30.07.10, 16:52

Czy moge prosic o polozenie ukladu partnerskiego na mnie i Lukasza? Kiedys
laczylo nas uczucie. Ten zwiazek byl skazany na niepowodzenie ze wzgledu na
roznice wieku miedzy nami(o 13 lat jest mlodszy). Dwa dni temu dostalam od
niego smsy z wyznaniem milosci, z tesknota za mna. Nie wiem jak mam to odbierac.
Chcacym mi pomoc w rozwiklaniu tego problemu z gory serdecznie dziękuje.
Oczywiscie odwdziecze sie.
Obserwuj wątek
    • ivana Re: Prosba 30.07.10, 20:19
      ;-(
    • ivana Uklad partnerski na Ł 31.07.10, 12:46

Dzisiaj znowu do mnie napisala po dwudniowym milczeniu ze chce sie do mnie
      zblizyc. Nie wiem dalej czy mam mu na to pozwolic bo do tej pory z jego strony
      byly piekne chwile przepl;atane bolem i rozczarowaniem co do jego konsekwencji w
      romansie.
      Rozlozylam uklad partnerski i wyszlo mi

1 Ogolna sytuacja w zwiazku - 2 monety- wahanie sie, niemoznosc podjecia decyzji
      2 i 3 zewnetrzna sytuacja partnerow wobec siebie ja- 8 monet- okazuje mu
      sympatie, przychylnosc, zaufanie,miłosc (jak napisalam w innym watku karty
      pokazaly mi ze 8 monet mam traktowac jak rozsadna milosc) on gwiazda- ma
      nadzieje na milosc
      4 i 5 wymagania partnerow i ich zachowanie sie wobec siebie, ja- swiat- jestem
      otwarta i oczekuje ze otworzy sie rowniez przede mna, on - wisielec- zawiesza
      sie , milczy jesli cos nie idzie po jego mysli, zawiesza kontakt

6i 7 mowia o uczuciach, sa najwazniejsze w ukladzie , ja 4 monety- nie czuje
      poczucia bezpieczenstwa w romansie z nim, przewiduje jego biernosc, on-
      papieżyca- uwaza mnie za madra kobiete, pragnie abym zostala jego
      8 i 9 okolicznosci zewnetrzne- ja- papież-tym razem pragne dzialac zgodnie ze
      swoimi zasadami, nie daje sie ugiac pod wplywem slodkich slow, on 6 mieczy- chce
      w koncu totalnej zmiany w swoim zyciu
      10 i 11 przyszlosc zwiazku- ja- 8 buław- jest szansa na nagla milosc jesli w tej
      chwili podejme to wyzwanie, on 9 monet- nie bedzie potrafil dopasowac sie do
      partnera bo swiadomie wybral juz bycie singlem ale 9 monet jest szczesliwa karta
      wiec nie wiem jak tutaj mam ja zinterpretowac;-(
      • ivana Re: 9 monet a przyszlosc zwiazku? 31.07.10, 14:31
        Dziewczyny co 9 monet mowi o przyszlosci zwiazku z jego strony? Nie potrafie sie
        do niej obiektywnie odniesc i gubie sie. Jakie sa Wasze doswiadczenia z ta kartą?
        • zainteresowany1977 Re: 9 monet a przyszlosc zwiazku? 31.07.10, 16:16
          Na Waszą wspólną przyszłość 2-3 karty z całej talii.
      • ma_ewa01 Re: Uklad partnerski na Ł 31.07.10, 16:46
        10 i 11 przyszlosc zwiazku- ja- 8 buław- jest szansa na nagla milosc jesli w tej
        chwili podejme to wyzwanie, on 9 monet

Ty masz szansę na dobry, gorący seks, raczej nie powiązany z uczuciami, on
        nie zmieni statusu singla. Czyli krótko mówiąc seks bez zobowiązań, romans.
        Obydwoje załatwicie dla siebie coś przez ten kontakt ...

Msmile
        • ivana Re: Uklad partnerski na Ł 31.07.10, 17:44
          Bardzo dziekuje Ewo, zgodnie z propozycja Zainteresowanego dociagne teraz 3
          karty do 9 monet;
          3 buławy sprawiedliwosc 10 pucharow
          Wychodzi na to ze taki uklad bedzie dla niego sprawiedliwy i ze bedzie
          szczesliwy , 3 buław pragnie dominowac w zwiazku i to by sie zgadzalo, czyli
          przyszlosc w rozowych kolorachwink
          • zainteresowany1977 Re: Uklad partnerski na Ł 31.07.10, 19:22
            ma_ewa01 trafnie to ujęła, on jako ten który co najwyżej ugra coś dla siebie.
            3 buławy - poszukiwanie nowego celu, czyli niechęć do pozostania w tym co ew.
            będzie.
            Sprawiedliwość - możliwy układ ale warunki są jasne, bez zaangażowania.
            10 pucharów - układ może dać trochę satysfakcji, no ale 3 buławy, wszystko tak
            na wylocie?
            • ivana Re: Uklad partnerski na Ł 31.07.10, 19:40
              Na wylocie? Tak Zainteresowany uklad otwarty i nie wiazacy go w zaden sposob ale
              sprawiedliwywinkbez kretactw z jego stronywink
              • zainteresowany1977 Re: Uklad partnerski na Ł 31.07.10, 20:59
                Na wylocie, czyli bez zobowiązań, u mnie na 3 buław facet trzyma trzecią buławę
                i patrzy na statki na wodzie lub daleko na horyzont. Układ sprawiedliwy, to fakt
                smile, każdy wie na czym polega i gdzie są drzwi smile
                • ivana Re: Uklad partnerski na Ł 01.08.10, 10:33
                  No tak tylko czy o to mi chodzi aby on bedac ze mna mial oczy szeroko otwarte na
                  zewnatrz tej relacji? Zapytalam go w smsie czy bedac ze mna bedzie szukal
                  kandydatki na zone i napotkalam kolejny mur milczenia.. wisielec jak najbardziej
                  sie sprawdza...gdy pytanie jest niewygodne stosuje wisielcowata postawe .....;-(
                  Wsluchalam sie w siebie i nie zrobie nic co mogloby zaszkodzic mojej delikatnej
                  psychice, bede pielegnowac spokoj wewnetrzny i bede rezygnowac z kazdej relacji
                  ktora moglaby mnie zranic... jest jak jest. zycie po prostu..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka