blue.mimi86 03.06.09, 16:30 Szukam dobrej szeptunki, zamierzam rzucić urok miłosny, na powrót ukochanego. Bardzo Go kocham, strasznie mi zależy, niechce mu krzywdy zrobić:(Czytałam o szeptuchach z orli (ale one podobno w miłości nie pomagają). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sławomir Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:07 Za chwilę dowiemy się kto pomaga... PRZESTAŃCIE WRESZCIE reklamować. Każdy zna już te sposoby na robienie komuś darmowej reklamy a właściwie sposobu na wyciąganie kasy, bo uroki i ryty tak nie pomogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławomir Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 17:11 Ile wątków jeszcze założysz? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=95686746&a=95686746 Co tam nie udało się? Za dużo nie takich postów jakbyś chciała tam się pojawiło, że zakładasz drugi taki sam wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość IP: *.chello.pl 03.06.09, 19:05 A jak ktos naprawde szuka pomocy to jak ma zadac pytanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławomir Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 19:08 Najlepiej zakładając 10 takich samych wątków Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 03.06.09, 20:01 Szeptunki nie rzucają uroków, modlą się do Boga w twojej intencji. Jeśli jest Ci przeznaczony wrócicie do Siebie. Poproś Boga o niego to najlepsze wyjście a on sprawi że się spotkacie i uczucia przybiorą na sile. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.mimi86 Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 03.06.09, 22:06 Sagunie proszę powiedz poleć mi kogoś.. jestem załamana, na skraju..potrzebuje pomocy kogoś kto będzie wstanie mi go zwrócić,, ale tak żeby to byla jego wola..nie konieczność:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Błagam pomocy...do blue mimi IP: *.propsychology.cz 05.06.09, 16:44 Czy to tak trudno pojąć, że ktoś kogoś nie chce? Chciała byś Ty ale On ma inne zainteresowanie. Odpuść sobie bo marnujesz energię. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.mimi86 Sagunie proszę pomóż 03.06.09, 22:11 Szukam wszędzie, czytam, pytam i sił mi już brak.. mam dwa wyjścia albo znaleść kogoś kto mi pomoże.. nawet dobra Panią Szeptunkę która będzie się modlić, ja również mogę sie modlić,albo kogoś kto zdejmie ze mnie tą miłość do niego. Nie mam sił, jeśli coś wiesz Sagunie błagam pomóż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Sagunie proszę pomóż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:15 Polecam Ewę Janson. Kiedyś mi pomogła uwolnić się od chorej miłości Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Sagunie proszę pomóż 04.06.09, 17:43 Gość portalu: Marta napisał(a): > Polecam Ewę Janson. Kiedyś mi pomogła uwolnić się od chorej miłości Polecam rowniez Ewe, tylko prosze mi nie pisac ze robie Ewie reklame, ja potwierdzam to co napisala Marta i sie z nia zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.mimi86 a może Szeptucha z Niewodnicy?? 03.06.09, 22:29 Myślę może o tej Pani z Niewodnicy Kościelnej, czytałam że pomaga na miłość:(Ktoś był, coś wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ash Re: a może Szeptucha z Niewodnicy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:39 przede wszystkim uspokój się i ochłoń. stosowanie magii teraz doprowadzi Cię do obłędu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: a może Szeptucha z Niewodnicy?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 22:59 Zina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: a może ....juź IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.09, 08:27 wiemy kto.SŁAWOMIR wykrakałeś.Nie wiem kim jest marta, ola,a nawet sagun.Ale otworzyła się szafa z trupami.....MNIE POMOGŁA EWA JANSON!!! I znowu się zacznie.Odezwie się greg,krzycząc:jestem męźczyzną.a mimo to Ona mi pomogła.Mała Witch zacznie opwiadać o bliskiej z nią znajomości,i o tym źe nikt nie lubi Ewy bez konkretnej przyczyny.A Ja pytam?Dlaczego odmawiać innym moźliwości pójścia po pomoc do takiej ekspertki(nie źyjesz,śmierdzisz,ty debilu,więcej wam nie pomogę,więcej na tym forum nie zagoszczę ale ja wam pokaźe,...).UFFF.Się będzie działo.Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: a może ....juź IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 09:04 a może bucardi? są zadowoleni podobno... to fakt, jak chcesz stracić kasę to takich chętnych co ją od ciebie wezmą znajdzie się wielu i cieszyć się będą oni a nie ty. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 do blue.mimi 04.06.09, 09:49 Przede wszystkim ochlon. Po drugie wykluczone jest uzycie magii i spowodowanie powrotu ukochanego z jego woli. Magia lamie wole i tyle, niech to bedzie jasne. Inna sprawa jeszcze, ze przewaznie lamie wole slabych, silni nierzadko przeciwstawiaja sie jej jako, ze wiedza z reguly dosc dobrze czego chca a czego nie. Niektorych zas przed takimi niecnymi dzialaniami chronia sily wyzsze. Magia nie sprawi, ze pokocha. Skoro poszedl sobie i Cie nie chce to taka jest jego wola wlasnie. Tak wiec o jakim magicznym powrocie z jego woli mowisz? Tego warunku zadna magia nie spelni jezeli on nie kocha Cie i szukanie cudotworcow nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.mimi86 Re: do blue.mimi 04.06.09, 16:00 Devilangel ale ja naprawdę jestem u kresu sił, muszę coś zrobić, czytam o Lilith,Stanie, Szeptuchach z Podlasia, ba gotowa jestem jechac nawet do Ziny Z Grodziska.Byle by ktoś mi powiedział, tak ten jest skuteczny, pomoże Ci.. Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: do blue.mimi 04.06.09, 16:15 No ja rozumiem mimi jak Ty sie czujesz, ale zadna magia nie zalatwi Ci milosci faceta, jezeli on nie kocha Cie i nie chce z Toba byc. Zadna magia tez nie zalatwi Ci dobrowolnego powrotu tego faceta. Jezeli cudem gdzies wynajdziesz kogos, kto zlamie jego wole i przywroci Ci go to wiedz, ze namieszasz sobie w zyciorysie bo facet nie czujac sie uszczesliwiony a raczej przytloczony, odbije sobie to- zgadnij na kim? Twoja sprawa i nie moj problem, ja tylko ostrzegam Cie zanim przewalisz mase kasy i byc moze w koncu dorwiesz faceta a on Ci za to wszystko zrobi niezla jazde, czego Ci oczywiscie nie zycze. Inaczej nie odzywalabym sie ani slowem i patrzyla co sobie robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Do pytka IP: 212.160.202.* 04.06.09, 11:02 Bardzo mnie ciekawi po co to napisałeś? Pytku???? Jak widzisz w wątku pojawiło się wiele nazwisk, ale ty wskoczyłeś na jedno? Schowaj ten swój uraz - pojawiasz się wszędzie tam, gdzie nazwisko Janson pada. My mamy dość czytania o twoich frustracjach. Masz jej coś do powiedzenia? Zapukaj w drzwi, ona owtorzy i powiedź jej prosto w oczy - tak najprościej. Ty jesteś raz danutą, raz gościem, raz pytkiem, ale zawsze pozostawiasz szczególne znaki rozpoznawcze... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Do gościa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.09, 15:15 Ty jesteś raz danutą, raz gościem, raz pytkiem, ale zawsze > pozostawiasz szczególne znaki rozpoznawcze... hahaha > >Nie bardzo wiem o co ci chodzi,ale to twój cyrk,i twoje małpy.Gdzie nie kliknę tam się pojawia to nazwisko.Dlatego pytam:dlaczego(nie chodzi o sprawy prywatne)nikt ją nie lubi.Piszę NIKT, bo ty piszesz, > My mamy dość ... A te szczególne znaki rozpoznawcze,to pewnie:hahaha,DDDDD,itd.A kysz,a kysz. Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Do gościa 04.06.09, 16:25 Nie Pytku, nie hahaha tylko styl wypowiedzi i charakterystyczny zapis jednej litery. Mnie to generalnie nic nie robi tylko potwierdzam spostrzezenie przedmowcy bo latwo zapamietac to charakterystyczne przeinaczenie ź zamiast ż. Odpowiedz Link Zgłoś
blue.mimi86 Re: Do gościa 04.06.09, 16:29 Devilangel, to może wydac się głupie, ale on podobno mnie kocha, jeszcze nie dawno to mówił:( wydawać by się mogło że był szczery:( Trzyma się z daleka ode mnie, bo jak twierdzi on jeszcze nie ułożył sobie wszystkiego, a w jego sercu jestem ciągle ja, a nie chce mi krzywdy zrobić:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: Do gościa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 16:44 w temacie szeptunek pisala sadosia75 poszukaj do niej kontaktu. Ja ze swojej strony slyszalam o tym ze sa: Gienia z Opaki, Wiera z Orli, Zina z Grodziska Mazowieckiego. Czy skuteczne tego nie wiem. Ale moze tu ktos wiecej Tobie objasni. Magie milosna reklamowala jeszcze Bucardi i zjawinska. Rowniez nic nie podpowiem Tobie. O kims innym pisza ludzie, ze czekaja i czekaja. Ciekawe kogo znajdziesz i czy skutecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Do blue.mimi86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:08 blue.mimi86 jak czytam sobie to co piszesz to zastanawiam się czego ty oczekujesz? Odnoszę wrażenie, że chcesz, aby ktoś za ciebie zadecydował. Wydaje mi się to niedojrzałe jakbyś była małą dziewczynką, która w obawie przed odpowiedzialnością boi się podjąć samodzielną decyzję. Jest na tym forum ogrom wątków o osobach zajmujących się magią a ty zamiast samej wybrać wciąż czekasz aż ktoś podejmie za ciebie decyzję? Czego ty oczekujesz? Radzę ci zrezygnuj z tego pomysłu, bo i tak tym nie osiągniesz tego, czego pragniesz. W chwili słabości skorzystałam z osoby tu polecanej i co? Straciłam pieniądze, czas, dużo zdrowia i nadal nie jestem z tym z kim chciałabym być. Devilangel ma rację. Jeśli sam z własnej woli nie chce z tobą być to odpuść. Trochę za późno to zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Do blue.mimi86 04.06.09, 17:29 Dla mnie ten mężczyzna jest jakiś podejrzany. Bo co to niby znaczy, że sobie chce "wszystko poukładać" - czeka, aż żona da mu rozwód, albo musi przemyśleć czy przypadkiem nie woli "tej drugiej"? Hmm, to można się nie doczekać. A to, że "nie chce zrobić krzywdy" to dokładnie taki sam wyświechtany, tani tekst jak "zostańmy przyjaciółmi". Niektórym panom brak odwagi cywilnej (lub są koszmarnymi egoistami) i zamiast otwarcie zerwać, bawią się kobietami, zostawiają sobie uchyloną furtkę na wszelki wypadek. Oni się umieją ustawić, a "biedna Rebeka w zamyśleniu czeka". Z dala od takich, bo mogą zmarnować życie. Czasami odejście takiego lekkoducha i egoisty to prezent od losu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Do gościa IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.06.09, 19:28 Mnie to generalnie nic nie robi tylko potwierdzam ....Oczywiście twoja pisownia bez znaków polskich nie jest celowa,a te ż,ź to udało się napisać niechcący.Kiedy zatrzymano dyrygenta podejrzanego o pedofilje,to kilkoro rodziców dzieci które uczył głośno protestowało.Jego skazano,oni siedzą cicho.Czy jest im wstyd że go bronili????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajonline Re: pedofilia to jeden z twoich "koników" 04.06.09, 19:37 ale nie obnażaj się tutaj z tym, nieładnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: Do gościa 04.06.09, 22:31 Gość portalu: Pytek napisał(a): > Mnie to generalnie nic nie robi tylko potwierdzam ....Oczywiście twoja pisownia > bez znaków polskich nie jest celowa,a te ż,ź to udało się napisać > niechcący.Kiedy zatrzymano dyrygenta podejrzanego o pedofilje,to kilkoro > rodziców dzieci które uczył głośno protestowało.Jego skazano,oni siedzą > cicho.Czy jest im wstyd że go bronili????? Ee, Pytku, ja akurat do Ciebie kompletnie nic zlego nie mam tylko zauwazylam te prawidlowosc jako znak rozpoznawczy i bynajmniej nie krytykuje Cie ani nie atakuje. A pisze bez znakow polskich bo netykieta na to zezwala w warunkach forow i bo tak mi wygodniej (przyzwyczajenie z klawiatury nie posiadajacej opcji polskich znakow wlasnie). Do Twoich wrogow bynajmniej sie nie zaliczam bo nie mam ku temu zadnych powodow a wojenki forumowe kogokolwiek z kimkolwiek nie interesuja mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pytku śmieszny jesteś IP: 212.160.202.* 05.06.09, 09:50 Nie!!!!! Nie jest tym rodzicom wstyd, że go bronili, słabo znasz się na ludziach. Są zawiedzeni a nie zawstydzeni! A to ogromna różnica! Wiesz, co nas, ludzi, drażni w innych???? najbardziej i najczęściej nasze własne wady! Nie wmawiaj tej kobiecie ani nam, że ona boryka się z tymi problemami co ty, a twoje urazy i wypowiedzi są odbiciem tylko i wyłącznie twoich osobistych urazów do niej! Nie przekonasz w ten sposób, nikogo, więc odpuść sobie. Nie masz nic wspólnego ze światem ezoteryki, więc znajdź forum bardziej adekwatne do twoich zainteresowań, jeśli jakiekolwiek posiadasz.. hahaha... może ryby? może grzyby? no może coś cię interesuje poza nią????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Do pytka jeszcze raz IP: 212.160.202.* 05.06.09, 09:42 Moj cyrk i moje małpy? To jest forum!!! znaki rozpoznawcze z pewnością nie są tym, co każdy używa w swych postach: ani hahaha ani DDDD Ty się pojawiasz tam gdzie EJ a nie na odwrót! Uświadom to sobie chora istoto wreszcie! Jesteś zdziwiony, bardzo zdziwiony, bo wiesz, że nie pisze tego Ewa!!! i to Cię boli.. JA ją lubię - jak wiele innych osób! Puste są twoje słowa! A kysz a kysz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytek Re: Do pytka jeszcze raz z wyspy KYLOS IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.06.09, 23:53 > Moj cyrk i moje małpy? To jest forum!!! > > znaki rozpoznawcze z pewnością nie są tym, co każdy używa w swych > postach: ani hahaha ani DDDD > > Ty się pojawiasz tam gdzie EJ a nie na odwrót! Uświadom to sobie > chora istoto wreszcie! > Jesteś zdziwiony, bardzo zdziwiony, bo wiesz, że nie pisze tego > Ewa!!! i to Cię boli.. JA ją lubię - jak wiele innych osób! > Puste są twoje słowa! > > A kysz a kysz!.....??????Ja myślałem że to bajka,a ta historia trwa,trwa...Przekraczasz granicę zza której nie ma właściwie powrotu na to forum,a nawet, ach... Może tą czarodziejską wyspę należałoby na chwilę opuścić.Może to chwilowe poddenerwowanie jest spowodowane ? CZYMŚ.Ale nie można wszystkich klasyfikować wg. jednej miary.Ja naprawdę nie jestem(Pani Ewo)z twojej bajki.Wyłamałem się z netykiety pisząc,Pani,ale jest to,za co przepraszam zamierzone.Wg. mnie rad i pomocy w życiu szukamy u ludzi delikatnie mówiąc bardzo dojrzałych,czy jak mowią wiekowych.Dlatego ja mając (facet może mowić o wieku)tfuuu,około trzydziestki jestem nieco skrępowany gdy ktoś od kogo mogę oczekiwać pomocy próbuje na mnie wyładować swoją złość,czy też niechęć do (takie odnoszę wrażenie)wszystkich.A ja zasłużyłem sobie na to tym że zwróciłem uwagę na sposób twoich wypowiedzi w niektórych postach.Jeśli tak to przepraszam.Ja to potrafię.Jeśli popełniam błędy,wytknięte naprawiam.Nie będę chwalił za niektóre posty(chodzi o wiele osób) ,nie jestem ezoterykiem,ale czytanie niektórych wątków daje możliwość do zastanowienia się kim jestem,jaki jestem ,i dlaczego mogę lub nie to zmienić.Oj chyba za dużo tych pytków. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.09, 19:53 Na miłośc trzeba sobie "zapracować" - sercem, myślą, czynem, sposobem życia. Szukanie natychmiastowych rozwiązań mających zaprocentować wielką miłością nie ma sensu i jest objawem bezdennej głupoty. Ana Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 04.06.09, 20:02 Gość portalu: Ana napisał(a): > Na miłośc trzeba sobie "zapracować" - sercem, myślą, czynem, sposobem życia. Sz > ukanie natychmiastowych rozwiązań mających zaprocentować wielką miłością nie ma > sensu i jest objawem bezdennej głupoty. > > Ana Alez oczywiscie jaka madra rada..trzeba sobie zapracowac nie ma tego ze od razu chce to co chce...Nie. Ma tak byc jak chce! Nie nie nie = ma tak..Nie ma tak latwo. Ja juz przeszlam w swoim zyciu i wiem ze nie ma tak latwo jak sie komus zdaje.. Odpowiedz Link Zgłoś
q18 Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 04.06.09, 22:19 to dziwne że masz tak trudno - bo u mnie miłość objawiła się łatwo - wystarczyło że wziełam tego odpowiedniego za rekę i już wiedziałam no tak ale klientki e. janson zwykle mają trudno bo "łatwo" to byłoby za łatwo tzreba pokombinować Odpowiedz Link Zgłoś
tekla-0 Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 04.06.09, 22:32 q18 napisała: > to dziwne że masz tak trudno - bo u mnie miłość objawiła się łatwo - wystarczył > o > że wziełam tego odpowiedniego za rekę i już wiedziałam no tak ale klientki e. > janson zwykle mają trudno bo "łatwo" to byłoby za łatwo tzreba pokombinować Nie nie nie maja "trudno" klientki Ewy Janson- pomylka..zycze Tobie q18 - wszyskiego najlepszego - All the best!! z calego serca.. A czy my sie nie spotkalysmy kiedys na tym forum?? chyba tak::) Mam dobra pamiec! Odpowiedz Link Zgłoś
blue.mimi86 Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 05.06.09, 20:37 Ma może ktoś numer do szeptuchy a Niewodnicy? albo wybiera się ktoś do niej, z chęcią się zabiorę, dołożę do paliwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
tiggs Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 06.06.09, 17:51 tia, facio puścił cię w trąbę i nawet za 100 lat nie wróci... a ty zamiast korzystać z życia wydasz majatek na magię miłosną buhahha! założe się o ile chcesz że koleś nie wróci :-D nawet za 100 tyś PLN hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,,,,,,,,,,,, Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.06.09, 16:54 Skontaktuj sie z tymi osobami Pewnie Ci pomogą ;-) magicznepogotowie.bloog.pl/id,3895640,title,WITAM-WAS-KOCHANI,index.html?ticaid=68290 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość IP: *.adsl.inetia.pl 06.06.09, 17:50 to oszustka. i każdy o tym wie Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 05.03.23, 11:57 Niekiedy może być to ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Błagam pomocy...szeptunki która na miłość 25.04.23, 22:46 Elektryzujące i nurtujące Odpowiedz Link Zgłoś