Gość: nina76 IP: *.chello.pl 10.03.09, 20:32 Czy ktoś moze polecic dobra wrózke z Warszawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Żabka Re: wrózka warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:41 Najlepsze są tutaj na forum moim zdaniem, i o wiele taniej wychodzi, według mnie warto poradzic się: Irmy, Lilith666 i Rubi. Zresztą widac że wiele osób je tu poleca , mają wiele pozytywnych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żabka Re: wrózka warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 20:47 Jeszcze zapomniałam napisac o Kikuśi ale ona ogłaszała sie jakos w grudniu nie wiem czy dalej wróży ale Kika też jest dobra naprawde. Wymieniłam 4 osoby myślę że warto je polecic, lepsza jest taka wrózba prze email niz latanie po warszawie po wróżkach które dokładnie kart nieodczytają bo od razu odpowiadają to gdzie tu chwila zastanowienia, dokładne przemyślenia, lepsza jest wróżba przez emaila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hgf Re: wrózka warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 21:06 Lilith666 ta polecam, pierwsza raczej ma negaty, o trzeciej nie slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magik Re: wrózka warszawa IP: *.server4you.de 10.03.09, 21:13 Heloł, Odczekajcie trochu czasu i przestańcie tak nachalnie reklamy. Ciekawy jestem, że z 20 stron wątków przeleciałem i inne wróżki/wróżów się opluwa a te wymienione są zawsze cacy i cała armia się wypowiada. Żałosne to jest. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
zagubiona1978 Norman wróżbita 10.03.09, 21:19 Ja byłam u niego i uważam, że jest świetnym psychologiem, ale całkiem dobrze przewiduje. Sporo się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
kkasiaczek1 [...] 26.03.09, 16:36 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wrózka warszawa 27.03.09, 00:09 Z Warszawy czy z Krakowa albo innych miast - nie polegaj na opiniach z forum, bo tu odchodzi ostry lans. Spytaj osób z Twojego otoczenia, kogoś komu ufasz - na pewno dostaniesz kilka telefonów od zadowolonych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Wrózka Renata Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.09, 18:58 Witam,jakiś czas temu przeczytałam artykuł na temat Renaty Kamińskiej,niezły ,chciałam się dowiedzieć czy ktoś potwierdzi jej skuteczność? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: id Re: Wrózka Renata Kamińska IP: 79.97.106.* 03.05.09, 13:18 Ja osobiście polecam Renatę Kamińską. Mnie się sprawdza. Pozdrawiam i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wrózka Renata Kamińska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 20:36 A czy możesz napisać coś więcej? w jakim czasie Ci się sprawdziło coś pierwszego ? czy są to konkrety czy raczej rzeczy które można dopasawać do okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
wiedzma_hobbystka Re: Wrózka Renata Kamińska 15.05.09, 07:57 A sprawdzalność jak wypada? Ile ma procent? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: wrózka warszawa IP: 195.205.44.* 15.05.09, 09:33 Na pewno nie Krzysztof Sierżęga, na pewno nie Anna Świerczewska, na pewno nie Joanna Stawińska. Joanna Fortuna jest miękka, takie bla, bla, bla . . . Conventina narzuca swoje zdanie i nie da się z nią dyskutować. Piotr Gibaszewski tylko Cię zdołuje, nie wiem czego ten człowiek szuka w tym zawodzie, czarnowidz . . . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: wrózka warszawa IP: 195.205.44.* 15.05.09, 09:35 Ewa Kulejewska też się nie sprawdza - pisali na forum ludzie, którzy znaja ją od lat. Anna Kempisty też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina76 Re: wrózka warszawa IP: *.chello.pl 18.05.09, 21:17 kogo najbardziej polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś
e.l.k.a Re: wrózka warszawa 22.05.09, 01:25 Napiszę hasłowo: pani Ania z Woli Z tego co wiem, na Woli jest pięć wróżek, ale tylko jedna o imieniu Ania. Jak na Warszawę bierze mało, bo 80 złotych. Prowadzi legalnie działaność, ma klientów chociaż się nie reklamuje. Nie napiszę jej numeru, ani szczegółów, bo ją szanuję. Jak ktoś będzie gotowy na dobrą wróżkę, to w odpowiednim momencie dla siebie, znajdzie do takiej kontakt, być może do pani Ani. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: wrózka warszawa 05.03.23, 14:06 Trzeba uwzględnić różne opinie Odpowiedz Link Zgłoś