Gość: Aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 06:38 Dziś mam urodziny i to 30 ;-((.Ogarnia mnie stan beznadziejności- i nadal jestem singlem ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Magdalena Re: urodziny IP: *.privacyfoundation.de 04.06.09, 07:50 Witaj Aneto. Wszystkiego czego tylko sobie życzysz, oby się spełniło. Na pewno twoja połowa znajdzie się, nie smuć się. Odpowiedz Link Zgłoś
devilangel13 Re: urodziny 04.06.09, 23:29 Aneto, niech Ci sprzyjaja gwiazdy, niech Twoja wyobraznia pozwoli Ci poczuc sie zywym magnesem w centrum swiata, przyciagajacym cala mozliwa milosc zewszad i promieniujacym nia na otoczenie ( a postaraj sie to "cwiczenie" wykonywac regularnie i swiadomie chocby pol godziny dziennie kiedy jestes pomiedzy innymi ludzmi- zwroc uwage jak beda reagowali bo to niezly patent jest a przynajmniej doswiadczenie interesujace ;) ). Niech Ci sie spelnia marzenia, najskrytsze zyczenia, niech Cie Matka Luna obdarzy ksiezycowym uwodzicielskim blaskiem, siostra Wenus duma z wlasnej kobiecosci i pewnoscia swej wyjatkowosci, kuzynka Atena madroscia wiedzy o swoich potrzebach i wyborach a przyjaciolka Fortuna fartem wszelkim i obfitoscia. 30tka to piekny wiek kiedy najczesciej durnowate przypadkowe wybory zyciowe juz ma sie za soba, wiec szansa otrzymania tego co nas spelnia i uszczesliwia jest nieporownywalnie wieksza niz 10 lat wczesniej :). Serdecznie Cie pozdrawiam urodzinowo i pozwalam sobie byc kibicem Twojego szczescia :D Co masz w sobie to przyciagniesz do siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: urodziny IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.09, 18:16 "na pewno twoja druga połowa znajdzie się..." sratataty, dupa w kraty ;))) nie chcę tu nikogo dołować, ale dlaczego wszyscy używają w stosunku do samotnych osób takie wyświechtane teksty w stylu "na pewno kogoś znajdziesz", "na pewno ktoś znajdzie ciebie" itp, itd. nie uważacie że to jest takie małe oszukiwanie? otóż, nie każdemu jest pisana miłość, niektórym ludziom przeznaczona jest po prostu samotność!!! i koniec kropka i wtedy żadna wróżka, żadne Boże nie pomoże. ja mam 25 lat i wciąż jestem samotna, wiele lat modlę się o miłość i nic :((( oczywiście aneto, życzę ci spełnienia twoich marzeń, ale pamiętaj, że niekoniecznie miłość zapuka do twoich drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: urodziny 04.06.09, 19:09 Ja uważam, że ludzie, którzy wierzą iż jest im przeznaczona bieda, samotność itp. - sami sobie robią krzywdę. Owszem, jednym pewne rzeczy przychodzą łatwiej, innym trudniej. Ale spójrzcie np. na tę dziewczynę: uwaga.onet.pl/19186,news,,jak_zyc_z_wrodzona_lamliwoscia_kosci,report az.html Ona zna Sekret. Jest nim nie pogrążanie się w rozpaczy, żalu do świata, umiejętność cieszenia się życiem, bycia z ludźmi i wśród nich. To najpiękniejsza i najskuteczniejsza modlitwa o miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jadwiga. Re: urodziny do anny IP: 87.118.104.* 04.06.09, 22:05 Anno czytam i sie dziwię. Przecież to nie dla Ciebie były te życzenia. Masz 25 lat, jesteś zgorzkniała i innym odbierasz radość wszystkiego. To by wyjaśniało dlaczego jesteś samotna, jesteś taka, bo na to pracujesz w taki sposób. Modlitwa to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: urodziny 05.06.09, 09:20 Gość portalu: anna napisał(a): > otóż, nie każdemu jest pisana miłość, niektórym ludziom > przeznaczona jest po > prostu samotność!!! Nieprawda. To są wybory. Czasem nieuświadomione, czasem wpojone. Znam atrakcyjne kobiety, które nie mają partnerów bo ich nie szukają, i przeganiają każdego potencjalnego kandydata, mimo że tak naprawdę chciałyby mieć kogoś. Dlaczego tak robią? To temat na głęboką psychoanalizę, a ja nie jestem specjalistą w tej dziedzinie. Ale jak pogadać z nimi jak z ludźmi, tak po prostu o życiu, każda z nich ma w życiorysie jakąś zadrę, która tkwi w sercu. Znam też "wieczne narzeczone": kobiety z takim parciem na ślub, ze każdy facet, który nie ma nic przeciwko ożenkowi zaczyna węszyć podstęp i ucieka. Znam też rzecze średnio atrakcyjnych kobiet, które nie robią nic na siłę. Ot, tak po prostu miłość do nich przychodzi, bo uważają, ze zasługują na nią i zasługują na to by komuś miłość dawać. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: urodziny 23.04.23, 23:06 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś