Dodaj do ulubionych

niepewność

02.10.10, 16:18
Moi drodzy mam prośbę jestem teraz na chorobowym - w pon wracam do pracy...(mam umowe na okres probny 3mce)...nie wiem co zastane w momencie powrotu...czy przypadkiem nie wypowiedzenie....zerknijcie na karty i pytanie,powiedzcie co sądzicie....
co mnie czeka w pracy w przyszlym tygodniu?
przy tasowaniu wypadla 3 den,
paz mieczy krolowa denarow rycerz mieczy/4 mieczy

pozdrawiam chochelka
Obserwuj wątek
    • ines113 Re: niepewność 03.10.10, 08:32
      Brakuje Twojej interpretacji smile I na jakie pytania odpowiadaja karty w tym ciagu?
    • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 09:03
      pytanie co mnei czeka w pracy w przyszłym tyg.
      moja interpertacja to że bede miała nieprzyjemną rozmowe i docinki w związku z chorobowym...nie wiem czy widzec w tych 4mieczach bezrobocie - raczej ten mój okres rekonwalescencji.powinno wszystko rozejsc die po kosciach bo jestem w królowej den a ona to raczej kobieta zadowolona
      • lilka107 Re: niepewność 03.10.10, 13:28
        w wersji pozytywnej zwolnienia nie ma, ale jakas nieprzyjemna uwaga moze być i zastać mozesz jakiś chaos, zamieszanie, cos bedziesz musiała szybko ogarnąć na swoim miejscu pracy.
        • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 13:31
          a w wersji negatywnej?uncertain
          • lilka107 Re: niepewność 03.10.10, 13:40
            w wersji negatywnej nieprzyjemności duze, moze jakies ataki z czyjejs strony, złośliwosci..
            • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 13:45
              tego się spodziewam...w mej racy mam średnio przyjemnie...ale nie widać tutaj zwolnienia ani wypowiedzenia?uncertain
              • lilka107 Re: niepewność 03.10.10, 13:59
                no wiesz rycerz mieczy nie daje pewnej pozycji, mozna sie spodziewac gwałtownych ruchów albo ze strony przełozonych albo twoich
                • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 14:04
                  zobaczymy co bedzie jak przyjde jutro do pracy...sad może nie będzie tak źle?:l
                  ale wiesz wychodze w królowej den to chyba zadowolenie...chyba ze wychodzi tutaj zupełnie inna postać...
                • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 14:10
                  hmm ale wychodze jao królowa den...a ona daje zadowolenie...chyba ze wyszlatu zupełnie inna osoba...
                  • lilka107 Re: niepewność 03.10.10, 14:21
                    jesli to inna osoba, to jakas denerwująca kolezanka, która dluzej pracuje i cos jej sie nie spodoba, bedzie złosliwa
                    • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 14:28
                      ehh dziękuje ci liko...mam nadzieje ze wszystko się ułozy..:l oawiam się jutra i powrotu do pracy...tal jak piszesz mam naieprzyjemna osobe w pracy ,ktora raczej za mna nie przepada
    • zainteresowany1977 Re: niepewność 03.10.10, 15:00
      Moim zdaniem nie wypadły karty zwolnienia, 3 monety to karta pracy więc ta praca będzie. W pracy rób swoje, nie wdawaj się w niepotrzebną polemikę. Daj znać jak poszło smile
      • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 15:39
        dziękuje zainteresowany za wyrażenie swego zdania...zatem powinnam przygotować się na ostrą rozmowę i nieprzyjemności...dam znać jak było...choć troche już panikuje :l
        • mrgodot Re: niepewność 03.10.10, 15:48
          Chochelko,
          chciałam ci wysłać maila, ale nie działa ten gazetowy. Masz jakiś inny?
          • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 15:52
            tak
            filokita@tlen.pl
    • niwa1 Re: niepewność 03.10.10, 15:53
      3 Denarów Ci gwarantuje pracę nie może być inaczej. Jedyne czego się możesz spodziewać w pracy w przyszłym tygodniu to jakieś stresujące rozmowy,jakiś problem do którego możliwe że będziesz się musiała odnieść,może nawet podporządkować komuś czemuś.
      Głowa do góry, pozdrawiam ciepło
      • chochelka_pl Re: niepewność 03.10.10, 16:22
        dziekuje...dam znac jak bedzie :l
        ale stresuje się tym wszystkim:lsama niewiem czy te karty sa dobre czy zle uncertain
        • chochelka_pl Re: niepewność 06.10.10, 09:14
          moi drodzy, chwilowo się uspokoiło - rozmawiałam z szefem - całkiem miło i spokojnie.powiedziałam też co mi lerzy na wątrobie, że nie do końca czasami czuje się w firmie dobrze poprzez pewne osoby.czas pokaze co z tego będzie ale wiem,że szef chce bym nadal pracowała w firmie.smile
          • niwa1 Re: niepewność 06.10.10, 19:48
            To miłe wiadomości,życzę powodzenia smile
          • zainteresowany1977 Re: niepewność 06.10.10, 23:18
            No to jest potwierdzenie, 3 denarów, karta pracy, więc jest praca, tak jak myślałem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka