Dodaj do ulubionych

mars w 12 domu

23.01.11, 17:46
zadałam teoretycznie pytanie kartom co moze wydarzyc sie podczas pobytu MARSA w moim 12 domu ( mars wlasnie tam jest i zaraz mam kwadrature marsa do słonca ale i jednoczesnie słonca do słonca)
Pamietam jak kiedys mialam taki uklad bo taki zdarza sie co 2 lata i wtedy mialam maly remont w domu, pamietalam ze musze uwazac bo mars w kwadr do slonca to moze byc cos niespodziewanego...mimo iz wiedzilam i uwazalam to mialam taka sytuacje ..napastowlam podloge po remoncie w claym pokoju i chcialm przesunac kanape ..a ze podloga po napastwaniu byla sliska to zapierajac sie o kanape poslizgnelam sie i uderzylam nosem w kanape, nis milam zdarty i ecial mi krew jak z kranu ..hihi mimo ze wiedzialm ze musze uwazac stało sie przeciez tyle razy pastuje podloge i nic a wtedy ciach trach wink

wiec teraz adalm pyt o moze sie wydarzyc w zwiazku z pobytem marsa w moim 12 domu:
4monet, kolo, q kiji
cos niespodziewanego sie wydarzy zwiazne z jakims zamieszaniem lub wydarzeniem losowym
Obserwuj wątek
    • ivana Re: mars w 12 domu 23.01.11, 18:15
      Z pewnoscia spotka Cie cos niespodziewanego i zburzy Twoj spokoj. Kolo fortuny to wypadek losowy przed ktorym nie mozna sie uchronic niestety. Mam nadzieje ze to nie bedzie nic co zawazy na Twoim zdrowiu fizycznym lub psychicznym ale na wszelki wypadek skocz do apteki i uzupelnij apteczkewink
      • asia.33 Re: mars w 12 domu 23.01.11, 18:20
        haha no i tym razem uwazam
        teraz patrze moze to byc cos co lubie ....bo mars to moj 4 dom ..moze cos potłucze mi sie lbo jakos mi sie zepsuje ..na pewno cos zwiazane z domem..to moze sie zgadzac wtedy kanapa w domu (4 dom to wlasnie doslownie dom ale i otoczenie) na wszelki wypadek nie wlaze na wysokosci ..przeztrwam jakos ten tydzien wink to sie nazywa "oszukac przeznaczenie " hihi
        • pacha.mama Re: mars w 12 domu 23.01.11, 18:37
          Może coś stracisz przynajmniej na jakiś czas, niekoniecznie poprzez kradzież ale roztrzepanie?
          Chodzi mi tego typu sytuacja. Odwiedza Cię jakaś znajoma i na stole trzymacie telefony (podobne, identyczne), wychodząc koleżanka weźmie omyłkowo Twój telefon wink
          • krolowa.mieczy Re: mars w 12 domu 23.01.11, 18:41
            Asiu, jeśli chodzi o Koło to moze być WSZYSTKO smile
            Mnie pojawiało sie w rozkladach na siebie od miesiaca czy dwoch i się spełnilo: komisja w referendum spadła z nieba.
            I dlatego sądzę, ze wydarzy się COŚ, co spowoduje, ze z osoby siedzącej w domu (lub ogólnie malo udzielajacej sie np towarzysko) zamienisz się w kobietę aktywną na każdym polu.
            smile
            • asia.33 Re: mars w 12 domu 23.01.11, 18:44
              ale ja jestem towarzyska i codziennie gdzies jestem...fakt ze nie wyjezdzam z mista chwilowo ..a tu krolowa kiji jezdzi ..moze cos byc w ten desen faktycznie.
    • nielaik Re: mars w 12 domu 05.02.11, 17:43
      Przypomnij sobie dziedzinę życia, w której masz wszystko ustabliowane, jesteś zamknięta na coś. Z 4 denarów przechodzisz w Królową Buław. Ze stagnacji w działanie, coś cię do niego zachęci, w tej sferze chwycisz śmiało byka za rogi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka