Gość: Marysia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.09, 18:44 Czy można zastosować na kogoś taki rytual, aby osiągnąć jakis efekt ? Mam na myśli czy można kogoś opętać sobą, żeby osoba ta myślala o nas, chciala być obok ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Janeczka Re: Rytuał pętający- pytanie IP: 205.168.84.* 18.06.09, 19:06 Droga Marysiu, chyba nie to forum. Forum dla spętanych i opętanych jest u lilitch.To chyba forum rytuały czy coś takiego. Jak można wbrew czyjejś woli coś takiego komuś robić. A zastanawiałaś się, czy Ty sama byś tego chciała? Czy nie lepiej podejść do kogoś i porozmawiać o tym wprost. Nie wierz w gusła i pierdoły, bo stracisz tylko nadzieję i kasę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tiggs Re: Rytuał pętający- pytanie 18.06.09, 19:25 Masz rację... Tzw, "magicy" mogą skutecznie spętać, ale twój portfel.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Rytuał pętający- pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 22:35 czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Rytuał pętający- pytanie 19.06.09, 03:05 Marysiu, zanim zainwestujesz w coś takiego sporą kaskę, spójrz na tę sytuację z drugiej strony: Jest sobie facet. W sumie niczego mu nie brakuje, ale on Ci się nie podoba. Może i fajnie pogadać z nim o pogodzie ale to wszystko. Trochę zaczął się zalecać, wiec go odprawiłaś. Nagle zaczynasz o nim intensywnie myśleć. Dniami i nocami. Szukasz jego towarzystwa, świata za nim nie widzisz. Odprawiasz z kwitkiem innych facetów, którzy Ci się do tej pory podobali, zaczynasz z nim być. Po jakimś czasie dowiadujesz się, że on był u kogoś, kto rzucił na Ciebie urok miłosny, i tak naprawdę to nie Ty go kochałaś, ale on Cię do tego zmusił. Jak się czujesz? Dobrze Ci z tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoneczko Re: Rytuał pętający- pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 10:00 Dawno mnie tu nie było. forum.gazeta.pl/forum/w,468,87041531,88463541,Re_Czy_ktos_korzystal_z_urokow_tej_pani_.html Chcę poinformować, że Robertowi magia się nie udała a ja jestem z Jackiem. Można i bez magii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota2 Re: Rytuał pętający- pytanie IP: *.compute-1.amazonaws.com 19.06.09, 11:30 Brawo Słoneczko, ja miałam to samo i wiem, że ładna miska jeść nie daje. Trzeba się zastanowić czy to jest słuszne. Wszystko musi być z obu stron akceptowane, inaczej nic dobrego z tego nie wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Rytuał pętający- pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.09, 18:29 Macie rację. Korzystałam i nic dobrego z tego nie wyszło. Wyszło za to samo zło. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Rytuał pętający- pytanie 05.03.23, 11:40 Nie jest to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś