ollaboga77 12.05.09, 18:05 czy to wogole jest realne? czy jest realne bym miała udane zycie osbobiste i jeszcze gdzies na boku życie towarzyskie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ollaboga77 Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? 12.05.09, 18:32 chyba nie bede... cóż... niech inne mają po 8 mioro napewno będą szcześliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.09, 19:31 Po co to zwątpienie?... cóż mnie obchodzą inne, niech mają i po 8-mioro, ja staram się być szcześliwa" / - a to tak powinno być - / Ana Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? 13.05.09, 14:53 Wiesz Ana, że to już niemozliwe tak naprawdę !!!! i nie jest to do końca moja wina ... ale dzięki za tę chwle poswięconą papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.05.09, 19:28 "Co mam robić bym miała udane zycie osbobiste i jeszcze gdzies na boku życie towarzyskie?" /- Tak to powinno brzmieć -/ Ana Odpowiedz Link Zgłoś
tiggs parcie na tarcie czyli mrówki w gaciach 12.05.09, 23:11 ollaboga77 napisała: > czy to wogole jest realne? > > > czy jest realne bym miała udane zycie osbobiste i jeszcze gdzies na > boku życie towarzyskie? Jak najbardziej realne - postaraj się o jakiegoś bogatego starego dziadka, niech sie z Tobą ożeni, potem szybko wykorkuje (możesz mu w tym nawet dyskretnie dopomagać) ale zanim odholuje do Światłości Wiekuistej, użyj sex appealu i postaraj się aby zapisał Ci cały majątek. A na boku obracaj sobie dla frajdy jego równie bogatego (nieco młodszego) syna, w ramach życia towarzystkiego... ;-) Jak się synem znudzisz, weź w obroty wnuka. Będziesz wtedy na pewno już po 40stce, a czterdziestolatki mają parcie na tarcie z młodzikami ;-PPP Hollywood czeka! ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pa Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? IP: 84.203.122.* 13.05.09, 01:36 ollaboga77 napisała: > czy to wogole jest realne? > > > czy jest realne bym miała udane zycie osbobiste i jeszcze gdzies na > boku życie towarzyskie? niewykluczone ze nastapi to po wizycie u psychoterapeuty i zaleconej przez niego terapii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasa Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? IP: *.42-79-r.retail.telecomitalia.it 13.05.09, 09:01 ale debilny post matko swieta bron nas od takich zon i matek hehe Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: kasowanie! 13.05.09, 15:56 Napisz w tej sprawie do moderatorki - dyrgosia@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kasowanie! IP: 79.188.115.* 13.05.09, 20:36 Nie kasuj,po co? Mozna sie troche posmiac. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? 05.03.23, 12:26 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: kiedy wyjde za mąż i bede matką? 25.04.23, 23:20 Jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś