zofka3 30.08.09, 22:11 Witam, czy zna ktoś jakiś sposób aby szybko sprzedać samochód, np.coś z feng shui. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
happyy1 Re: sposób na sprzedaż samochodu 31.08.09, 10:28 Perdo - Raido - Jera - Fehu - Wunjo - na szybką i dobrą sprzedaż samochodu to jest skrypt runiczny .Napisz na kartce tylko najpierw zobacz w necie jak te runy wyglądają i noś ze sobą -[czerwonym mazakiem lub długopisem napisz]życzę udanej sprzedaży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.09, 12:51 No pewnie- trzeba porządnie go umyć i wystawić możliwą cenę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.multimo.pl 31.08.09, 16:58 Mario :D. Również polecam skrypt runiczny, napisz go najlepiej na żółtej kartce, czerwonym mazakiem, długopisem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
zofka3 Re: sposób na sprzedaż samochodu 07.09.09, 22:53 coś to nic nie działa, żadnego telefonu w sprawie kupna:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.multimo.pl 07.09.09, 23:13 Oj zofka, zofka. Przecież to, niestety, nie działa jak po pstryknięciu palcami. Poczekaj trochę i nie dąsaj się. Gdyby to wszystko było takie proste, to sprzedawcy samochodów byliby najlepiej zarabiającą branżą świata (oczywiście gdyby odkryli energię run).:P Odpowiedz Link Zgłoś
zofka3 Re: sposób na sprzedaż samochodu 08.09.09, 19:50 :)ja się nie dąsam, raczej jestem niecierpliwa:) Odpowiedz Link Zgłoś
dobra_lalka Re: sposób na sprzedaż samochodu 10.09.09, 09:22 Proszę dać znać, jak się uda sprzedać. Je jestem zainteresowana, gdyż też mam podobny problem - ale najpierw trzeba umyć! Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
zofka3 Re: sposób na sprzedaż samochodu 10.09.09, 23:00 ja to cos źle zrobiłam,ponieważ auto sie popsuł:( i narazie nie nadaje się do sprzedaży:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.09, 15:10 No więc sama widzisz jak to na czarach się wychodzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zofka3 Re: sposób na sprzedaż samochodu 07.10.09, 21:22 Witam, proszę o pomoc,chciałam bardzo sprzedać auto, do tej pory mi się to nie udało, ciągle sie psuje, podejrzewam,że coś źle zrobiłam "?( wykonałam polecony napis z run). Chciałbym to teraz jakoś naprawić, proszę jeszcze raz o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.09, 12:46 czyli runy nie dzialaja? Odpowiedz Link Zgłoś
zofka3 Re: sposób na sprzedaż samochodu 08.10.09, 22:31 niestety nie:( a czy mogą one zaszkodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.09, 12:13 zwroc sie do bucardi, ona powie ci jak sprzedac samochod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 15:47 he.... he he, 30 sierpnia byla prosba a 7 wrzesnia narzekanie ze nie dziala, a co myslisz, ze to tak szybko sie sprzeda? Musisz pozwolic losowi by stworzyl sytuacje, by zamanifestowala sie sytuacja i pojawil sie kupiec. Jak cos robisz na poziomie mentalnym, rob takze na poziomie fizycznym, materialnym, ktos poradzil, umyj samochod, zrob ewentualne naprawy, postaw go w widocznym miejcu, umiesc cenniki zdjecia w necie samochodu, a te rytualy sa po to, zeby wposmoc dzialania fizyczne, jak robisz cos na poziomie psychicznym, rob i na fizycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: sposób na sprzedaż samochodu 11.10.09, 15:56 A co jesli zalozycielka watku robi to wszystko na poziomie fizycznym? Chyba kazdy orientuje sie, ze nalezaloby umyc samochod, wywiesic ogloszenie itp. Mysle, ze zalozycielka watku nie oczekuje, ze nagle zaczna sie do niej zglaszac potencjalni klienci, a np. samochod w garazu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zapyatnie Re: sposób na sprzedaż samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 16:12 a może jednak na poziomie fizycznym robi za mało, ogłasza w niewlasciwych miescach? Moze trzeba wiecej energii i dzialan wlozyc? Powiedzialam ze trzeba poczekać aby los zmaterrializowal sytuacje, ja uwazam, ze lepsze są wizualizacje bo wtedy przyciagam to co wlasciwe, a po za tym zeby magicznie zadzialalo, trzeba pamietac, ze to co dostepne dla wszystkich ludzi spelni sie ale jesli nie dla wszystkich cos jest dostepne to moze sie nie stac jesli chcesz miec fajny dlugopis, ksiazke zwizualizuj i przyciagniesz, a jesli zwizualizujesz bycie kanclerzem niemiec, nie staniesz sie, bo to jest dostepne tylko dla jednostki, Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: sposób na sprzedaż samochodu 05.03.23, 09:47 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś