ivana
21.12.10, 19:06
Mialam dzisiaj w pracy dziwny przypadek. Rozmawialam milo na przerwie w pracy z kolezanka na tematy tylko nas dotyczace gdy nagle wtargnela w te rozmowe osoba nieproszona , z nonszalancja prargnela zwrocic uwage na to co ona ma do powiedzenia zupelnie nie proszona o zabranie glosu. Nie zareagowalam jednak nadal zartowalam z moja kolezanka, nieopatrznie mowiac ze chyba zapytam kart; "Jaki bedzie moj Sylwek". Te slowa podzialaly na nieproszona do rozmowy koleżankę jak przyslowiowa plachta na byka. Wyrazila sie m.in tak: "nasze zycie zalezy tylko od nas! ty pewnie juz od rana stawiasz sobie karty! to normalne nie jest! przeciez jestes ladna dziewczyna! po co ci karty! (co ma piernik do wiatraka? co ma moja uroda do tego ze moja pasja jest tarot? -pomyslalam), jak twoj maz moze z toba wytrzymac jak ty o wszystko pytasz tarota! itd... Zaznaczam ze ona zielonego pojecia nie miala jaki mam stosunek do kart i co z nimi robie. Wkurzylo mnie to bardzo i odpowiedzialam , ze tarot pomaga zrozumiec mi psychike ludzka, rozwija mnie.. na to ona ze wlasnie widzi ze potrzebuje go w aspekcie psychicznym,( co bylo jawna zlosliwoscia).
Zapytalam kart dlaczego tak sie zlosliwie zachowala wobec mnie i wyszla mi karta Smierci.
Od razu mi sie skojarzyla z nieuniknionymi zmianami w zyciu, w jej przypadku latka plyna , ona ma juz 62 lata a wyglada jak 45 i boli ja ze czasu niestety nie zatrzyma. Przez cale swoje zycie byla i nadal jest atrakcyjna kobieta ale nie moze sie pogodzic ze juz nie wzbudza pozadania mlodych mezczyzn. Jest to kobieta ktora w kazdym towarzystwie musiala byc centrum zainteresowania mezczyzn, wkurza ja ze musi ustapic miejsca mlodszym. Karta Smierci rzadzi planeta Pluton, ktora lada znakiem skorpiona. A skorpion jak wiadomo nalezy do bardzo zazdrosnych i zaborczych znakow( oczywiscie jesli chodzi o negatyw). Moja kolezanka stwierdzila ze po prostu boli ja moja atrakcyjnosc i jej przygasla bezpowrotnie uroda i stad ten plutonowy wybuch.
Ciekawie rozjasnila mi jej wybuch karta Smierci..Czy macie moze podobne doswiadczenia z ta karta?
Pozdrawiam cieplo
Bellucci (ivana)