Dodaj do ulubionych

na Jowisza !!! ;)

07.01.10, 14:42
Leżałam sobie juz wczoraj pozno w łózeczku i myslałam ..c by za
rozkład sie przydał ..a poniewaz oprócz Tarotka obserwuje sobie
planetki i numerologie ..to pomyslałam ze przydałoby sie zapytac
kart co taiego mi ten jowisz ( którego swoja droga uwielbiam) moze
mi dac gdy po 21 stycznia wejdzie sobie do rybek ( to moj 1 dom dla
wtajemniczonych). Własnie jem obiadek i mysle nad
pytaniami...włascicwie to dotyczy wszystkich bo zmiana znaku niesie
ze soba zmiane prawie u kazdego to zalezy od szerokosci domu itp
wiec jak za chwilke wymysle pytania to wstawie jakis rozkładzik
własny . Szukam poparcia tarotem tego co sobie kombinuje bo Tarota
rozumiem lepiej niz astrologie.
Obserwuj wątek
    • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 15:14
      Jowisz jego rola ogolne znaczenie na podst mojego
      urodzeniowego Jowisza = 10 kiji ogolnie to powiedziaalbym
      konczenie pewnego etapu cyklu( 11 dom ) , powolne podnoszenie
      podwigniecie , zmaganie sie które idzie w dobrym kierunku

1. Jowisz obecnie w wodniku dla mnie czym był , jakie mial
      zadanie = 4 kiji

2. Jowisz przechodzacy przez moje ASC wazny punkt , co ze soba
      niesie = 10 mieczy

3. Jowisz w znaku ryb (moj 1 dom) = 2 monet

Jowisz w trygonie z ryb do mojego ur ksiezyca w skorpio = 7 mieczy
      nie rozumiem tu znaczenia 7 mieczy wiec wyjasniam
      7 mieczy = umiar, rygwan, pustelnik ( losowałam z całej talii ale sa
      AW)

4. Jowisz w sekstylu do mojego słonca = 9 kiji

5. Jowisz w kwadraturze do mojego saturna ur ( 3 dom) = krol puch

6.Jowisz w kwadraturze do mojego marsa i wenus ( 4 dom) = 8puch

7. Jowisz w kwadraturze rozbierznej do mojego neptuna (9dom) = 9
      mieczy

No chyba porwałam sie z motyka na slonce czy na Jowisza
      raczej ..tak trudne ze szok
    • anahella Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 15:14
      Zaraz wymyślę rozkład Jowiszowysmile
      • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 15:16
        Anahello w tym samym czasie pisalysmy nie zauwazyłam sorry
        • anahella Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 15:37
          Ale spoko, nie mam monopolu na rozkłady w tym krajusmile
          Mam już inspirację, tylko muszę to teraz przelać na papier i jakoś opracować.
          Jowisz w Rybach jest starym wladcą, więc jego ingres w Ryby potrzebuje więcej
          niż jednego rozkładu. W końcu w horoskopie daje dużo smile
          • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 15:52
            no nie latwo wymyslic taki rozkład co by pasował do kazdego ..ale
            moze o takie podstawy ..jaki wpyw na słonce , ksiezyc , głowne cele
            i zakres działania podczas pobytu ryb jak to bedzie sie mialo do
            miłosci, jak do pracy, jak do relacji rodzinych itd..ja tu sie
            zagalopowałam i zapetliłam w moim rozkładzie
            • anahella Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 16:23
              Wysoko sobie poprzeczkę postawiłaś, to faktsmile Ja nie mieszałabym astrologii i
              tarota, raczej traktowała jako sztuki komplementarne.

Mam pomysł na rozkład oparty o 4 księżyce Jowisza, ale zajmę się nim później, bo
              inne obowiązki mam na głowie. Komuś obiecałam zrobić horoskop małego dziecka i
              nie mogę się zabrać...
              • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 16:26
                Jowisz nie ucieknie wink
                • jasmin_25 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 17:57
                  a moze po prostu co mi da wejscie Jowisza do ryb? ( albo wejscie do 1 domu, bo
                  nie zrozumialam czy on juz przeszedl twoj asc czy dopiero przechodzic bedzie?)i
                  np tego typu pytania:

w strefie uczuciowej
                  -pozytywnego
                  -negatywnego
                  w strefie materialnej
                  -pozytywnego
                  -negatywnego
                  co moge zrobic aby jak najkorzystniej wykorzystac ten tranzyt
                  • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:02
                    masz racje jasmin ..zapętliłam sie ..mam asc w 29 wodnika wiec to
                    lada dzien sie okaze jakby , nie musi to byc jakies tam wielkie bum
                    i wydatrzenie które wyskoczy jak królik z kapelusza moze to sie juz
                    powoli dzieje...poczekam na rozkład jaki ma wymyslic Anahella
                    • anahella Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:19
                      Ok, więc tak: inspiracja to Jowisz i jego cztery Księżyce (te odkryte przez
                      Galileusza). Ponieważ Galileusz nadał im imiona po kochankach Zeusa (czyli
                      rzymskiego Jowisza), to proponuję tak:

[x][5][x]
                      [2][1][4]
                      [x][3][x]

1 - Jowisz, czyli w jakiej dziedzinie mogę najbardziej się rozwinąć i zdobyć
                      największą wiedzę.

2-5 to Jowiszowe kochanki:

2 symbolizuje Europe, została wywieziona na Kretę, więc co z podróżami.
                      3 to Io, która została władczynią Egiptu czyli czy przyniesie zaszczyty, sukcesy
                      i zwycięstwa.
                      4 to Kallisto, która romansowała z Zeusem aż ją Artemida zamieniła w
                      niedźwiedzicę, czyli z czym można przeholować.
                      5 to Ganimedes, uroczy młodzieniec który romansował z Zeusem, dostał
                      nieśmiertelność, czyli za co ludzie mnie zapamiętają na długo (coś w formie
                      nieśmiertelności poprzez czyny)

Koniec, bomba, kto nie wróży ten trąbawink
                      • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:24
                        napisze tylko wow !!!!!!!!
                        • anahella Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:28
                          asia.33 napisała:

> napisze tylko wow !!!!!!!!

Napisz lepiej, jakie karty pociągnęłaś. tongue_out

A jak znajdę kogoś chętnego do przetestowania, to opiszę rozkład dokładnie na
                          blogu z interpretacją dla tej osoby.
                          • asia.33 Jowisz asi 07.01.10, 18:39
                            1 - Jowisz, czyli w jakiej dziedzinie mogę najbardziej się rozwinąć
                            i zdobyć największą wiedzę = cesarz

2-5 to Jowiszowe kochanki:

2 symbolizuje Europe, została wywieziona na Kretę, więc co
                            z podróżami.
                            = moc

3 to Io, która została władczynią Egiptu czyli czy
                            przyniesie zaszczyty, sukcesy i zwycięstwa.
                            = 4 mieczy

4 to Kallisto, która romansowała z Zeusem aż ją Artemida
                            zamieniła w niedźwiedzicę, czyli z czym można przeholować=
                            3 monet

5 to Ganimedes, uroczy młodzieniec który romansował z Zeusem,
                            dostał nieśmiertelność, czyli za co ludzie mnie zapamiętają na
                            długo
                            (coś w formie nieśmiertelności poprzez czyny) = as
                            mieczy

Jasny gwint! mocne karty ale jeszcze nie wiem o co kaman
                            • anahella Re: Jowisz asi 07.01.10, 19:07
                              > 1 - Jowisz, czyli w jakiej dziedzinie mogę najbardziej się rozwinąć
                              > i zdobyć największą wiedzę = cesarz

Ustalenie zasad, według których będą żyli inni. Koniec z dopasowywaniem się do
                              reszty świata.

> 2 symbolizuje Europe, została wywieziona na Kretę,
                              > więc co
                              > z podróżami.
                              = moc
                              Sama się tym musisz zająć, a jak się już zajmiesz to świata nie starczy dla
                              Ciebiesmile

> 3 to Io, która została władczynią Egiptu czyli czy
                              > przyniesie zaszczyty, sukcesy i zwycięstwa.
                              = 4 mieczy
                              Tutaj cienko, ale w tej karcie jest nadzieja, że nie czas, ale w przyszłości
                              czemu nie.

> 4 to Kallisto, która romansowała z Zeusem aż ją Artemida
                              > zamieniła w niedźwiedzicę, czyli z czym można przeholować
                              > = 3 monet
                              W ocenianiu innych?

> 5 to Ganimedes, uroczy młodzieniec który romansował z
                              > Zeusem,
                              > dostał nieśmiertelność, czyli za co ludzie mnie zapamiętają na
                              > długo
                              (coś w formie nieśmiertelności poprzez czyny) = as
                              > mieczy

Dobre pomysły, błyskotliwość.

Nie jest źlesmile
                              • asia.33 Re: Jowisz asi 07.01.10, 19:12
                                dzieki Anahello byle ten cesarz nie stal sie tyranem bo tak jak
                                karta mocy -podróze ..nie moge miec tego czego chce i jestem
                                upierdliwa dla otoczenia ..niech rodzina sie złozy i mnie wysle -
                                tym samym beda mieli problem z głowy
                                • asia.33 Re: Jowisz asi 07.01.10, 19:31
                                  pomyslałam tez ze ten AS Mieczy to moje marzenie album z podrózy -
                                  chcialabym cos takiego wydac ale zeby to zrobic to musze miec
                                  materialy, zeby miec materały musze odbyc kilka podrózy wink a zeby
                                  odbyc podróze potrzebuje mojego faceta (cesarza) ahhaahahah
                              • asia.33 Re: Jowisz asi 07.01.10, 20:40
                                no mi sie układa w całosc teraz ...zle zaczne od konca :as
                                mieczy
                                = to album z fotografiami, ksiazka jaka pragne wydac i to
                                powinno byc cos stałego - wiec spisane , moze jakas stroa w necie ,
                                moze album tego nie wiem

przecholowac moge z 3 monet = nie ze wszystkim dam rade , nie
                                wszystko bedzie tak , niewszystko co zaplanowałam mi sie uda

4 mieczy - to moze byc pozorne odpoczywanie ...bo najpierw
                                trzeba tam byc , jechac, wymyslic co i jak a pozniej na tej bazie
                                cos wydac

moja siła jest moc własnie podroze..to moja siła napedowa,
                                kusi i o niczym innym nie mysle

cesarz moge to osiagnąc tylko i wyłacznie dzieki
                                mezczynie ...nie ma innej mozliwosci , bez niego nie zrobie nic
                                • anahella Re: Jowisz asi 08.01.10, 06:08
                                  NIestety, zgubiłam tego linka... ale kiedyś go znajdę, bo blog fajny. Para
                                  Polaków poznała się w Australii. Postanowili zakończyć życie na emigracji i
                                  wrócić do kraju, ale nie samolotem tylko... sprzedali całośc swojego majątku w
                                  Australii i wracają już któryś miesiąc zwiedzając kolejne kraje na drodze. Droga
                                  nie jest prosta, wiec jeszcze troche w podróży pobędą - ku uciesze czytelników
                                  ich bloga. Z zapartym tchem to czytałam, jak ktoś znajdzie to polecam!
                          • wanilkowa Anahello!!! 07.01.10, 20:25
                            Ja ja ja - ja byłabym chętnabig_grin
                            • anahella Re: Anahello!!! 08.01.10, 06:13
                              Możemy spróbować, tylko ja nie umiem wróżyć na odległość. Zróbmy tak: daj mi
                              swoje dane na priv: dzień, miesiąc, rok, godzinę i miejsce urodzenia, zobaczę
                              czy w najbliższym czasie Jowisz będzie Ci coś robił i wtedy położę karty. Na
                              blogu zamieszczę interpretację kart jeśli uznam że jestem z niej zadowolona. Tak
                              czy siak dostaniesz ją mailem. Zgadzasz się na taki układ? Nie opublikuję
                              horoskopu ani żadnych danych osobowych, tylko lakoniczne informacje typu: płeć,
                              przybliżony wiek, i to co sama zdecydujesz się zdradzić.

Pasuje?
                              • wanilkowa Re: Anahello!!! 08.01.10, 07:14
                                super bardzo się cieszęwink
                                tylko hmmm dowiem się o tą godzinę, bo wiecznie zapominamwink
                                • anahella Re: Anahello!!! 08.01.10, 09:33
                                  Ok,nie pali się i pamiętaj by podać ją w systemie dwudziestoczterogodzinnym.
                                  (czyli 11.00 jeśli rano lub 23.00 jeśli wieczorem).

I tak mam inną robotę na głowie, więc przez kilka dni nie zabrałabym się za to.
                      • misboaa Super 07.01.10, 22:02
                        już sobie zrobiłam smile smile smile
                        teraz pora na najbliższych
                        Pięknie to wszystko wymyśliłaś smile
                        • asia.33 Re: Super 07.01.10, 22:08
                          wklej karty co ? my tez chcemy to zobaczyc wink
                          • misboaa Re: Super 07.01.10, 22:50
                            No to wlewam jak chciałaś smile smile smile
                            To rozkład jest super, moje karty zaś przegryzam i przeżuwam i nie
                            jest mi już tak bardzo do śmiechu.

----------
                            • asia.33 Re: Super 07.01.10, 23:02
                              no jak napiszesz date ur to byłoby łatwiej
                              • misboaa Re: Super 07.01.10, 23:22
                                28.005
                                • asia.33 Re: Super 07.01.10, 23:27
                                  rok 2009 był Twoim rokiem ..Jowisz opiekuje sie prawie rok czy to w
                                  koniunkcji czy w trygonie i daje to co najlepsze....Ty blizniaczek
                                  wiec Jowisz opiekował sie Toba przez caly rok z Wodnika ..czy to był
                                  dobry rok dla Ciebie?
                                  • misboaa Re: Super 07.01.10, 23:44
                                    O kurcze, jedyne co mi wyszło to "nie zatonąć"... Rok straszliwie
                                    syzyfowy.
                                    • anahella Re: Super 08.01.10, 06:43
                                      Nie wiem gdzie masz Jowisza (w jakim znaku i domu) ale teraz rozumiem Twój
                                      rozkład jowiszowy: Bliźnięta chciałyby być na ustach wszystkich, a tu trzeba
                                      schować się w swojej pracowni i zasuwać po cichu na późniejsze zaszczyty. Ale
                                      warto. Masz szansę z Kapłanki przejść do etapu Cesarzowej i wtedy będzie lans,
                                      imprezy i ambrozjasmile
                            • anahella Re: Super 08.01.10, 06:40
                              Jak dla mnie, Misboaa, to rok na naukę, o czym świadczy Kapłanka. Kapłanka to
                              nie tylko duchowość kobiecość i macierzyństwo, w większości talii trzyma na
                              kolanach zwój, czyli dziś to jest książka. Jeśli jest taka możliwość żebyś
                              kontynuowała naukę, poszla na kurs (najlepiej coś o charakterze duchowym lub
                              kobiecym), to jest to świetny czas. MOże otworzą się jakieś możliwości nauki, o
                              ktorej nie wiesz? Warto z nich skorzystać, bo za plecami Kapłanki jest kotara,
                              za ktorą jest prawdziwa mądrość. Zatem żeby ją otrzymać najpierw trzeba
                              posiedzieć nad książeczkami.

Diabeł: taka sobie wróżba, bo można wpakować się w niewygodną syutację. Zatem
                              wakacje marzeń, tak ale trzeba będzie najpierw brać dodatkowe zlecenia czy w
                              ogole się zniewolić w tym celu. To może być też namiętny zagraniczny kochanek,
                              jednak układ dla Ciebie może się okazać toksyczny. Ostrożnie z panami
                              poznawanymi na tunezyjskiej plażysmile

Królowa Mieczy to kobieta, która słucha i w umyśle przetwarza nabyte informacje.
                              To uczennica, ale nie studentka czy taka ze szkoły podstwowej. To osoba mająca
                              swojego mistrza ale z własnym dorobkiem. Czy będzie umiala nową wiedzę połączyć
                              z tą już wcześniej nabytą? - To Twój wybor. Dla mnie to tez ktoś w rodzaju
                              szarej eminencji, osoba ktora pociaga za sznurki zza pleców i nikt nie wie do
                              końca kto tu naprawdę rządzi. Nie wiem czy uczysz się czy pracujesz. Jeśl
                              pracujesz, to spektakularnego awansu nie będzie, ale wydarzenia, ktore
                              przyniesie Ci przejście Jowisza przez Ryby (bo rozumiem, że z taką intencją
                              kładłaś karty) zagonią Cię do roboty, ktora da Ci doświadczenie jakiego nie da
                              nic innego. Królowa to ostatni krok przed Królem, więc na prawdziwe zaszczyty
                              trzeba poczekać i posiedzieć w cieniu jakiejś innej "gwiazdy". Moim zdaniem to
                              owocny okres w zdobywaniu wiedzy i doświadczenia. Jeśli studiujesz, to podobnie.
                              Nie będzie nagrody rektora, ale kupę pracy wykonasz i jej efekty będziesz umiała
                              docenić tylko Ty.

IX Buław mówi że nie jesteś osobą "hop do przodu" i lubisz się czaić. Poprzednia
                              karta mówi że warto działać, i ta potwierdza. Stojąc z boku i patrząc jak życie
                              innych się toczy możesz mieć potem do siebie pretensje, że w czymś nie wzięłaś
                              udziału.

X Mieczy stanowi ostrzeżenie, żeby nie dać się wykorzystać. Działaj, ale z
                              rozwagą - znów odnoszę się do Królowej Mieczy i z intuicją - odwołanie do
                              Papieżycy. Nie probuj być Krolem, bo ten prawdziwy Krol zwinie Twoje pomysły,
                              poczeka aż je zaczniesz realizować i gdy będziesz tuż przed metą, ogłosi jako
                              swój sukces, a Ty poczujesz sie jakby ktoś Ci wbił nóż w plecy, a nawet dziesięć!
                              Dlatego nie rób nic dla sukcesu, dla lansu, rób dla siebie. Na lans czas przyjdzie.

> Królawa Mieczy - szukam w niej siebie, ale nie wiem o co chodzi.
                              Królowa Mieczy
                              • misboaa Re: Super 09.01.10, 01:19
                                Anahella - jesteś genialna!!!!
                                ...najpierw opadła mi szczęka, potem padłam na kolana.
                                Aż chciało by się zapytać: skąd wiesz??? smile smile smile

Po pierwsze NAUKA!!! Tego mi brakuje.
                                Noszę się z tym zamiarem od dawna. Studia już za mną, ale ja widzę,
                                że dopiero teraz powinna się zacząć prawdziwa nauka, że tamte 5 lat
                                to był jakby wstęp, rozeznanie.
                                Chodzę i zawracam głowę mojemu ukochanemu, że chcę się uczyć bo
                                umysłowo więdnę, a on pyta: a czego byś się chciała uczyć? Wtedy
                                wymieniam, że to i to i to ... i wychodzi, że taki kierunek nie
                                istnieje i ciężko "to" połączyć w całość. Wszystko oczywiście kręci
                                się wokół Papieżycy i duchowości właśnie tongue_out
                                A ja wiem, że gdzieś to musi być! I tego szukam. Aż mam dość!
                                Nie wiem w którą stronę ruszyć i się zaczajam. Ze zdezorientowaną
                                miną opierając się o jedną z buław...
                                Potem się wściekam, że nie mogę znaleźć.

> to rok na naukę, o czym świadczy Kapłanka. Kapłanka to
                                > nie tylko duchowość kobiecość i macierzyństwo, w większości talii
                                trzyma na kolanach zwój, czyli dziś to jest książka. Jeśli jest taka
                                możliwość żebyś kontynuowała naukę, poszla na kurs (najlepiej coś o
                                charakterze duchowym lub
                                > kobiecym), to jest to świetny czas. MOże otworzą się jakieś
                                możliwości nauki, o ktorej nie wiesz? Warto z nich skorzystać, bo za
                                plecami Kapłanki jest kotara, za ktorą jest prawdziwa mądrość. Zatem
                                żeby ją otrzymać najpierw trzeba posiedzieć nad książeczkami.
                                >
                                > Diabeł: taka sobie wróżba, bo można wpakować się w niewygodną
                                syutację. Zatem wakacje marzeń, tak ale trzeba będzie najpierw brać
                                dodatkowe zlecenia czy w ogole się zniewolić w tym celu. To może być
                                też namiętny zagraniczny kochanek, jednak układ dla Ciebie może się
                                okazać toksyczny. Ostrożnie z panami poznawanymi na tunezyjskiej
                                plażysmile
                                Myślałam też o pracy dla zagranicznej firmy, ale tu przeszkodą jest
                                mój chłopak. Uaktywnił się też zagraniczny kolega któremu kiedyś
                                wpadłam w oko. Nie odpowiadam mu bo mój facet mógłby "nie zrozumieć"
                                takiego koleżeństwa smile
                                > Królowa Mieczy to kobieta, która słucha i w umyśle przetwarza
                                nabyte informacje.
                                > To uczennica, ale nie studentka czy taka ze szkoły podstwowej. To
                                osoba mająca swojego mistrza ale z własnym dorobkiem. Czy będzie
                                umiala nową wiedzę połączyć z tą już wcześniej nabytą? - To Twój
                                wybor. Dla mnie to tez ktoś w rodzaju szarej eminencji, osoba ktora
                                pociaga za sznurki zza pleców i nikt nie wie do końca kto tu
                                naprawdę rządzi. Nie wiem czy uczysz się czy pracujesz. Jeśl
                                > pracujesz, to spektakularnego awansu nie będzie, ale wydarzenia,
                                ktore
                                > przyniesie Ci przejście Jowisza przez Ryby (bo rozumiem, że z taką
                                intencją
                                > kładłaś karty) zagonią Cię do roboty, ktora da Ci doświadczenie
                                jakiego nie da
                                > nic innego. Królowa to ostatni krok przed Królem, więc na
                                prawdziwe zaszczyty
                                > trzeba poczekać i posiedzieć w cieniu jakiejś innej "gwiazdy".
                                Moim zdaniem to
                                > owocny okres w zdobywaniu wiedzy i doświadczenia. Jeśli
                                studiujesz, to podobnie. Nie będzie nagrody rektora, ale kupę pracy
                                wykonasz i jej efekty będziesz umiała docenić tylko Ty.

Czekanie mnie nie przeraża ani też, że tylko ja docenię efekty.
                                Jestem wypalona i chcę zacząć coś nowego. Decyzję już podjęłam.
                                Czekam kiedy będę się mogła zapędzić do roboty smile
                                Wiem, że inni odbiorą to jako porażkę, ale to mnie nie obchodzi.
                                Przeraża mnie brak wskazówki sad
                                >
                                > IX Buław mówi że nie jesteś osobą "hop do przodu" i lubisz się
                                czaić. Poprzedni a karta mówi że warto działać, i ta potwierdza.
                                Stojąc z boku i patrząc jak życie innych się toczy możesz mieć potem
                                do siebie pretensje, że w czymś nie wzięłaś udziału.

Zawsze byłam "hop do przodu", teraz to się zmieniło.

> X Mieczy stanowi ostrzeżenie, żeby nie dać się wykorzystać.
                                Działaj, ale z rozwagą - znów odnoszę się do Królowej Mieczy i z
                                intuicją - odwołanie do Papieżycy. Nie probuj być Krolem, bo ten
                                prawdziwy Krol zwinie Twoje pomysły,poczeka aż je zaczniesz
                                realizować i gdy będziesz tuż przed metą, ogłosi jako swój sukces, a
                                Ty poczujesz sie jakby ktoś Ci wbił nóż w plecy, a nawet dziesięć!
                                Dlatego nie rób nic dla sukcesu, dla lansu, rób dla siebie. Na lans
                                czas przyjdzie.

Mam dwóch kandydatów na Króla. Za jednego już teraz robię wiele
                                w "ukryciu". Pomagam, przygotowywuje grunt pod dalszą pracę. Tej
                                pracy nie widać, to mozolna dłubanina, a już pytał co ja właściwie
                                robię? Bolało i to jak!
                                Nie spodziewam się więc podziękowania. Sukces napewno przypisze
                                sobie.
                                Drugi to kandydat na mistrza. Sam namawia do współpracy,
                                obiecuje: "przed toba sława, wielka zabawa...". Jest to faktycznie
                                osoba o wielkiej wiedzy z której mogła bym się wiele nauczyć. To
                                jednak tyran i despota. Na każdym kroku będzie powtarzał, że to
                                dzięki niemu. Na zasadzie: to ja cię stworzyłem. Już raz miałam z
                                nim przyjemność (wieli innych znajomych również) i skończyło się
                                rozczarowaniem które do dziś mi się śni. Też bolało.
                                • misboaa do Anahelli 09.01.10, 02:28
                                  napisałam do Ciebie na gazetowego maila smile
                                  • anahella Re: do Anahelli 09.01.10, 05:32
                                    Dzięki za przepis, wypróbuję przy okazji. Ale nie musiałaś dziękować, w końcu
                                    nie ja kładłam kartysmile
                        • anahella Re: Super 08.01.10, 06:18
                          misboaa napisała:

> już sobie zrobiłam smile smile smile
                          > teraz pora na najbliższych
                          > Pięknie to wszystko wymyśliłaś smile

Ciesze się że polubiłaś ten rozkład. Jowisz przy ingresach w kolejne znaki
                          zawsze budzi ludzi, daje im nadzieję i przynosi rozruch.
                  • jasmin_25 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:24
                    Jowisz jego rola ogolne znaczenie na podst mojego
                    urodzeniowego Jowisza = 10 kiji

Jowisz wszystko powieksza, tak pozytywne jak i negatywne sprawy. Moze tym samym
                    byc sporym ciezarem jak jest kiepsko usytuowany. Moze powoduje, ze zbyt duzo
                    spraw bierzesz na siebie, za bardzo sie przejmujesz i to stanowi dla ciebie
                    spore obciazenie.

1. Jowisz obecnie w wodniku dla mnie czym był , jakie mial
                    zadanie = 4 kiji

no te 4 kiji to pasuje do wodnika znakomicie, bo on zobowiazan sie boi jak
                    ogniawink Jakies nieformalne zwiazki, odpoczynek, przyjemnosci.

2. Jowisz przechodzacy przez moje ASC wazny punkt , co ze soba
                    niesie = 10 mieczy

to co cie do tej pory przybijalo, moze znow wylesc na wierzch tylko po to, zebys
                    mogla sie z tym ostatecznie pozegnac. To nowy cykl wiec bedzie okazja pozbyc sie
                    starych smieci.

3. Jowisz w znaku ryb (moj 1 dom) = 2 monet
                    moze jakies wahanie, niezdecydowanie, sa rozne opcje a ty nie wiesz, ktora
                    bedzie lepsza i ktora wybrac.

Jowisz w trygonie z ryb do mojego ur ksiezyca w skorpio = 7 mieczy
                    nie rozumiem tu znaczenia 7 mieczy wiec wyjasniam
                    7 mieczy = umiar, rygwan, pustelnik ( losowałam z całej talii ale sa
                    AW)
                    jakas nieszczerosc, moze daje ci zle rozpoznanie sytuacji i tym samym powoduje
                    twoje bledne dzialanie? Skorpion raczej nie jest dobrym polozeniem dla Ksiezyca.
                    Z dociagnietych to tak jakby twoj spokoj zaklocala wlasnie nieumiejetnosc
                    powozenia tym powozem. Jakbys musiala sie jeszcze douczyc w tej kwestii.

4. Jowisz w sekstylu do mojego słonca = 9 kiji
                    ostroznosc, najpierw myslisz potem dzialasz, moze tez na twoje zaufanie trzeba
                    sobie zasluzyc.

5. Jowisz w kwadraturze do mojego saturna ur ( 3 dom) = krol puch

mozna na tobie polegac, potrafisz pocieszyc, doradzic, jestes raczej uczuciowa,
                    ciepla osoba.

6.Jowisz w kwadraturze do mojego marsa i wenus ( 4 dom) = 8puch
                    Skojarzylo mi sie z tym odchodzeniem i wracaniem, moze rowniez zaczyc
                    odchodzenie/wyjezdzanie z domu ale takie nacechowane negatywnymi emocjami.

7. Jowisz w kwadraturze rozbierznej do mojego neptuna (9dom) = 9
                    mieczy

strachy, obawy, problemy ze spokojnym snem, jakies czarne mysli.
                    • anahella Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:30
                      Asia, a gdzie masz Jowisza? Znak, dom aspekty?
                      • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:42
                        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/0/zd/ah/zpzi/AOYMWtMfj84bQkut1B.jpg

koziorozec idealny trygon do słoneczka
                        • anahella Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 19:12
                          Moim zdaniem to powinnaś fruwać po świecie!
                          • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 19:17
                            no własnie słysze to od tylu osób big_grin to dla mnie wiele znaczy bo
                            mnie nosi jak nic..a latac kocham na zaboj..dla mnie nie problem w
                            samolot sru i za 4 godz jestem tam gdzie moj "dom" to cale moje
                            zycie ...nawet tu nie chodzi o niego tylko o to miejsce ..on jest
                            trudny i ciezko z nim wytrzymac ..wiec jak mnie wkurza biore recznik
                            i siedze na plazy tam gdzie mi dobrze i mam wszystko gdzies i dobrze
                            mi z tym
                    • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:33
                      s niesamowita jasmin bo ja nie wiedziałam jak to ugryzc
                      mysle o tym ksiezycu w skorpio . naturalnym opiekunem ksiezyca jest
                      rak ( u mnie to 5 dom) ale to ze jest w skorpioie to trygon wiec nie
                      tak zle
                      Spróbuje rozkład anahelli
                      • jasmin_25 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:43
                        ja interpretowalam jak kazdy rozklad bo nie wiem, ktore to tranzyt a ktore
                        pozycja urodzeniowa. Faktycznie moglabys cos wiecej o tym jowiszu napisacsmile
                        Skorpion to raczej manipulant, rozne ciemne, negatywne sprawki, podswiadomosc i
                        wszystko co w niej siedzi. To woda ale zamarznieta i nie wiadomo co czycha pod
                        powierzchnia tego lodu podswiadomosci. Ksiezyc to delikatna planeta, ktora
                        wszystko przyjmuje w siebie wiec to polozenie mysle, ze nie jest zbyt dobre. To
                        tak jakby niewinne dziecko wyladowalo w niebezpiecznej dzielnicy.
                        • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 18:47
                          no ze mnie taki dociekliwy detektyw az czasami za duzo sie
                          doszukuje - ale skutecznie w dodatku 8 dom to moze byc niebezpieczne
                          • jasmin_25 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 19:58
                            asiu ja troche nie na temat ale chcialam sie zapytac o to co oznaczaja
                            poszczegolne liczby wibracji wlasnej jak sie pisze np. 1/2/3 bo szukam i znalesc
                            nie moge wyjasnienia..
                            • asia.33 Re: na Jowisza !!! ;) 07.01.10, 20:07
                              ja bardziej skupiam sie na piramidce num , na latach
                              wlasnych ,jeszcze nie potrafie powiedziec nic na temat wibracji z
                              imienia i nazwiska ..ale tak jak pisałam zapodaj swój watek
                              na "numerologii" Pan Janusz na pewno Tobie odpisze ...wielki ukłon w
                              Jego strone z tego tytułu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka