Dodaj do ulubionych

trudny wybor wazna decyzja

23.08.10, 13:02
dzien dobry, mam pytanie/PROSBE czy ktos moglby zapytac co mowi
Tarot o mojej przyszlosci
chodzi o to ze wrocilam z corka z wakacji od exmeza
na wyjezdzie dla corki bylo wspaniele dla mnie juz mniej wcale
mowiac szczerze odkrylam pewna smutna prawde o nim tam
ale exmaz prosil mnie o wybaczenie i nalegal na kolejna szanse bycia
razem co dla dobra corki biore pod uwage
jednak ja mam powazne plany co do Abdela z ktorym chce sie spotkac w
tym roku dlatego niewiem co robic
czy wracac do exmeza na nowo ukladac w jego domu nasze zycie?
czy zostac tu w Polsce i dac sobie szanse z Abdelem?
exmaz 21,08,1975
ja 15,12,1974
Abdel 21,08,1973
pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • mconti nasze daty 23.08.10, 13:04
      przepraszam nasze daty podaje
      moja 15,12,1974
      exmaz 21.08.1975
      abdel 01.01.1973
      corka 01.01.2006
    • ma_ewa01 spotkanie 19.09.10, 15:15
      Ciąg dalszy losów Magdy ( Conti) i Marokańczyka Adela. Od blisko roku są razem w wirtualnym świecie. Teraz przyszedł czas na Real. Madzia szykuje się na wyjazd do Maroka i konfrontację marzeń z rzeczywistością.

S P O T K A N I E

- przed spotkaniem ( Madzia /Abel)

1.Co ma w sercu – Słońce/ rycerz pucharów
      Oboje macie dużo dobrej woli, miłości, czystych intencji.
      2.Czego się obawia, co zakłóca myśli – paź pucharów/ Gwiazda
      Podobnie - obawiacie się o to samo- gra pozorów, udawane emocje, rozczarowania …
      3. Na co liczy, czego oczekuje – Wisielec/ rycerz mieczy
      Ty sadzisz, ze spotkanie wiele wyjaśni, pokaże to, co do tej pory nie było widoczne,(wiesz tylko to, co przekazywał Abdel, teraz możesz zobaczyć to swoimi oczami). On oczekuje szybkich decyzji, załatwienia formalnych przeszkód
      4. trudności ( wsparcie) w drodze do spotkania – 9 pucharów
      Raczej wsparcie- tu ze strony jego rodzinki, która oczekuje na Twój przyjazd ze wszystkimi honorami. Też jest ciekawa – czym ta Europejka im zaimponuje, jaka będzie, kogóż to nasz krewniak sobie wybrał…
      5. Na co Madzia ma uważać , ostrzeżenie – 6 monet
      Na pieniążki uważaj. Nie tylko na to, co bierzesz, ale i co dajesz. Uważaj też na swoje wartości i nie rezygnuj z nich łatwo, nie daj się podejść. Miej swoje poglądy i nie zmieniaj ich pod wpływem emocji, żeby dobrze wypaść, zostać zaakceptowaną itp.

6,7,8. ogólny wydźwięk spotkania, spełnienie oczekiwań – as pucharów, 7 monet, 9 mieczy
      Raczej potwierdzi wasze uczucia, ale znowu trzeba będzie czekać i tęsknić…

-po spotkaniu

10.Co ma w sercu – 10 pucharów, Król mieczy
      Ty- super, bardzo pozytywnie go odbierzesz, będziesz gotowa dalej kontynuować znajomośc.
      Król mieczy na tej pozycji nie musi oznaczać chłodu ani braku uczuć. Odbieram go tutaj raczej jako determinację w załatwianiu różnych formalności odnośnie waszej wspólnej przyszłości. On po prostu chciałby już to mieć za sobą

11.Czego się obawia, co zakłóca myśli – 6 mieczy , Umiar
      Ty- że trzeba się będzie na razie rozstać, on, że może to wychłodzić wasze relacje, lub po prostu jest na tyle pewny was, że jest spokojny i zrównoważony. Niczego się nie obawia.

12. Na co liczy, czego oczekuje – 3 miecze, 5 pucharów
      macie świadomość , że jeśli się teraz rozstaniecie tzn po spotkaniu ( nie na zawsze, tylko jeśli ty wrócisz sama do Polski) to oboje poczujecie smutek, tęsknotę, będziecie bardzo nieszczęśliwi bez siebie z powodu tej rozłąki

13,14, Efekt spotkania - 8pucharów , 7 pucharów/ paź kijów
      Niewiele się zmieni- Ty wrócisz do siebie, dalej będą marzenia, snucie wizji wspólnego życia, on będzie cię kusił, próbował utrzymać zainteresowanie swoją osobą
      15,16 Szanse na coś poważniejszego ( stały związek) – As monet, 9 kijów
      Szanse sa, tylko na razie trzeba jeszcze trochę poczekać, poobserwować, nie robić nic na łapu capu. Dobrze wszystko przemyśleć
      17. Rada tarota - Rydwan
      Jedź i bądź uważna na wszystko, co dzieje się wokół.

Dołączcie się do interpretacji, pliisss
      Pozdr
      Msmile

• nielaik Re: spotkanie 23.09.10, 19:09
        ma_ewa01 napisała:

>
        > S P O T K A N I E
        >
        > - przed spotkaniem ( Madzia /Abel)
        >
        > 1.Co ma w sercu – Słońce/ rycerz pucharów
        Każde ma motyle w żołądku. Niemal chcą sobie paść w ramiona.
        > 2.Czego się obawia, co zakłóca myśli – paź pucharów/ Gwiazda
        Ona obawia się obiecanek cacanek, że to ktoś niedojrzały, zupełnie nie spełniający jej oczekiwań. Pięknie potrafi mówić, ale nic z tego nie wychodzi. Gwiazda no ma facet jakieś marzenie, wyobrażenie o kobiecie, musi być ładna, powabna, taka jak z nią rozmawiał przez internet smile Czy czar nie pryśnie podczas spotkania?
        > 3. Na co liczy, czego oczekuje – Wisielec/ rycerz mieczy
        Z Wisielcem się zgadzam, a do rycerza mieczy dodam to, że Abdelowi bedzie się z czymś śpieszyć.
        On nie chce czekać. Bierzesz mnie czy mnie nie bierzesz?
        > 4. trudności ( wsparcie) w drodze do spotkania – 9 pucharów
        Witaj w naszym kraju. Będą chcieli się pokazać z najlepszej strony, wady ukryją (?) a przy okazji sami wnikliwie się przyjżą gościowi. Kim jest, co ma, ta osoba bedzie w centrum wydarzeń.
        > 5. Na co Madzia ma uważać , ostrzeżenie – 6 monet
        Nie tylko pieniądze, ale może jakieś przysługi? Ci ludzie czegoś od niej będą chcieli.
        > 6,7,8. ogólny wydźwięk spotkania, spełnienie oczekiwań – as pucharów,
        > 7 monet, 9 mieczy

> Raczej potwierdzi wasze uczucia, ale znowu trzeba będzie czekać i tęsknić…
        Nie rozczaruje się co do uczyć tego pana, ale trzeba bedzie się zastanowić nad przyszłością reacji, trochę nieprzespanych nocy, kalkulacji bedzie.
        • mconti Re: spotkanie 27.09.10, 12:01
          droga Ewo dziekuje bardzo napisalam na poczte
          nielaik dziekuje bardzo
          napisalam do Ciebie na priv
          pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka