Gość: Zakochana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 22:24 Korzystalam z wrozby Wrozbity Macieja i jestem zachwycona jesgo glosem,sposobem wypowiadania się.Zakochałam się!KMoze ktos mi doradzi jak do niego dotrzec? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zakochana w księdzu, terapeucie, no taki syndrom IP: 94.254.237.* 29.06.09, 22:38 ale Maciej? Maciej ma może jakąś miłość czy wolny jest? Tak pytam sobie a muzom - ale czemu nie, syndrom ten sam, a w Macieju zakochać się można!!! Dziewczyny, kobiety do boju! wywiady, nagrania, zdjęcia w sieci, sentencje, telefony czyli "republika" głosu tembr Macieja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochany w Izce Re: w księdzu, terapeucie, no taki syndrom IP: *.funk.nu 29.06.09, 22:50 Nawet dziewczyna nie może się zakochać. Co tak zazdrościcie. Zwierzyła się to zaraz heja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja? nie, my tu dociekamy, IP: 94.254.237.* 29.06.09, 23:11 czy Maciej wolny jest!!! ale że dużo wróżek tu bywa z kartami i wahadełkami tudzież innymi, to może dadzą wskazówki do tej drogi do Maciejowego serca! dooobre wróżki, litości nad zbolałą duszą kobiecą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: nie, my tu dociekamy, IP: 212.160.234.* 29.06.09, 23:16 Nie jest wolny. Dwa - panie i panny nie napalajcie się, bo to nie ta orintacja. Maciej ma już swojego partnera, przyjaciela, stały, stabilny związek...Nie niszczcie tego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: nie, my tu dociekamy, IP: *.unitymediagroup.de 29.06.09, 23:26 Jak zajęty to ja się już nie piszę. A swoją drogą to te wszystkie wróżki i wahadełka już sobie dawno poszły stąd. Zostały tylko niuchacze, i trzymaja ręke na pulsiku, aby konkurencję węszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heja ty też się nie napalaj!!!! IP: 94.254.237.* 29.06.09, 23:27 co, kolejny wjazd na kogoś - no czuć było od początku, czego innego się spodziewać po was tutaj? nawet wróżem być nie trzeba :DD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bańka debilna prowokacja - podsumowanie :) IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 23:40 oj marna konkurencja :) droga zakochana trzeba było wpisać w google fach i imię tego Pana i wyskoczy adres strony wraz z adresem jego gabinetu i numerem telefonu, e-mailem itp. to forum zeszło na psy :) to tylko dowód na to, że to forum to tylko ubliżanie, obrażanie i prowakacje.a co nas to obchodzi, że zakochujesz się w głosie? no tak, zapomniałam z czym rozmawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
e.l.k.a Re: Zakochana we Wrozu 29.06.09, 23:53 Boże, ale żałosny sposób podbicia i odbicia piłeczki, w postaci żenującego tematu o sobie. Żenada do kwadratu, dzielona przez JA przez wszystkie przypadki, do potengi entej, wynik zawsze równy zero! Nawet gdyby... są gusta i bezguścia. Głos? Kwestia upodobania! Jako pracownicę ogólnopolskiej telewizji, moje ucho drażni barwa jego głosu. Nigdy w życiu nie zaprosiłabym do studia osóby, która tak mówi. Może jak na lokalną tv, to wystarczy. Nie wiem, w lokalnej nie pracowałam. Sposób wypowiadania się? Brzydka maniera, po co drugim słowie eeee, yyyy i mały zasób słów, wiele powtórzeń wyrazów, albo przytocznie mądrego słowa w nieodpowiednim, wręcz śmiesznym brzmieniu. Dalej- regionalizm goni regionalizm, błędy językowe, akcent. Skoro ktoś już poruszył ten temat, to i ja napisze własne zdanie. Co do fizis, to też kwestia gustu. Na pewno to nie amant. No, ale są gusta i guściki. Są aktorki, które grają ogony w telenowelach i są aktorki, które mają własny teatr. Są wróżki, które są wróżkami znanymi z kręcenia się po forach i portalach i są takie, które klienci szanują, bo o nich nikt nie pisze i one same o sobie też nie. Są tacy, którzy prawie skończyli studia i są tacy, którzy są magistrami. A jak wiemy, prawie, robi wielką różnicę. Są gusta i guściki, wszystko w zależności od tego, do kogo chce się trafić. Zanim zrobi się żenującą kampanie na gazecie lub kafeterii, sugeruję nauczyć się odmiany przez przypadki, nie mylić przymiotnika z dopełniaczem, lub przydawką. Ponadto unikać powtórzeń wyrazów i sadzenia się, na kogoś kim się nie jest i nigdy nie będzie. A i jeszcze jedno... słowo cyt. "Wróżbity" pisze się z małej litery, ponieważ to nazwa zawodu, a jak wiemy z lekcji języka polskiego (wiedza na poziomie klasy 5 szkoły podstawowej) nazwy zawodów piszemy małą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bańka Re: Zakochana we Wrozu IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.06.09, 23:56 do potęgi :) a nie potengi :) jak już coś :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: Zakochana we Wrozu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 23:58 A i Tom Shaen jest calkiem calkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Srańka jak juz o facetach mowa IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.06.09, 00:03 Mi się nie podoba Tom - nie mój typ. Ale Paweł Therion to ciacho ! Odpowiedz Link Zgłoś
e.l.k.a Re: Zakochana we Wrozu do Bańka 30.06.09, 00:00 Do takiej osoby pisałam, więc dlatego tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zakochana Re: Zakochana we Wrozu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 21:19 Naprawdę nie wiem co mnie w nim pociaga.Moze to chemia,może sam w sobie Maciej.Ktoś napisał,ze jest związany z chłopakiem.No coż,przykre to jest,ale uczucie to uczucie :( Odpowiedz Link Zgłoś
tiggs zafiufiana na różowo, terelemorele...;-P 01.07.09, 22:19 Co Ty kobieto bredzisz? przygrzało ci??? hahaha... Większych głupot dawno nie czytałam! Dla nie wiedzących o czym myślę, wyjaśniam: gdyby panienka faktycznie była zakochana w Macieju, to nie pier... by o tym na forum bzdeciarskich tekścików, lecz pisała o swych uczuciach do tego pana wróza! Zakochanie to sprawa osobista, intymna, a nie na sprzedaż! chyba, że się chce kogoś "sprzedać" w znaczeniu: ZAREKLAMOWAĆ, WYPPROMOWAĆ Jeśli to jest REKLAMA, a wszystko wskazuje na to, że to jest ZWYKŁA TANDETNA REKLAMA/CHĘĆ ZWÓCENIA UWAGI NA OKRESLONĄ OSOBĘ WRÓZA, to jest to reklama z serii dno kompletne czyli wieś śpiewa i tańczy oberdasa z przykucaniem na polu ogórkowym... :-PPP Gorszej chały na tym forum nie było... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: zafiufiana na różowo, terelemorele...;-P IP: 66.249.9.* 02.07.09, 11:37 Ech....widocznie klienci Maćka nie walą drzwiami i oknami. No cóż przestój-przerwa urlopowa. Niech krwiopijca idzie też na urlopik. Ciądle nie można wysysać ludzi, odpoczynek też się należy.Ale za co jechać? Odpowiedz Link Zgłoś
meryjo Re: wróż zakochany w sobie 05.07.09, 15:42 Można było by zatytuować ten temat "wróż zakochany w sobie" albo "wróż zadufany w sobie" hi-hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALWA Re: Zakochana we Wrozu IP: *.centertel.pl 05.07.09, 16:23 ZAL MI CIEBIE!!!!ZAKOCHAŁAS SIE W GŁOSIE FACETA:) MYSLAŁAM ZE TYLKO POWAZNI LUDZIE WYPOWIADAJĄ SIE NA TYM FORUM Odpowiedz Link Zgłoś