nawet te niefajne informacje ? A moze jestes zadowolona bo sympatycznie sie rozmawialo/pisalo ;) ? Prosze o szczegoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 22.10.08, 21:35 nie było to lanie wody.długa obszerna odpowiedź. realnie podchodzi do sprawy Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 22.10.08, 21:36 Ocena sytuacji obecnej i przeszłości w 100% trafna, co do przyszłości to oczywiscie okaże się...Poza tym miła i ciepła osoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska do aniołka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 09:49 Lubisz tzw"lanie wody". Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do aniołka 23.10.08, 11:51 własnei nie lubię lania wody. dlatego napisałam że "nie było lania wody" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: do aniołka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 12:04 Z tego co widze Lilith ma wiekszosc komentarzy od jednej osoby,wiec albo jestes samą Lilith albo jej chorą fanką ktora robi reklame na forumowym bagnie Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do aniołka 23.10.08, 14:07 hahahahah:D no na pewno:D wszystkie wróżki siedzą na tym forum:d hahahhahah dobre! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do aniołka 23.10.08, 14:09 nie. nie jestem ani chorą fanką ani samą wróżką xD Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_wr Re: do aniołka i Kaśki 26.10.08, 17:31 Jestem Dominika z wróżby online. Ponieważ zostałam wywołana do tzw. tablicy przez Kaśkę, udzielam odpowiedzi. Byłam osobą potrzebującą pomocy i ją uzyskałam. A czy jestem chora, czy może "chore" są osoby wypisujące tutaj na tym forum nie mnie oceniać, nie jestem ani psychiatrą, ani ciekawa ani zależy mi na takiej opinii. Tym ciekawskim proponuje udac sie do psychiatry i potem gdy juz będziecie mieli pewność swego zdrowia psychicznego, zapraszam do rzeczowej dyskusji.Niech inni wtedy ocenią. Nie jestem ani Lillith ani fanką ani konkurencją ani wróżką, tych "ani" mogłoby być wiecej. Zresztą jakby ktoś z Was naprawdę szukał porady, a nnie tylko okazji do tego aby komuś dokopać, zauważyłby, że moje komentarze są nie tylko u Lillith. Każda zdrowo myśląca osoba wie, że gdybym była Lillith, nie reklamowałabym konkurencji. A poza tym portal wróżby online kłuje rzeczywiście w oczy konkurencji. Wśród doradców jest wiele uczciwych, rzetelnych, pracowitych osób,ze światłym umysłem, posiadających rozległą wiedzę, z którymi można prowadzić rzeczową dyskusję na wiele tematów.Ja takich dyskusji potrzebowałam i tu je znalazłam. Moje pytania były bardzo obszerne, a odpowiedzi które otrzymałam, często jeszcze obszerniejsze.Są tu osoby, które nie uciekają ani od trudnych tematów, ani od trudnych odpowiedzi, podejmują wyzwania, i skutecznie je wykonują. Tu w tym miejscu im wszystkim po raz kolejny dziękuję. A Lillith była pierwszą osobą, która dostrzegła, czego tak naprawdę szukam. I dlatego nazwałam ją moim Numerem Jeden.LILLITH, ZA DOBRA JESTEŚ, BYŚ PRZEJMOWAŁA SIĘ TYMI BZDETAMI, RÓB SWOJE MÓJ NUMERZE JEDEN. A wszystkich ciekawskich zapraszam do korzystania z porad doradców na wróżbach, a gdy ukażą się tam Wasze komentarze, z tymi osobami chętnie podyskutuję. Zresztą ceny tu są rzeczywiście przystepne, Lillith akurat podaje je wszystkie, z maksymalną ceną maila włącznie. Ile doradca ma z porady? Prosze zajrzeć do FAQ na wróżbach, uwzględnić jeszcze co najmniej podatek do zapłacenia i będziecie mieli wielkość majątku, jaki robią tam doradcy. Każdy może naprawdę otrzymać tu rzeczową odpowiedź, ale warunek jest jeden: rzeczowe pytanie. Pozdrawiam srdecznie doradców z wróżb oraz cały zespół obsługujący portal, a osobom z konkurencji doradców z wróżb i ich asystentom "produkującym się" tu na forum serdecznie współczuję, że nie stać Was na więcej.No i jeszcze jedno. Na wróżbach klient jest anonimowy, nie musi podawać przy rejestracji nawet prawdziwego imienia, nie mówiąc o innych danych, a zapewniam, że poradę, jeśli ktoś chce, można równiez otrzymać bez żadnych danych osobowych. A konto klienta można zasilić nawet z abonamentu telefonicznego. To też się czasami opłaca, pod warunkiem, ze ktoś ma mądrze zawartą umowę z operatorem.A Kaśce i aniołkowi dziękuję za to wywołanie mnie i umożliwienie mi reklamy portalu przyjaznego dla klienta i doradców, dla których ważny jest Człowiek.I jeszcze jedno. Warto pamietać, że zło wyrządzone innym, choćby tylko słowne, wraca ze zdwojoną siłą, gdyż kto pod kim dołki kopie,ten sam w nie wpada.Niejedna osoba juz się o tym przekonała.Dominika, klientka z "wróżb". Odpowiedz Link Zgłoś
magusal do dominika_wr 26.10.08, 19:51 Dominiko Twoja wypowiedź tutaj, to perełka wśrod wielu nic nie wartych kamieni :))) Dziękuję, bo czasami naprawdę aż ręce opadają, gdy czytam przepełnione żolcia komentarze. Jestem podobnie jak Ty klientką wróżbyonline i znalazłam tam doradcę, który mi bardzo pomógł w moim życiwym dramacie, ale zdaje sobie sprawe, że dzieląc sie ta informacja na forum moglabym tej wróżce tlko zaszkodzić. Pozdrawiam Cię barzo serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_wr Re: do dominika_wr 26.10.08, 21:27 Witam Cię serdecznie. Ostatnio w rozmowie na wrózbach z jednym z doradców zeszliśmy na temat kamieni(ale na tym forum to często występują głazy) i ich oddziaływania, a ja niezbyt chętnie podjęłam temat i usłyszałam, co jest, o wszystkim mozna z tobą rozmawiać a o kamieniach cisza? Też sie zastanowiłam przez chwile, ale już wiem, kamienie są zimne, dla mnie promieniują zimną energią, powodują u mnie wstrząs termiczny.Nie obawiaj się, dobrym nie zaszkodzimy, dobro obroni się samo, a zło... dobrem pokonamy :)Perełka dla klientów na niwie ezoteryki to portal wrózbyonline.A jeśli trafi się tam jakiś głaz to i tak sam się wykruszy. :))). Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich "za" a nawet tych "przeciw". Im tez coś się bależy.Dominika, klientka z wróżb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 06.11.08, 23:29 ja tez mowi i pisze sensownie wiele rzeczy pokrywa sie z prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trytt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 17.10.08, 21:38 Moze ktos korzystal ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 23.10.08, 16:07 Tego wlasnie nie lubie na tym forum, bo jesli zapyta sie o wrozke i opinie na jej temat to pozytywny glos jest brany za reklame samej wrozki, a negatywny ze to na pewno pisze konkurecja. W konsekwencji osoba pytajaca ma wode zamiast mozgu bo juz sama glupieje kto jest kto :// Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 23.10.08, 17:10 no dokładnie! też tego nie lubię:/ Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 07:36 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86710410 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=86359408 profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=401681675 macie jeszcze cos do powiedzenia o lili bo to wyzej mowi samo za siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 07.11.08, 09:41 Shaz-za ale to chyba nie ta sama osoba... ?! Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 10:23 to sie jej zapytaj ??? tak trudno??? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_wr Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 10:50 shaz-za napisał: > to sie jej zapytaj ??? tak trudno??? Zapytałam : ) Dla mnie nie trudno : ) Nie, to nie Lillith z wrózby online : ) Nie bedę sie powtarzać. Shaz-za, nie jeden koń nazywał sie Łysek, ale jeden był "Łysek z pokladu Idy" :) I w rewanżu:Shaz-za, czy to Ty? zamcbor.wordpress.com/2008/01/16/nasza-klasa/ Chcesz więcej linków mniej "smacznych"? Poszukj, na pewno znajdziesz.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tryt Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith IP: *.toya.net.pl 07.11.08, 10:29 W jej profilu na wrozbach nie ma nic o czarnej magii, czarowaniu i innych takich, nick jak nick kazdy sobie moze nadac jaki chce. Ja juz skorzystalam z porady u Lillith i nie wierze ze ta kobieta para sie czarna magia. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 20:06 ...bo to jeden pies ma na imię burek? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika_wr Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 07.11.08, 22:01 no widzisz Aniołku 1011, ale zawsze... :) jak byłam małym dzieckiem też nie mogłam pojąć, że jak to samo nazwisko, to niekoniecznie rodzina...:) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 05.03.23, 20:54 Warte zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Wrozbyonline-Wrozka Lillith 26.04.23, 08:35 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś