krolowa.mieczy 28.11.09, 09:40 kto ma ezotv niech włączy teraz - p. Danusia opowiada o QKijów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krolowa.mieczy Re: TERAZ KRÓLOWA KIJÓW 28.11.09, 10:22 Opisuję w skrócie jej słowa: potrzeba niezależnosci w każdym aspekcie, swoboda, wszystko musi dziac sie w sposób spektakularny (porównanie do numerologicznej 3): teatralnosc, ubarwienia, wszystko z jej ust wypływa ubarwione. Hojnosc pod każdym względem dla osób bliskich, lecz w zamian wymaga ich podporządkowania się. W cieniu to nieumiejętnosc przyznania sie do błędów, nrzucanie swojej woli otoczeniu, problemem może byc atak na swoich. Odpowiedz Link
ktos-xxx Re: TERAZ KRÓLOWA KIJÓW 28.11.09, 10:46 Zgadza się dokładnie takie są trójki.I królowa buław myśle bardzo pasuje do tego opisu. A mówiła coś o 5? Odpowiedz Link
krolowa.mieczy Re: TERAZ KRÓLOWA KIJÓW 28.11.09, 11:52 Nie, nie mówiła o 5. Zorientowałam się, że to jest dalszy ciąg wykładu z poprzedniego programu. Zdążyłam zanotowac to, co wrzuciła w poście. Poprzedniej audycji nie oglądałam do końca W innym wątku mówiłam o pazikach i rycerzach, ale wtedy nie notowałam; tylko słuchałam. Odpowiedz Link
aischam Re: TERAZ KRÓLOWA KIJÓW 28.11.09, 17:57 A masz to na kablówce czy jakiejś platformie ? Buźka Odpowiedz Link