Gość: g1 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.04.09, 19:27 ja mialam tylo ryt,bez klatwy lil mowi,ze tak ma byc,ze nim targa,dlatego tak jest byc moze..chociaz tak jak napisalam,on taki byl zawsze wlasciwie (i kiedys mi powiedzial,ze na osobach ktore sa najblizsze wyladowuje sie swoje negatywne emocje).ale nadal jest z tamta (juz rok) a mnie olewa...niedawno powiedzialam mu,ze nadal go kocham,a on zebym sobie nie robila nadziei,ze jest mu mnie szkoda i ze jest szczesliwy z tamta i to z tamta zamierza ukladac sobie zycie. mam ostatki wiary w to wszystko juz raz zawierzylam komus (wlasciwie to 2 razy) i nic z tego nie wyszlo. boje sie kolejny raz sie rozczarowac,bo nie wiem co bedzie dalej. a jestem nie tylko ja w tym wszystkim,jest tez dziecko ktore chce miec tate Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 19:38 G1, czy na pewno będziesz szczęśliwa z osobą, która wyładowuje emocje na najbliższych? Czy Twój synek nie będzie na tym cierpiał? Może lepiej by było, abyś wzięła ryt ogólny? Wiem, że jest to wyłącznie Twoja sprawa, ale takie naszły mnie przemyślenia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 19:45 wiecie co ja wam powiem tak... zalozmy ze ryt dziala i zalozmy ze zadziala on z opoznieniem ( mysle ze ta energie gdzies musi byc i w koncu zadziala tak jak powinna) to nie mozemy siedziec i wyczekiwac telefonu czy glupiego smsa czy wiadomoscie na gg :) mysle ze trzeba sie rozerwac, starac sie chociaz na chwile zapomniec o rycie... dlatego doszlam do wniosku ze zrobie sobie mala wycieczke po warszawskich klubach ( juz bardzo dawno nie bylam wiec warto siobie przypomniec :D ) ahhh szkoda tylko ze nie pije :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g1 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 25.04.09, 19:51 on taki jest od momentu kiedy jest z nia wczesniej byl najlepszym ojcem i facetem pod sloncem ryt ogolny?bez sensu,potrafie znalezc sobie faceta. ale nie chce..nie umiem byc z nikim innym (probowalam) tak zakladacie,ze ta energia gdzies jest,a co jesli nie ma? jesli ryty po prostu nie dzialaja?co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 20:08 g1 wtedy trzeba się zastanowic dlaczego jej nie ma czy z winy "sily wyzszej" czy po prostu zostalismy wprowadzeni w blad od samego poczatku :) wiesz ja jestem przy koncu 3 miesiecy i powiedzialabym odrazu ze to wszystko nie dziala ale nie moge tak powiedziec bo mi jednak zafdzialala klatwa... nie wiem co o tym myslec bo klatwa zadzialala mi wtredy kiedy Lilith powiedziala ze zozbacze efekty. Mysle ze koncowka stycznia ma pecha ze zbiorowo cos nam nie poszlo mysle ze to jest kwestia hmm bycmoze energii rozlozonej na wiecej osob? nie wiem ciezko mi powiedzie cmysle ze takie pytania trzeba zadawac u zrodla :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:23 Jestem w 100% pewna, że nie zostaliśmy wprowadzeni w błąd. Kamil - 1122 też czeka. Ja już jestem prawie zdecydowana, aby zadzwonić do mojego byłego i zaproponować mu spotkanie. Gdyby się okazało, że mi odmówi, to już nigdy do niego nie zadzwonię (pól roku temu też zaproponowałam mu spotkanie i też odmówił). Będę wtedy wiedziała, że muszę w myślach puścić mojego byłego. Bo jeśli ryt Lilith nie zadziała, to już nic innego mi nie pomoże. Będę miała świadomość, że zrobiłam już wszystko, byśmy do siebie wrócili, a jeśli tak się nie stało, tzn., że to już siła wyższa. Będę musiała pogodzić się z tym, że widocznie z kim innym mam układać sobie życie i to będzie lepsze dla wszystkich ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 21:24 ale póki co, mam nadzieję, że się ułoży ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do Willowa86 IP: *.chello.pl 25.04.09, 22:17 what goes around comes around... Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Do takizwyczajnynick 25.04.09, 22:52 Do takizwyczajnynick Nie to żebym był wieczorem marudny czy złośliwy, ale jak znajdziesz chiwlke to WKLEJ informację od LIL bo chyba sama wiesz że jest to dla nas WAZNE...tym bardziej ze my NIEMAMY z nią kontaktu.. Dziękuje :) DO Paulina Bo to jest miłość czyli czasem powiedzenie dość i oddanie komóś drugiej osoby:) Ryt miał nam pomóć, dać cud, jeżeli się nieuda to znaczy że tak miało być, i nawet Sabinka tego nie zmieni..Ale niemyślmy o tym co będzie jutro:) mniejmy nadzieje że się uda i jeszcze zaczekajmy....Chodz przecież wiemy co to znaczy dla nas... I przestańcie się juz wyzywać, przezywać...Każdy jest jaki jest, jego sprawa..Chyba wszyscy mamy tez ważniejsze sprawy na głowie.... Bo powiem że nawet mi się nie chce wypowiadać na forum widząc to co się wyprawia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Do takizwyczajnynick IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 23:33 takizwyczajnynick to lilith jest przeciez. mam pewnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do takizwyczajnynick IP: *.chello.pl 25.04.09, 23:34 Masz racje Kamilu, kazdy jest jaki jest. Nie ja tu decyduje, ale na miejscu Sabiny robilabym ryty po selekcji, w naprawde uzasadnionych przypadkach. Mam na mysli te na konkretna osobe. Bo naprawde szkoda, zeby to szlo na marne, gdy osoba nie kieruje sie szczerymi intencjami w stosunku do tego kogo chce przyciagnac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Do Willowa IP: *.subscribers.sferia.net 26.04.09, 01:02 Willow nakręcaj się dalej - to co piszesz wystarczająco o Tobie świadczy - powodzenia :) i dużo szczęścia, bo z Twoim podejściem i jadem, który masz w sobie będziesz dużooo go potrzebował :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do pani "lekkich" obyczajów... IP: *.chello.pl 26.04.09, 09:34 Zal mi Ciebie Willow a najbardziej tej dziewczyny, na ktora byl ryt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Do Willowa86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 09:57 Myślę, że może nam się nie podobać czyjeś zachowanie, natomiast uważam, że nie mamy prawa nikogo osądzać zwłaszcza, że sami nie jesteśmy do końca w porządku. Jestem świadoma tego, że sama nie jestem lepsza - zdecydowałam się na magię, by odzyskać ukochanego, zmienić jego wolną wolę. Ostatnio myśląc o moim byłym pomyślałam: "Co ja Tobie zrobiłam?" Owszem, mogłabym poprosić o zdjęcie rytu, ale bardzo chcę być z moim byłym chłopakiem. Ale czy jestem lepsza od Willow, bo zmówiłam tylko ryt na konkretną osobę? Nie sądzę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Już nie ma na co czekać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 10:24 Lilith poszła na ilość, bo potrzebowała kasy. A my jesteście jej króliczkami doświadczalnymi. U mnie ryt nie wyszedł i nie mam już żadnej nadziei... Lilith wcale nie jest taka dobra jak myślałam. Mi pozostało tylko wziąć tabletki i zasnąć... na wieki... Żegnam się z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Już nie ma na co czekać... IP: *.chello.pl 26.04.09, 10:32 A ile czasu minelo od Twojego rytu? Odpowiedz Link Zgłoś
adis64 Re: Już nie ma na co czekać... 26.04.09, 10:51 Kasia - poczekaj z tym "zasypianiem...na wieki..." - moze jaka kawe jeszcze przed tym wypijemy - loda tez Ci moge postawiac Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Już nie ma na co czekać... 26.04.09, 11:03 ee bo będę zazdrosna:D Odpowiedz Link Zgłoś
adis64 Re: Już nie ma na co czekać... 26.04.09, 11:28 aniolek - nie zartuj - na dwie kawy tez mnie stac - a lodem sie mozecie podzielic - hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:31 gdzies kiedys opisywalas humory po rycie. powiedz prosze, czy tez mialas taka gigantyczna depresje? jak ona wygladala ile trwala? ja siebie nie poznaje, tylko raz w zyciu bylam tak bardzo do niczego, gdy faktycznie mialam depresje. a na codzien wesola ze mnie dziewczyna - od paru dni jak sie budze to placze i tak do wieczora. nic mi sie nie chce tylko becze w poduche i patrze przed siebie. taka totalna pustka, brak energii, apetytu i same czarne mysli. potrafie sie nawet rozplakac w najglupszym momencie, czyli np w trakcie spotkania :/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:38 Mam to samo teraz, na ostatnim spotkaniu rozpłakałam się dwa razy.Ogólnie mam tego wszystkiego dość, nie chce mi się nawet o tym myśleć i najchętniej olałabym to.Dziś spałam do 12 i nie chciało mi się wstać z łóżka. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do mystery... 26.04.09, 12:41 ja też tak miałam ze leżałam do 10/11 i miałam kompletny brak chęci do czegokolwiek. a najchętniej zasnęłabym i przeczekała ten czas. ale to byłło na początku Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do mystery... 26.04.09, 12:43 dziweczyny powiedzcie jak to jest...? czy jeśłi my mamy fajne humory to ONI też? jak my jesteśmy smutne to oni tez?? itd... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:47 nie wiem... ale oni tez miewaja humory, widze po swoim... czytalam poprzedni watek i tam jest ze takie stany depresyjne jak nasze to normalne. szczerze mowiac ciut mi lepiej jak wiem ze to przez ryt, ale gdybym mogla przespac ten stan byloby super. tak jak Wy:/ do tej pory miewalam zle humory ale nie bylo to az tak zle:/ Mystery a u Ciebie to spowodowane czyms konkretnym czy tak Cie napadlo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:49 Tak miewają humory, mój np. proponował mi spotkanie po czym sam zaczął się z niego wycofywać podając głupie argumenty.Mój nie jest aż tak zły, bywały gorsze, u mnie to raczej zrezygnowanie i niechęć do wszystkiego.Czymś konkretnym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:48 Nie wiem.U mnie całe spotkanie poszło nie tak, mimo że zapowiadało się super.Nie wiem czy to kwestia mojego przewrażliwienia czy miałam się o co zdenerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:50 moze to przewrazliwienie. oczekujemy ze jak juz sie robi fajnie to tak pozostanie. a jak cos idzie nie tak to beczymy. ja tak mam, ale widze ze do placzu doprowadzaja mnie rzeczy ktore jak jeszcze bylam nastawiona mega pozytywnie, splywaly po mnie i w ogole nie obchodzily. a teraz? rezygnacja i dol Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do mystery... 26.04.09, 12:53 a ja jemu zaproponowałam spotkanie, ale nie sam na sam. ale odmówił bo nie ma czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:57 Może naprawdę nie mieć albo się waha i dlatego odmówił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:00 :):) a ja mam dziś swietny humor :) bylam wczoraj w kasynie i klubie :) zaszalalam a co :D wiecie co wam powiem ze mam po tej ostatniej nocy duzo wiecej nadziei w to ze się uda :) i zanuce Wam kawałek piosenki " nie ma nikt takiej nadziei jak ja, nie ma nikt takiej wiary w ludzi i cały ten świat" :) mam taka nadzieje ze sie uda i ze Lilith pomoze mi osiagnac moj cel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:58 Mój umie zniszczyć wszystko jednym zdaniem, a pózniej pyta się jak idiota dlaczego jestem zła, co mi się stało itp.Mam ochotę to rzucić w diabły jak słyszę co mi mówi też mam swoją cierpliwość Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do mystery... 26.04.09, 13:01 bo oni czasem wyłączają mózg.....a często myśla czymś innym:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:04 tez sadze ze mogl nie miec czasu aniolku. albo ma slynne humory. mystery eh moj tez tak ma jest tak fajnie a nagle........no i wtedy zaczynaja sie moje 'jazdy':/ z drugiej jednak strony wiem ze to czesc rytu i jest to troche pocieszajace, bo jak sie unormuje, to bedzie si. tez bym wolala zeby ciagle bylo slodko, bo nigdy nie wiesz kiedy i jaki cios dostaniesz. a potem faktycznie jak gdyby nigdy nic jest wielce zdziwiony ze ja mam focha. tak juz chyba musi byc. pamietajmy ze to ryt i zly humor tez minie. jest takie powiedzenie ze najciemniej jest tuz przed wschodem slonca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:07 Być może div, ale jest to średnio pocieszające jak idę na spotkanie z w super humorze a wracam zaryczna.Poza tym, u ciebie jeszcze jest czas do trzech miesięcy, a u mnie minęły kilka dni temu i mam z nim kontakt od ponad półtora miesiąca, więc ile jeszcze?:/ Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do mystery... 26.04.09, 13:10 u mnie 28go mijają 3 miesiace. i nie wiem co o tym myślec. bo 2 razy ja się odezwłam, napisałam, a raz on... ehh sama juz nie wiem co o tym myslec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:13 z tego co pamietam u Anny tez juz jest po 3m-cach. i ma to samo co my. to raz. dwa - nie bedzie tak ze mijaja trzy miesiace i zaczyna sie sielanka, w ciagu 3m-cy mial sie zaczac kontakt i uczucia do siebie, potem trzeba sie dotrzec ja jeszcze czekam na odejscie tez 3ciej. tak jak ryt ma niby 3 miesiace tak klatwa miala miec 1. u mnie juz prawie dwa po, a ona dalej jest. teraz patrze na jego gg a tam "caluski xxxxxxxx" (bo imienia nie podam tu) z drugiej str niby klatwa tez do 3mcy wiec nie wiem jak ja sie czuje? mam ochote mu napisac zeby sie pier...lil w cholere, ale go strasznie kocham. wiem ze to nie jest tak ze minie te kilka miesiecy i on pier...nie w kat swoje dotychczasowe zycie, ale ciesze sie ze chociaz stosunek do mnie ma lepszy. przejdzie, unormuje sie, badzmy dobrej mysli. przypomnij sobie siebie te 3 miesiace temu jak pragnelas jedynie kontaktu z Nim. im wiecej masz tym wiecej chcesz, to naturalne :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:19 tego nie wiem, cos musi "obudzic" bo niby skad nagle jakies romantyczne i slodkie slowa z ust faceta, ktory kiedys tak nie mowil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:20 Ale jak to właściwie jest?Oni w ogóle nam kiedyś powiedzą, że nas kochaja?Bo u mnie jest super super a pózniej jeden tekst przekreśla wszystko i co najlepsze, tekst rzucony nieświadomie:/Chciałabym z nim już bym tak normalnie, ale nie wiem czy kiedyś tego doczekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:24 z tego co sie orientuje, sami musimy o nich dbac. wiec rownie dobrze moze powiedziec ze kocha i odejsc, choc z bolem, jesli bedziemy takim pomiatac. na tej samej podstawie uwazam, ze kiedys to sie unormuje. a poza tym mam taka refleksje - byc moze to jest tak, ze aby ryt zadzialal (szybko,czy tezwogol e) to mozewazne jest to co bylo przed rytem? jesli on/ona cos do nas czuli, to rytowi jest latwiej zadzialac ze tak powiem, a jesli nie bylo nic, to pod gorke?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:34 Na pewno tak jest, bo wystarczy spojrzeć na to jak się zachowują wobec nas teraz.Ja ze swoim facetem byłam sporo czasu i wiem, że z mojej winy ten związek się rozpadł i np. u mnie było super od pierwszej rozmowy, zero dystansu czy czegoś takiego, zupełnie tak jak dawniej.Teraz jak się widujemy to on często powraca do jakichś moich wypowiedzi albo zachowań z przeszłości.Zresztą Lil pisała, że przy partnerach, z którymi się było albo jeśli oni coś do nas kiedyś czuli, ryt będzie niejako pobudzeniem ich uczuć a nie sztucznym wytworzeniem, bo przecież one kiedyś były.Tak musimy o nich dbać, ale jak widzę czasami co się dzieje to się zastanawiam po co to wszystko i ile jeszcze muszę znieść:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:48 ja mam tak samo, pytam siebie po co? ale jak to sie mowi serce nie sluga. kocha, wiec trwam. ale w koncu sie unormuje. a i depresja minie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:52 U ciebie jest jeszcze ta trzecia, więc niejako rozumiem to, że jest u ciebie różnie, ale u mnie nikogo nie ma, zostawił ją momentalnie i teraz co?Jest fajnie i jeden głupi tekst niszczy wszystko.Mogłabym sobie powiedzieć, że przecież i tak będzie ok, ale nie widzę w jego zachowaniu żadnej sztuczności, więc i jego słowa traktuję poważnie i mnie dotykają.A co Lil ci mówiła?Że te nastroje miną?U mnie widzisz ile to się ciągnie, może to moja wina i jestem przewrażliwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:01 mowila ze to minie i ze mowila ze tak bedzie (fakt). ze oni sie rozejda (w to mi najciezej uwierzyc, ale kiiedys wrozyla mi co do innego chlopaka, z ktorym sie chwilowo widywalam. on mial dziewczyne wieloletnia i mimo to zaczal sie ze mna spotykac. i Lili powiedziala ze zostawi te babke i faktycznie to zrobil, chociaz ja juz go nei chcialam bo wtedy odnowilam kontakt z tym na ktorego poszedl ryt. wiec wierze w jej slowa). powiedziala ze mam sie nie bac i trwac w postanowieniu, wiec sie staram. wiesz co do sztucznosci to ja tez jej nie widze, ale nikt nie mowil ze bedzie cos takiego widac. po prostu cos mowi (albo po prostu znika na dluzszy czas i cisza). wiec mysle ze to tez jego wahania sa, ze potrafi siedziec cicho dluzszy czas, a potem mamy bardzo intensywny kontakt i to taki, ze fruwam z radosci pod sufitem. tez biore wsio do siebie eh na wsyzstko trzeba czasu, nastroje tez mina, jak juz facet sobie pouklada w glowie. i tak sa postepy, sama widzsz, nie mieliscie kontaktu pare miesiecy o ile pamietam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:06 Mówiła, że tak będzie tzn.że będą takie wahania?Dokładnie nie odzywa się a pózniej jak gdyby nigdy nic.Zawsze on się do mnie odzywa i jak jestem zla to próbuje to naprawić.Myślę, że sztuczność widać u tych, którzy z kimś nie byli, bo trudno sądzić, że ktoś szczerze kocha jak wcześniej nas miał gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:15 tzn wiesz ja ze swoim nie bylam bo sie nie udalo z roznych wzgledow, ale uczucie bylo i cholernie silne przyciaganie. ale o to przeciez chodzi;) nawet mnie opieprzyla jak jej marudzilam ze 'mowilam ci abys sie przygotowala', mowila ze beda wahania i zebym zaleglosci nie robila. nie wiedzialam o co chodzi, ale juz wiem - depresja=brak sily do dzialania, euforia=zbyt zaaferowana, by robic przyziemne rzeczy. wiec musze sie zmuszac. a co do kontaktu - ja tez siedze cicho! zawsze on. a jak mam focha toprobuje naprawic. a najdziwniejsze jest to u mnie, ze kiedys bylo tak ze jak byl z tamta to siedzial cicho kontakt byl mniejszy, a jak byl sam (praca zwiazana z wyjazdami) to napie..lal do mnie ciagle smsy. a teraz potrafi siedziec cicho bedac na wyjezdzie (np teraz), a zasypywac mnie wiadomosciami bedac z nia (np w ostatnie swieta). no nic, siedze i wierze i czekam. jak Lili wroci to sie jej znowu poradze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 15:58 mówiła czym są te wahania spowodowane?Bo się czuję przez nie jakby to była moja wina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:02 Czyli musimy przez to przejść:)Ciekawe ile to potrwa.Bardzo fajnie mi się z tobą pisze, dzięki za rozmowę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:04 no tak, to taki efekt uboczny rytu. ja też dziękuję i na wzajem..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 16:07 przejdzie przejdzie, cierpliwosci. mnie slowa Anny podniosły znów na duchu:) i Twoje archiwalne, w poprzednim watku, wiec serio nawzajem - milo sie Ciebie czyta;)wiec czekamy na powrot dobrego humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Czy wyszło czy nie wyszło, działa nie działa..... IP: *.subscribers.sferia.net 26.04.09, 14:24 Ryt ma nam dać drugą szansę, a jak ją wykorzystamy zależy tylko od nas. Ryt wszystkiego za nas nie załatwi i było o tym pisane już na tym forum. I zamiast skupiać się na tym czy ryt działa czy nie działa należy tą energię przekierować na coś innego. Skupić się na sobie - tak jak pisał to Kamil. I nie ma co się załamywać czy wyszło czy nie. A może miało nie wyjść, bo może będąc z tą osobą zrobilibyśmy sobie więcej krzywdy niż dobrego? A może ta osoba jest tylko drogą do tej właściwej osoby, z którą stworzymy fajny i długotrwały związek? Poza tym każda z osób, która robiła na kogoś ryt ma świadomość tego, że z jakiś powodów w naturalny sposób nie możemy być z tymi osobami i może mamy z nimi nie być i nawet ryt tutaj nie pomoże, bo te osoby nie są nam "pisane"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: Czy wyszło czy nie wyszło, działa nie działa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:31 pewnie cos w tym jest. z tym ze np. u mnie przed rytem i tak wychodzilo ze bedziemy razem, ze sa spore szanse a zrobilam go w ramach 'pomocy', swego rodzaju 'dopalacza', co niczemu nie szkodzi. poza tym...wieje w Twojej wypowiedzi czyms, co podchodzi mi pod religie 'mialo byc', 'nie mialo byc', 'pisane'. wczesniej bylo pisane ze ryt jak jest, to dziala i koniec, predzej czy pozniej (z wyjatkiem ciazy i choroby psychicznej) poza tym, kazdy ma prawo do bledu, czego owocem czesto sa rozpady zwiazkow pozdrawiam i zycze powodzenia (bo chyba tez miales/as ryt) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: Czy wyszło czy nie wyszło, działa nie działa. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 14:34 nie wspomne ze niektorzy robia to dla swoich dzieci, by mialy rodzicow. dla nich juz mniej istotne jest to czy bedzie to milosc do konca zycia i przeznaczenie, chodzi o dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do mystery... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 13:05 Mój tylko tym myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
ash_15 Re: Już nie ma na co czekać... 26.04.09, 11:04 kasiu..wiem, co czujesz..ale to nie jest rozwiązanie. może po prostu potrzebujesz rozmowy..mi pomaga rozmowa, z kolegą..przyjacielem. to nie koniec..to nie czas na koniec. trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Re: Do Pauliny 26.04.09, 13:15 Uwierz mi Paulino, że gdybyś wiedziała to co ja wiem, miałabyś inne zdanie co do tego "...nie mamy prawa nikogo osądzać..." Nie chce pogrążac dalej tych "pań...", ale niech nie straszą mnie sądem, bo to może się źle się skończyć, ale dla nich nie dla mnie. Wówczas pewne osoby dowiedzą się co szykowały na nie te "panie"... :D Największą zarazą i zmorą dziesiejszego świata jest obojętność. Obojętnośc i znieczulica na ludzki ból i udawanie, "że nic się nie dzieje", przymykanie oczu na różne wydarzenia doprowadzi nas kiedyś do autodestrukcji...:( Pozdrawiam cię Paulino, życzę miłego dnia Willow P.S Mam nadzieje, że nie potraktujesz tego wpisu jako atak na ciebie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Do Pauliny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 18:44 Oczywiście Willow, że nie potraktowałam tego, co napisałeś jako atak i Ty również nie traktuj tak mojej wypowiedzi. Pozdrawiam Cię i również życzę miłego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g1 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.cable-modem.tkk.net.pl 26.04.09, 14:33 przepraszam cie gosciu ale pieprzysz straszne glupoty.. od kiedy to ryt jest tylko na osobe,ktora jest nam pisana? skoro jest pisana,to nie potrzeba rytu to chyba logiczne co? zapanowal tu na forum straszny fanatyzm.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna willow/div IP: *.centertel.pl 26.04.09, 15:06 Willow, przestan gadac glupoty. Nie lepiej siedziec cicho i czekac na efekty? po cholere niepewnosc wprowadzasz. Sa tu ludzie, ktorzy maja nadzieje i czekaja, ze bedzie ok, a TY to im zabierasz. Co do spelnienia rytu. Ja od swojego wczoraj uslyszalam to, na co czekalam od dawna. czyli ryt sie dokonal. I jeszcze Ci powiem, ze gdybym wiedziala, ze tak nie bedzie wogole za to bym sie nie zabierala. o tak jak i on, takze i ja jestesmy w takiej samej sytuacji zyciowej. Wiec jak nie wiesz o WSZYSTKIM, to sie nie wypowiadaj. Troche brakuje Ci doswiadczenia zyciowego, ale to pewnie z racji Twojego mlodego wieku. Wlasnie dlatego nie spotykam sie z ludzmi poza forum i z nimkim sie stad nie kontaktuje. A poki co nikt tu nikogo nie zabija i nikt na kobiety w ciazy klatw nie rzuca. skup sie lepiej na sobie i swoim zyciu, a nie z zegarkiem w keku czekaj na efekty. Dziewczyny nie martwcie sie. DIV, bedzie ok. Ja na to wszystko czekalam od grudnia. Teraz to mam. Ale w durzej mierze musialam na to zapracowac sama. Bo Lilka nas bardziej ku sobie skierowala . Tak wiec jak masz dni zwatpienia, dola, to stawiaj temu czola. Jestem pewna, ze Ci wyjdzie, tak jak i mi wyszlo, chociaz czasem tez bylo ciezko i pewnie czasem tez bedzie, ale takie jest zycie. JA juz zmykam. Wiecej sie tu nie pojawie.Doczekalam sie, Ty tez sie doczekasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: willow/div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 15:13 dziekuje:) no coz nic juz nie wskazuje na to by mialo byc ok, ale wierze. nie ma to jak przeczytac o milosci do innej, ale.. dzieki za slowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Do Anny 26.04.09, 16:10 To ty bredzisz głupoty i nie zwalaj na moje "niby" małe doświadczenie życiowe. Mądrośc życiowa niekoniecznie musi iśc w parze z wiekiem. Twoja historia zadziała na mnie jak płachta na byka, bo przypomniałem sobie dokładnie swoj okres dzieciństwa, tą traume która odbija się na mnie aż do dzisiaj. Przez taką "panią" twojego pokroju moja matka straciła męża, a ja ojca. Brzydze się takimi ludźmi jak ty i twoja koleżanka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Do Anny IP: *.centertel.pl 26.04.09, 17:26 nie badz smieszny...zaraz zaczniesz obwiniac lilke, ze pomaga w takich wypadkach ludziom:)))). Albo, ze zglaszaja sie do niej dziewczyny, ktore chca klatwy na ciezarne zrobic. Widac Twoi rodzice nie staneli na wysokosci zadania skoro traume przezyles i straciles ojca. wszystko zalezy od tego jak ludzie potrafia funkcjonowac w nowej sytuacji. Na szczescie, u mnie nikt nie ucierpial i nikt traumy nie przezyl. wrecz przeciwnie wszyscy WKONCU odetchneli z ulga!!! a dzieci nadal maja rodzicow, ktorzy o nie dbaja i je kochaja. Wiec sam widzisz:). Powodzenia w zyciu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna dziewczyny IP: *.centertel.pl 26.04.09, 17:30 Dziewczyny, głowy do gory!!!!! wszystko bedzie dobrze. Doczekacie sie. Tylko nie dajcie sie prowokowac co niektorym i nie pozwolcie odebrac sobie nadziei. Mi Lilka ja dala, mówiąć, ze wszystko sie ułoży i bedziemy razem szczesliwi bo tak powinno byc:)))). Trzymam za was kciuki!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: Do Anny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 17:38 i tu widzimy jak bez sensu jest zwierzać się ze swoich problemów i utrzymywać kontakty poza forumowe - Willow jesteś facetem a zachowujesz sie jak baba z magla, wrzuć na luz i nie wpierniczaj się w cudze sprawy i morale bo to nie twoja broszka że tak powiem , praw nabędziesz jak Ci aureole pośmiertną założą a na razie ..... no właśnie i od razu mówie uprzedzając twój atak - wiem o co chodzi z Anką i Sylwią - ALE TO JEST ICH SPRAWA A NIE TWOJA DO JASNEJ CHOLERY!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Re: Do Anny/miche-line 26.04.09, 19:03 "nie wpierniczaj się", "nie jest twoja sprawa" , etc Może i masz racje miche-line. Gdybym był jak większośc społeczeństwa, to by mnie to nie obchodziło - bo niestety wpajane nam jest to że jak coś naszych tyłków nie dotyczy to do tego nie mamy prawa się odnosić. A że jestem inny to wyrażam swoje zdanie i nikt nie może mi go nakazać zmienić albo kazać zamknąć usta. Wasze życie, wasze decyzje i z ich będziecie kiedyś rozliczani... Dla mnie temat jest skończony (nie mam zamiaru do niego wracać, bo człowieka aż krew zalewa jak można być tak zimnym i wyrachowanym...) i nie życze sobie więcej inwektyw pod moim adresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: Do Anny/miche-line IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:15 Willow Ty mnie chyba nie rozumiesz - po prostu ten temat i ten wątek nie jest miejscem do tego typu rozliczeń , a wyciąganie na światło dzienne cudzych sprawek i sekretów na forum gdzie atmosfera jest z dnia na dzień coraz gorsza niczemu nie służy a jedynie zwiększa napływ negatywnej energii a to że uważam że nie jest to temat na forum nie znaczy że uważam że jest to dobre tyle na ten temat , i nie używam wobec ciebie żadnych inwektyw - jak zwykle wyolbrzymiasz - pewnie to wpływ rytu DDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:10 pogubiłam się już na tym forum :/ straciłam wątek :) Odpowiedz Link Zgłoś
ash_15 Re: do aniołka1011 26.04.09, 15:35 aniołku, pisałaś, że patrząc na zegarek, często widzisz takie godziny jak np. 14:14. ja mam tak samo, ostatnio coraz częściej, np. sprawdzam godzinę i widzę (tego samego dnia): 08:08, 10:10; 12:12 i 19:19. zapytałam pewnej wrózki na jej blogu, czy to coś oznacza. jej odp.: ten ktoś na kogo czekasz spóźni się z przyjściem do Ciebie. zegar pokazuje ci czas .. po czasie. wiem, to dziwne sformułowanie, ale jakoś mi to wytłumaczyła: gdyby spotkanie było na konkretną godzinę np. 13:00, byłoby ok. a tak zegar pokazuje 13 minut PO 13. to jest to opóźnienie. czyż to nie dużo wyjaśnia? w kwestii naszych opóźnień? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do aniołka1011 26.04.09, 15:45 dziękuję Ci bardzo za odpowiedź. czyli tu chodzi o spotkanie z tą osobą? jestemy umówieni i on się spóźni? ostatnio w nocy zauważyłam ze pokazują mi sie same dwójki w godzinie...hmm... rozumiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
ash_15 Re: do aniołka1011 26.04.09, 15:52 ja tej wróżce napisałam że czekam na kontakt od byłego, a od jakiegoś czasu bardzo częśto (w zasadzie od początku, a ostatnio co kilka godzin każdego dnia) pojawia się sytacja z tymi godzinami. trochę mnie to podniosło, nie ukrywam :) Odpowiedz Link Zgłoś
maraton.maraton Do Kasi !!!! 26.04.09, 18:45 Kasiu jeśli czytasz forum napisz do mnie na gazetowego u mnie sytuacja identyczna była jak u Ciebie, ale znalazłam kogoś kto pomógł.I to dzieki białej magi i pomocy Bożej. Ta osoba uratowała mi życie i powróciło to czego pragnełam. I napisałaś świete słowa !!!! króliczki z nas zrobiono !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Do Kasi !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 18:50 oho zaczyna sie. he he he. nie tedy to inna droga, byle tylko klientow odebrac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nbv maraton.maraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 19:18 Podaj adres, gazetowy nie dziala Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 26.04.09, 21:30 Wiecie w sumie nie dziwię się powoli osobą które tracą nadzieje... Może porównanie nie jest najlepsze ale to tak jak byśmy poszli do lekarza. Zdiagnozował nas podał leki odesłał do domu, ale nam po tych lekach nie jest lepiej, chcemy iść znowu do niego by mu to powiedzieć a on nas nie wpuszcza. Jeszcze niektórzy robią sobie żarty że coś mają do przekazania, tak jak by nie wiedzieli ile dla nas znaczy każda wiadomość a tym bardziej od Sabinki.... Może to taki dzień dzisiaj, ale tak uważam...Może rzeczywiście te ryt nie działają...Powinno przecież być coraz lepiej...Ale właśnie nikt nam nie może na te pytania odpowiedzieć... Może kasia ma racje wziąć tabletki i zasnąć.... Tak to niestety widzę na dzisiaj.... Ehhhh PS. Ponawiam proźbe...Jak by komuś udało się z LILITH skontaktowac niech też zapyta co znami i jak to wygląda, czy my też możemy do niej pisać itd... Dobranoc Wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
maraton.maraton Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 26.04.09, 21:41 Skrzynka działa w 100 % proponuję nie wypowiadać się osobie, która uważa , że zabawa się znów zaczyna. Nasz gwiazda przybyła kase pobrała poleciała. Tak jest prawda. To dziwne,że ja uzuskałam coś w tak szybkim czasie i to białą magią,dobrem i pomocą Boską. Ale takich ludzi to strasznie boli , prawda ? okazuje się, że są osoby, które nie muszą przybywac na forum by udowadanić coś. Jeśli człowiek bardzo pragnie szczęścia z czystego serca i dobroci , to odnajdzie prawdziwą osobę. Mnie się to udało i też kiedyś przesiadywałam na tym forum i topiłam smutki, szanowan Pani Sabina zlinczowała mnie gdy śmiałam powiedzieć wprost , gdzie jest to wszystko co było obiecane? pytam gdzie ? gdzie Nasze szczęście ? gdzie cieżko zarobiona kasa ? gdzie te zwroty ? bo jakoś nie widzę tego. Gdzie wielkie umiejętności ? nagle tylko wybrani klienci mają kontakt ? ryty wykonane czas 3 miesięcy już przeszedł i sabinka zmyła się. A tak nadawała na innych ,gdzie ta wrodzona dobroć, szacunek dla klienta.... ? Proszę o psy gończe aby przestały tu pisać i ośmieszać się i wciskać kity, jak to u nich super działa.Bo to już , jest nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 do sylwia / maraton.maraton 26.04.09, 21:53 sylwia /maraton.maraton Sylwio dzięki za info...Dzisiaj jakiś głupi paskudny dzień, ale to też przez to że kontakt się urwał...nic nie idzie tak jak trzeba...no i najgorsze że wróżba co do kwietnia się nie sprawdziła... maraton.maraton więc cieszę się że znalazłaś taką osobę, życzę ci z całego serca abyś była szczęśliwa.. ”Bo ten miłość zrozumie, kto raz kochał a więcej nie umie” U mnie jest taki maleńki problem że Bóg o mnie już dawno zapomniał:) Życzę ci wiele szczęścia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 21:41 kamil ja miałam kontakt z Lilith ale to była kwestia tylko jednego maila i rzeczywiście Lilith powiedziała że przekazała informacje jednej osobie i ze na pewno ta osoba umiesci je na forum :) więc myśle ze to nie zarty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 22:17 Dobrze by było, aby ta osoba umieściła na forum informacje, jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
maraton.maraton DO KAMILA 26.04.09, 23:31 KAMILU BOG NIGDY NIE ZAPOMINA.MYŚLISZ, ŻE JA NIE PRZEKLINAŁAM NA NIEGO GDZIE JEST I DLACZEGO TAK MNIE POZOSTAWIŁ ? ZROZUMIAŁAM TO GDY PEWNA WROŻKA POWIEDZIEŁAM MI, ZE MAM POSZUKAC KOGOS PRAWDZIWEGO BO TAM GDZIE POSZLAM O POMOC TYLKO WPADLAM W ŁAPY OSZUSTA DOBRZE ZORGANIZOWANEGO.SZUKAŁAM BIAŁEJ MAGI I ZNALAŁAM.OSOBE, KTORA NAUCZYLA MNIE JAK WALCZYC Z CZARNA MAGIA , JAK SIE BRONIC ? OSOBA TA PROWADZI CIE CALY CZAS, KONTAK MASZ BEZPOSREDNI NAWET 2-3 DZIENNIE. PO WYKONANIU ZAPLANOWANYCH RZECZY,SAMA KONTAKTUJE SIE Z TOBA ABY ZAPYTAC JAK SIE CZUJE KLIENT CZY COS WIDZI , JAKIES ZMIANY ITP. WIESZ JAKIM SZOKIEM BYLO DLA MNIE TELE OD TEJ OSOBY Z ZAPYTANIEM JAK SIE CZUJE CO WIDZE , JAKIE ZAMIANY ITP. KAMILU NAPISZ DO MNIE, BOG NAPRAWDE ISTNIEJE I NIE ZAPOMINA, NIKIEDY KAZDE NAM ZBLADZIC UPODLAIC SIE ABYSMY CO ZROUMIELI.POROZMAWIASZ Z TA OSOBA, I NIE BEDZIE TO ROZMOWA 10, 15 MIN JAK TRZEBA TO I 2 GODZINY. NIE PODAM NIC TU NA FORUM, BO MI NIE WOLNO. ALE WALCZ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: DO KAMILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:42 eh stara spiewka i oczernianie. nie twierdze ze lilith zawsze sie sprawdza, ale sprawdza sie wielu, to potwierdzone. nawet jesli mowisz prawde, to i tak wyglada na nowa reklame. po co wyzywasz od psow? to sa po prostu ludzie ktorym sie udalo. szczescia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: DO KAMILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 23:43 a ja mam kontakt z Lil. teraz wyjechala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: DO KAMILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 05:27 A nie wiesz, kiedy wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówka a wtedy: IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 27.04.09, 06:56 www.okulta.com.pl/kontakt.html Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia_9 L. wyjechała !!! 27.04.09, 01:57 Paluszek i główka to szkolna wymówka! Odpowiedz Link Zgłoś
maraton.maraton Re: L. wyjechała !!! 27.04.09, 09:14 Po pierwsze nikogo tu nie reklamuję. Jest wolna ręka korzystasz lub nie. Szkoda tylko,że nikt nie widzi jaką reklamę my sami zrobiliśmy Sabinie. Doprowadzaiła do kłótni między nami , przekazywała fałszyfe info. Ludzie, którzy chceli odebrać kasę, nagle lądowali na forum jako trolle. Musieli pisać pozytywy dla niej bo groziła. I tak wygląda prawdziwy z krwi i kości ezo ? Niesety jej umiejętności to tylko lekkie klątwy, to wszystko dalsze rzeczy to wiedza książkowa. Dlaczego wyrzucono ją z forum? dlaczego ma zakaz wypowiedzi. Przeanalizujcie sobie rzeczy, które pisała, to samo znajdzie się w necie lekko zmienione artykuły innych osób. Tyle ,że byliśmy tak ślepi i baliśmy się ,że jak te konie z klapami na oczach szliśmy za nią. Ludzi, którzy tu pisali prawdę traktowaliśmy jak konkurencje i trolle. Nasze huśtwaki nastrojów , to ingerencja sił nieczystych. Dlaczego po białej magii nie ma nic takiego ? dlaczego nagle chce Ci się żyć ? Wiecie jakie to dziwne uczucie po tak długim czasie? osoby, którym się udało, na palcach u jednej ręki można zliczyć.I też nie ma pewności czy to klient czy też podstawiona osoba, a może tak własnie było im zapisane w Bożym planie. Czarna magia jest istnieje ale idąc po nią stajemy się jej niewolnikami. Dlaczego są takie tłumy u osoby, u której byłam, która nigdzie się nie reklamuje i nie ma zamiaru tego robić. Nie wolno mi tu pisać na forum kim jest ta osoba i szanuję to. Mnie pomogła ta osoba, ale czy wam pomoże nie wiem bo zawsze ta osoba pyta o pozwolenie od Boga, jesli go nieuzyska powie wam wprost przykro mi Ciebie , czy Ciebie czeka inna droga.Nikt przez tą osobą nie jest traktowany jako klient. Jest z tobą codziennie, przy tobie wszystko mówi i sprawdza. Nie omja niewygodnych pytan, jak to robiła Sabina. Ilu z was zadawało po kilka pytań a dostało dop na wybrane przez nią. Nikt wam nie każe iść tam po pomoc, sami decydujecie , sami macie własny rozum. Sami przekonajcie się na własnej skórze a nie na tym co kto wam powie lub napisze. Przecież ja też mogę być naganiaczem dla tej osoby, prawda? Sabina dała mi szkołe i za to jej dziekuję. najpierw spradz a potem mów. Chciałabym Sabina abyś wreście oddała kasę, choć tyle miej cywilnej odwagi. Jak widzisz dobro zawsze wygrywa ze złem, a zbogaciłaś się na nas na naszym nieszczęściu. Kiedyś i tobie przyjdzie zapłacić. każdej osobie, która czyni zło. Wiece jakie sumu się płaci w tym kraju ezo, którzy są zanin w świecie 1/3 tego co my jej daliśmy. Brawo Sabina dla super pomysłu na zrobienie w tym kraju kasy, moje uznanie dla Ciebie w tej tematyce. PS : nie istnieje coś takiego jak przesunięcia po rytach. Nie ma czegoś takiego jak ryt. No ale trzeba było się przekonać o tym mnie samej i poczytać trochę na ten temat. A to że wyjechała to prawda, ona do Polski już nie wróci. Kasa nasza też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwukropek Re: L. wyjechała !!! IP: 195.205.44.* 27.04.09, 09:41 Teraz, kiedy wiadomo, że L potrafi rzucać tylko słabe klątwy, a ryty nie działają nikt nie musi się już bać! Nie potrzebnie czuliśmy się zastraszeni . . . Ciekawe, czy ona wróci jeszcze do kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: L. wyjechała !!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 09:44 oj ktos pusci plote ze wyjechala to wy juz myslicie ze na zawsze:/ we wszystko uwierzycie co ktos powie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: L. wyjechała !!! 27.04.09, 09:48 maraton.maraton napisała: > trolle. Nasze huśtwaki nastrojów , to ingerencja sił nieczystych. > Dlaczego po białej magii nie ma nic takiego ? dlaczego nagle chce Ci > się żyć ? dziwne. bo ja czytałamm że nie ma czarnej czy białej magi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwukropek Re: lilit666 szukała sposobu na lepszą kasę IP: 195.205.44.* 27.04.09, 10:20 no to pięknie, ale teraz nie musimu się bać, bo wiemy, że jej uroki nie działają !!! I basta ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lilit666 szukała sposobu na lepszą kasę IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 10:22 szukasz dziury w całym. do wszystkiego sie doczepisz! eh Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: lilit666 szukała sposobu na lepszą kasę 27.04.09, 10:31 ahhaha:D ktoś coś napisze a wy od razu to łykacie. !! we wszystko uwierzycie! no zrywam boki:d haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miche-line Re: lilit666 szukała sposobu na lepszą kasę IP: *.kielce.vectranet.pl 27.04.09, 10:36 to bzdury są - ja sama jestem niepodstawionym przykładem, ryt finansowy działa u mnie i tyle ,nie można tak oceniać Lilki twierdzić że leciała na kase , przecież dużo robiła za darmo, ja znam kilka takich osób które nawet zeta nie zapłaciły, czas wszystko zweryfikuje i myśle że w czerwcu już każdy wątpiący bedzie się cieszył z efektów, pożyjemy zreszta to zabaczymy, Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Traktowanie klientów... 27.04.09, 10:42 A ja nie napisze o skuteczności rytów (czy są, czy ich nie ma...) tylko o czymś równie ważnym, czyli traktowaniu nas, klientów Sabiny. Postępowanie Lil w stosunku do nas, jej klientów, można zasadniczo wg mnie podzielić na 2 okresy. 1 okres bardzo pozytywny, sądze że nikt z nas nie może mieć do Sabiny jakichkolwiek pretensji za ten czas(była oddana naszym sprawom), a skończył się on z 20 marca...czyli pamiętnym spotkaniem warszawskim. Po tym spotkaniu postawa Lil zmieniła o 180 stopni. Jest ciągle niedostępna, w rozjazdach, trzeba prosic na klęczkach o jakikolwiek odzew z jej strony. Niestety wygląda to tak jakby Sabina (z przykrością to piszę) olała nasze sprawy. Czy tak powinny wyglądać relacje usługodawca - klient?... bardzo rozgoryczony klient Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Traktowanie klientów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 10:49 tak naprawde to nikt z nas nie wie co dokladnie wydarzylo sie 20 marca na spotkaniu w warszawie. Mozemy tylko domniemywac ze chodzi o klientow ktorzy sie umowili a nie przyszli, obiecali ze zaplaca a nie zaplacili... moze i o to chodzi ale wg mnie tak szczerze sprawa nie dotyczy tylko tego. Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Re: Traktowanie klientów.../sylwia 27.04.09, 10:58 Ja byłem na tym spotkaniu i co mi z tego przyszło, jak teraz jestem na cenzurowanym... Chciałem tylko Sylwio podkreślić ten moment przełomowy w którym zaczęło się wszystko psuć. Przed 20 marca przecież nie było tyle nieporozumień i "wojenek" na forum, a teraz atmosfera z dnia na dzień gęstnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwukropek Re: Traktowanie klientów... IP: 195.205.44.* 27.04.09, 11:01 Od czego zależy, że z jednymi kontaktuje się, a z innymi nie? Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Re: Traktowanie klientów... 27.04.09, 11:07 Właśnie nie wiadomo jaki jest klucz odpowiedzi...i to jest najbardziej irytujące. Nie chce wchodzic w kompetencje Sabiny, ale czy tak trudno byłoby zakomunikowac ludziom, że odpowiada na maile powiedzmy tylko we wtorki czy w piątki?...albo w inne dni tygodnia. Człowiek nie czekałby naiwnie na odpowiedź Lil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Traktowanie klientów... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 11:11 a może spróbujcie napisać do niej jeszcze raz? ja napisałam 23 kwietnia i tego samego dnia dostałam odpowiedz. Atmosfera gestnieje z wiadomych wzgledów - koncowka stycznia dobija do konca wiec jest niepokoj- uzasadniony zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo do maraton.maraton IP: 212.244.174.* 27.04.09, 10:51 a mozesz podac do siebie maila? Odpowiedz Link Zgłoś
maraton.maraton Re: do maraton.maraton 27.04.09, 13:00 Możesz napisać na gazetowy. Ktoś tu napisał,że to istne bzdury. Jeśli tak, to proszę szczęśliwa jesteś ? masz ukochaną osobę u swego boku ? każda z przepowiedni się sprawdziła? Niestety nie, dlaczego jest już nas tak dużo, którzy mówią dość, Dość cierpienia i zabawy naszymi uczuciami. Wybóre wypowiedzi od sabiny do klientów, niestety zachwilkę i to się skończy.Jak wam klapy z oczu spadką , to poczujecie to samo co my. Teraz to my walczymy już o swoje, bo ciezko pracowaliśmy aby zapłacić za tzw " ryty" byliśmy uczciwi zapłaciliśmy, ale to samo nie poszło w naszym kierunku. Nauczyłam się jednego, trzeba mi udowodnić ,że coś działa. Udowodniono mi nie słowem a rzeczywistością. A każdy z Was sam musi dotknąć swoje rzeczywistości a nie słowa pisanego. Bo ja tu mogę wodę lać, bajki wypisywać. Sam człowiek na własnej skórze musi się przekonać, musi miec dowód w ręku !!! Fachowiec nie może opierać się tylko na mailach , musi być ciałem i umysłem z nami, bo dzięki temu widzimy , słyszymy i wiemy sami co zostało zrobione co musi być zrobione itp. Co istotne trzeba szanowac drugiego człowieka, szanowac jego uczucia i jego ból.Jeśli tego nie ma to szkoda czasu na taką osobę. To proste jak 2+2 i tyle w temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: do maraton.maraton IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 13:05 a ile k,osztuje taka pomoc u tej pani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxyz Re: do maraton.maraton IP: *.centertel.pl 27.04.09, 18:14 Przepraszam, może nie powinnam się wtrącać, ale coś mi zaleciało w Twoim poście Ewą Janson. A to odnoszenie sie do białej magii i Boga znam. Przez dwa lata walczyłam o ukochanego, nic nie zmieniło działanie "białej magii", procz naciągnięcia mnie na 1000 zł. A tak poza tym nie ma podziału na białą i czarną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do maraton.maraton IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 18:46 mnie tez zalatuje tu ewą.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do maraton.maraton IP: *.chello.pl 27.04.09, 19:37 Jak nie ma podzialu na czarna i biala? A jak nazwiesz magie, gdzie do pomocy wzywa sie demony i dusze umarlych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: do maraton.maraton IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 19:40 magia to magia. nie ma podziału na czarną białą czy kolorową.nie jest to pakt z aniołkami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:07 sylwia, jak dostałaś wangę od klątwy to co było w środku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:30 była jedna figurka zapakowana w czarny materiał, kamyki tez chyba byly :) a czy cos jeszcze to juz nie pamietam :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:33 a bylo imie tej 3 na kamyku? bo ja mam wange i jakis kamien, albo cos, ale bez imienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:41 a wiesz ze nie wiem nie przygladałam sie az tak dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:43 czyli zakopalas wszystko razem? bo mi Lili mowila ze do tego jest jakis amulet zeby zdjac klatwe trzeba zmazac imie z niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:47 tak zakopalam wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:49 a ile czekalas po zakopaniu na spelnienie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 20:58 mi sie to spelnilo przed zakopaniem :) to nie ma nic do rzeczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:02 a Lili Ci nic nie mowila o tym z imieniem i nazwiskiem? hehe bo ja sama nie wiem juz kiedy mialam klatwe robiona, bo data na paczce jest z niedawna, dluuugo po czasie umowionego terminu. a ona dalej zakochana. wiec moze moja klatwa byla opozniona i dopiero od teraz mam liczyc czas... od ostatniego nowiu.ale sie ciesze ze mam paczke :) Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Re: do sylwii i div 27.04.09, 21:12 Dziewczyny, kiedy miałyście ostatni kontakt z Lil? Od jutra powinna chyba już odpowiedziec na maile? Co myślicie o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:14 nie nie mowila mi nic ale byl;a kartka dol;aczaona ze jak chce zdjac klatwe to zeby spalic kamien i zdrapac napis czyli pewnie cos tam napisane bylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:16 a jeszcze jedno pytanie... :) ten kamyk mialas osobno czy razem z wanga zawiniety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:17 razem z wanga:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do sylwii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:19 dzieki :) bo ja tam napisu nie widze, ale ze sie to czarne przykleilo i troche splesnialo to moze zaroslo, zamazalo sie, nie wiem :/ fakt napisane zeby spalic czyli samo zamazanie jakby co to chyba nic nie robi... eh oby klatwa zadzialala bo za mna najgorszy weekend zycia Odpowiedz Link Zgłoś
kamil-1122 Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 27.04.09, 11:47 Do maraton.maraton Dziękuję bardzo za chęć pomocy, i za informacje... Ale niestety ja zaufałem pewnej już osobie, może rzeczywiście okaże się oszustką, złodziejką, czy jak tam ją już nazwali...trudno, nie pierwszy i nie ostatni raz dostane w dupę, ale zaufanie polega na trwaniu w czymś, nawet jak to nie idzie po naszej myśli. Niestety ja zawsze zostaje na statku, nawet jak tonie, i wiesz, przynajmniej jak już na nim zatonę będę mógł osobiście przerosić Boga za moje grzechy, podam mu rękę i wrócę na dół gdzie będzie moje miejsce...Taki już mój typ, taki charakter, tak zostałem wychowany...Może i jestem idiotą...życie... Do póki nie dostane odpowiedzi od Sabinki "Spiepszaj dziadu" będę z nią do końca :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:09 Jestem rozdrażniona, autentycznie rozdrażniona. Nie wiem, jaką decyzję podjąć. Jutro mija 3 miesiące od wykonania mojego rytu. Zastanawiam się, czy zaprosić mojego byłego na spotkanie z okazji jego urodzin (w pierwszym tygodniu maja ma urodziny). Nie wysyłaliśmy sobie życzeń z okazji urodzin, na Wielkanoc też nie, a jak ja mu zaproponuję spotkanie i on mi odmówi, to wyjdę na idiotkę!!! Z drugiej strony, byłaby okazja, aby ryt zadziałał. Napisałam do Lilith, ale póki co, nie mam jej odpowiedzi. Jeśli ktoś ma z nią kontakt, proszę, niech poprosi ją by mi odpisała. Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Do Pauliny!!! 27.04.09, 21:19 Paulino, a może wyślij kogoś zaprzyjaznionego, aby wybadał w rozmowie co ten chłopak aktualnie do ciebie czuje, czy wiąże z tobą jakieś plany, itp? Oczywiście ta osoba musiałaby działac dyskretnie i w miare uważnie (żeby facet się nie skapnął o co chodzi...) Wcześniej mogłabyś krótko się go wypytac jakie ma plany na majówke (sms/mail). Przecież cie nie zje za to :))) A będziesz miała doskonałe alibi do przypomnienia o sobie... Pozdrawiam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Samopoczucie w oczekiwaniu po rytach cze 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 22:15 jutro mijają nasze "magiczne" 3 miesiące :/ ahhh u mnie nic sie nie dzieje jeśli chodzi o ryt. Powiem wam szczerze ze teraz to w ogole nie cuzje jego dzialania zerto wahan nastrojow... :) nic :) Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 Re: do sylwii i div 27.04.09, 21:20 Sęk w tym że wysłałem Sabinie 2 maile także 23.04 :((( Ja wysłałem je wieczorkiem (jakoś ok 21:00) i nie mam do dzisiaj odpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do sylwii i div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:22 ale przeciez jej w weekend nie bylo. ja jej odp 23 i tez nie mam jeszcze odp, ale mysle ze w tym tyg da znac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii i div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:23 ja wyslalam rano i dostalam tez odp wczesnie. hmm tak czy siak mysle ze warto sie przypomniec jak nie odpisze :) ale poczekaj jeszcze troche w sensie ze do jutra czy popojutrza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdfghjkl Re: do sylwii i div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:46 Nadzieja umiera ostatnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lkjhgfdsa Re: do sylwii i div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:50 gorzej jesli cos dziala :D nikt sie juz nie przejmuje takimi slowami, sorry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: do sylwii i div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:53 jakimi slowami?;> Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip limonka i twoj e-mail" Temat: Uczciwy układ."odp 28.04.09, 03:55 Powiem ci bo dzis wtorek a obiecalam ze na niego odpowiem :) skoro jednak czytam tu takie ino od ciebie odpowiem ci wlasnie tu ;) Ma ogromne zanaczenie czy lubie czy nie lubie klienta .OGROMNE . ja klienta lubic nie musze byleby mnie nie zrazal . jak to zorbilas ty ? otoz powiem ci czym . przebierjaac sie agniszko za swoja kolezke rowniez . 2.klamiac ze agnieszka czyli ty jest na ojomie 3.nie informujac mnie o ciazy swojewj oraz parnerki 4. fingujac rzekome meile ode mnie i gdyby nie twoja pomylka w datach czyli maile wyslane przeze mnie niby 30.04.2009 ktorego do dnia nawet dzis jeszcze nie ma 5.rozdajac adresy mail ora telki moich klientow ktorzy sie z toba skonmtakowali 6. piszac pod roznymi nickami z zemsty chcac wyperswadowac na mnie ryt ( metoda vipera na mnie nie dziala nie zyj zludzeniem) 7. PRZEDE WSZYSTKIM narazjaac dorote na stres . tu temetu nie rozciagne obie wiemy jaki . powyzsze powoduje moj uczciwy uklad . wezmiesz viera bo wiecej vipow nie zbierzesz to ci gwarantuje bedziecie tu trozsylac sobie falszywe info oraz mowiac ze tam sad i tak dalej a ja nie kiwne palcem i co zorbicie ze swoim zyciem? to pytabnie retortyczne . macie mnie chyba ze wolicie janson albo anubisa vel anne von bauer . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Co robie gdzie jestem gdzie mozna poczytac 28.04.09, 03:57 robie okulte ,robie ryty ,ngdzie nie wyjechalam a wpisujac w google wrozka lilith znajdziecie strone bez problemu .w dziale kontakt jest zawsze wywieszone info jesl imnie nie ma .jesli jestem przynajmniej raz na 2 dni opisuje na maile od was . co dwa dni nie codzinine z powodu majowego otwarcia projektu xul. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Wiec 28.04.09, 03:57 nigdzie nie wyjechalam ale to norma na tym forum . malo teog niegdzie nie wyjade a bede tam gdzie zawsze . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip viper 28.04.09, 04:01 mozesz sie tu przebierac za kogo chcesz ale nie wiedzialam ze zolniez moze byc tez cyganka z watku o stanie ;) tylko ty wiedziales o tym ;) no mielj zabawy zycze ja sie prost zabawie . tak jak wczesniej nie zorbie nic wiec zabieraj ja gdzies nad amazonie albo cos tam co chcesz. mielj zabawy z limonka zycze ci itp . dobrze ze nie zaprzeczyles wtedy dzialania klatw .tak jakby przyspaorzyles mi wieksza slawe niz myslales a jesli kiedys do mnie dojda jeszcze wasze niedorzecznosci to jednak cos zorbie i nie bedzie to mile i nie jest ot straszenie . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: viper i limonka 28.04.09, 04:03 niestety cos wam padlo i nie bedzie zebrania vipow ;) ryty podzialaly a was dwoje zostalo viper ktory za ryt nie zaplacil nie dostanie go i nie dostaniesz go nigdy tak jak i limonka . wiecje was nie bedzie . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip kobiety w ciazy 28.04.09, 04:04 uprzedadzac pytania 1. wr wrozbach nie wychodzi jesli chce im sie zrobic krzywde nigdy 2. tylko margosia i matii moga liczyc na moja pomoc bo obiecalam i musze .pozostale vet i tka bedzie w przyszlosci .,jesli ktos to przede mna zakryje moze liczyc na natychmiatowe zerwanie kontaktu bez wyjasnien . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip kobiety w ciazy part2 28.04.09, 04:06 3. facet nie zaciazy ale jak sie chce kobiecie w ciazy go odebrac dorga limonka jeszcze samej bycc przy tym w ciazy nalezy posluchac w tym wypqdku adisa nie przychodzic d omnie . czemu ? bo nie zaciazy ale chcesz jej zorbic krzywde . nie pytam czy rozumiesz bo watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip impar 28.04.09, 04:07 nie zorbie masic twojej babci juz .bo po ostaniej masic zanim sie dowiedzilam jaka jest swietna i jak jej pomaga dowiedzialam sie tez ze niby jej zaszkodzila prawie do zgodu zanim wyszla wiadomosc ze to nier masc tylk odomestos ale ja przylam szok i sobie wiecej nie zycze . niechinna szeptucha ci pomoze bo ty widze nie wiesz co to znaczy myslec caly dzien ze sie perwnie zabilo staruszke Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Jasonwidze ,janson ,vipery cyganki itp 28.04.09, 04:09 widze tu ze jest dalej ciag wykorzystywania nickow . jasnowidze nie mlgma pisdac bo mnie nier bylo .w dniach kiedy mnie nie ma nie jestme na internecie i tak jest od listopada wiec pocwicz janson z nowym wcieleniem . do stana tez nie radze pisac na ten nibuy nowy mail za zrobicie jak bedziecie uwazac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip rzodawaniem maili i telkow 28.04.09, 04:11 ci ktorzy sie znaja bardoz prosze . ci ktorzy nie znaja sie nalegma by tego nie rovbic .wczesniej janson niby byla moja klientka i jakby nie to ze w jednym mailu podpisala sie ewa a w drugim magda nikt by mi o tym nie powiedzial teraz prywatny numer ewamrgosi zostal rozdany itp z jakiegos wiem ze maila viola cos tam juz teraz nie pamietma .miejscie to na uwadze . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip nie koipowac 28.04.09, 04:12 mi watkow forumowych .takie maile bede kasowac .niepisze tu i nie chce czytac . jest jak jest i mam doasc zadowolonych klientow .obronie mnie juz tu w razie w sami beze mnie . nie musze tez metoda typu j czy viper pisac pod tyldami . nie mam na to czasu a tym ktorzy maja radze zajac sie soba aby znow nie bly oze wasze zycie jest moim zyciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: persil3232 [...] IP: *.zgnwola.waw.pl 28.04.09, 07:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka czytaj ze zrozumieniem IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 09:45 napisala nowy mail czyli podstawiony stanley 409@ wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była klientka a ja już jej nie ufam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 10:02 a ja lilith już nie ufam. Zawiodłam się strasznie i nic już tego nie wróci. Nie przekonujcie mnie i nie nazywajcie też trollem, bo byłam klientką lil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: a ja już jej nie ufam IP: *.adsl.inetia.pl 28.04.09, 10:58 najdziwniejsze jest to ze jak Lilith napisala to te wszystkie trole, tyldy itd już zamilkły! haha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwukropek Gadał dziad do obrazu IP: 195.205.44.* 28.04.09, 12:09 Cała ta sytuacja przypomina mi dwa mądre przysłowia: Powiedzenie 1)Gadał dziad do obrazu, a obraz do niego ani razu - my mówimy do Lili, ale rezultat jest mniej więcej, jak grochem o ścianę. Powiedzenie 2)Operacja się udała, pacjent zmarł - gross ludzi jest niezadowolonych, nie ma żadnych realnych objawów zadziałania rytów, ale Lilith nadal utrzymuje, że wszystko gra! Mówcie co chcecie, ale jak nie wiadomo o co chodz, to chodzi o kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 12:26 Czy Lil odezwała się do kogoś z was na pocztę od wyjazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: do wszystkich 28.04.09, 12:47 Tak odzywała się nocą a u mnie działa jak mówię i Lilith być nie mogę .Lilith pisała o drugim e-mailu stana a wiem to bezpośrednio od niej a nie o tym który podajesz tak pięknie halinka oraz nie pisala ,że trolle poszły .Ja sądze ,że bardzo pięknie korzystaja z jej braku na tym forum i dobrze ,że napisała te słowa . Widać to po żyjącym Janson a każdy wie już jak wyglądaja jej ptrzebieranki .Widać to też po poziomie forum oraz po tym ,że nikt z normalnych ludzi nie chce tu pisać . I tak jak powiedziała odkąd poszła tematów ezoterycznych tu brak . Skoro pokazała ile było rytuałow ten odsetek jest bardzo znośny .Moj działa ,drugi również znajomych 3 też .Czy pozostałych dwoch będzie działał okaże sie w praktyce . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 13:02 no, wiec to by bylo na tyle :) po pierwsze oczywiscie i tak zaraz sie odezwa ludzie anty, bo tego sie nie unikniei nadal beda siac zamet. po drugie, sadze ze Lili ma za duzo klientow by kazdego prowadzic za raczke i znac na pamiec kazdy szczegol dot. danego rytu. oprocz tego to jest oczywiste ze nie kazdemu Lili pasuje, nie ma na swiecie nic uniwersalnego, co sprawdzaloby sie dla kazdego, zawsze, w kazdej sytuacji. NIC! po trzecie odpisala mi w nocy, ktos pytal i po czwarte, chyba czas pozegnac sie z forum bo nie ma co. nie mozemy pogadac ani nic bo sie wtracaja siejac zamet. nie wiadomo co kto pisze i na ile to prawda. wiec niniejszym zegnam watpie bym tu jeszcze cos pisala, poczekam na okulte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do div IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 13:10 I jak tam twoja sprawa div?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: taki zwyczajny nick IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 14:41 Skasowali post poprzedni wiec moj jest teraz wyjety z kontekstu. Ja tez pisalam ze prawidlowy mail to stan@iv.pl a nie stanley409@wp.pl. Wiem bo napisalam do stan.iv z pytaniem czy ma dwa maile. Nie ma. mozesz sprawdzic w tamtym watku. Ale tez juz sie tu wiecej nie wypowiem, bo nawet moje bezstronne wypowiedzi sa wypaczane. Zegnam:) Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: taki zwyczajny nick 28.04.09, 15:50 Przepraszam Halinko ale po prostu oszustwa na tym forum i podawanie się za inne osoby to już norma .Zle cię zrozumiałam .Tak to o ten e-mail jej chodziło . Poza tym pozdrawiam Cię i zyczę powodzenia na pewno .Ja już długo tu jestem i uwierz mi ,że tu tylko parę osób pisało o ezoteryce . No miedzy innymi Lilith i Devilangel miło było poczytać ale jak każdy normalny ezoteryk po fanaberiach paru osób ze "starej gwardii" postanowiły pójść . Miały racje calkowita . Odpowiedz Link Zgłoś
monoral Re: taki zwyczajny nick 28.04.09, 16:24 Ja również jutro zaloguję się na forum aniołku. Dziś kończę pracę już a w domu mam obowiązki . U mnie rytuał na konretną osobę poskutkował dzięki Lilith i dlatego też nie mam czasu na to forum .Pewnie jak większość .Po przeczytaniu postów Lil i tego co się tu dzieje nie mam ochoty tu pisać nawet .Banda przebierajacych się oszustów . Tylko to albo aż to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka Re: taki zwyczajny nick IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 16:29 W porzadku. ja tez sie przenosze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: halinka do taki zwyczajny nick IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 28.04.09, 16:30 Rozumiem, że zle zrozumiales. Zdarza sie:) Ale ja tez chcialam ostrzec ludzi bo sama prawie padlam ofiara tego oszusta:) Pozdrawiam tez Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: do taki zwyczajny nick 28.04.09, 16:51 Poważnie Halinko nie zorzumialam Cię.Dobrze zrobiłaś .Tacy oszuści to koszmar tu na forum szczególnie . Sądzę ,że skoro Lilith podała prawdziwego e-maila do tego stana to ludzie posłuchają , ale jest jakieś grono ,które da się nabrać . Musisz wyraznie informować ludzi o tym . Najlepiej samego Stana też . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy to bardzo ciekawe, czy ktoś wie dlaczego? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 19:39 a to ciekawe... jak lilith jest na wyjeździe to nie ma też takizwyczajnynick i nie ma też monoral...wtedy żadna z nich nie pisze. i to ciekawe, że przeważnie jak pisze takizwyczajnynick to pisze też monoral i odwrotnie, przeważnie jest to różnica około 4 minut... ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick ciekawa jansonko 28.04.09, 20:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=88530893&a=92023234 powtrze ci byś miała pewność bo nie przyznać się do mnie nie możesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: ciekawa jansonko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 21:58 Ludzie liczy sie wynik w te lub we wte to co czujemy ma marginalne znaczenie. Czas na zrealizowanie, efekt, jesli brak, macie odpowiedz. A kazda dyskusja jest strata energi i czasu. Bo jesli nie tu wygralismy, to szukac dalej, lub zapomniec o tym czego nie bedzie. Tylko dalsza kasa z kieszeni, dalej ryty, moze i 10 lat tak bedzie mozna czekac na kolejnego zbawce. macie stana marie , ktos nowy sie pojawi. EFEKTY!!!!!!!!!!!!!! Tego nam brakuje, a nie gadki o wirtualu, liczy sie REAL!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: ciekawa jansonko 29.04.09, 08:48 Dzieene ja efekt mam jak i masa ludzi od listopada . coś ci nadal nie wychodzi ciemnowidzu . atakami na nią pokazujecie tylko swój strach. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip a ze nie chce tu pisac 28.04.09, 04:24 powtorze wam zasady bo wam sie przydadza. 1.oczyszczenia .zazwyczja dowod to luszczenie sie skory w jakims punkcie uchodzenia . 2. czyli to co was interesi najbardziej milosne. skoki nastrojow ,intensywne sny , zmiana upodoban. to zazwyczaj .od reguly sa odchylenia ale bardoz znikome . u kazdeog jest ot samo wiec to nie jest masowa halucynacja . 3.biorac u kogos ryt rzadajcie dowodu . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Zegnam 28.04.09, 04:27 powotarzam nie kopiowac mi forum . nie bede tu pisac ani czytac 1. mozna pisac na tyldach wina gazety 2. wileu zalogowanych przyklad janson 3.niechec do znizania sie do poziomu niby konkurencji patrz pkt 1 i 2 4. trolle 5. praca 6.nocny tryb zycia wk torym czuje sie najlepiej bo jestme lewosciezkowecme mimo wszystko 7. tez juz nie moglam o sobie sluchac nastenych watkow ;D 8. nie wolno mi . Pozdrawiam. Black_moon Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip jeeszcze jedno 28.04.09, 04:28 pamietjacie ze pisze wylacznie na swoim nicku zalogowanym . tylko! zalogowanym! poza tym wszelkei niby fragmenty maili moga nie byc ode mnie .o to prosze pytac tylko mnie na moim mailu . Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip aaaa 28.04.09, 04:30 oczywiscie maila gazetowego tez nie czytam i zorbie obchod najwazniejszych tematow Odpowiedz Link Zgłoś
lukreciia Re: aaaa 28.04.09, 07:47 no i co trolle, głupio Wam? :)))) Lilith jest i ma się dobrze! :) Lilith, super, że się odezwałaś :) ukręciłaś nosa tym wszystkim trollom i pseudo klientom! :) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
willow86 SZOK... 28.04.09, 08:13 Niezłą szopkę odstawiła nam Sabina. Podobno prowadzi ewidencje rytuałów, więc dlaczego uważa, że zamówiłem u niej ryt finansowy i jakieś amulety? ... No i oczywiście nie otrzymałem odp. na zadane przeze mnie pytania. A ta uwaga o traktowaniu kobiet to już "miszczostwo swiata". Nie mam już więcej komentarzy, bo i po co... Wnioski niech każdy wyciągnie sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
magic7_84 Re: aaaa 28.04.09, 08:36 No!! Mam nadzieję, że teraz oszuści dadzą sobie spokój i przestaną pisać te all brednie na temat Lilith i jej rytów... Nie "uciekła"!! Jest i będzie!! Wiec dajcie sobie spokój z tymi insynuacjami, "jasnowidzeniem", " czarnymi scenariuszami" popartymi urojeniami o "jasnowidzeniu" i Bóg jeden wie jeszcze czym-czas najwyższy <lol>... Takie pisanie (negatywne) o niej etc. już na niewielu działa... sporo się uodporniło ;D Myślę ,że osoby już "wątpiące" dzięki temu ,że Lil się odezwała znów odzyskają wiarę :))) Pozdrawiam serdecznie Lilith oraz uczciwych klientów i 3mam kciuki za all oczekujących :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mystery Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 13:22 A co ci takiego Lil napisała, że humor ci wrócił?:)Kiedy do niej pisałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: div Re: do wszystkich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.09, 13:25 pisalam jak jej nie bylo i wczoraj. nie chce tu pisac co bo wiesz... ale dobrze bedzie, a zeby szlag mnie nie trafial zostawiam to forum. bede moze i czytac ale takie gadanie ze uciekla z kraju ble ble kur..a bleee.... byle tylko cos napisac i wyladowac zlosc, zdenerwowac nas. w dupie to mam, chodzmy na inne forum, aniolkowe np Odpowiedz Link Zgłoś
takizwyczajnynick Re: do wszystkich 28.04.09, 14:10 Też mi się wydaje ,że inne forum byłoby lepsze .Patrząc na te wszystkie osoby i ich nowe wcielenia po prostu człowiek się gubi . Aniołek jak to Twoje forum zaproś tam też Lilith . Na pewno by pisała jak ktoś tego pilnuje . Odpowiedz Link Zgłoś
robercik.0 Re: do wszystkich 28.04.09, 14:18 Witam Ja czytam to forum nie udzielając się ale pomysł z innym forum by tam się wymieniać spostrzeżeniami po samopoczuciu jest OK. Dopiszę się do forum które podaje Aniołek :) Pozdro All Odpowiedz Link Zgłoś