blue_kwiatuszek 08.01.11, 22:41 Witam Poprosze o wróżbę na pytanie o pracę ;Czy w tym roku znajdę stała(wymarzoną ) pracę ? Podziekowanie mam już przygotowane Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liri-th Re: Poproszę o wróżbę 10.01.11, 20:49 Co na tak:Wieża Co na nie:Rydwan Wynik:Kapłanka Losowałam z całej talii.Wypadły same AW.Wydaje mi sie,że ktoś ci tą pracę sprzątnie z przed nosa,moze będziesz musiała pójść jeszcze na jakiś kurs żeby się dokształcić,moze chodzić też o okres próbny np. bezpłatny.Wieża bardzo mi się tou nie podoba,wychodzi na to ,że musisz zmienić sposób szukania pracy,myślenia, i zacząć na nowo w nowy sposób. Może ktoś coś dopowie? Odpowiedz Link
ivana Re: Poproszę o wróżbę 10.01.11, 20:57 Zgadzam sie z lirith. Nie dostaniesz tej pracy bo juz jest zaklepana dla kogos innego. To nie Twoja wina. Nie obwiniaj sie...Glowa do gory. Odpowiedz Link
blue_kwiatuszek Re: podziekowanie 12.01.11, 17:02 Parówki w cieście francuskim Składniki • 50-60 dkg małych cienkich parówek • 1 op ciasta francuskiego 275 gram • 3-4 plastry żółtego sera Etapy przygotowania 1. Z parówek usunąć plastikowe osłonki (jeśli takie posiadają . Ciasto francuskie pokroić na paski o szerokości 2-3 cm Na każdej parówce położyć pasek sera i owinąć ciastem francuskim. Piec w temperaturze 200 stopni na złoty kolor ok 15- 20 min. Można wierzch ciasta posmarować białkiem lub woda i posypać np sezamem . 2. Jedno ciasto francuskie wystarcza na podaną ilość parówek. zycze smacznego Odpowiedz Link