Dodaj do ulubionych

list miłosny! karty

12.01.11, 14:19
Kim jest osoba która zostawiła mi list?
Koło Fortuny, Świat, As Monet
ja już założyłam, że to jeden i ten sam gość więc nie potrafię opisać tych kart, wasze zdanie będzie obiektywniejsze. O jego życiu prywatnym nic nie wiem, a z takim zamiarem stawiałam to pytanie.

1. Jakie zamiary ma wobec mnie ten facet? -Cesarzowa
no comment
2. Czego mogę się jeszcze spodziewać z jego strony - 10 Mieczy
załamki? bo będzie mnie nadal nachodził nie jeden raz tylko 10 razy.

3. Pozytywny jakie mogę od niego otrzymać? - Król Mieczy
Na profesora nie wgląda, ponadprzeciętnej inteligencji też nie zauważyłam. Do tej pory zawsze był spokojny.

4. Negatywy jakie mogę od niego otrzymać? - 9 Mieczy
to już mam

5. W jaki sposób powinnam się zachować przy następnym naszym spotkaniu? - Pustelnik
tak robię teraz/ po tym jak go zjechałam. Kiedy mnie woła nie patrzę na niego i odchodzę bez słowa, ale krew mnie zalewa i długo tak nie wytrzymam.

6. Niebezpieczeństwo grożące mi z jego strony? - 7 Mieczy, Cesarz
Ja Cesarzowa a on Cesarz! F.ck! Bedzie mnie podglądał, śledził i jest w tym dobry. Może mieszka w pobliżu i gapi się przez lornetkę?

7. Co megę zrobić by zakończyć jego zapędy wobec mnie - Król Buław
Tu przychodzi mi do głowy tylko mój chłopak lub inny znajomy który akurat będzie w pobliżu jak ten mnie najdzie.

8. Czego przestraszy się najbardziej i da mi spokój - As Mieczy
Bejzbol tongue_out

9 Co powinien zrobić w tej sprawie mj chłopak - Wieża
Powiedział, że jak tylko ustalimy gdzie miesza to wpadnie do tej jego Wieży i zrobi mu to co na niej widać big_grin pomimo, że brzydzi się takimi prymitywnymi środkami
Obserwuj wątek
    • krolowa.mieczy Re: list miłosny! karty 12.01.11, 14:25
      A wiesz o czym ja pomyślałam w zwiazku z asem mieczy?
      Gdybyści byli w stanie się dowiedzieć imię i nazwisko jego i znaleźć go na portalu społecznościowym. Na niego trzeba sposobem zgodnie z ta kartą, bo on król mieczy jest czyli nie taki głupi.
      • misboaa Re: list miłosny! karty 12.01.11, 14:32
        krolowa.mieczy napisała:

> A wiesz o czym ja pomyślałam w zwiazku z asem mieczy?
        > Gdybyści byli w stanie się dowiedzieć imię i nazwisko jego i znaleźć go na port
        > alu społecznościowym. Na niego trzeba sposobem zgodnie z ta kartą, bo on król m
        > ieczy jest czyli nie taki głupi.

Ja też że bejzbol to by był As Buław big_grin
        A tak na poważnie to jest niezła myśl, tylko jak przekopać tysiące osób? Muszę wymyśleć jakiś klucz.
    • lilith-2 Re: list miłosny! karty 12.01.11, 15:28
      misboaa napisała:

> Kim jest osoba która zostawiła mi list?
      > Koło Fortuny, Świat, As Monet
      > ja już założyłam, że to jeden i ten sam gość więc nie potrafię opisać tych k
      > art, wasze zdanie będzie obiektywniejsze. O jego życiu prywatnym nic nie wiem,
      > a z takim zamiarem stawiałam to pytanie.

Wygląda na to że to ten sam, spoza kręgu znajomych, jak mu coś odbije to przypomina sobie o Tobie i wyskakuje z jakimś asem (np z kwiatami, z zaproszeniem czy innym drobiazgiem).

> 1. Jakie zamiary ma wobec mnie ten facet? -Cesarzowa
      > no comment
      chyba jesteś jego ideałem kobiety...

> 2. Czego mogę się jeszcze spodziewać z jego strony - 10 Mieczy
      > załamki? bo będzie mnie nadal nachodził nie jeden raz tylko 10 razy.
      Niedobra karta uncertain 10 mieczy to znaczy że już gorzej być nie może, ale z drugiej strony to karta rutyny, może ma swój stały repertuar i niczym nowym nie zaskoczy. Trzeba myśleć pozytywnie.

> 3. Pozytywny jakie mogę od niego otrzymać? - Król Mieczy
      > Na profesora nie wgląda, ponadprzeciętnej inteligencji też nie zauważyłam. D
      > o tej pory zawsze był spokojny.

Król mieczy nie jest psychopatą, nie przekroczy pewnej granicy, czuje respekt przed prawem.

> 4. Negatywy jakie mogę od niego otrzymać? - 9 Mieczy
      > to już mam
      Tak, to są twoje lęki, wyobraźnia podpowiada coraz gorsze scenariusze.

> 5. W jaki sposób powinnam się zachować przy następnym naszym spotkaniu? - Pu
      > stelnik

> tak robię teraz/ po tym jak go zjechałam. Kiedy mnie woła nie patrzę na nieg
      > o i odchodzę bez słowa, ale krew mnie zalewa i długo tak nie wytrzymam.

Udawaj że go nie zauważasz.

> 6. Niebezpieczeństwo grożące mi z jego strony? - 7 Mieczy, Cesarz
      > Ja Cesarzowa a on Cesarz! F.ck! Bedzie mnie podglądał, śledził i jest w tym dob
      > ry. Może mieszka w pobliżu i gapi się przez lornetkę?
      Powiedziałabym, że obserwuje także twojego faceta!

> 7. Co megę zrobić by zakończyć jego zapędy wobec mnie - Król Buław
      > Tu przychodzi mi do głowy tylko mój chłopak lub inny znajomy który akurat bę
      > dzie w pobliżu jak ten mnie najdzie.

Król buław jest porywczy, nie cofnie się przed niczym, znasz kogoś takiego? Ten król daje do myślenia, jeżeli spotkasz go będąc sama to masz go obejść/pustelnik, ale mając wsparcie ja bym podeszła. Król buław to agresja, ten król samą swoją postawą wzbudza respekt, nie chcę sugerować przemocy bo to ostateczność ale stworzenie sytuacji zagrożenia może poskutkować kiedy inne argumenty zawiodą.

> 8. Czego przestraszy się najbardziej i da mi spokój - As Mieczy
      > Bejzbol tongue_out
      Podoba mi się pomysł królowej.mieczy.

> 9 Co powinien zrobić w tej sprawie mj chłopak - Wieża
      > Powiedział, że jak tylko ustalimy gdzie miesza to wpadnie do tej jego Wieży
      > i zrobi mu to co na niej widać big_grin pomimo, że brzydzi się takimi prymitywnymi śr
      > odkami

Zgadzam się i co więcej takie zachowanie pasuje do króla buław.
    • coill Re: list miłosny! karty 12.01.11, 15:36
      misboaa napisała:
      >
      > 1. Jakie zamiary ma wobec mnie ten facet? -Cesarzowa
      > no comment
      no tak..
      > 2. Czego mogę się jeszcze spodziewać z jego strony - 10 Mieczy
      no miejmy nadzieje ze cie nie napadnie i do ziemi nie przybije uncertain
      napewno nic milego, mozesz poczuc sie bezsilna. Znow mieczowo(widze nizej same miecze), mozna wiec poniekad naszczescie uznac ze jego wariacje koncza sie na slowach i listach
      >
      > 3. Pozytywny jakie mogę od niego otrzymać? - Król Mieczy
      listy jakies mile skoro pozytywy hehe
      >
      > 4. Negatywy jakie mogę od niego otrzymać? - 9 Mieczy
      no..sama wiesz heh. zmartwienia lęki i obawy.
      > 5. W jaki sposób powinnam się zachować przy następnym naszym spotkaniu? - Pu
      > stelnik

odsuwac sie, wogole udawac ze nie widzisz, schowac...moze kaptur na glowe?

> 6. Niebezpieczeństwo grożące mi z jego strony? - 7 Mieczy, Cesarz
      oby nie chcial Cie ukrasc. Pewnie bedzie kombinowac jak zdobyc, jak to 7-knuje plan cwaniacki, rozne podchody gierki i niespodzianki. Faktycznie moze z daleka schowany gapić się. mOZE PRZYJsc podany za kogos innego..np.poczta, naprawiacz jakis itp.
      > 7. Co megę zrobić by zakończyć jego zapędy wobec mnie - Król Buław
      pan ktory zagrozi albo zbije. pamitasz? kiedys na forum wspominalam, ze zawsze jak dzienną mialam K lub R mieczy to chlopaki sie bili na impreziesmile
      > Bejzbol tongue_out
      NÓŻ smile ale to ojoj...ostro brzmi heh. no ale Bejsbol dla mnie bardziej Kij. Nie wazne, widac o narzedzie chodzi albo o grozbe jego uzycia.
      > 9 Co powinien zrobić w tej sprawie mj chłopak - Wieża
      sodome i gomore, grom z jasnego nieba na niego sposcic
      • lilith-2 Re: list miłosny! karty 12.01.11, 15:56
        > Bejzbol tongue_out
        NÓŻ smile ale to ojoj...ostro brzmi heh. no ale Bejsbol dla mnie bardziej Kij. Nie wazne, widac o narzedzie chodzi albo o grozbe jego uzycia.

Ja też pomyślałam o nożu, ale gdyby coś się stało to lepiej nie myśleć. Wtedy to on miałby powód zgłosić sprawę na policję, albo co gorsza gdyby coś się stało, bo z nożem nigdy nic nie wiadomo, miałby realny dowód i to Misboaa miałaby wtedy problemy. Mógłby się już nie odczepić i miałby prawo dochodzić swoich roszczeń i tym samym dalej zatruwać życie, co najgorsze robiłby to na mocy prawa. Lepiej dać spokój z nożem. Król buław -tak- ale bez tego typu narzędzi.
        • coill Re: list miłosny! karty 12.01.11, 16:02
          lilith-2 napisała:

> > 8. Czego przestraszy się najbardziej i da mi spokój - As Mieczy
          > > Bejzbol tongue_out
          > NÓŻ smile ale to ojoj...ostro brzmi heh. no ale Bejsbol dla mnie bardziej Kij.
          > Nie wazne, widac o narzedzie chodzi albo o grozbe jego uzycia.
          >
          > Ja też pomyślałam o nożu, ale gdyby coś się stało to lepiej nie myśleć. Wtedy t
          > o on miałby powód zgłosić sprawę na policję, albo co gorsza gdyby coś się stało
          > , bo z nożem nigdy nic nie wiadomo, miałby realny dowód i to Misboaa miałaby wt
          > edy problemy. Mógłby się już nie odczepić i miałby prawo dochodzić swoich roszc
          > zeń i tym samym dalej zatruwać życie, co najgorsze robiłby to na mocy prawa. Le
          > piej dać spokój z nożem. Król buław -tak- ale bez tego typu narzędzi.
          • lilith-2 Re: list miłosny! karty 12.01.11, 16:25
            dlatego właśnie przychylam się do tego co napisała królowa.mieczy, trzeba zdobyć jego dane, on w zasadzie jest anonimowy i może dlatego czuje się bezkarny
            • misboaa Re: list miłosny! karty 12.01.11, 16:30
              lilith-2 napisała:

> dlatego właśnie przychylam się do tego co napisała królowa.mieczy, trzeba zdoby
              > ć jego dane, on w zasadzie jest anonimowy i może dlatego czuje się bezkarny

As mieczy to też mogą być dane, nie? Zapisane gdzieś?
              • lilith-2 Re: list miłosny! karty 12.01.11, 16:47
                Misboaa, czy wiesz jak on ma na imię? pisał listy więc pomyślałam że może podpisał się przynajmniej imieniem. Jakby mi zależało to szukałabym na nk, jeżeli mieszkasz w małej miejscowości to może ktoś go zna z widzenia? Piszesz że pojawia się raz na jakiś czas niespodziewanie, czyli nie da rady go wyśledzić uncertain bo na to trzeba być przygotowanym.
          • misboaa Re: list miłosny! karty 12.01.11, 16:29
            Tak naprawdę z nożem czy bejsbolem to lepiej nie zaczynać bo różnie może się skończyć. Spróbuję skorzystać z podpowiedzi królowej bo tego nie robiłam. To mi podpowiedziało, że może w ogóle skorzystać w mózgu, znaleźć jakiś kruczek, salomonowy sposób. Wszystko wskazuje na to, że facet jest bystry więc musi być to jakiś wyrafinowany klucz.
            Lirith może mieć rację, że on obserwuje mojego faceta, czy razem wychodzimy, czy jestem sama itd. i choć jest wysoki to nie może się równać z moim samcem smile To by go mogło utrzymać w ryzach. Tak naprawdę bardziej by mi zależało na narobieniu rabanu i nastraszeniu go niż zrobieniu prawdziej rewolucji.
            On nachodzi mnie faktycznie jak mu palma odbije, co jakiś czas, w odstępach na tyle długich, ze myślę, że już dał sobie spokój, a wtedy znowu się pojawia.
            • coill Re: list miłosny! karty 12.01.11, 16:40
              noo... a fakt to az jest niewiarygodne jak on moze wiedziec kiedy jestes sama kiedy z chlopakiem itd..albo ma blisko albo nic nie robi i obserwuje..masakra.As mieczy to wiad-informacje, wiec faktycznie moze byc taki portal.
              Pociesze Cie tym, co mnie sie czepial 2 lata...wkoncu przestal i nic sie nie stalo mi.
    • nielaik Re: list miłosny! karty 12.01.11, 17:08
      misboaa napisała:

Kombinator z mocnym akcentem uwielbienia bycia w centrum uwagi. Przedewszyskim świat i ludzie kręcą się wokół niego. Silne ego, to może być jego słaby punkt.

1. Jakie zamiary ma wobec mnie ten facet? -Cesarzowa
      no comment
      2. Czego mogę się jeszcze spodziewać z jego strony - 10 Mieczy
      3. Pozytywny jakie mogę od niego otrzymać? - Król Mieczy
      Rozmowa, wymiana informacji, może ma ci coś ważnego do powiedzenia?
      4. Negatywy jakie mogę od niego otrzymać? - 9 Mieczy
      5. W jaki sposób powinnam się zachować przy następnym naszym spotkaniu? - Pustelnik
      Nie wiem, nie znam, nie widzę. Zatopiona jesteś w swoim świecie.
      6. Niebezpieczeństwo grożące mi z jego strony? - 7 Mieczy, Cesarz
      Śledzenie.
      7. Co megę zrobić by zakończyć jego zapędy wobec mnie - Król Buław
      Zasugerowałam się wypowiedzią, o wykorzystaniu mężczyzny w typie Króla Buław. Myślę, że dobrym pomysłem było by gdydy jakiś gość mu konkretnie do słuchu powiedział.
      8. Czego przestraszy się najbardziej i da mi spokój - As Mieczy
      Nie ma słodyczy, trzeba mu konkretnie na zimno dowalić słowem. Wypunktować wszytkie wady, zagrać kogoś wyrachowanego. Mnie AS Mieczy opisał wykładowcę, którego wszyscy się bali. Nieobliczalny w reakcjach, ostry, cięty, strach się bać odezwać, ZŁOŚLIWOŚĆ żmiji.
      9 Co powinien zrobić w tej sprawie mj chłopak - Wieża
      Łbudubu, nie dołownie, ale na tego typa zadziała gwałtowna ostra rekacja, która mocno go przestraszy. Nie bawić się w dypolmację, użyć mocnych słów, poparych argumentami.
      • nielaik Re: list miłosny! karty 12.01.11, 17:09
        Król Buław niech partner zagra zazdrosnego mężczynę.
    • krolowa.mieczy Re: list miłosny! karty 12.01.11, 18:31
      mam taki pomysł dość ryzykowny, bo radę masz Pustelnika...
      As mieczy z wieżą to mi się skojarzyło ze... zrobieniem mu zdjecia. Blysk lampy z aparatu.
      Chociaż Pustelnik też trzyma latarenkę więc mooooże?
      Co uważasz, Miss?
      • misboaa Re: list miłosny! karty 12.01.11, 20:30
        krolowa.mieczy napisała:

> mam taki pomysł dość ryzykowny, bo radę masz Pustelnika...
        > As mieczy z wieżą to mi się skojarzyło ze... zrobieniem mu zdjecia. Blysk lampy
        > z aparatu.
        > Chociaż Pustelnik też trzyma latarenkę więc mooooże?
        > Co uważasz, Miss?

Normalnie padnę zaraz big_grin
        Wracając pomyślałam o tym dlaczego do tej pory nie zrobiłam mu zdjęcia, tak na beszczela. Mogła bym rozpytując ludzi pokazywać jak wyglada zamiast go opisywać, siadam a ty o tym samym.
        Mam potwierdzenie, że to dobry pomysł big_grin
        • krolowa.mieczy Re: list miłosny! karty 12.01.11, 20:44
          hahaha!
          Mnie ten piorun Wieży naprowadził ;P
          A czy dobry pomysł, to nie wiem - tak napisałam do rozważenia big_grin
          • czu-jka Re: list miłosny! karty 12.01.11, 20:49
            Jak to jest niezrównoważony to może pomyśleć, że chcesz mieć jakąś pamiątkę po nim. Jego fotografię, żeby mu się przyglądać przed snem.
            Wasze interpretacje potwierdziły moje przypuszczenia, że chłopak musi być sprytny i niegłupi skoro wie kiedy podejść, zdobył adres. To wymaga jednak niezłego pokombinowania.
            • misboaa Re: list miłosny! karty 12.01.11, 21:17
              czu-jka napisała:

> Jak to jest niezrównoważony to może pomyśleć, że chcesz mieć jakąś pamiątkę po
              > nim. Jego fotografię, żeby mu się przyglądać przed snem.
              > Wasze interpretacje potwierdziły moje przypuszczenia, że chłopak musi być spryt
              > ny i niegłupi skoro wie kiedy podejść, zdobył adres. To wymaga jednak niezłego
              > pokombinowania.

Po długim czasie od siłowni napatoczył się w urzędzie kiedy coś załatwiłam. Po tym zaczęły się listy, ale nie od razu. Podejrzewałam, że to głupi kawał, ale on sam zagadnął mnie czy podobała mi się kartka. Wtedy przyznał się, że poszedł do urzędniczki i za łapówkę dała mu mój adres. On umie pokombinować, a 7 Mieczy nie wzięla się z kosmosu.
              • krolowa.mieczy Re: list miłosny! karty 12.01.11, 21:38
                To on naprawdę niebezpieczny jest! :0
                Ja bym powiedziała, ze on ma Schwindelproblem!!!
                • misboaa Re: list miłosny! karty 13.01.11, 12:28
                  Może on potrafi prowadzić podwójne życie, ma swoje dwa światy: porządny obywatel, głowa rodziny i ukryty psychol? Psychopaci potrafią myśleć wyjątkowo logicznie i dopracowywać plan do najdrobniejszego szczegółu.

• coill Re: list miłosny! karty 13.01.11, 13:01
                    misboaa napisała:

> Kim jest osoba która zostawiła mi list?
                    > Koło Fortuny, Świat, As Monet
                    > Może on potrafi prowadzić podwójne życie, ma swoje dwa światy: porządny obywate
                    > l, głowa rodziny i ukryty psychol? Psychopaci potrafią myśleć wyjątkowo logiczn
                    > ie i dopracowywać plan do najdrobniejszego szczegółu.

no moze byc. a moze to tez ktos kto zmienia lokalizacje, wyjedza(np mieszka w tym miescie, a potem w innym miesiac..i znow wraca?) Moze tu prauje(as) a skad inand jest i na odweot. a pytalas o jego zdrowie psych?
                    • misboaa Re: list miłosny! karty 13.01.11, 20:33
                      coill napisała:

> no moze byc. a moze to tez ktos kto zmienia lokalizacje, wyjedza(np mieszka w t
                      > ym miescie, a potem w innym miesiac..i znow wraca?) Moze tu prauje(as) a skad i
                      > nand jest i na odweot. a pytalas o jego zdrowie psych?

kurcze nie wzięłam tego pod uwagę a przecież może być w delegacji i dlatego nachodzi mnie z przerwami
                      /albo wypuszczają go na przepustkę z psychiatryka tongue_out
                      • misboaa znowu 19.02.11, 22:48
                        Pod moim domem zajechał mi drogę, wyskoczył z auta i prosi, że musi mi coś dać, jeśli to wezmę to wtedy zostawi mnie w spokoju. Nakrzyczałam na niego, powiedziałam, że wezwę policję , a on, że wyląduje mi na szybie auta jeśli tego nie wezmę.
                        Wiem już, że czatował na mnie pod domem. Wiedział, że będę wracać sama/ musiał mnie obserwować już kiedy wychodziłam.
                        Zdenerwowałam się tak bardzo, że dopiero w domu przypomniałam sobie, że miałam mu zrobić zdjęcie. Zapamiętałam za to nr rej, ma nowe auto.
                        On przerażająco szybko myśli, widać, że ma opracowany plan w głowie.
                        • misboaa karty 19.02.11, 23:24
                          Co on teraz myśli o tej sytuacji
                          sedno - 2 Mieczy
                          to myśli - Paź Pucharów
                          tego nie myśli - 4 Buławy (6 Mieczy)
                          wynik - Kapłanka (Rycerz Monet)

Sedno: pewnie nie wie co ma teraz zrobić, ale kombinuje dalej.
                          Paź to niby ja???????????????? Słodka i płochliwa?!!!!!!! /czy ja przeklinam po hebrajsku?! Może za szybko odeszłam?
                          Nie wiem czego nie myśli.
                          Wynik - ja jako ukrywana kochanka? Dale będzie robił swoje sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka