Dodaj do ulubionych

prośba o Andrzejkowe wróżby ....

30.11.10, 10:48
Witam Wszystkich
Mam prośbę o odpowiedź na dwa andrzejkowe pytania....
1. czy do 35 roku życia wyjdę za mąż ?
2. Czy Pan K (20.08.1981) zniknoł już na stałe z mojego życia
Mam już porzygotowane piękne podziekowania za wróżby ... smile
pozdrawiam i milego andrzejkowania
Obserwuj wątek
    • zainteresowany1977 Re: 30.11.10, 15:01
      Nie wiem czy masz wymaganą ilość wpisów na forum, ale z uwagi na Andrzejki może zarządzający przymkną oko wink

1). czy do 35 roku życia wyjdę za mąż?
      Jeśli się spotkamy to kto wie smile, a teraz bardziej serio.
      za świat
      przeciw sprawiedliwość
      wpływy eremita
      wynik rydwan
      Pragniesz tego jak nigdy ale źle Ci służy surowość i brak odcięcia od wydarzeń przeszłości, eremita to prawdopodobnie Twój obecny sposób komunikacji ze światem czyli raczej wewnętrzne poszukiwania. Karta rydwanu jako wynik może oznaczać Twoją walkę o cel ale nie jest kartą osiągnięcia celu, nie jest kartą bierności ale nie jest też kartą spełnienia.

2). Czy Pan K (20.08.1981) zniknął już na stałe z mojego życia?
      za sąd ost.
      przeciw wieża
      wpływy umiarkowanie
      wynik cesarz
      Sąd ostateczny może oznaczać, że doszło między Wami do jakiejś rozstrzygającej rozmowy, że został zakończony istotny etap Waszego związku\Waszej znajomości. Wieża na pozycji przeciw może oznaczać, że jednak nie spaliliście tego mostu, umiarkowanie może oznaczać, że rozważacie możliwość kontynuacji natomiast karta cesarza może oznaczać, że mężczyzna jeszcze stanie w Twoim życiu.

Pamiętaj że początkujący ze mnie wróżbita, poczekaj na interpretacje innych smile
      • zainteresowany1977 Re: 30.11.10, 15:02
        Ciągnąłem tylko z WA.
      • czu-jka Re: 30.11.10, 20:00
        Witaj. Jestem początkująca, ale wszyscy się uczymy, więc spróbuje zinterpretować rozkład Zainteresowanego.
        1. Czy wyjdę za mąż?
        Wydaje mi się, że jesteś otwarta na małżeństwo, chciałabyś wyjść za mąż do tych 35 urodzin. Ale jednak coś Cię blokuje. Może są to "twarde" zasady, może musisz coś przemyśleć w samotności. Napewno "ruszysz" z kopytasmile, będziesz intensywnie działać, by zrealizować swoje zamierzenie, ale czy się uda..? Nie wiem, bo dla mnie rydwan jest taką dwojaką kartą, zależy jak go poprowadziszsmile
        2. Czy on zniknął z Twego życia?
        Sąd ostateczny, jak dla mnie może wskazać na to, ze jest szansa na odrodzenie się tej relacji. Skolei wieża, że coś między Wami jednak bezpowrotnie runęło. Umiarkowanie może świadczyć o takich poprawnych relacjach między Wami, bez większych porywów. Natomiast wydaje mi się, że jest ważną osobą w Twoim życiu. I jak napisał Ci Zainteresowany, może on się jeszcze w Twoim życiu pojawić.

Pozdrawiam andrzejkowosmile
        • renata124 Re: 01.12.10, 12:44
          Dziękuję za wróżby Andrzejkowe, co prawda po andrzejkowo ale mój internet odmówił współpracy ze mnąwczoraj ...
          W podziekowaniu podsyłam przepis na szybciutkie i bardzo smaczne danie dla dziewczynki i chłopaka smile
          Bakłażany zapiekane z mięsem mielonym
          2 bakłażany
          2 pomidory
          2 cebule
          ½ kg mielonego mięsa (dowolnego)
          kilka plastrów żółtego sera
          1-2 łyżki pasty pomidorowej
          sól, pieprz
          oliwa z oliwek
          Wykonanie:
          Bakłażany przekroić wzdłuż i delikatnie wydrążyć miąższ. Posolić (bakłażany i miąższ) i zostawić na około ½ godziny (pozbędziemy się gorzkiego posmaku).
          Cebulę, wydrążony miąższ i pomidory (sparzone i obrane ze skórki) drobno pokroić i podsmażyć na oleju. Odstawić. Podsmażyć mięso mielone i dodać warzywa oraz przyprawy. W razie potrzeby podlać oliwy lub wody. Dusić kilka minut.
          Farszem napełnić przepołowione bakłażany. Zapiekać pod przykryciem w temp 180st C aż bakłażany będą miękkie. W moim piekarniku jest to 50 minut. Po wyłączeniu piekarnika wyłożyć na wierzch bakłażanów plastry sera.
          Podawać z ryżem i zielona sałatą.
          Szybko łatwo i przyjemnie czas przygotowania do zapiekania 30 min

Jeszcze raz wielkie dzieki i smacznego

Przyjaciele są jak Anioły które przypominają nam jak latać, kiedy nasze skrzydła o tym zapominiają .....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka