Gość: Kaśka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:40 jak w temacie. Ciekawa jestem co o tym myślicie? Czy dobra wróżka potrzebuje zdjęcia, aby postawić wróżbę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basz285 Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: 83.168.75.* 06.01.09, 11:34 Zdjęcie do wróżby jest zbyteczne. Potrzebne jest jedynie po to, żeby np określić wyraz oczu, ponieważ one są naszym zwierciadłem. Na podstawie zdjęcia, można zobaczyć nie wróżbę ale osobowość jeżeli klient o nią pyta, tutaj jednak w takim wyrażaniu opinii, trzeba być znawcą i zachować bardzo dużą ostrożność. Na podstawie zdjęcia określa się tylko podkreślam, osobowość danego człowieka, jednak do wróżby używam głównie kart. To moje prywatne zdanie, nie wiem z czego wróżą inni wróżbici. Pozdrawiam Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 06.01.09, 11:44 Ij kasiu kasiu .zdjęcie jest potrzebne gdy nie rylko wrozysz z kart ale sama prognozujesz wiec kasiu z loginem zaczynajacym sie na "s" wie to tu kazdy co robie:) i dla nikogo tajermnica nie jest ze nie tylko wrozę z kart:) dziekuje za nowa ekstras sensację i nowy super temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basz285 Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: 83.168.75.* 06.01.09, 12:26 No tak lilith 666, nie przejmuj się, nigdy nie jest tak, aby wszyscy byli zadowoleni. Ja pytanie potraktowałam jako ciekawość klientki, pod względem przydatności zdjęcia do wróżby. Ty masz prawo wróżyć w sposób jaki Tobie odpowiada. Nigdzie nie jest powiedziane że to zła metoda. Każdy ma swój indywidualny i niepowtarzalny styl.Wszystkie metody są dobre jeżeli takie a nie inne nam odpowiadają. Życzę sukcesów i pozdrawiam Cię Barbara Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 06.01.09, 12:31 Staram sie nie dopuszczac do tego by klient byl niezadowolony:D ale dzieukję :D jasnowidzenie jest forma przepowiedni :) nie ma tu zasad liczy sie wynik . kiedys wrozono nawet z krwi ,miedzy innymi kasandra . jesli komus przeszkadza wysylanie swojego zdjecia niech po prostu zglosi sie do innego ezoteryka:) jest tu wielu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basz285 Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: 83.168.75.* 06.01.09, 12:40 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Każdy ma wolną wolę. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 06.01.09, 14:05 ja nie potrzebuję zdjęcia, aby postawić na kogoś karty. Większość wróżek oraz wróżbitów także. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:20 Do: wrozbitamaciej81 Dziękuję za odpowiedź. Korzystać będę tylko z wróżek, wróżbitów, którzy nie potrzebują zdjęcia. Uważam to za bezsensowne. No cóż jak widać różne są zwyczaje... najważniejsze, aby każdy był w zgodzie z sobą i niczego nie robił wbrew sobie. Pozdrawiam Kaśka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 12:54 Nie uważam aby to był sensacyjny temat. Zapytałam, bo byłam ciekawa i dziękuję Ci Basz. Twoje wyjaśnienie w zupełności zaspokoiło moją ciekawość. Poza tym poczytałam sobie jeszcze wcześniejsze wątki. A Ty lilith myślę, że masz chyba chorą wyobraźnię. Wnioskuję tak po przeczytaniu tego, co tu wcześniej napisałaś i nie będę już odpisywać na twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princess Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:05 > Zdjęcie do wróżby jest zbyteczne. Potrzebne jest jedynie po to, żeby np określi > ć > wyraz oczu, ponieważ one są naszym zwierciadłem. Na podstawie zdjęcia, można > zobaczyć nie wróżbę ale osobowość jeżeli klient o nią pyta, tutaj jednak w taki > m > wyrażaniu opinii, trzeba być znawcą i zachować bardzo dużą ostrożność. Na > podstawie zdjęcia określa się tylko podkreślam, osobowość danego człowieka, > jednak do wróżby używam głównie kart. To moje prywatne zdanie, nie wiem z czego > wróżą inni wróżbici. Pozdrawiam > Barbara Pozwolę nie zgodzić się z Panią; jeśli wróżący łączy wiele technik dywinacyjnych i np. uważa, że zdjęcie może być pomocne to nie ma w tym niczego dziwnego. Zastanawiające jest to, że Pani o tym nie nadmieniła, ale rozumiem, że Pani tradycją i dziedziną w której osiągnęła Pani szczyty jest wróżenie za pomocą kart i bez zdjęcia, tylko zapewne przy pomocy zapisu godności danej osoby i ew. daty urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
cotta_2004 Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 08.10.09, 22:30 Moi Kochani, zdjęcie jest TYLKO pomocne ... Moc swietlistej energii dla Ciebie Twoja Maria Bucardi mariabucardi.pl.tl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 06.01.09, 14:42 zdjecie zostaje skasowane po seansie...nie widze problemu,absolutnie. Zdjecie jest niezbedne-tak uwazam lub przedmiot nalezacy do danej osoby. Ale to juz kwestia zaufania i wiarygodnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
kristoferson a po co tarociści chcą datę urodzenia ? 06.01.09, 14:47 Ja mam jeszcze takie pytanie - po co wróżce data urodzenia do wróżby z kart Tarota czy innych kart? Co karty mają wspólnego z datą urodzenia? Rozumiem że date urodzenie podaje się numerologowi, astrologowi, ale po co to tarociście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SzyszQ Re: a po co tarociści chcą datę urodzenia ? IP: 62.61.45.* 25.12.10, 19:05 W Tarocie są 4 symbole, buławy, denary, miecze i kielichy, a każdy odpowiada innemu żywiołowi. Znaki zodiaku odpowiadają danym żywiołom, po to Tarocistom daty urodzenia, by określić znak zodiaku i dostrzec powiązania i znaki w kartach. Naprawdę tak trudno się tego domyślić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: a po co tarociści chcą datę urodzenia ? IP: 178.73.50.* 25.12.10, 22:42 Gość portalu: SzyszQ napisał(a): > W Tarocie są 4 symbole, buławy, denary, miecze i kielichy, a każdy odpowiada in > nemu żywiołowi. Znaki zodiaku odpowiadają danym żywiołom, po to Tarocistom daty > urodzenia, by określić znak zodiaku i dostrzec powiązania i znaki w kartach. > Naprawdę tak trudno się tego domyślić? Nie każdemu z tarocistów potrzebna jest data urodzenia. Zależy, czy tarota wykorzystujesz do wróżenia, przepowiadania przyszłości, czy analizy psychologicznej. Do analizy psychologicznej data urodzenia jest przydatna, do wróżenia w ogóle nie jest potrzebna. Kiedyś pewna znana wróżka mi powiedziała, że zawsze lepiej jest wziąć datę urodzenia - bynajmniej nie po to, żeby dokonać analizy psychologicznej, tylko jeśli nie ma się czego powiedzieć z kart, warto się podeprzeć datą. Stwarza to wrażenie, że wróżka coś wie o nas, nawet gdy karty nic nie chcą powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 14:49 Do zosi a jednak zdarza się, że ktoś później wykorzystuje nadesłane zdjęcie /był tu na forum taki przypadek/. Masz rację, to kwestia zaufania, ale nie zgadzam się, że z tym co napisałaś, że zdjęcie jest niezbędne, bo widać nie dla wszystkich. Na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Polecam czytanie ze zrozumieniem 06.01.09, 15:22 Na szczescie rowniez wiekszosc potrafi czytac moi drodzy ze zrozumiemi .dla powtornego wyjasnienia tego co juz powiedzilam . jesli ktos sie upiera i strasznie chce do mnie omijam pewne dane ale prosze o nie zawsze gdyz: stawiajac karty lub odpowiadajac na pytania kieruje sie jak wczesniej wpomnialam co zostalo przez was skrupulatnie ominiete z powodu zazdrosci po prostu co i zreszta widza moi klienci piszac do mnie listy pochwalne : 1 .stawiam tarota - do tego potrzebuje kart i bardzo mi milo slyszec ze wt stawiajac wrozbe internetowa zadnych danych nie potrzebujecie:) to dlatego poewnie wrozki spotykajac sie osobiscie z klientem kaza wziasc kupiki kart i wybierac w kartach klasycznych lub tez talie nasycac energia:) no naprawde jestescie istnymi wiec cudotworcami z telentem ,ktorzy nie potrzebuje kontaktow z klientami .wprost zadnych:) ja natomiast wole miec pewien lacznik gdyz kabala jest w koncu dla konkretnej osoby a stawiajac ja przez internet nie mam lacznika energewtycznego nie majac danych:) albo bardxzo nikly . winszuje wiec wasszym zdolnosciom:) 2.pomagam sobie linkiem wyczowajac emocje albo przeiwdujac kolor stad mi potrzebne jest zjecie.ponawiam duzymi litrerami wczesniejszy post POTRZEBUJE ZDJECIA DO JASNOWIDZENIA TAK JAK KAZDY JASNOWIDZ:) 3. biore date urodzenia gdyz dobrze jest wiedziec po pierwsze jaka to jesdt osoba na ile dojrzala a po drugie kieruje sie jesli musze choc w tym nie jestem specjalista ASTROLOGIA jestem ezoterykiem ,ktory kocha ta dziedzine co zreszta widac po moich artach i moim forum oraz usmiechnietym kliencie .zamiast wiec omijac wazne posty i wyjasnienia by wprowadzic zamet troszke poracujecie nad soba a tez osiagniecie sukces:) kocham was:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaspopeja Re: Polecam czytanie ze zrozumieniem IP: 94.254.198.* 06.01.09, 15:37 Ja myslalam ze date urodzenia i zdjecie trzeba wysylac wrozkom meilowym, bo to w koncu jest danie na siebie jakiegos energetycznego namiaru. Gdy wrozka stawia karty w ciemno ciekawe komu ta wrozbe polozy ;) Czy klientce czy może jakiejś Baśce z cegielni Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Polecam czytanie ze zrozumieniem 06.01.09, 15:40 n odziekuje ci za ten post .juz myslalam ze bedzie tak samo jak kiedys ..ze nik sie nie znajdzie kto to potwierdzi choc to prawda. :) pozdrawiam cie i zyczepowodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka wróżby bez zdjęcia się sprawdzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:00 Dlaczego wróżby bez zdjęcia jednak się sprawdzają? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&a=89374598 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Princess Re: wróżby bez zdjęcia się sprawdzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:07 Bo każdy ma inną tradycję/ metodę wróżenia i stosuje różne techniki dywinacyjne; niektórzy łączą wiele np. kartomację ( tarot/cygańskie/runy/klasyczne/anielskie ) + np. szamanizm, czy jasnowidzenie. A zdjęcie jest np. bardzo pomocne przy jasnowidzeniu etc. Jeju, ludzie, forum ezoteryka, a Wy nie wiecie takich podstaw ? Czy wszystko trzeba Wam pisać z zakresu ABC ??? Princess Odpowiedz Link Zgłoś
kristoferson Re: wróżby bez zdjęcia się sprawdzają 06.01.09, 16:22 Wiesz nie każda osoba tutaj to wrózka. Ja sie np. tylko intersuje ezoteryką i to od niedawna, i nie znam "warsztatu technicznego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka czyli każdy ma rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 20:19 Napisałam dziś do tych moich dwóch wróżek, które nie chcą zdjęcia i jak na razie ich wróżby pięknie się sprawdzają. Zadałam im to samo pytanie czyli czy zdjęcie jest potrzebne do wróżby i z czego wróżą. Jedna z nich pięknie wyjaśniła mi jak płynie energia i w ogóle nie trzeba mieć zdjęcia, aby mailowo nawiązać kontakt. Przekazem energetycznym jest też podobno słowo i to jej często wystarcza. Chyba ma rację, ponieważ ona bezbłędnie rozszyfrowała moją sytuację tylko na podstawie kilku słów i daty urodzenia. Napisała także, że wiele razy robiła wróżbę nawet bez daty urodzenia. Ona posługuje się tarotem i ma kilka różnych talii. Nie wiem jak to jest i kto ma rację, ale wygląda na to, że każdy ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhu Re: czyli każdy ma rację IP: *.gprs.plus.pl 06.01.09, 20:35 "Nie wiem jak to jest i kto ma rację, ale wygląda na to, że każdy ma rację." Popieram...Jak to mówia Kazdy sposob jest dobry jezeli jest skuteczny Prawda? :-) Energia ktora jest czesia konkretnej osoby jest we wszystkim co w jakis sposob jest zwiazane z nia - a wiec slowo zdjecie mail data urodzenia i tak dalej i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: czyli każdy ma rację IP: *.tktelekom.pl 06.01.09, 21:26 To mozna pozazdroscic tak trefnych wrozb i wrozki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: czyli każdy ma rację IP: *.tktelekom.pl 06.01.09, 21:28 Mailo byc TRAFNYCH. Ale tak jak bylo wspomniane, kazdy w swojej pracy posluguje sie inna metoda. Nawet Ty wykonujac identyczne zadania jak ja bedziesz robic to swoja metoda. Odpowiedz Link Zgłoś
kristoferson Re: Polecam czytanie ze zrozumieniem 06.01.09, 16:24 Dzięki - teraz wiem po co wrózce data :-) Wiesz nie każda osoba tutaj to wrózka, zapytałem bo byłem ciekaw jak się ma data ur do kart, a nie z jakiejś tam złosliwości/zazdrości czy nie wiem jakiej glupoty.... :-) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
3cryzlerka Re: Polecam czytanie ze zrozumieniem 28.05.09, 16:41 można Cie jakos sprawdzic? Czy mozesz mi udzilic paru rad? Powróżyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Pomóżcie!Mam poważny problem z pewną kobietą.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.10, 23:10 Mam poważny problem związany z kobietą z ktróą mam dziecko.Chciałbym bardzo aby ktoś mi pomógł.Chciałbym wiedzieć czy ta kobieta mnie naprawde kocha czy tylko mna manipuluje.Jeśli znajdzie się ktoś kto bedzie w stanie mi pomóc i powiedzieć mi na jej temat na podstawie zdjęcie będę bardzo wdzięczny i postaram się to jakoś wynagrodzić.Moje gg 7199633 Proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
gelbigel Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 06.01.09, 16:16 ja nie jestem wróżką, ale możesz wysłać mi swoje zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 16:20 Bo każdy ma inną tradycję/ metodę wróżenia i stosuje różne techniki dywinacyjne; niektórzy łączą wiele np. kartomację ( tarot/cygańskie/runy/klasyczne/anielskie ) + np. szamanizm, czy jasnowidzenie. A zdjęcie jest np. bardzo pomocne przy jasnowidzeniu etc. Jeju, ludzie, forum ezoteryka, a Wy nie wiecie takich podstaw ? Czy wszystko trzeba Wam pisać z zakresu ABC ??? Princess Odpowiedz Link Zgłoś
kristoferson Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 06.01.09, 16:22 Wiesz nie każda osoba tutaj to wrózka. Ja sie np. tylko intersuje ezoteryką i to od niedawna, i nie znam "warsztatu technicznego". :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Tytułem sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 23:15 Tytułem sprostowania 1. Nie jestem tą Kaśką, która polecała: "Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! wiatry5@wp.pl" Mimo, że mamy podobne IP to nie jesteśmy tą samą osobą. Aby nie myliły się nasze wpisy od dziś będę Kaśką 13. Nie loguję się na tym forum, ponieważ jestem tu bardzo rzadko a niedługo z powodu wyjazdu nie będzie mnie przez jakiś czas w Polsce. 2. Nie jestem "s" jak sugerowała lilith Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Tytułem sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 13:16 A ja nigdy w życiu nie wysłałabym wróżce zdjęcia! A już w ogóle Lilith, która już czyjeś zdjęcie wykorzystała na forum okulty a także na tym forum. Nie chcę, aby później tak o mnie napisała: Autor: lilith666_vip 14.12.08, 09:38 Dodaj do ulubionych Skasujcie Odpowiedz Ta sama odpowiedz trll mimo ze za chwile napiszesz o spamie nie zamierzam odpisywac bezczelnemu gowniarzowi z marda jakby cie matka o kraweznik tlukla ,ktory penia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88023996&a=88527244 Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Tytułem sprostowania 07.03.09, 14:08 Niegdy nie wyorzystywaalm zdjec klientow ktorzy nie wyrazili na to zgody sami lub sami nie chcieli . jesli sadzisz inaczej to prosze daj odnosnik ? chyba ze wangi nazwywasz zdjeciami osob . choci o ten watek? okulta.jun.pl/viewtopic.php?t=130 . nie wiem co maja oznaczac te ostatnie zdania nie ma ich na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Tytułem sprostowania 07.03.09, 16:21 Weno wiesz co oznacza trollizm forumowy? Odsylam do netykiety . Natomiast nie przypominam sobie i w tym moemencie musialabys podac odnosnik do roginalnego postu aby stwierdzic co pisalam ja ,z jakiego powodu i czy niew pisala tego moja tylda . czy moglabys podac odnosnik ? wszelkie sprawy ktore masz do mnie prosze abys kierowal na maila ktory masz pod spodem ( tu znow netykieta) . Nie przypominam sobie jakom podawal zdjecie jakiegokolwiek mojego klienta . Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Tytułem sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:27 Zaraz zaraz to jak to jest, że ty możesz coś pisać a inni nie. Jeśli ktoś odpowiada ci lub prostuje wiadomość - to od razu jest trolem? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Tytułem sprostowania 07.03.09, 16:35 Nie sloneczko ;) trollem jest osoba powielajaca ten sam temat ktory w dodatku nie istnieje gdyz zostal strolowany a przed niektorymi wypowiedziami az 22 razy radzilabym ci nie kopiowac wiecje trollowych watkow jesli chcialabys czegos uniknac . ciesze sie ze obserwowalas takie tematy i nawet masz je skopiowane ale prosze cie uprzejmie abys nie szerzyla wiecej trollizmu i zachowal zasade netykiety . Ponawiam moje pytania . 1. ktore zdjecia i gdzie sa skopiowane ktore naleza do moich klientow ? 2. Czy masz odnosniki do orginalnych tematow aby sie upewnic czy ot ja pisalam a jesli ja to czytajacy wtedy bedzie mogl okreslic dlaczego . bardzo cie o to prosze bys podala orginalny odnosnik aby dojsc do orgnialnego postu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Tytułem sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:37 o tym pisałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&a=89468974&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Tytułem sprostowania 07.03.09, 16:39 T ojest odnosnik do wyzej przpez ciebie wymienionych postow ? nie .prosze o orginalny odnosnik do wyzje ptrzez ciebie wymienionych postwo . 2. co z tymi zdjeciami ? pokaz gdzie one sa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Tytułem sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:38 o tym pisałam forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&a=89468974&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Tytułem sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 16:52 Tu są odnośniki forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89375046&wv.x=2&a=92355223 Przypominam, że ja tylko wyraziłam swoje zdanie a to ty Lilith zaatakowałaś mnie. Nie mam ochoty już dalej z tobą pisać. Każdy wie o czym mówię i jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wena Re: Tytułem sprostowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.09, 17:19 Teraz objawiłaś Lilith kim naprawdę jesteś i jakie metody stosujesz. To, że wątek został usunięty nie oznacza, że go nie było!!! To, że okulta jest teraz niewidoczna, to nie oznacza, że tego tam nie było. Każdy pamięta. Każdy pamięta, ze w kilku postach na tym forum podałaś to zdjęcie i było na okulcie. Na tym ostatecznie zakończę "dyskusję" z tobą i przyłączę się do tych, którzy ignorują twoje posty, wiadomo dlaczego. Powtarzam raz jeszcze wyraziłam swoje zdanie i miałam do tego prawo i to ja zostałam zaatakowana, bo komuś nie podobało się to co napisałam a pisać będę, bo jestem wolnym człowiekiem a ty możesz sobie ujadać - zignoruję to. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Tytułem sprostowania 07.03.09, 17:23 Ale okulta jest widoczna . a jesli nie mozesz podac linku to powiedz mi czemu masz go calego w komupterze i z calego wrozbiarstwa on jest najwazniejszy ? powinnas podac cokolwiek zamiast samych slow i nie przypomniam sobie abtym cie obrazila .w ktorym miejscu? gdzecznie poprosilam... Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 07.03.09, 17:20 Gość portalu: Kaśka napisał(a): > Czy dobra wróżka potrzebuje zdjęcia, aby postawić wróżbę? Zależy od jej warsztatu. Zarówno dobra jak i zła wróżka może wróżyć wspomagając się zjdęciem jak i bez niego. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 07.03.09, 17:25 Dokladnie . dlatego ja tez czasem nie prosze o zdjecie ale czesto prosze . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiera-1959 Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 00:44 Chyba zrezygnowałabym z wróżby, gdyby wróżka chciała ode mnie zdjęcie. Od lat wróżę sobie mailowo i wróżby bez zdjęcia sprawdzały się. Odpowiedz Link Zgłoś
sandkara Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 09.03.09, 02:41 nie sądzźę by było to podstawą Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 09.03.09, 12:26 niw widze donosnika ale jesli jest mowa o trollu to nie byl to moj klient a zdjecie nie bylo ode mnie jak i caly post nie byl moj wiec dawanie gdziekolwiek jakichkolwiek zdjec wiec jest bezzasadne . A zdjecia wole dostac i klienci nie narzekaja . nie zawsze je biore ale wole . mam ku temu jasne powodu a mianowicie szczegolnie gdy wroze za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Jak możesz lilith kłamać, że nie podawałaś? 09.03.09, 15:08 przede wszystkim wlasnie podajac tego linka pokazales jak watki sa zatrolowane ;) on nie byl moim klientem lecz osoba ktora pytala o totka bo miala dlugi a w momenxcie kiedy jak tez widac nie chcialam po raz enty wrozyc za darmo zaatakowal mnie . natomiast zdjecie nie byl od omnie wyslane lecz bylo z fotka pl i tam tez jest . link jest widoczny wszedzie i zdjecie jest udostepnione a nie mi dane . jak tez postu nie pisalam ja ;) i nie ja dawalam zjdecie tego czlowieka ;) ciesze sie wiec ze probujesz nalezc na mnie haka ale 1. nie ja pisalam post o trollu ;) wiec nie wiem o co chodzi ? 2. powtarzasz sie . skup sie na pracy .lepiej na tym wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spra Re: Jak możesz lilith kłamać, że nie podawałaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:28 Czy to zmienia fakt, że wykorzystałaś to zdjęcie pokazując je??? Nie zmienia a więc nie można ci ufać, bo jesteś do wszystkiego zdolna Jak to było? "Tne jak brzytwa" Jak możesz powiedzieć, że tego postu nie pisałaś???!!! Przecież podaję orginalny post i wątek, do którego każdy może teraz zajrzeć. Jest w wyszukiwarce Re: Pytanie Lilith666 nie. moje gg to 3267975 kom nie podaje .tylko klientom . meil: lilith666_black_moon@interia.pl i jestem z forum www.okulta.fora.pl So, 06-12-2008, 22:00:43 Forum Wróżbiarstwo Autor: Gość portalu: lilith666_vip Podobne: Znajdź Wyklucz Pytanie Lilith666 (początek wątku) czy ostatnio sławna lilith666 to ta sama osoba z www.forum.przepowiednia.com/viewforum.php?f=22 oraz allegro.pl/my_page.php?uid=6297212 ?? So, 06-12-2008, 21:05:55 Forum Wróżbiarstwo Autor: Gość portalu: pytanie Podobne: Znajdź Wyklucz więcej z tego wątku (35) I bardzo proszę mi coś wytłumaczyć jak to jest, że jak ktoś pisze coś na jakąś osobę Np, Devanę /i innych/, zarzucając coś lub coś próbując wyjaśnić - to nie jest trollem a jak ktoś coś pisze o lilith wytykając jej błędy to zaraz nazwany zostaje trollem a wątek jest usuwany? Jak to jest, że każdy może może o każdym wyrazić swoje zdanie a tylko o lilith nie wolno? Nie jestem trolem. Opieram się na faktach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip przy okazji bynajmniej waidomo ;)) 09.03.09, 15:31 pisal ten post white czyli head admin okulty a post byl zatytulowany " troll-czyli nigdy nie wiesz kogo spotkasz na necie " ;)) wiec twoj zarzuc ze klamie droga sprawiedliwosci jest smieszny albo nie jestes sprawiedliwoscia ;)) i przy okazji wiadomo po co jest oprocz tego ze ze zdjecia mozna wieel wyczytac zdjecie ;) jesli ktos czasem wrozy za darmo ale ma okreslenie ze osobajedna moze przyjsc tylko raz zdjecie jest bardoz przydatne bo maila mozna sobie zakladac coraz to nowego a nowej twarzy w tydzien nie zorbisz ;)) i tu jest odpowiedz bardoz gleboka ;)) poza tym..ze zdjecia odczytujemy cech charakteru ,sklonnosci ,przewodnosc aury ,klatwy tyfoniczne ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawie Re: przy okazji bynajmniej waidomo ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:40 Czy ten post też pisał white? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88202912&a=88496635 czy ten i inne posty na zalogowanym nicku Lilith666_vip pisał ktoś inny? Przecież to ty pisałaś, więc prawdę piszę. Czy ty nie rozumiesz o czym ja piszę? Pisze, ze ty jako zalogowana podałaś tu na forum link pokazując zdjęcie tego chłopaka i ośmieszyłaś go na forum. Czy nie piszę prawdy? To są fakty Pokazałaś link do zdjęcia tego chłopaka co najmniej w 3 postach. Ośmieszałaś go pisząc na zalogowanym czyli sama pisałaś. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88202912&a=88496635 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: przy okazji bynajmniej waidomo ;)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 15:46 Sam się ośmieszył tym co robił.Nikt normalny nie robi tego co on. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: przy okazji bynajmniej waidomo ;)) 09.03.09, 16:05 Dokladnie T . nikt normalny nie chodzi za wrozka wszedzie i gdy nie chce mu po raz enty powrozyc za darmo nie wyzywa jej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: przy okazji bynajmniej waidomo ;)) 09.03.09, 16:04 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89375046&a=92438494 to do tematu a do ciebie sprawiedliwosc ;) przeczytalam ten post i nie podalam go w celu osmieszienia lecz w celu wskazania osobypiszacej . natomiast nie ja podalam zdjecie jakiekolwiek gdziekolwiek a takze nie napisalam o nim osmieszajacego postu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: przy okazji bynajmniej waidomo ;)) 09.03.09, 18:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89375046&a=92438494 tu jest wyrazone to dlaczego wrozce potrzebne jest zdjecie w temacie . zbedne wywody nie poparte niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip zdjęcie 10.03.09, 06:04 Ewo janson tu masz odpowiedz do temtu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89375046&a=92446722 czyli d oczego potrzebne jest zdjecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwość Re: zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 12:47 lilith666_vip napisała: > Ewo janson tu masz odpowiedz do temtu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89375046&a=92446722 czyli d oczego potrzebne jest zdjecie . Lilith - znów się pomyliłaś. Nie jestem Ewą Janson. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 14:41 Jasne, tylko Anną Shayer:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 16:53 A może ta pani jest sypharem? Lilith podała, że tą osoba jest Ewą. Gość - T podała, że Anną a zapomniałyście o tym trzecim. To porównywanie kogoś do kogoś już staje się śmieszne. Czy każdy kto myśli inaczej musi zostać napadnięty i odpowiednio sklasyfikowany? A ja kim według was jestem? Ułatwię wam. Nie jestem Ewą. Nie jestem Anną. Nie jestem Sypharem. Macie jakąś obsesję, ale to chyba da się wyleczyć? Poniższy post Lilith świadczy o tym, że albo nie umie czytać ze zrozumieniem, albo potrafi zręcznie manipulować słowem zaciemniając obraz, bo w tych ostatnich postach nie było mowy o tym po co wróżce potrzebne jest zdjęcie, ale o tym, że ona podała link, na którym było zdjęcie tego chłopaka a to wielka różnica. Lilith666_vip podała ten link w kilku postach czyli wykorzystała czyjeś zdjęcie do walki i ośmieszenia kogoś kto się jej naraził i o tu tutaj chodziło. Tak myślę, ale nie wiem czy wolno pisać na tym forum to co się myśli. Ale skoro post osoby T nie został usunięty to może mój też pozostanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: zdjęcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 17:02 Ja nie usuwam niczyich postów, także jeśli zostanie usunięty to nie przeze mnie:)Jeśli łażenie za kimś, dręczenie go, wypisywanie na gg, na forum i gdzie się tylko da przez dłuższy okres czasu nazywasz narażeniem się to cóż.Nikt przy zdrowych zmysłach nie pozwoli sobie na coś takiego.Zresztą cała sytuacja była opisana w karczmie pod luckiem jeśli jej nie czytałaś-nie wypowiadaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Odpowiedź na post - T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 18:55 Pamiętam te posty lilith i to, że podawała link do strony i nie ważne co gdzie zostało napisane, ponieważ nic nie zmieni faktu, że ośmieszyła chłopaka na tym forum i wykorzystała jego zdjęcie. Czy można mieć zaufanie do osoby, która posuwa się do takich czynów? Tu żadne wytłumaczenie nie usprawiedliwi jej czynu. A co by było gdyby ten chłopak znalazł zdjęcie Lilit666 i podał je na forum z takim dopiskiem: "z marda jakby cie matka o kraweznik tlukla" Wiem, ze podawanie danych osobowych na forum jest karalne i zastanawiam się czy umieszczenie zdjęcia również? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T Re: Odpowiedź na post - T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 19:07 To nie zastanawiaj się, bo cię główka rozboli domorosła prawniczko.Ludzie znający sprawę wiedzą, że sam się ośmieszył tym co robił.Oczywiście, że można mieć zaufanie do Lilith, o czym świadczy liczba jej klientów:)Pozdro Lil:* Odpowiedz Link Zgłoś
leelay Re: Odpowiedź na post - T 11.03.09, 19:08 A ja wam powiem tak: porównajcie wróżenie do biznesu, która firma consultingowa, lub z branży pokrewnej zrobi wam biznes plan, lub prognoze nie mając prawidłowych podstawowych danych? nie wymagajcie od wróżbitów rzeczy niemożliwych! to chyba rzeczywiście takie męczące, we wszystkim szukać dziury w całym. Nudzi wam się, to nie piszcie na tym forum, nie korzystajcie z wróżek. Połóżcie się przed TV i weźcie pilota w dłoń i do dzieła. Mi się sprawdza Lilith i Maria Cavalli (bardzo, bardzo od roku, za co jej szczególnie dziękuję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.09, 18:27 Unikam wróżek, które chcą zdjęcie. Nigdy nie ma się pewności do czego nasze zdjęcie zostanie wykorzystane. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 01.05.09, 14:52 Może zostać wykorzystane na przykład do portretu charakteru osoby ahaha ;D kocham takich straszących na tej gazecie ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M... B... Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.09, 16:51 Tarot potrafi idealnie określić cechy osoby, której się wróży lub osób o które się pyta. Nie potrzeba wtedy zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 01.05.09, 17:35 takizwyczajnynick napisała: > Może zostać wykorzystane na przykład do portretu charakteru osoby ahaha ;D ko > cham takich straszących na tej gazecie ;D Może zostać wykorzystane do oszustwa, tworzenia cudzej fałszywej tożsamości, podszywania się pod inną osobę itp. Takie rzeczy się zdarzały i niestety zdarzają coraz częściej. To nie żadne straszenie, tylko bardzo rozsądne podejście. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 01.05.09, 17:40 Tak ,ale jeśli robi się coś takiego można wtedy oskarżyć osobę o podawanie danych osobowych . Sądzę ,że najważniejsza jest trafność wróżby a tych niestety dobrych coraz trudniej spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 01.05.09, 17:52 Oczywiście, że można. Tylko trzeba wiedzieć kogo. I udowodnić przede wszystkim, że oszustwo z wykorzystaniem naszego zdjęcia, czy innych danych osobowych zostało popełnione bez naszej zgody i wiedzy. A nie jest to proste. Wie to każdy, kto miał do czynienia z takim przypadkiem. Wtedy już tylko współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 01.05.09, 18:01 Masz rację po prostu ona . Ale też jest ta druga strona medalu . Chodzimy do kogoś kto czasem wie o nas więcej niz rodzona matka i niekoniecznie chce nas wykorzystać .Jeśli znajdziemy takiego kogoś warto jest zaufać tej osobie . Ja nie wierze natomiast osobom których nie sprawdziłam a chcą tylko moją date urodzenia . Bo wcześniej szukałam pomocy i zostałam wiele razy naciągnięta przez wróżki które mi czytały z gazet horoskopy . Jak ktoś prosi o dane typu zdjęcie to przynajmniej wiadomo ,że może chcieć coś w tym zdjęciu dostrzec a już zwlaszcza jeśli posluguje sie nie tylko kartami ale też jasnowidzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 02:09 Nie odważyłbym się wysłać wróżce swojego zdjęcia. Datę i owszem, mogę, czemu nie, ale zdjęcie - nigdy!!! A tak nawiasem to korzystałem ostatnio i otrzymałem trafną wróżbę nie podając nawet daty ur. i nie opisując szczegółowo o co mi chodzi. A więc można! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @->-- Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: 212.160.234.* 05.05.09, 09:55 Racja, nigdy nie wiesz komu wysyłasz zdjęcie. Ten ktoś może je umieścić w necie gdzie chce - na stronach erotycznych, na portalu dla gejów itd. Może sobie twoją buzią wycierac tyłek... Nie, nigdy tego nie róbcie! Nawet nazwiska nie wysyłajcie, bo wróżka was "namierzy" chociażby na naszej-klasie... ściągnie sobie zdjęcia całej rodziny, wiele się o was dowie, co robicie, jaka rodzina ... Są i takie które robią wywiad środowiskowy nt, klientów, śledzą ludzi po necie i zbierają info... A potem wielki zaskok że wrózka wam tyyyyle prawdy napisała o waszej przeszłosci i teraźniejszości! hehehe ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wykrzyknik Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 10:20 eee...chyba nie masz racji. na naszej klasie nie ma az tak dokladnych informacji do wrozby Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 05.05.09, 10:31 Zdziwilibyście się ile informacji można zdobyć o człowieku na podstawie tego, co pisze w internecie. Niektórzy internauci na kilku forach piszą pod tym samym nickiem, innych można namierzyć na podstawie podobieństwa informacji umieszczanych o sobie na określonych forach tematycznych. I nie trzeba do tego być detektywem, Wystarczy cierpliwość i umiejętność kojarzenia faktów. A jak ktoś "kręci biznes" już na większą skalę, to pewnie stać go na pomocników do odwalania części roboty. Naprawdę trzeba uważać, to nie są żarty. Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 05.05.09, 11:53 Myślę ,że w Polsce tego procederu jeszcze nie ma . Myślę też ,że jeśli nie jest się pewnym można wybrać inny łącznik z wróżką labo pójść osobiście najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 05.05.09, 12:23 takizwyczajnynick napisała: > Myślę ,że w Polsce tego procederu jeszcze nie ma. Jest, piszę o znanym mi przypadku, co prawda nie chodziło o wróżkę, ale rzeczywiście znam osobę, która została namierzona za pomocą tego co pisała na forach internetowych, łącznie z imieniem i nazwiskiem, adresem zamieszkania i miejscem pracy, szczegółami dotyczącymi życia rodzinnego. Ten człowiek sam się podłożył, miał za długi język i lubił się zwierzać. Myślę też ,że jeśli nie jes > t się pewnym można wybrać inny łącznik z wróżką labo pójść osobiście najlepie > j. Zdecydowanie tak jest najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
realistka.1 Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 05.05.09, 19:14 po.prostu.ona napisała: > takizwyczajnynick napisała: > > > Myślę ,że w Polsce tego procederu jeszcze nie ma. > > Jest, piszę o znanym mi przypadku, co prawda nie chodziło o wróżkę, > ale rzeczywiście znam osobę, która została namierzona za pomocą tego > co pisała na forach internetowych, łącznie z imieniem i nazwiskiem, > adresem zamieszkania i miejscem pracy, szczegółami dotyczącymi życia > rodzinnego. > Ten człowiek sam się podłożył, miał za długi język i lubił się > zwierzać. > > Myślę też ,że jeśli nie jes > > t się pewnym można wybrać inny łącznik z wróżką labo pójść > osobiście najlepie > > j. > > Zdecydowanie tak jest najlepiej. Po.prostu.ona czytam to wszystko i powiem krotko masz duuuuzo racji.. Zgadzam sie z Twoja opinia. Czytam i widze co na tym forum sie wyprawia..jak mozna jednych wychwalac..a drugich ganic!! Konkurencja??? Mysle ze tak!!! i to wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 06.05.09, 09:43 Tak .Dlatego powstał ten temat początkowo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 06.05.09, 10:18 Jak już zostało wcześniej powiedziane - najlepsze wróżki nie zajmują się masówką przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 10:01 Autor: po.prostu.ona 05.05.09, 12:23 > znam osobę, która została namierzona za pomocą tego co pisała na forach internetowych, łącznie z imieniem i nazwiskiem, adresem zamieszkania i miejscem pracy, szczegółami dotyczącymi życia rodzinnego. Ten człowiek sam się podłożył, miał za długi język i lubił się zwierzać. Ludzie opamiętajcie się. Nie piszcie wszystkiego wszędzie o sobie. Nie podawajcie swoich danych na naszej klasie. Nie wysyłajcie swojego zdjęcia. Nawet nie wyobrażacie sobie jak inni mogą to wykorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 09:55 no kurcze...nie pomyslalam o tym. Faktycznie nalezałoby zachowac wieksza ostroznosc... lilith666 gromadzi dane o klientach...ciekawe po co? Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... 12.05.09, 11:43 Dane osobowe są w cenie. Wszelkie. Adresy e-mail też. Mogą być takim samym towarem, jak bułki. Główny Inspektorat Ochrony Danych Osobowych niejednokrotnie apelował o rozsądek w ich ujawnianiu. Sposobów, na jakie można je wykorzystać w nieuczciwy sposób są SETKI. Warto być tego świadomym, zanim trzeba się tłumaczyć przed sądem, spłacać zaciągnięte przez inną osobę długi czy mandaty, itp. Kto uważa, że przesadzam, niech poczyta: interwencja.interia.pl/news?inf=1145679 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.09, 09:50 o kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasnowidz Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.09, 13:34 Nie logujcie się na ezoterycznie.myforum.pl bo wasze dane zostaną wykorzystane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 12:44 Wróżę przez mail i lubię jak ktoś przyśle mi zdjęcie.Rozkładam wtedy karty mając obraz osoby,której wróżę i czuję jakby to było spotkanie osobiste,ale nigdy nie uczyniłam z tego warunku.Nie muszę mieć zdjęcia,bo do wróżby z kart jest ono niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krystyna Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.09, 12:50 Z góry uprzedzam,że nie wróżę na żadnym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.09, 21:49 po.prostu.ona > Dane osobowe są w cenie. Wszelkie. Adresy e-mail też. > Mogą być takim samym towarem, jak bułki. Dlaczego w społeczeństwie jest taka mała świadomość tego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 09:31 Nigdy nie daję wróżce zdjęcia. Jestem na naszej klasie i chyba stamtąd odejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:35 ja tez chyba wycofam swoj profil z naszej klasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.09, 19:28 nigdy w zyciu nie dalbym wrozce zdjecia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 12:33 nie dawajcie wrozkom swojego zdjecia, bo moga je wykorzystac do swoich celow tak jak lilith to zrobila z tym chlopakiem. Lilith nie wie co to dyskrecja i nawet sprawy klientow wyciaga na forum. Jej znajomi wiele o klientach wiedza a nie powinni, bo to powinno byc jak tajemnica spowiedzi i pozostac pomiedzy klientem a wrozka. Balbym sie korzystac z uslug kogos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
justaserbia Opinia wróżki 06.10.09, 12:45 Czy naprawdę wróżący z tego forum nie mają co robić choć tyle jest tu ukazanych wątków ezoterycznych , tylko wywlekanie tematu chłopaka , który nie był klientem lecz pasożytem chcącym wyciągać coraz więcej darmowych wróżb a miało t omiejsce prawie rok temu ? Nim więcej informacji ma wróżka tylu zdjęcie czy data urodzenia tym lepszą wróżbę może postawić . Nie musicie dawać zdjęć lecz jakość wróżby zależy od was .Potęcjalnego klienta naprawdę nie interesują wasze próby tworzenia sensacji lecz trafienie do odpowiednich rąk a ta Pani o której tak się wypowiadacie widać wiedze ma .Wystarczy popatrzeć ,że jako jedyna przez jedną godzinę pobytu potrafiła wrzucić na pierwszą stroną wątki ezoteryczne i w nich popisać a wy nie potrafiliście tego zrobić przez ponad 2 tygodnie mojemu przyglądaniu się biernemu forum . Wystarczy popatrzeć ,że jako jedyna potrafiła dać darmową interpretacje tarota osobie pytającej . To jacy z was ezoterycy ? Odpowiedzi na to pytanie nie trzeba .Każdy kto to czyta nie śmieje się z Lilith Black Moon bo to będzie już ikona ,która udowodniła czym jest eozteryka ,lecz z was . Z podrzędnych wróżbiarzy ,którzy czekają na swoje ofiary by im za 30 zł przeczytać horposkop z Pani domu . Wasze próby zniszczenia konkurencji , wasza zawiść i zazdrość po prostu tak mnie zmierziły ,że już nie da się na to patrzeć biernie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opinia wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:06 Po co lilith wyciągasz stare watki, których już nikt nie czyta? Może ktoś mi odpowie po co wyciągać stare wątki jak one nikogo już nie interesują??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
justaserbia Re: Opinia wróżki 06.10.09, 13:12 To nie ona wyciągneła lecz wy .Wasze chamstwo jest przerażające po prostu . A na wasze wywody wcześniejsze ,że niby ja to Lilith każdy może zobaczyć ,że wcześniej napisałam 3 tygodnie temu tylko jeden post i otrzymałam odpowiedz Pani Krogulskiej i od tej pory przyglądałam się biernie waszym poczynaniom . Wy nawet nie jesteście złymi ezoterykami . Wy w ogóle nie jesteście ezoterykami ,elcz chienami czekającymi na ofiary , które ledwo idą . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opinia wróżki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 13:56 Ty naprawdę myślisz, że to forum czytają małolaty i niedorozwinięci, którzy nie wiedzą co robisz? Cały czas wyciągałaś stare wątki, w których kiedyś pisałaś a ten na który się powołujesz przecież też sama podniosłaś do góry zadając głupie pytanie. Gdyby interesował Cię temat to znalazłabyś wiele w Internecie, ale ty przecież nie szukałaś informacji. Przybrałaś nowy nick łącząc dwie pieczenie na jednym ogniu, aby było widać, że kiedyś coś napisałaś i aby nie było, że nagle pojawiasz się i piszesz w tematach o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
witka55555 Re: Opinia wróżki 06.10.09, 14:03 Wklejasz wszędzie ten sam post .Pierwszy wątek jaki widzę nowy to jest Twoj z godziny 12.33 . Neostrada ma swoje wskazniki ip a ty naucz się resetować komputer . Pokaż kto to wyciągnął? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nigdy nie ma pewności na kogo trafimy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 15:33 wszedzie zbierane sa o nas informacje. nalezy uwazac co sie pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 14:34 Jak wróży się mailem to dobrze jest mieć zdjęcie klienta, ale ja tego nie wymagam. Karty można postawić bez zdjęcia, bez daty urodzenia. Wystarczy tylko kilka słów klienta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 21:33 Niektórym wróżkom można dać zdjęcie, ale nie lilith, bo pokazała tutaj do czego jest zdolna Odpowiedz Link Zgłoś
krolowa.mieczy Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 09.10.09, 19:39 A mi jest łatwiej ze zdjęciem. Jeśli stawiam karty komuś na forum, to zdjęcia nie potrzebuję, bo skupiam się na nicku osoby, ale jeśli o karty prosi mnie np mama koleżanki i tej pani nigdy nie widziałam to wolę zdjęcie obejrzec. Żeby nie powtarzac w myślach np "mama Krysi" bo wtedy Krysia staje mi przed oczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peacemaker Kobieto ogarnij sie IP: 94.254.174.* 27.10.09, 19:29 No wez sie zastanow na Boga Jedynego jak mozesz uwazac ze wrozki maja naprawde jakas moc, to sa naciagaczki, nie maja zadnej mocy, NIE MA CZLOWIEKA KTORY WIDZI PRZYSZLOSC ze zdjecia tym bardziej!! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Kobieto ogarnij sie 30.10.09, 21:26 Wiesz a ja sądzę ,że tacy ludzie są ;> i ja mogę to za darmo poprzeć dowodami ;> A ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.10, 16:40 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totka Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.aster.pl 12.03.10, 23:46 oczywiście, że nie jest potrzebne zdjęcie!! Ja mam wróżkę, do której pisze maile od półtorej roku, a o zdjęciu nawet nie wspomniała, a jak ja wspomniałam, to mnie wyjaśniła, że to pic na wodę i tylko niepewne siebie wróżki proszą o zdjęcie, bo z twarzy i wyrazu twarzy można wiele wyczytać. No i klient czuje się niepewnie i większe prawdopodobieństwo, że świńsko na forum nie obrobi czterech liter. Zresztą ja nigdy bym nie wysłała zdjęcia! A wiadomo czy wróżka nie rzuci uroku. Koleżanka mi opowiadała, że wysłała zdjęcie do wróżki bo ta powiedziała że mailowej wróżby bez zdjęcia nie ma że to niemożliwe. Głupia wysłała. Wróżka mailowa zgadała się ze swoją koleżanką wróżką co na osobistych moja koleżanka bywa i wypaplała że moja koleżanka chodzi. Zgadały się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.10, 19:35 Wróżki bazują na psychologii - to oczywiste. Każda biorąca zdjęcie jest nieuczciwa. Co innego jasnowidz poszukujący zaginionych, ale też nie musi mieć zdjęcia bo wystarcza rzecz osobista. Wysyłanie wróżkom zdjęć jest bardzo ryzykowne, nigdy nie wiadomo, co takiej strzeli do głowy. A ze zdjęcia zawsze można odczytać wiele. Po wyglądzie wiele można wysnuć. Cała to tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrozka Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:29 Z całą pewnością nie jest potrzebne ani data urodzenia ani opis sytuacji szczegółowy! po tym poznasz wrozkę prawdziwą, ona mówi a nie pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 20:55 Przepraszam a czy Pani jest wróżką?Czy ma Pani tylko taki nick?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wróżka Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 21:12 Też jestem wróżką i czasem wróżę przez mail a wtedy lubię jak ktoś przyśle mi zdjęcie /co nie jest konieczne/. Mam wtedy na ekranie osobę, której wróżę i czuję niesamowity kontakt. Patrząc na taką osobę - wysyłam pozytywną energię i wielu klientów pisało mi później o pozytywnych odczuciach. Po wróżbie ZAWSZE kasuję zdjęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 21:17 A można się z Panią jakoś skontaktować?Mam jedno pytanie i jest dla mnie ono istotne, a nie mam kogo zapytać:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.10, 22:04 Bardzo proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 05.03.23, 17:19 Warte zastanowienia Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: czy dobrej wróżce potrzebne jest zdjęcie? 26.04.23, 04:49 Sceptyczna na 100% Odpowiedz Link Zgłoś