indi12 29.09.09, 21:02 Witajcie! Czy któraś mogła by postwić mi rozkład partnerski na relacje z moim mężem? Coś ostatnio nie najlepiej nam się układa Zapłatę mam oczywiście przygotowaną i z góry dziękuję) Miałam to zrobić sama ale jakoś mam opory. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mart_i ROZKŁAD 30.09.09, 00:23 Witaj indi Postawiłam dla Ciebie rozkład,ale dzisiaj wkleję tylko karty,a jutro dołączę interpretację,bo dzisiaj już jest późna pora,a wolałabym być skupiona i wyspana przy interpretacji. Indi-10 mieczy Co wnosisz do związku-10 pucharów Co masz w głowie-9 monet Co w sercu-Siła Co pokazujesz na zewnątrz-As monet Partner-9 mieczy Co wnosi do związku-3 puchary Co ma w głowie-Diabeł Co w sercu-Królowa buław Co na zewnątrz-7 monet Podstawa związku-Rycerz mieczy,8 mieczy Przyczyna złych relacji z Twojej strony-Pustelnik,Cesarz. Ze strony męża-Gwiazda,Księżyc. Odpowiedz Link
mart_i Interpretacja 30.09.09, 12:09 > Indi-10 mieczy Przechodzisz teraz w związku ciężki okres,chwilami chyba nawet myślisz,że uczucie w Tobie przeminęło,a z tego związku już niewiele zostało. > Co wnosisz do związku-10 pucharów Jednak bardzo się starasz,by ten związek wrócił na właściwe tory,wnosisz bardzo dużo pozytywnych uczuć,próbujesz to wszystko scalić,by wasz związek tworzył szczęśliwą całość. > Co masz w głowie-9 monet W głębi duszy wiesz,że coś jest nie tak,odpadła gdzieś jakaś część układanki,bez której ten związek nie funkcjonuje tak jak byś chciała.Wyrobiłaś w sobie umiejętność polegania tylko na sobie,ale jednak czujesz się przy tym samotna.Wiesz,że by dalej iść, potrzebne Ci jest wsparcie partnera i jego chęć dotrzymania Ci kroku. > Co w sercu-Siła Masz w sobie dużo siły i chęci by ten związek ulepszyć.Nie tak łatwo się poddajesz.I nie chcesz by ten związek runął.Nie czekasz biernie,aż samo wszystko się pozmienia. > Co pokazujesz na zewnątrz-As monet Karta brama,a więc widzisz szansę na poprawę relacji z mężem.Jesteś aktywna i robisz dużo by znów wam się układało.Myślę,że to Ty głównie napędzasz ten związek i nie dopuszczasz do sytuacji w której każdy żyje swoim życiem i nic nikogo nie obchodzi. > > Partner-9 mieczy Twojemu partnerowi też nie jest lekko,on widzi co się dzieje i jest tym załamany. > Co wnosi do związku-3 puchary Jednak stwarza pozory,że wszystko jest ok.Nie daje po sobie poznać,że jest pełen obaw i rozterek.Robi dobrą minę do złej gry. Indi nie chciałabym źle prorokować,ale ta karta czasem oznacza kogos trzeciego w związku,mam nadzieję,że to chodzi o wasze dziecko. > Co ma w głowie-Diabeł Na dzień dzisiejszy Twój mąż nie wie co to kompromis i może nawet targają nim jakieś pokusy.Może nawet próbuje wpłynąć na Ciebie,żebyś robiła to co tylko dla niego jest odpowiednie. > Co w sercu-Królowa buław Mam nadzieję,że to nie chodzi o jakąś kobietę. W każdym razie może jest w nim inicjatywa konfrontacji z waszym problemem w związku,ale jednak przyjmuje tu raczej bierną postawę. > Co na zewnątrz-7 monet Ta karta to potwierdza,on nic nie robi,żeby wasz związek naprawić,raczej czeka,az samo się wszystko jakoś wyprostuje. > > Podstawa związku-Rycerz mieczy,8 mieczy Uczucia w was nie dominują,raczej dystans i skupienie na swoim negatywnym myśleniu o tym związku.Rozmowy są,ale brak w nich empatii i zrozumienia dla drugiej strony.I myślę,że to są raczej takie krótkie sprzeczki niż długie dysputy. > Przyczyna złych relacji z Twojej strony-Pustelnik,Cesarz. Ciężko jest mi rozgryźć te karty w połączeniu...Indi czy przypadkiem ktos nie wtrąca się w waszą relację? > Ze strony męża-Gwiazda,Księżyc. No i kolejne karty mówiące o jego braku działania w waszym związku.On posiada ślepą wiarę w to,że jakoś to będzie,jakoś się ułoży,ale bez jego udziału.Jest zamknięty w swoich myślach,w swoim świecie i ciężko jest do niego dotrzeć. Zadałam dodatkowo jeszcze jedno pytanie: Co możesz zrobić,żeby poprawić relację z mężem: Sąd,6 monet,Umiarkowanie Może powinnaś nakłonić męża do poważnej szczerej rozmowy w której wszystko sobie na spokojnie wyjaśnicie i uświadomić mu,że związek polega na nieustannej pracy z obydwu stron,a nie tylko z jednej. Sąd może mówić też o tym,że dobrze by było jak byście wrócili wstecz myślami do czasu kiedy wam się układało,przypomnieć sobie te miłe chwile i spróbować zrobić coś co najbardziej lubiliście robić razem i co sprawiało wam najwięcej radości. Umiarkowanie wskazuje na zachowanie zimnej krwi w konfliktowych sytuacjach,a w połączeniu z 6 monet mówi,żebyś przystopowała z dawaniem z siebie wszystkiego dla tego związku,niech teraz Twój mąż się trochę postara.A Ty zachowaj powściągliwość. Przyznam szczerze,że największą trudność sprawiła mi interpretacja kart postawionych na Twojego męża,ale mam nadzieję,że ktoś bardziej doświadczony coś jeszcze doda,bądź mnie poprawi. pozdrawiam Odpowiedz Link
indi12 Re: Interpretacja 30.09.09, 13:41 Witaj Mart ! Dziekuje za karty Bardzo tarfna interpretacja ale poczekam może ktoś sie jeszcze wypowie. Zapłate wysyłam na prv Buziaczki Odpowiedz Link
justillo Re: Interpretacja 30.09.09, 13:55 mi to wyglada na kogos trzeciego ale ja mało sie znam wiec nie bierz tego do serca Odpowiedz Link
indi12 Re: Interpretacja 30.09.09, 14:28 No chyba że wirtualnie) bo 8 godzin jestesmy razem w pracy nastęne 8 spędza w domu przed kompem i robi nastepną pracę poda koło 4-5 w nocy i rano powrót do pracy) Odpowiedz Link
aischam Re: Interpretacja 30.09.09, 19:02 "No chyba że wirtualnie bo 8 godzin jestesmy razem w pracy nastęne 8 spędza w domu przed kompem i robi nastepną pracę poda koło 4-5 w nocy i rano powrót do pracy. " Indi12, rozważ ucieczkę męża od codzienności właśnie w taką znajomość wirtualną.I choć święcie wierzę, że nie ma to miejsca, to karty wyraźnie sygnalizują taką możliwość.Może byś go trochę odciągnęła od tego komputera? Ale zgadzam się i wczesniejszymi wypowiedziami: zatrzymajcie się na moment i cofnijcie wstecz.Wszystko będzie dobrze, jestem pewna Życzę Ci wszystkiego co najlepsze ! Odpowiedz Link
kirke-tarot Re: ROZKŁAD 30.09.09, 16:31 mart_i napisała: > Witaj indi > Postawiłam dla Ciebie rozkład,ale dzisiaj wkleję tylko karty,a jutro dołączę in > terpretację,bo dzisiaj już jest późna pora,a wolałabym być skupiona i wyspana p > rzy interpretacji. > > > Indi-10 mieczy > Co wnosisz do związku-10 pucharów > Co masz w głowie-9 monet > Co w sercu-Siła > Co pokazujesz na zewnątrz-As monet To ja troszkę z innej beczki, widać po rozkładach,że się troszke zapętliliście w życiu doczesnym/materialnym. Indi zbyt mocno wasza relacja jest postrzegana przez pryzmat pracy/kwestii utrzymania/ pracy/ wydolności. Widać,że starasz się być niezależna i też taka jesteś. Masz inicjatywę w ręku,chęci ale wpadłaś w jakiś dziwny kierat, który nie daje Ci swobody.Potrzeba tu zmiany widzenia związku i partnera w nim jako żywej tkanki > > Partner-9 mieczy > Co wnosi do związku-3 puchary > Co ma w głowie-Diabeł > Co w sercu-Królowa buław > Co na zewnątrz-7 monet > On ma stres przez to wszystko o czym pisałam wyżej, Twoja postawa i zachowanie. Chciałby więcej kochanki niż żony - tak to łopatologicznie nazwę. A z drugiej strony został wpędzony w ślepy tor, taką koleinę , którą podąża by dać Ci te 3Puchary. On jest bardzo emocjonalnie z Tobą zżyty. > Podstawa związku-Rycerz mieczy,8 mieczy Brak jasnych, klarownych potrzeb, rozmów, każdy sobie rzepkę skrobie i spogląda czy to drugie coś powie > Przyczyna złych relacji z Twojej strony-Pustelnik,Cesarz. Więcej luzu i beztroski w stosunku do partnera, nie stawiaj go w takiej pozycji - faceta pracujacego,żywiciela, etc Samotnia i brak inicjatywy (z obu stron) wycofuje związek do martwego punktu > Ze strony męża-Gwiazda,Księżyc. Bardzo pragnie i myśli jak to zrobić by było tak jak sobie wymyślił.Tutaj bardzo silne karty awers i rewers. Zejście do jądra pragnień. On już zauważa,że coś jest nie tak Odpowiedz Link
indi12 Re: ROZKŁAD 30.09.09, 16:54 Dziekuję Kirke że zechciałaś zerknąć na karty Bardzo Ci dziękuje Odpowiedz Link
indi12 Do Mart_i 30.09.09, 17:09 Witaj! Otrzymałam z poczty gareta.pl zwrotkę że nie mozna dostarczyc wiadomości , czy nie masz konta na gazecie? Proszę podaj mi może innego meila to zaraz ponownie wyślę Ci zapłatę Buziaczki Odpowiedz Link
mart_i Re: Do Mart_i 30.09.09, 17:15 Tak indi nie mam konta na gazecie,a mój mail to marti353@interia.pl Odpowiedz Link
indi12 Dziewczynki czy otrzymałyście zapłatę? 30.09.09, 20:30 No kurcze coś mi całkiem nie idzie z tym płaceniem Jakby nie doszło... Przekazuję wiele pozytywnej energii , zapalę dziś swieczuszkę ( taka specjalną o 21.00 ) i pomyślę o wszystkich dobrych rzeczach kóre chcę Wam przekazać. Buziaki;* Odpowiedz Link