Dodaj do ulubionych

lalki wanga

18.02.09, 15:21
witam,
mam pyatnie czy lalki wanga trzeba wykonac samemu? czy lepiej jak
wykona je ezotoreyk i jak to sie ma doefektu?
Obserwuj wątek
    • Gość: haha Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 16:33
      ja juz se zrobilam taka wange i juz obserwuje dzialanie. haha
      Coś w tym jest. to coś jak energia negatywnych mysli dziala
      • lilith666_vip Re: lalki wanga 18.02.09, 17:13
        Wange robi bokur juz dostalam takich pytan 3 lub tez inny kaplan czy kaplanka zaprzyjazniona z loa . samemu tez mozna jak sie umiesz i wiesz do kogo sie odwloac oraz jak zorbic ciastko to samo tyczy sie klatw i wbijania szpilek .jakby to bylo takie proste kazdy moglby je zrobic a lalki sprzedawane masowo w sklepach pelnilyby swoje funkcje .ja bym mogla je kipic i miec gotowe zamiast sleczec nad piecem 3 godziny.
        • Gość: Wielki Mag Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:25
          jak ty malo wiesz lilith.....
          Nie wiesz tego, co najważniejsze. Trochę za dużo się naczytalaś i nie
          dostrzegasz, że jest coś więcej.....
          śmiac się chce jak się czyta twoje "mądrości", ale cóż to naturalne na twoim
          etapie..... też to przechodzilem, ale mialem więcej pokory.

Teraz trochę za dużo w glówce masz wiedzy książkowej, paradygmatów itp. a to
          zaklóca ci to, co jest najważniejsze.....

• ewajonline Re: lalki wanga hmmmm 18.02.09, 18:32
            i wiedzy "sieciowej" stronka kopiująca ze stronki. fuj!!!!!!!!
            • Gość: gosc Re: lalki wanga hmmmm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 18:35
              Zajmij się wreszcie czymś pożytecznym głupia babo
              • ewajonline w przypadki nie wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 20:23
                czy naprawdę wszyscy klienci lilith mają tego samego operatora. za piękne, chyba
                że to czarna magia.
                dobranoc lilith dziecinko. idź do pracy. załatw sprawy swojej egzyzstencji i
                przetrwania. nie przychrzaniaj się do innych, bo za grosz w tobie empatii. a
                twój zegar bije - czarna magia ma swoją cenę!!!!!!
                nie rób z siebie szmaty na forum za głupie grosze i nie rób szmat z ludzi.
                dobrrrannnoc!!!!!!!!
                • Gość: gosc Re: w przypadki nie wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:29
                  Sama robisz z siebie szmatę i jakby tego było mało to jeszcze
                  idiotkę.Lilith pracuje dlatego nie pisze tutaj przez cały czas w
                  przeciwieństwie do ciebie.No nie, bo skonam:D Ty znowu z tym Ip:D
                  Siła twoich "argumentów" jest powalająca:D:D
                • Gość: miche-line Re: w przypadki nie wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 21:54
                  jak ty debilu możesz mówić o empatii nazywając kogoś SZMATĄ, a jak uważasz że
                  marne grosze to może oddaj to co jesteś winna co niektórym altruistko od siedmiu
                  boleści prawda jest taka że zazdrość cie po prostu zżera bo każdy rozumny człek
                  wie że ż ciebie wróżka jak z koziej dupy trąba , ty naprawdę masz coś z banią
                  pani janson
                  • lilith666_vip Re: w przypadki nie wierzę IP: *.neoplus.adsl.tpn 19.02.09, 05:24
                    Po raz ktorys pytam ktory i skad Ewka weic nie omijaj pytan i zabieraj ta przekupke w przebraniu maga .tepsa to nie ip przyglupie lecz neostrada . wiedza ksiazkowa to podstawa do praktyki wielki magu aniu a mowiac do kogos szmata nie oceniaj Jansonowa po sobie . Moze i mam duzo pracy ale wpadne tu raz na dobre by tacy jak ty wiecje ludzi nie naciagali i moge ci t oobiecac ma mtez nadzieje ze skorzystasz z zaproszenia wraz ze swoim Magiem z bazaru i przy klientach na zywo udowodnisz perwne swoje slowa .
                    • Gość: M... B... Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 14:11
                      Autor: lilith666_vip 19.02.09, 05:24
                      > wiedza ksiazkowa to podstawa do praktyki

Dobrze napisałaś - PODSTAWA.

Rada maga była dobra, aby później "zapomnieć" to co się przeczytało bo inaczej
                      na tej PODSTAWIE pozostaniesz i nie pójdziesz dalej.
                      Lilith nie obraź się, ale ciągle jesteś na tej PODSTAWIE a dzięki Tobie ja mam
                      więcej klientów.
                      • Gość: gosc Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 14:52
                        M B?Czyżby Maria Bucardi?:D:D Może i masz klientów, ale na pewno nie
                        tyle co Lilith
                        • Gość: gość Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:03
                          albo Madam Boudicca
                          • Gość: livia Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:10
                            A co za roznica czy ta MB czy tamta MB- styl i klasa ta sama-
                            bazarowa.
                            • Gość: gość Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:36
                              Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta.
                              Lilith skupiła się na Janson a tu trzecia korzysta bez wysiłku i walki. No,
                              no... cwaniara. Lilith upowszechnia a ta M B zgarnia cichaczem.
                              • Gość: gość nie tylko "trzecia" IP: *.eranet.pl 19.02.09, 15:40
                                jst tu więcej osób, które z tego właściwie skorzystały.
                              • Gość: anielski błękit Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.chello.pl 19.02.09, 15:41
                                Zgarnia.....ale chyba resztki:)
                                Bo nie sądzę żeby nieuk M B się czegoś nauczył. Bo do tego trzeba mieć duszę i
                                niesamowitą wiedzę, nie wspominając już o energii!
                                • Gość: gość Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:45
                                  W tym wątku też ta M B pisała

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91145645&a=91592280
                                  • lilith666_vip Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii 19.02.09, 17:36
                                    Oceniajac kogos oceniasz siebie zwlaszcza ze nikt cie nie atakowal ;) MB a jesli jestes dobra to mozesz miec jak dla mnie full klientow ;)
                                    • Gość: saba Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 18:18
                                      Fajnie, już wiem. Jak Ewa i Anna znudzą się odpisywać Lilith to już w kolejce na
                                      wroga czeka M B
                                      • lilith666_vip Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii 20.02.09, 08:32
                                        Gdyby ezotycy ich pokroju zajeli sie tematam iezoteryczmi ktore na tym forum umieraja zamiast atakowac mnie w moicgh tematacgh nie musieliby sie narazac bo nie ja ich zaatakowalam tylko oni mnie a co to za ezoterycy ktorzy g wiedza o ezoteyce i nie pisza w watkach o tej tematyce . do garow a nie zajmowacc sie ezoteryka chieny cmentarne . a ty tym swoim zdaniem cos wnislas do tematuy wang ? niech MB odpowie na pytanie bo jestem ciekawa czy ot tylko nasdtene slowa wiedza nie poparte czy moze jakis fenomen. bo rzucac slowka kazdy umie gorzej jak przychodzi cos udowdnic.
                                        • Gość: Krystyna Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 12:38
                                          Autor: lilith666_vip 01.12.08, 09:59
                                          Pani Irmo pozdawiam jeszcze raz i zycze sukcesow .Jestem z Pani dumna ,ze w taki
                                          piekny sposob przyczynia sie Pani do rozwoju ezoteryki w Polsce

lilith666_vip napisała:
                                          > a co to za ezoterycy ktorzy g wiedza o ezoteyce i nie pisza w watkach o tej
                                          tematyce . do garow a nie zajmowacc sie ezoteryka chieny cmentarne .

Lilith obraziłaś panią Irmę i innych ezoteryków.
                                          Kim ty jesteś, że mówisz innym co mają robić?
                                          a może Irma nie chce pisać w wątkach ezoterycznych to co? zmusisz ją, bo ty tak
                                          chcesz?
                                          To co irma do garów?
                                          hieny cmentarne???
                                          ależ w tobie Lilith666 dużo pychy
                                          • Gość: Basia Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 12:47
                                            już tu kiedyś ktoś też to zauważył

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87396183&a=89745876

jak widać niektórzy pojawią się na tym forum tylko w jednym celu
                                            • Gość: Krystyna ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 12:57
                                              Tylko dwóch ezoteryków jest na tym forum?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91145645&wv.x=2&a=91628150

czyli kto?
                                              • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:50
                                                Czyli na pewno nie ty:]
                                          • Gość: T Re: Mam więcej klientów nie tracąc energii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:50
                                            Irma nie wypisuje bzdur w wątkach Lil, więc to nie było skierowane
                                            do niej:] Raczej do takich jak ty:]
    • Gość: T Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:52
      Wejdz w wątek medytacja i poczytaj wypowiedzi devilangel to się
      nazywa pisanie na temat:]
      • Gość: Basia ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:09

Pani Irma nie pisze w wątkach ezoterycznych

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=irma+irma&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=8&x=14

a więc to, co Lilith666 napisała dotyczy również pani Irmy

lilith666_vip napisała:
        > a co to za ezoterycy ktorzy g wiedza o ezoteyce i nie pisza w watkach o tej
        • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:13
          NIE.Lilith chodziło o osoby, które piszą we wszystkich wątkach
          dotyczących jej a nie w swoich albo ezoterycznych:]Irma ma swój
          wątek, w którym pisze i jest ok.Szukaj dalej powodów do czepiania:]
        • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:24
          Do T
          Gościu o nicku T
          cokolwiek teraz napiszesz nie zmieni tego, że pani Irma nie pisze w wątkach
          ezoterycznych a Lilith wyraziła się jasno

> lilith666_vip napisała:
          > > a co to za ezoterycy ktorzy g wiedza o ezoteyce i nie pisza w watkach o tej

czy pani Irma pisze w wątkach o ezoteryce?
          NIE
          a więc to co Lilith napisała odnosi się także do Irmy i żadne słowa teraz tego
          nie zmienią, bo są FAKTY

• Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:29
            Gdybyś miała trochę oleju w głowie zobaczyłabyś, że Lilith bardzo
            ceni Irmę, co pisała w jej wątku:] Wiem, że to co piszę nic nie
            zmieni, bo do takich jak ty nic nie trafia.Mają swoją wizję, której
            kurczowo się trzymają.I ok tylko czy muszą się nią dzielić na forum
            i zaśmiecać wątki?TO SĄ FAKTY:]
            • acha777999 Re: ezoterycy na tym forum 20.02.09, 14:38
              Szkoda słów.. Droga Basiu nie opieraj się teraz na słowach
              wyciagniętych z kontekstu;P :) Irma pisze w swoim wątku, w którym
              Lilith jasno wyraziła swój szacunek co to jej osoby, dla mnie dalsze
              wywody na ten temat nie mają absolutnie rzadnego sensu;))
              • Gość: T Re: do acha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:44
                Acha jesteś na gg?Chciałabym się dowiedzieć co u ciebie
                rozmawiałyśmy kiedyś:)
            • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:41
              Tak. Zgadzam się. Są na tym forum takie osoby jak piszesz, które:
              > Mają swoją wizję, której kurczowo się trzymają.
              i nie chcą pewnych rzeczy widzieć.
              Natomiast co do faktów to nie masz racji, bo to ty nie podajesz żadnych a więc
              kto tu śmieci?

• Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:43
                czy pani Irma pisze w wątkach ezoterycznych?
                • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:49
                  Nie ale też NIE WCINA SIĘ w wątki Lilith i nie pisze bzdur.Zrozum
                  to wreszcie!
                  • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:58
                    Autor: Gość: T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:49
                    Nie ale też NIE WCINA SIĘ w wątki Lilith i nie pisze bzdur.Zrozum
                    to wreszcie!

Gościu T
                    to ty zrozum to wreszcie.
                    Problem polega na tym, że ty WIDZISZ tylko ten jeden post Lilith i tylko w tym
                    wątku.
                    Ja natomiast WIDZĘ klika postów lilith w kilku wątkach, w których lilith o tym
                    pisze.
                    Rozumiesz wreszcie?
                    • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:03
                      Nie, bo czytałam wszystkie posty Lilith.Zła interpretacja jej
                      słów.Zresztą na pewno jak się pojawi na forum to rozwieje twoje
                      wątpliwości
              • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:43
                Podaję RZECZYWISTE fakty i tłumaczę ci wypowiedz Lilith skoro sama
                nie potrafisz jej zrozumieć.
                • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:51
                  Autor: Gość: T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:43
                  >Podaję RZECZYWISTE fakty

jakie?
                  • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:55
                    Nie umiesz nic innego robić tylko kopiować czyjeś wypowiedzi?Takie,
                    że Lilith bardzo ceni Irmę co nieraz napisała w jej wątku i że
                    Lilith chodziło o osoby, które piszą w jej wątku zamiast w swoim:]
                    Irma pisze w swoim wątku?Pisze.Więc jest ok?Jest.
                    • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:02
                      Autor: Gość: T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 14:55
                      Irma pisze w swoim wątku?Pisze.

Irma pisze - tak, a czytałaś o czym pisze? o ezoteryce?
                      • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:08
                        Nie pisze o ezoteryce, ale pisze W SWOIM wątku!!Nie zaśmieca cudzych
                        niemerytorycznymi wypowiedziami
                        • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:16
                          Czy ty masz jakieś problemy gościu T ?

Lilith w kilku postach w kilku wątkach chodziło o to, że ezoterycy nie
                          wypowiadają się na tematy ezoteryczne. A Irma nie wypowiada się na tematy
                          ezoteryczne.

Lilith oprócz kilku postów, w których o tym pisze założyła nawet specjalnie
                          wątek o tym

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91629161

• Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:20
                            Możesz wkleić tysiąc linków tylko nie wiem po co, bo czytałam
                            wypowiedzi Lilith.Napisała chyba w dwóch kogo ma na myśli a potem
                            rozwijała temat.Na pewno to skomentuje
                            • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:29
                              Oczywiście że lilith broniąc swoją skórę napisze, że na przykład ceni panią
                              Irmę, że napisze,że na przykład nie ją miała na myśli, ale nawet to nie zmieni
                              faktu, że w kilku postach i w kilku wątkach lilith o tym pisała, że ezoterycy
                              nie piszą w tematach ezoterycznych a Irma nie pisała a więc odnosi się to
                              również do niej i NIC TEGO NIE ZMIENI.

Następnym razem Lilith powinna uważać co pisze, bo teraz cokolwiek nie napisze
                              broniąc swoją skórę to NIC tego nie zmieni, że miała pretensje do ezoteryków,
                              że wątki ezoteryczne upadają, bo oni tam nie wypowiadają się.
                              Koniec. Kropka.
                              • acha777999 Re: ezoterycy na tym forum 20.02.09, 15:32
                                Basia daj już spokój.. to nie ma sensu.
                              • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 15:35
                                Koniec.Kropka?Już parę razy czytałam takie sformułowanie i takie
                                dziwne zarzuty plus kopiowanie linków.Tak się składa, że wszyscy
                                wiedzą o co chodziło i nikt nie ma pretensji tylko ty:] Jakoś Irma
                                nie jest zbulwersowana wypowiedzią Lilith, bo wie, że nie chodzi o
                                nią
                          • acha777999 Re: ezoterycy na tym forum 20.02.09, 15:34
                            Irma ma swoj wątek.. w którym wrózy, a więc jest to nie wątpliwie
                            jak najbardziej ezoteryczne:P Lilith w Jej wątku, wyraziła słowa
                            szacunku dla Jej osoby:) Więc o co chodzi??:D Jałowa dykusja...
                            • Gość: miche-line Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:09
                              A mnie zastanawia że padło właśnie imię Irmy- z pewnych przypadkowych źródeł
                              wiem ze Pani Irma ma odnośnik do działań Lili i chcąc cy czy nie robi jej na
                              swój sposób krecią robotę teraz ktoś usilnie podają ją za przykład, wypowiedzi
                              wróżki która chwali się klientelą hmmm dziwne to jest bardzo bardzo - forum
                              wciąga i czasem głupie pomysły przychodzą do głowy a jak to się mówi najciemniej
                              pod latarnią tym niemniej pozdrawiam Pani Irmo)))))))))
                              • Gość: gość Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:32
                                Autor: acha777999 20.02.09, 15:34
                                Irma ma swoj wątek.. w którym wrózy, a więc jest to nie wątpliwie
                                jak najbardziej ezoteryczne

taaaa, to jest baaaaardzo ezoterycznie.
                                taaaa, to sprawia, ze watki o ezoteryce nie spadaja, bo przeciez irma pisze! ale
                                co pisze? czy dzieki temu co irma pisze dowiedzielismy się czegos ciekawego?

a czemuz to irma nie pisze w tematach ezoreycznych?
                                o to przeciez lilith chodzilo

Autor: lilith666_vip 20.02.09, 08:45
                                Zachecam do pisania w tematach eozterycznych wszystkich ezoterykow
                                rowniez tych "wielkich erozterykow" ktorzy pisza w moim temacie , bo jak do tej
                                pory na tym forum ewatkie ezoteryczne upadaja np oczyszczanie ,uroda ,medytacja
                                to juz nie wspomne null po prostu co siwdczy o waszym rozowju a ludzi
                                czytajacych zachecam do zadawania pytan w tych tematach .dzieki temu nie
                                pozwolicie na spadki tych tematow i forum bedzie na pewon o wieel ciekawsze .

/.../
                                jak do tej pory na tym forum ewatkie ezoteryczne upadaja np oczyszczanie ,uroda
                                ,medytacja to juz nie wspomne null po prostu co siwdczy o waszym rozowju

"wszystkich ezoterykow"
                                Ezoterycy to odnosi sie do Was, rowniez do irmy jesli jest ezoterykiem

Mysle, ze basia miała rację i cokolwiek lilith napisze nie zmieni tego.

• lilith666_vip Re: ezoterycy na tym forum 20.02.09, 16:53
                                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=91629161&a=91629161 czyli omijajacych ezotetrycze watki przy tym i ttyxch na tyldach co mieli pojsc po raz 3 w szczegolnosci ;) wiec do watkow ezoterycznych trolle ;)
                                  • Gość: gość Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 16:56
                                    /.../
                                    jak do tej pory na tym forum ewatkie ezoteryczne upadaja np oczyszczanie ,uroda
                                    ,medytacja to juz nie wspomne null po prostu co siwdczy o waszym rozowju

"wszystkich ezoterykow"
                                    Ezoterycy to odnosi sie do Was, rowniez do irmy jesli jest ezoterykiem

• lilith666_vip Re: ezoterycy na tym forum 20.02.09, 16:58
                                      Tak droga basko ,kasko Ewciu voodoo rowniez Irmy jesli ma czas na to by tu pisac bo ci obrabaiajacy tuylek ,bazarowe wrozki itp na peewno maja czas ;) gdyby to byli wielcy ezoterycy jak o sobie mowia pisaliby w tematach ezoterycznych bo by to ich niteresowalo odgornie tymaczem ezoterykami nie sa skoro te tematy srupulatrnie omijaja
                                      • Gość: gość Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:08
                                        jak zwykle manipulujesz slowem. jednak nie wszyscy daja sie na to nabierac
                                        Ponadto znow mowisz kto jest kto a skad to wiesz?
                                        • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 18:31
                                          A ty skąd wiesz, że Lilith pisała o Irmie?:] Przestańcie się już
                                          błaznić.A w manipulowaniu słowem mistrzem jest Baśka, Ewka, jakaś
                                          tam voodoo i ty:]
                                      • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 17:08
                                        lilith666_vip napisała:

> Tak droga basko ,kasko Ewciu voodoo

Jestem Basia a nie jakaś tam tak jak insynuujesz
                                • Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 18:29
                                  Ta Basia miała rację, bo sama nią jesteś tylko pod innym nickiem.To
                                  samo kopiowanie, te same "argumenty"
                                  • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 18:45
                                    Do T
                                    Jako kolejna osoba broniąca lilith błaźnisz się.
                                    Niedługo nikt ciebie również nie będzie traktował poważnie jak będziesz pisać
                                    takie bzdury:

Autor: Gość: T IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 18:29
                                    Ta Basia miała rację, bo sama nią jesteś tylko pod innym nickiem.To
                                    samo kopiowanie, te same "argumenty"

I co jeszcze wymyślisz?
                                    Czyżbyś T nie zauważyła, że ten gość pisze trochę inaczej mimo, że myśli tak jak
                                    ja? Czy według ciebie nikt nie może myśleć inaczej niż ty a tak samo jak ja, bo
                                    jeśli myśli jak ja to jest mną?

A może to cię przekona?

Re: ezoterycy na tym forum - Gość: Basia 20.02.09, 17:08
                                    Re: ezoterycy na tym forum - Gość: gość 20.02.09, 17:08

Nie chce mi się z tobą pisać, bo czuję jakbym z dzieckiem dyskutowała.

• Gość: T Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:03
                                      Nie nie przekonało mnie to.Wolę być dzieckiem niż opoznioną w
                                      rozwoju.To nie ja kopiuję wątki i próbuję wmówić komuś czyjeś
                                      intencje tylko ty
                                      • Gość: Basia Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 19:26
                                        Gość portalu: T napisał(a):
                                        > To nie ja kopiuję wątki

Droga T
                                        Jesteś tu już długo na forum a jeszcze nie odróżniasz postu od wątku?
                                        Kto według ciebie kopiuje wątki?
                                        Mam nadzieję, że to tylko twoja pomyłka a nie niewiedza.

A teraz pytanie do użytkowników forum
                                        Co złego czy nagannego jest w kopiowaniu postów, które mają uzasadniać wypowiedź?

• Gość: gosc Re: ezoterycy na tym forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:41
                                          To, że najczęściej kopiowane posty nic nie wnoszą.Każdy umie czytać
                                          i znalezć interesujący go post, więc to bez sensu.A już kopiowanie
                                          tego samego kilka razy zakrawa o jakąś chorobę.Pozdrawiam
                                          • lilith666_vip Re: ezoterycy na tym forum 21.02.09, 10:55
                                            Jak widac nie jedna malo tego .zaden klient sie nie skarzy ;0 natomiast skarza sie pseudo ezoterycy i nie potrzebuje manipulacji slwem znow niepoparte oskarzenia i brak jakiechkolwiek argumentow . ja wam chleba nie zabieram i nie mam takiego zamiaru . jak juz mowilam wystarczy mi spokojnie jeden klient vip ale nie bede patrzec jak chieny jedza polzywych oraz na szkalanie ezoteryki . wiec wielcy ezoterycy piszcie w tematach i pokazcie sowja wielkosc moze nauczycie cos innych i nie beda juz musieli korzystac z waszych uslug i moich rowniez czego im zycze.
                                            • Gość: byczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.euro-net.pl 21.02.09, 11:41
                                              na 63 wypowiedzi są 3-4 na temat... ludzie drzyjcie mordki gdzieś indziej, bo z
                                              tego forum już nic nie zostało...
      • Gość: BOSKA Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 18:21
        LALKI ROBI SIĘ SAMEMU !! WKŁAD SIĘ W TEN SPOSÓB CAŁĄ ENERGIĘ INACZEJ TO ZWYKŁE
        NACIĄGANIE !!!!!!!!!
        • lilith666_vip Bakur lub legba 04.03.09, 18:26
          To doczytaj o bakurach panno boska i zwykly czytajacy niech tez doczyta zanim sie minie z prawda
          • Gość: devilangel Re: Bakur lub legba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 00:37
            Lalki wykonuje ZAWSZE ta osoba, ktora przeprowadza rytual bowiem ich
            wykonanie to czesc rytualu. Nie ta, dla ktorej rytual jest czyniony.
            W dawniejszych czasach wrecz nikt by sie nie odwazyl tego tknac poza
            bokorem. Lili ma racje i nie ma co tworzyc sensacji, wystarczy
            poczytac troszke o magii rytualnej i zaraz sprawa jasna bedzie i
            mozna ewentualnie przodkom zarzucac scieme jesli komus tego
            potrzeba. Natomiast z niepokojem obserwuje szerzenie tu
            nieprawdziwych informacji, ktore moga wylacznie zaszkodzic tym co w
            nie uwierza (inkluz wczesniej, teraz wangi...takie rzeczy wypisuja
            ludzie, ktorzy swoja wlasna magie tworza bez znajomosci jej praw i
            tradycji- to tak jak podanie przepisu na domowej produkcji
            antybiotyk bo przeciez producent pewnie sciemnia a co sobie w domu
            wyprodukujemy to bedzie na pewno dobre). Znawcow nowowymyslonych
            rytualow uprasza sie o sprawdzenie ich na sobie a potem podawanie
            sensacji. Szkoda tylko, ze te wstretne tradycyjne zrodla mowia zgola
            cos innego...no ale zapewne przodkowie sciemniali :P
    • vickydt Re: lalki wanga 02.03.09, 11:39
      apoteoza zła :(((((
      • Gość: gosc Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 20:10
        Witam mam pytanie odnosnie lalek wang bo chyba tego pierotnie
        dotyczyl watek. chcialabym wiedziec co jest najwazniejsze w
        przygotowaniu wangi? czy rzeczy osobiste osoby ktora ma symbolizowac
        czy tez nazwanie tej wangi konkretnie imieniem i nazwiskiem i np
        dolaczenie jej zdjecia. pytam bo interesuje mnie posluzenie sie
        wanga ale nie mam zadnych osobistych przedmiotow nalezacych do tej
        osoby a jedynie jej zdjecie. czy wanga podziala mimo ze nie bedzie
        zawierac w skladzie rzeczy osobistych danej osoby??
        • lilith666_vip Re: lalki wanga 04.03.09, 07:30
          Powinna choc najwazniejsze jest nazwanie jej i produkcja ciasta . Wg zasady to co sie nie nazwywa nie istnieje . Jesli nie masz rzeczy wiesz jakims cudem jak sie ciasto robi wpisz imie matki tej osoby jako dodatek ( nie ojca : zasada matka jest jedna o ojciec nie wiadomo ) lub mozesz ominac ten aspekt inaczej no ale to juz tajemnica zawodowa radzilabym doczytac samemu bo jej nie zdarze tu . NAJWAZNIEJSZA jest nazwa.
          • Gość: gosc Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 11:20
            w sumie mam cos co ta osoba miala w rekach ale nie wiem czy mozna to
            nazwac rzecza osobista;/ jest to kartka na ktorej ta osoba kilka
            slow... ale bylo to napisane dobre piec lat temu... czy taka rzecz
            moge traktowac jako naladowana energia tej osoby czyli jako jej
            rzecz osobista?
            • lilith666_vip Re: lalki wanga 04.03.09, 11:23
              Hmmm .. mozna potraktowac ta rzecz jako pismo tej osoby czyli odnosnik no jesli chodzi o sam katalizator to obawiam sie ze ty wiecej razy ostatnimi czasami trzymalas ta kartke w reku i energetycznie ona juz bedzie bardziej twoja . Trzeba odwolac sie do pisma .najlepiej gdy robisz ciastko robisz rowniez przy tym odnosnik pisemny czyli tworzysz obraz tej osoby gdy to pisze .
              • Gość: gosc Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 11:26
                dziekuje za odpowiedz... ale nadal mnie nurtuje czy nawet jezeli nie
                uda mi sie nadac tej kartce wartosci rzeczy osobistej to wanga
                podziala?
                • lilith666_vip Re: lalki wanga 04.03.09, 11:32
                  Jesli zorbisz odpowiednio ciasto , wiesz jak odwolac sie do duchow ( tu zaleznie od rodzaju wangi ) odpowiednio potrafisz podzialac na wange jest to jeden z najsilniejszych rytow jakie przyjmuje ezoteryka . Heh mam znajoma ktora mieszkala 11 lat w afryce i naocznie byla swidkiem jak sultani rzucali krolestwa i xchajtali sie z brzydulami . sma mnie pyta czesto czy ja sie nie boje .odpowiadam ze nie . klient placi za towar a nie za moj strach .

Tak samo i bedzie u ciebie .ja tu gdzies kiedys podawalam temat jednego z rodzajow ciasta pochadzacego z odrodzenia czarostwa nie z samego voodoo natomiast bo tego nie podam .powiedzilama tylko ze nie podam do niego dwoch ziol ale czytajac o czarostwie wyczytasz na pewno jakie to ziola . chce abyscie pochloneli troche wiedze .
                  • Gość: Adam Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 11:43
                    a ja mam pytanie co do wang sporzadzanych w celach klatw. jak szybko
                    one dzialaja? kiedy mozna liczyc na pojawienie sie pierwszych
                    objawow fizycznych u danej osoby? biorac pod uwage ze wanga nie
                    zawiera zadnej rzeczy osobistej? chodzi mi o wangi przygotowane
                    przez ciebie Lilith bo ja sie na tym totalnie nie znam
                    • lilith666_vip Re: lalki wanga 04.03.09, 12:01
                      miesiac okolo jesli nie ma odnosnika .
                      • Gość: Adam Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.09, 12:15
                        a ogolnie to wangi zawsze dzialaja jezeli jest spelniony warunek
                        nazwania ich? bo pisalas ze to jestr najwazniejsze?
                        i jeszcze jedno pytanko - czy wangi (niezaleznie od rodzaju:na
                        milosc,szczescie, klatwe) dzialaja juz do konca zycia osoby ktora
                        wanga symbolizuje? czy z czasem jednak traca moc?
                        • lilith666_vip Re: lalki wanga 04.03.09, 12:20
                          dzialają zawsze ale..

w przypadku twoich klatw moze byc ona odwolana trzeba tylko wiedziec jak lub zniszczyc ryt .

oczyszczenia i uzdrawiania .tu z czasem trzeba ponawiac ale nie za czesto bo bariera jest naprawde silna . mniej wiecej co rok dwa mozna powtorzyc .

rytualy milosne . dzialaja zawsze chyba ze zostana odlaczone.

powiem wprost .warto wange trzymac zawsze chyba ,ze chce sie cos ponowic lub rytual zniszczyc .wazne jest tez jaki ryt stosujesz do wangi .czy jest to voodoo ,czarostwo ,szamanizm astaru . musisz powiedziec co dokladnie robisz na niej i do kogo oraz w jaki sposob sie odwolujesz.
                          • aniolek1011 Re: lalki wanga 04.03.09, 13:18
                            czyli jeśli rozłączymy te dwie laleczki to "ryt" przestanie działać?
                            a co na przykład jeśli po kilku latach te laleczki zaczną sie kruszyc?niszczyć? ryt tez przestanie działać? tak jakby "czar prysł"?
                            • lilith666_vip Re: lalki wanga 04.03.09, 13:35
                              Hmm mowisz o konkretnej osobie . nie . rytual ma na celu zlaczenie was ponowne . a kiedys to w ogole nieszczona wangi i grzebano rowniez milosny .np przy milosnym spetaniu . ryt wukonuje swoje zadanie i tyle . jesli zadaniem jest laczenie laczy jeli poprawienie relacji poprawia . po wykonanym dzialaniu ma jeszcze jednak inne zastosowanie .oddzialuje zapachem i zapewniem w podswiadomosci i nadswiadomosci ze rytual jest . a ot jest wazne .
                              • Gość: An Re: lalki wanga IP: *.chello.pl 15.03.09, 15:16
                                lalki, które do mnie dotarły za pierwszym były pokruszone. Dostałam
                                nowe i stare powinnam spalić. Nie mam w domu pieca i próbowałam je
                                spalić w naczyniu ale one za bardzo nie chciały się palić. I moje
                                pytanie. Czy lalki muszą się spalić na popiół, czy wystarczy jak
                                chociaż lekko je ogień dotknie?
                                • lilith666_vip Re: lalki wanga 15.03.09, 15:28
                                  wystarczy abys szczatki zakopala i tyle teraz.
                                  • Gość: An Re: lalki wanga IP: *.chello.pl 15.03.09, 15:32
                                    dziękuje za odpowiedź:-)

pozdrawiam serdecznie:-)
                                  • Gość: An Re: lalki wanga IP: *.chello.pl 15.03.09, 15:35
                                    jeszcze jedno, moge je zakopać w dowolnym miejscu?
                                    • Gość: E. czy koniecznie trzeba się pozbyć pokruszonych wang IP: *.gprs.plus.pl 15.03.09, 15:56
                                      Czy konieczne jest pozbycie się pokruszonych wang? Bo ja przyznaję, że mam
                                      jeszcze te skruszone. Mogą zostać, czy koniecznie trzeba je spalić lub zakopać?
                                      • Gość: śnieżynka Re: czy koniecznie trzeba się pozbyć pokruszonych IP: *.acn.waw.pl 15.03.09, 18:06
                                        ja też mam, bo nie wiedziałam, że mam coś z nimi zrobić. więc przyłączam się do
                                        powyższych pytań ;)
                                        • lilith666_vip Re: czy koniecznie trzeba się pozbyć pokruszonych 15.03.09, 20:28
                                          stare wangi mozecie spalic i zakopac w dowolnym miejscu albo na skrzyzowaniu ale nie koniecznie .po prostu po co wam tyle zbieraniny ;)
    • takizwyczajnynick Re: lalki wanga 23.06.09, 11:05
      Pisze teraz gdzieś Lilith , bo przeniosła chyba okultę już ?
      • Gość: gosc Re: lalki wanga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.09, 11:56
        masz jakas pomrocznosc ze nie wiesz?
        • Gość: Atrofia Re: lalki wanga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 12:36
          Wie ktoś jak można samemu wykonać taką lalkę ?
          • Gość: Robo Re: lalki wanga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.10, 13:43
            to te ? www.okulta.com/viewtopic.php?t=809
            • lilith666_vip Re: lalki wanga 02.08.10, 05:49
              Yes to te
    • Gość: jola Re: lalki wanga IP: *.privacyfoundation.de 18.08.10, 18:48
      kupujcie laleczki zapraszam
    • agrentowy4321 Re: lalki wanga 05.03.23, 15:16
      Ciekawe wręcz wciągające
    • irona.sonata Re: lalki wanga 26.04.23, 02:35
      Oniemiałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka