Dodaj do ulubionych

numerologia...

29.11.03, 18:14
Na targach wróżb byłam wraz z moją Mamą u pani numerolog. A że nasze portrety
numerologiczne były niezbyt pomyślne postanowiłyśmy je zmienić. Ja otrzymałam
jako pierwsza zmiane portretu. Zanim Mama otrzymała swoją zmianę trwało to
troszkę, bo najpierw pani pomyliła adresy-portret wrócił, póżniej problemy
były z opłatą pocztową - portet wrócił(pani numerolog powiedziała,że jeszcze
sie jej coś takiego nie prztrafiło).I kiedy wreszcie otrzymała wyczekane
awizo okazało się,że cena jest troszkę inna,wyższa. Ćwiczymy swoje portrety,
piszemy po setki razy, tak jak nam zalecano, ale zmian nie widać, wprost
przeciwnie, tak jakby zaczęło nam się nagle wszystko walic na głowę. Dlatego
Mama ma wyrzuty, nie wie czy dobrze zrobiła, zapłaciłyśmy dosyć dużo, czy
może te dziwne wydarzenia były znakiem aby nie brać się za to? Pokładamy w
tym ogromne nadzieje, wiem że potrzeba czasu aby zadziałało, ale że nagle az
tak wszystko się psuje? Ile trzeba czekać aby odblokować się? Proszę o jakąś
pomoc, wskazówkę
Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: numerologia... 02.12.03, 12:54
      Witam,
      nieporozumienia sie zdarzja, szczegolknie jesli w gre wchodzi Poczta Polska,
      choc zmiana ceny jest rzeczywiscie dziwna - ale te sprawe powinnybyly Panie
      wyjasnic z Pania numerolog. Prosze opisac dokladnie, co to byla za zmiana - z
      jakiej liczby na jaka, czego to dotyczyclo i jak mialo zadzialac.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
      • tiffany79 Re: numerologia...proszę o iskierkę nadzieji 06.12.03, 18:08
        Dziekuję za odpowiedź, teraz postaram się jakos wytłumaczyć jakie zmiany
        wprowadziła Pani numerolog.
        Moja liczba urodzeniowa to 9. Zestawienie urodzeniowe(z imienia i nazwiska) to
        wibracja wewnętrzna 11, wibracja zewnetrzna tez 11, cel życia 22 -ɰ.
        Pom przyjęciu imienia od bierzmowania wibracja wewnętrzna 13-ɰ, wibracja
        zewnętrzna 3, cel życia 7
        Zestawienie po nadaniu peseudonimów od numerologa wibracja wewnętrzna 7,
        wibracja zewnętrzna 1, cel zycia 8.Ma to byc zestawienie doskonałe dla drogi
        zycia 9, ponad to doskonale ma harmonizować z pozostałymi wibracjami w
        portrecie numerologicznym.
        Duch znajduje się na poziomie 4.
        Moje podpisy zostały zmienione na doskonałe.Przeznaczenie doskonałe,życie pełne
        przygód, wesołe i pomyslne.
        Jak na razie niestety nic sie nie udaje, może to jest jakis dziwny zbieg
        okoliczności? Moja sytuacja nie jest do pozazdroszczenia.Osoba którą kochałam
        wykorzystała to, obecnie mnie unika jak może bo jest mi winna duże pieniądze. A
        ja nie mam powoli za co zyć, jego to jednak nie interesuje. Jestem bez pracy.
        jest mi naprawdę ciężko, wstydzę się prosić o pomoc rodzinę, bo wiem że też im
        łatwo nie jest. proszę o chocby jakąś iskierke nadzieji że będzie lepiej, bo
        powoli juz ją tracę. Urodziłam się 11.08.1979 o 5:15 w Tarnowie(woj.
        małopolskie)
        Chciałabym się także dowiedziec co czeka moją Mamę. jej także jest bardzo
        cięzko. Od 25 lat jest z człowiekiem,który zniszczył życie 3 osobom(mnie,
        siostrze i Mamie). Wiele razy zastanawiała się mama dlaczego tyle lat musimy
        cierpieć, kiedy wreszcie będzie koniec? Za ostatnie pieniadze wysłałyśmy o
        zmiane portretu z ogromną nadzieją na poprawę. Że wreszcie i nam słońce
        zaświeci. Tylko ile jeszcze mamy na to czekać? Proszę opomoc także dla mojej
        Mamy, która także traci już nadzieje, od wielu już dni jest w depresji (ur.
        15.07.1955 Miechów, godz pomiędzy 17:00 a17:30)
        Z góry ogromnie dziekuję w imieniu swoim jak i Mamy,Pozdrawiamy serdecznie

• tiffany79 Re: numerologia...proszę o iskierkę nadzieji 11.12.03, 13:13
          Podbijam watek. Szanowne Panie Wróżki, proszę zerknijcie i powiedzcie co o tym
          sądzicie.
          Dziekuję
    • mskaiq Re: numerologia... 12.12.03, 05:51
      Lepiej nie brac sie za to. W zyciu mozna osiagnac wszystko szczescie,
      powodzenie, podroze i radosc. To wszystko jest w Tobie, w Twojej woli zdobycia
      tego i w Twojej determinacji.
      Przestan cwiczyc swoje nowe portrety, to moze doprowadzic do depresji i Ciebie
      rowniez. Twoja Mama musi przestac to jest niezwykle niebezpieczne co robisz i
      tym bardziej niebezpieczne im wiecej w to wierzysz. Jesli pozostaniesz w tym
      wszystko bedzie sie psulo i to lawinowo, nie rozumiesz co stoi za tym i
      dlatego wycofaj sie. Ty nie jestes zablokowana, Ty w tej chwili blokujesz
      instynkt samozachowawczy.
      Jak przestaniesz to robic wroci powodzenie i radosc i wiele innych rzeczy
      ktore stracilas.
      Serdeczne pozdrowienia
      • tiffany79 Re: numerologia... 13.12.03, 18:01
        Przepraszam, ale nie za bardzo rozumiem dlaczego jest to aż tak niebezpieczne.
        Bardzo wiele osób skorzystało juz z usług numerologa i zmieniło swoje życie,
        wyszło z chorób itd itp. Z tego co usłyszałam, to nowy portret numerologiczny
        zaczyna działać od momentu zmiany przez numerologa. Wiem, że całą moc mam w
        sobie, lecz czasem potrzebuje ją wspomóc. I wybór padł właśnie na numerologię.
        Sytuacja w jakiej sie obecnie znajduję nie jest wynikiem zmiany portretu tylko
        tego, co wydarzyło sie lat temu dwa lub dwadzieścia. Depresja mojej Mamy także
        nie pojawiła sie nagle, tylko dużo wcześniej, zanim pomyślałyśmy o numerologii.
        Być może nie do końca rozumiem co za tym stoi , dlatego prosiłam o wyjaśnienie.

" Numerologia w języku liczbowych symboli mówi przede wszystkim o tym, komu
        różne rzeczy się przytrafiają i dlaczego reaguje na nie tak czy inaczej.
        Sugeruje, co mógłby ze sobą zrobić, jakie wprowadzić w swoje życie zmiany
        (według klucza numerologicznego), aby jak najlepiej wykorzystać możliwości,
        których sobie często nie uświadamia. Określa specyfikę etapów "drogi życia".
        Uwrażliwia także tego, kto się jej radzi, na te cechy charakteru czy
        doświadczenia karmiczne z przeszłości, które utrudniają danej osobie rozwój,
        osiągnięcie wymarzonej satysfakcji, wpędzają w chorobę czy w nałóg. Od tego
        rodzaju wiedzy zależy w dużej mierze co i jak będzie się działo, zależy także
        nasz stosunek do własnych doświadczeń i zdolność wyciągnięcia z odpowiednich
        wniosków. Nikt przecież nie jest (i nie chce być) całkowicie bezwolną igraszką
        losu. Numerologia w tym sensie jest sztuką dywinacyjną (łączącą to, co
        konkretne, doczesne z wymiarem boskim) i magią, bo pomaga wpływać człowiekowi
        na swój los, "poprawiać" budzącą zrozumiały lęk i niepokój wymowę
        przeznaczenia. Inaczej mówiąc, nie ujmuje ona jednostki w sposób statyczny,
        czysto opisowy, lecz wręcza jej pewien klucz do ujawnienia własnego potencjału
        i posłużenia się nim w sposób skuteczny. "

• trigerka Re: numerologia... 08.01.04, 15:01
          tiffany,
          Ważne jest między innymi to, kto i o jak rozwiniętej świadomości Wam to
          zmieniał... Czy ta numerolog tłumaczyła wam, co zmienia, w jaki sposób, i jak
          będziecie się czuć potem?
          Poza wszystkim, pierwsze zmiany rzeczywiście pojawiają się od razu, ale zanim
          osiągną swoją pełnię, mija około roku. Za to na poczatku przez jakis czas
          (raczej krótki) może byc nieco trudniej niż zwykle. Ta energia, która zostaje
          wyparta (ta poprzednia), kiedy sie uwalnia, czasem jest bardziej widoczna niż
          wczesniej. Zwłaszcza, jeżeli była bardzo nieharmonijna.
          Nie wiem czy kombinacja, którą dobrała Ci ta numerolog (7+1-8), jest dobra, bo
          dla Twojej wibracji dobrych jest kilka kombinacji. Tylko Twoja dusza to wie.
          Dobry numerolog sprawdza wahadłem, czy karta jest zgodna z wolą duszy...
          jeżeli chcesz porozmawiać, zgłoś się do mnie na maila trigerka@gazeta.pl.
          Aha, jeszcze jedno. To dusza uruchamia działanie karty. Jeżeli karta nie jest
          zrobiona dobrze, po prostu nie zadziała. Natomiast tak czy tak zadziałają
          zmienione podpisy...
          pozdrawiam i życzę powodzenia.
    • mskaiq Re: numerologia... 14.12.03, 22:46
      Niebezpieczenstwo polega na tym ze probujesz rozwiazac Swoje problemy
      numerologia a nie probujesz je rozwiazac tak aby ich nie bylo.
      Wszystko wokol Ciebie sie psuje, zmiana Twoich portretow numerologicznych nie
      pracuje. To co sie dzieje wokol Ciebie powinno byc przestroga. Wycofaj sie z
      tego i pomoz Swojej Mamie sie wycofac.

Wiem ze bardzo wierzysz w numerologie i dzialasz tak jakbys postawila cale
      zycie na to. Powiem Ci ze Ty jestes w stanie rozwiazac wszystkie Swoje
      problemy bez uciekania sie do numerologii. W Tobie jest potezna sila ktora
      jest w stanie zmieniac wszystko wokol, trzebapo nia siegnac. To sila jest
      milosc dobro wybaczenie i wszystko co zamienia sie w pozytywne energie.
      Potrafia zdzialac cuda
    • irona.sonata Re: numerologia... 30.04.23, 18:07
      Nie wiem, ale się dowiem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka