theoneforyou 13.02.09, 02:57 Napisałam Ci e-maila... Prosze odczytaj gdy będziesz mogła... Sorry za tą desperacje, ale jakoś się tak męcze a dziś jeszcze sól mi się rozsypała.. :/ Łeb mi pęka... Mam dość... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith666_vip Re: do Lilith... 13.02.09, 02:58 Teraz? zeszlam dopiero ze skrzynki nic nie mialam.... Odpowiedz Link Zgłoś
theoneforyou Re: do Lilith... 13.02.09, 02:59 Wysłałam na lilith666_black_moon@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: do Lilith... 13.02.09, 02:59 mam sorry .piszcie prosze na przyszlosc w moim jednym temacie bo mi sie ciezko polapac a chce wywyzszyc ezoterycne tematy bo w czerwcu odchodze Odpowiedz Link Zgłoś
theoneforyou Re: do Lilith... 13.02.09, 03:05 Sorry. Bede pamietac. Jakbym miala jakies fotki podeslac czy cos to powiedz. nie znam sie i nie wiem co jest potrzebne do oceny sytuacji i tego co da sie zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdesperowana do lilith IP: *.serv-net.pl 13.02.09, 03:03 a co bys mogla zrobic dla mnie? on odszedl do innej po 3 latach ze mna... zmanipulowala go totalnie... ja szara mysz ona swiatowa kobieta... mial byc moim mezem...zostal jej mezem... na dodatek wyjechal za granice ...z nia... czy mam szanse go odzyskac? mecze sie juz prawie dwa lata. nie wiem czy az na tak duzy problem poradzic ktos potrafi... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: do lilith 13.02.09, 03:12 Odpisalam .kurcze ale piszcie w jednym temacie prosze jakimkolwiek bo chce d oczerwca wprowadzic tu troche ezoteryki dla ludiz w rytualach. Zdesperowana napisz mi na maila . Odpowiedz Link Zgłoś
theoneforyou Re: do lilith 13.02.09, 03:22 Dziękuje! wysłałam fotke żeby było wiadomo jaki tam mam syf... AAA! W mailu zapomniałam napisać... Cały czas jestem zmęczona.. Cały czas czuje apatie... Odpowiedz Link Zgłoś