misboaa 10.11.10, 02:21 W moim rozkładzie na pogodę jako opady wyszedł Papież (4Puchary). Lało cały dzień bez przerwy a z rana była nawet mgła Ni w ząb nie mogę skojarzyć V z deszczem. Kto ma jakiś pomysł? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niwa1 Re: deszcz 10.11.10, 08:23 Może to,że w Kapłanie musimy się dostosować do narzuconych odgórnie warunków co zmusza nas do pewnych ograniczeń, pada deszcz-siła wyższa, nie ma rady a iść trzeba do roboty Odpowiedz Link
misboaa Re: deszcz 10.11.10, 10:56 niwa1 napisała: > Może to,że w Kapłanie musimy się dostosować do narzuconych odgórnie warunków co > zmusza nas do pewnych ograniczeń, pada deszcz-siła wyższa, nie ma rady a iść t > rzeba do roboty to napewno bo pomimo, że lało ja i tak łaziłam po dworze i kurtkę co chwilę wykręcałam. Wyszedł w AW więc należało sie spodziewać, że będzie to coś wielkiego Karty camaretto tylko potwierdzają, że Papież to ulewa. Kropidło - pomysł niczego sobie Odpowiedz Link
camaretto Re: deszcz 10.11.10, 08:44 Też się zastanawiam bo po Zaduszkach w Wawie najpierw się zbierało a później wyszedł mi Kapłan i lunęło i 10 Kielichów Święto podoba się w chmurach ale kapłanom ze karę deszczyku, deszczyku.. Odpowiedz Link
camaretto Re: deszcz 10.11.10, 11:28 Za to mnie się nie mógł kojarzyć ksiądz bo jestem niewierząca znaczy nie chrześcijanka znaczy pogan czasem nazywany heretykiem. Ta " siła wyższa" lepiej mi pasowała Odpowiedz Link
ivana Re: deszcz 10.11.10, 08:49 A mnie sie deszcz kojarzy z Kaplanem jak najbardziej A kto kropi kropidlem podczas mszy ? Ksiadz! Raz mu sie tak polalo ze zostala plama na mojej bluzce Odpowiedz Link
niwa1 Re: deszcz 10.11.10, 09:12 Ja tu kombinuje filozoficzne treści a Ty Ivano trafiłaś w 10-tkę Super! Odpowiedz Link
ivana Re: deszcz 10.11.10, 09:48 Zlapalam sie na tym ze jesli chodzi o codziennosc to czasami za duzo kombinuje a rozwiazanie lezy tuz pod nosem Dziekuje za pochwale Ale uroslam Odpowiedz Link